Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (5 μέλη και 18 επισκέπτες)

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.192
Πόντοι
2.606
Αίμα θα σας πάμε...ήμουνα το βασικό πλειμεικερ του Διογένη ρε νιμου!

:think: :think: :think: :think:
diogenis-pallas.jpg

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.036
Πόντοι
5.506
:takethis: :takethis: :takethis: :takethis:

Συνημμένα

• hqdefault.jpg
    hqdefault.jpg
    32,8 KB · Εμφανίσεις: 20
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Για ακόμα μία φορά ο Ολυμπιακός κρεμιέται από τους ανύπαρκτους ξένους που αγοράζει! Καλά αν ο Σπανούλης δεν θυμόταν τα παλιά θα κινδυνεύαμε και με διασυρμό μέσα στην έδρα μας!

achtung

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2011
Like
3.411
Πόντοι
446
τι λέει ? καλησπέρα.
σας γλέντησε ο Σάρας ?

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
Εντάξει του χρόνου πάλι. Και μέχρι εδώ καλά ήτανε.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Μια φορά να βγει ο Γαμίδης ο Σφαιρόπουλος και να πει ότι ξεφτιλιστήκαμε επειδή είμαστε για την πούτσα με πρώτο υπαίτιο εμένα και τις επιλογές μου! Γαμώ την τρέλα του βγαίνει και τα ρίχνει στον ανάδρομο Ερμή και τα χάλια του δεν τα βλέπει ποτέ.. Πολύ μικρός προπονητής για Ολυμπιακό που του έχει δώσει πάρα πολλά φιλιά της ζωής ο Σπανούλης.

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.795
Πόντοι
496
Μια φορά να βγει ο Γαμίδης ο Σφαιρόπουλος και να πει ότι ξεφτιλιστήκαμε επειδή είμαστε για την πούτσα με πρώτο υπαίτιο εμένα και τις επιλογές μου! Γαμώ την τρέλα του βγαίνει και τα ρίχνει στον ανάδρομο Ερμή και τα χάλια του δεν τα βλέπει ποτέ.. Πολύ μικρός προπονητής για Ολυμπιακό που του έχει δώσει πάρα πολλά φιλιά της ζωής ο Σπανούλης.

απιστευτος σαλτιμπαγκος τυπε..μπασκετ της πλακας - του δημοτικου, μηδεν συστημα, καμια ενεργεια
ο σαρας με 1-2 συστηματακια απλα του πηρε την ταυτοτητα
ασε αυτην την κακογουστη πλακα με τους τραυματισμους
επαναλαμβανομενη συμπτωση παυει να'ναι συμπτωση

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
συμφωνω φιλε μου αλλα πρεπει να δουν και το θεμα με τους τραυματισμους καθε χρονο τα ιδια γαμοτο, μακαρι να πανε καλα ολα και να περασουμε

Επισκέπτης
Χωρις Παπανικολαο δεν υπαρχει αμυντικα ο Ολυμπιακος του Πλει Ντιφενς...δεν φταιει κανενας Σφαιροπουλος παντως.Η ευθυνη ειναι 1000% των Αγγελοπουλων που κρατανε τον καραγκιοζη στον παγκο και που δεν δινουν λεφτα για να παρουμε ξενους της προκοπης...

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Χωρις Παπανικολαο δεν υπαρχει αμυντικα ο Ολυμπιακος του Πλει Ντιφενς...δεν φταιει κανενας Σφαιροπουλος παντως.Η ευθυνη ειναι 1000% των Αγγελοπουλων που κρατανε τον καραγκιοζη στον παγκο και που δεν δινουν λεφτα για να παρουμε ξενους της προκοπης...
Το θεμα ειναι οτι οι Αγγελοπουλοι μια χαρα λεφτα δινουν για Τομπσον-Ρομπερτς που υποτιθετε ειναι οι βασικοι σου ξενοι,απο εκει και περα ο Σφαιροπουλος φαινετε ξεκαθαρα οτι εχει κανει λαθος επιλογες οταν οι βασικοι του παιζουν απο καθολου μεχρι το πολυ 8 λεπτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom