troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.036
- Πόντοι
- 5.506
τελειως γυμνοι και οι 4 :S :S :S :SΜε μαγιό η χωρίς?
τελειως γυμνοι και οι 4 :S :S :S :SΜε μαγιό η χωρίς?
τελειως γυμνοι και οι 4 :S :S :S :S
Με μαγιό η χωρίς?
θα σκιζουνε καλσον τα κοριτσοπουλα στης κερκιδες θειοθέλετε να γελάει ο κόσμος? :S :S :S
παιρνω ερεισερ....μπαρος χελ..... στα 21....αυριο πρωι στα βοτσαλακια
και 5 ποντους αβατζο μωρη γιατι τρομαξαμε τωρα....Αίμα θα σας πάμε...ήμουνα το βασικό πλειμεικερ του Διογένη ρε νιμου!
Αίμα θα σας πάμε...ήμουνα το βασικό πλειμεικερ του Διογένη ρε νιμου!
και 5 ποντους αβατζο μωρη γιατι τρομαξαμε τωρα....
δε μπορώ να καταλάβω, δε φτάνει που είσαστε ολυμπιακοί είσαστε και πειραιώτες??? :S :S :S
θειοοοοοοοοοοδε μπορώ να καταλάβω, δε φτάνει που είσαστε ολυμπιακοί είσαστε και πειραιώτες??? :S :S :S
Μια φορά να βγει ο Γαμίδης ο Σφαιρόπουλος και να πει ότι ξεφτιλιστήκαμε επειδή είμαστε για την πούτσα με πρώτο υπαίτιο εμένα και τις επιλογές μου! Γαμώ την τρέλα του βγαίνει και τα ρίχνει στον ανάδρομο Ερμή και τα χάλια του δεν τα βλέπει ποτέ.. Πολύ μικρός προπονητής για Ολυμπιακό που του έχει δώσει πάρα πολλά φιλιά της ζωής ο Σπανούλης.
συμφωνω φιλε μου αλλα πρεπει να δουν και το θεμα με τους τραυματισμους καθε χρονο τα ιδια γαμοτο, μακαρι να πανε καλα ολα και να περασουμεΜια φορά να βγει ο Γαμίδης ο Σφαιρόπουλος και να πει ότι ξεφτιλιστήκαμε επειδή είμαστε για την πούτσα με πρώτο υπαίτιο εμένα και τις επιλογές μου! Γαμώ την τρέλα του βγαίνει και τα ρίχνει στον ανάδρομο Ερμή και τα χάλια του δεν τα βλέπει ποτέ.. Πολύ μικρός προπονητής για Ολυμπιακό που του έχει δώσει πάρα πολλά φιλιά της ζωής ο Σπανούλης.
Το θεμα ειναι οτι οι Αγγελοπουλοι μια χαρα λεφτα δινουν για Τομπσον-Ρομπερτς που υποτιθετε ειναι οι βασικοι σου ξενοι,απο εκει και περα ο Σφαιροπουλος φαινετε ξεκαθαρα οτι εχει κανει λαθος επιλογες οταν οι βασικοι του παιζουν απο καθολου μεχρι το πολυ 8 λεπτα.Χωρις Παπανικολαο δεν υπαρχει αμυντικα ο Ολυμπιακος του Πλει Ντιφενς...δεν φταιει κανενας Σφαιροπουλος παντως.Η ευθυνη ειναι 1000% των Αγγελοπουλων που κρατανε τον καραγκιοζη στον παγκο και που δεν δινουν λεφτα για να παρουμε ξενους της προκοπης...