You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.532
- Πόντοι
- 17.085
Με τίποτα. Του χρόνου πάλι. Χάλια είναι η ομάδα. Κλείνει ο κύκλος της.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Ποιανού ο κυκλος κλεινει ρε αρχηγε, δεν διαβασες συνεντευξη Σπανουλη οτι θελει να παιζει ως τα 40 του?Με τίποτα. Του χρόνου πάλι. Χάλια είναι η ομάδα. Κλείνει ο κύκλος της.
Επισκέπτης
Ξαναλέω οτι αν η Ζαλγκιρις περασει τον Ολυμπιακο θα σηκωσει και το κυπελλο.
Μολαταυτα ακομη και τωρα θεωρω φαβορι τον Ολυμπιακο.
Teτοιους χρησμους ουτε ο γεροντας Παισιος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.532
- Πόντοι
- 17.085
Ο Σπανούλης μπορεί να παίζει. Σαν ομάδα έχουμε τελειώσει. Σήμερα, σε ολόκληρο τον αγώνα, ζήτημα να κάναμε δύο σωστές επιθέσεις. Είναι δε θλιβερό να βλέπεις τρεις παιχταράδες (Πρίντεζης - Παπανικολάου - Μιλουτίνοφ) να είναι εκτός τόπου και χρόνου σε τέτοιο παιχνίδι.
spyvar
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Like
- 165
- Πόντοι
- 16
Ο Σπανούλης μπορεί να παίζει. Σαν ομάδα έχουμε τελειώσει. Σήμερα, σε ολόκληρο τον αγώνα, ζήτημα να κάναμε δύο σωστές επιθέσεις. Είναι δε θλιβερό να βλέπεις τρεις παιχταράδες (Πρίντεζης - Παπανικολάου - Μιλουτίνοφ) να είναι εκτός τόπου και χρόνου σε τέτοιο παιχνίδι.
...ΚΑΙ οι τρεις τελευταίοι που ανέφερες με ενέσεις και εθελοντικά έπαιξαν!
Διακαιολογία,ξεδικαιολογία είναι σημαντικό. Λίγες φορές παίζουν καλά,ελπίζω το ίδιο να συμβεί με τον Γιουλ αύριο...
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.532
- Πόντοι
- 17.085
Ναι, αυτό πλέον είναι κακός προγραμματισμός. Δε μπορεί στα πιο κρίσιμα ματς να είμαστε με 3 κομβικούς παιχταράδες σκασμένους στα πιτ, με άλλους 4-5 σε κακή κατάσταση και με κάτι αστείους ξένους.
spyvar
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Like
- 165
- Πόντοι
- 16
Ναι, αυτό πλέον είναι κακός προγραμματισμός. Δε μπορεί στα πιο κρίσιμα ματς να είμαστε με 3 κομβικούς παιχταράδες σκασμένους στα πιτ, με άλλους 4-5 σε κακή κατάσταση και με κάτι αστείους ξένους.
Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ! Τελεία και παύλα,σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει αν είναι σύμπτωση!
Μόνο η φανέλα και αν, θα σας σώσει σε αυτή την σειρά... Χάλια μπάσκετ,χάλια κόουτς..
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.532
- Πόντοι
- 17.085
Και σήμερα ένας παίχτης πήγε να ψιλοτραβήξει επιθετικά (Ρόμπερτς) και τον έφαγε ο πάγκος.
spyvar
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Like
- 165
- Πόντοι
- 16
Και σήμερα ένας παίχτης πήγε να ψιλοτραβήξει επιθετικά (Ρόμπερτς) και τον έφαγε ο πάγκος.
Και ο πάγκος και ο Pangos...
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.097
- Πόντοι
- 5.006
κάθε χρονο τα ιδια και τα ιδια...νοσοκομειο ειμαστε και δεν ξερεις τι σου ξημερωνει με τοσους τραυματισμούς...αυτή η ομαδα μπορει να περασει τελικο ευρολιγκας με την μπαμπερκ και μια μερα πριν να τραυματιστεί η μιση ομαδα και να χασουμε το παιχνιδι... :SΝαι, αυτό πλέον είναι κακός προγραμματισμός. Δε μπορεί στα πιο κρίσιμα ματς να είμαστε με 3 κομβικούς παιχταράδες σκασμένους στα πιτ, με άλλους 4-5 σε κακή κατάσταση και με κάτι αστείους ξένους.
πραγματικα είναι αξιος συγχαρητηριων οποιος οπαδος καταφερνει να ασχοληθεί με το τμημα μπάσκετ μας...εγω το εχω κοψει εδώ και χρονια...ουτε τους παιχτες μας ξερω, ουτε τιποτα...απλα βλεπω το ματς και παμε παρακατω... :-
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 41
- Πόντοι
- 16
Φταίνε γιατροί και προπονητικό τιμ μαζί με γυμναστές κλπ για την κατάσταση των παιχτών και τους τραυματισμούς! Τίποτα δεν είναι τυχαίο όταν επαναλαμβάνεται συνεχώς!
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.100
- Πόντοι
- 20.605
παιδες σκεφτόμουν να ποντάρω γαυρο για το επόμενο παιχνίδι, αλλά με την εικόνα που έίδα χθες σκεφτομαι σοβαρά να μην το κάνω...μαθαινω οτι πριντεζης παιζει με ενεση και παιζει ασχημα , οι ξενοι δεν βοηθανε καθολου...μονο ο σπανουλης κάτι κανει...σκεφτομαι μηπως πονταρω ζαλγκιρις
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 187
- Like
- 48.791
- Πόντοι
- 26.141
man μας καταντησαν να βλεπουμε γυναικειο βολλευ και γυναικιο πολοκάθε χρονο τα ιδια και τα ιδια...νοσοκομειο ειμαστε και δεν ξερεις τι σου ξημερωνει με τοσους τραυματισμούς...αυτή η ομαδα μπορει να περασει τελικο ευρολιγκας με την μπαμπερκ και μια μερα πριν να τραυματιστεί η μιση ομαδα και να χασουμε το παιχνιδι... :S
πραγματικα είναι αξιος συγχαρητηριων οποιος οπαδος καταφερνει να ασχοληθεί με το τμημα μπάσκετ μας...εγω το εχω κοψει εδώ και χρονια...ουτε τους παιχτες μας ξερω, ουτε τιποτα...απλα βλεπω το ματς και παμε παρακατω... :-
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.843
- Πόντοι
- 10.326
μλκ μου εχετε μαθει απεξω ποτε σας ερχεται η περιοδο!man μας καταντησαν να βλεπουμε γυναικειο βολλευ και γυναικιο πολο
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 187
- Like
- 48.791
- Πόντοι
- 26.141
μαν εγω το βλεπω κιολλας για να την πεσω σε μια μουναρα βολλευμπολιστρια που εχουμε αλλα και αυτη παλι μου λεει να κοψω τις πιτσες στο καπριμλκ μου εχετε μαθει απεξω ποτε σας ερχεται η περιοδο!
dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 531
- Πόντοι
- 96
η φετινη χρονια ειναι ενας εμετος και στο μπασκετ.αν δεν αλλαξουν μυαλα οι αγγελοπουλοι,του χρονου θα ειναι τρισχειροτερα.εν τω μεταξυ θα μας σκουπισουν οι υποβιβασμενοι και θα μας ζαλιζουν τα αρχιδια ολο το καλοκαιρι.κάθε χρονο τα ιδια και τα ιδια...νοσοκομειο ειμαστε και δεν ξερεις τι σου ξημερωνει με τοσους τραυματισμούς...αυτή η ομαδα μπορει να περασει τελικο ευρολιγκας με την μπαμπερκ και μια μερα πριν να τραυματιστεί η μιση ομαδα και να χασουμε το παιχνιδι... :S
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.097
- Πόντοι
- 5.006
η φετινη χρονια ειναι ενας εμετος και στο μπασκετ.αν δεν αλλαξουν μυαλα οι αγγελοπουλοι,του χρονου θα ειναι τρισχειροτερα.εν τω μεταξυ θα μας σκουπισουν οι υποβιβασμενοι και θα μας ζαλιζουν τα αρχιδια ολο το καλοκαιρι.
στο μπάσκετ κάθε χρονιά το ιδιο σκατα είναι...τα 3 πρωταθλήματα σε 11 χρονια νομιζω τα λενε όλα...ολη η ιστορια των αγγελοπουλαιων είναι τα 2 σερι ευρωπαικα (ας είναι καλα ο ντουντα που ο θεος να κοβει χρονια απο κάθε βαζελο και να του δινει μερες)....πολλα λαθη σε πολλα επίπεδα, οποτε προκοπη δεν βλεπω...
γενικα το τμημα μπάσκετ είναι η ντροπη του συλλογου (για τα δεδομενα του θρυλου παντα, γιατι για τα δεδομενα της μπουγατσας ή της κουλας, αυτά που εχουμε κανει στο μπάσκετ είναι απλησίαστα ονειρα)
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.532
- Πόντοι
- 17.085
www.fosonline.gr/podosfairo/superleague/article/6938/thelei-ernani-o-martins]«Θέλει Ερνάνι ο Μαρτίνς»[/url]
Κι εκείνον τον σεντερ μπακ τον παιχταρά τον Σαντάνα να φέρουμε πίσω. Τον θυμάστε; Έχουνε να σπάσουνε τα νεύρα μας πάλι του χρόνου...
Κι εκείνον τον σεντερ μπακ τον παιχταρά τον Σαντάνα να φέρουμε πίσω. Τον θυμάστε; Έχουνε να σπάσουνε τα νεύρα μας πάλι του χρόνου...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις