Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

MISTER_TRIPER

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
σας βλεπω ποντικαραδες μου και σας καμαρωνω
παμε ολοι μαζι να φωναξουμε
ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επισκέπτης
το εχω ξαναπει,ο μακλειν ειναι ο κουμπαρος μου.(το ειχαμε πει τοτε που σας τρελανε με τις αποψεις του περι ναρκωτικων κ εσυ ο στοκος δεν επιανες το νοημα).
συνηθως γραφω μονο εγω στο σαιτ.μερικες φορες,ελαχιστες πλεον,αναλαμβανει εκεινος.ξερετε,οταν δυσκολευουν τα πραγματα δλδ οταν σκανε οι βουλγαροι στο θρεντ ή τα βαζελια με τον πρωκτο που εχει 10 ποντους διαμετρο κ λοιποι ανυπαρκτοι.(τις δικεφαλες τουρκαλες δεν τις βαζω καν).

επιτελους,βρες απο καπου 2 αρχιδια κ πες τα πραγματα οπως ειναι.μην μας κανεις την αθωα περιστερα.κοτα εισαι κ τουρκικη μαλιστα.εισαι καλο παιδι ομως αλλα κολλημενο κ στερημενο.

φυσικα η μιζερια κ η μοιρολατρεια ειναι τα χαρακτηριστικα σου γι'αυτο εισαι κ αεκακι.

ελπιζω να τελειωσει το θεμα με τον μακλειν.πλεον σπανια σας γαζωνει λεκτικα οποτε ασχοληθειτε με τις δυστυχισμενες σας ζωες,ψαχτειτε μην σας γαμαει κανενας την γκομενα ή τη γυναικα κ αφηστε μας στην ησυχια μας ή την μιζερια μας κ στο υπαλληλικι προς τον θεο κροκους.

ΚΡΟΚΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕ Κ ΠΑΡΕ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

Kυρίες και Kύριοι διαβάσατε απόσπασμα από "την Eλεγεία του Mαλάκα",ένα σπάνιο λογοτεχνικό κείμενο που υπάρχει στην κατοχή επίλεκτων λοβοτομημένων εθελοντών του Kρόκους. Προκαλέστε τους κι άλλο, παραβλέψτε τσαμπουκαλίκια και "ραντεβού" έτσι ώστε να σας στέλνουν αποσπάσματα και να έχετε όλο το κείμενο κάποια στιγμή στην διάθεσή σας.

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
Kυρίες και Kύριοι διαβάσατε απόσπασμα από "την Eλεγεία του Mαλάκα",ένα σπάνιο λογοτεχνικό κείμενο που υπάρχει στην κατοχή επίλεκτων λοβοτομημένων εθελοντών του Kρόκους. Προκαλέστε τους κι άλλο, παραβλέψτε τσαμπουκαλίκια και "ραντεβού" έτσι ώστε να σας στέλνουν αποσπάσματα και να έχετε όλο το κείμενο κάποια στιγμή στην διάθεσή σας.

Ο μιστερ τρυπας
μας εχει βαλει τον μπαφο του φατσα καρτα για να δουμε ποσο μαγκας ειναι :jerking:...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
πορνό βόλλευ τέλος....3-1..σε ρυθμό προπόνησης...και εις άλλα με υγεία..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
εγώ που δεν χορταίνω τα μακαρόνια έχω πρόβλημα?...... :2funny: :2funny: :2funny:

Εσύ πρόσεξε...άρχισε το καρναβάλι...μην σε κάψουνε τελευταία Κυριακή και σε χάσουμε απο πελάτη!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

ρε μαγκες γιατι σβηνετε τα μηνυματα?

Ακόμα και εδώ....λογοκρισία??? :2funny: :2funny: :2funny:

γιαυτο κι εμεις θα σας γαμαμε οπως σας αρεσει

:piss: :piss: και λίγο...... :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid:

MISTER_TRIPER

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1