MISTER_TRIPER
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
σας βλεπω ποντικαραδες μου και σας καμαρωνω
παμε ολοι μαζι να φωναξουμε
ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
παμε ολοι μαζι να φωναξουμε
ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
το εχω ξαναπει,ο μακλειν ειναι ο κουμπαρος μου.(το ειχαμε πει τοτε που σας τρελανε με τις αποψεις του περι ναρκωτικων κ εσυ ο στοκος δεν επιανες το νοημα).
συνηθως γραφω μονο εγω στο σαιτ.μερικες φορες,ελαχιστες πλεον,αναλαμβανει εκεινος.ξερετε,οταν δυσκολευουν τα πραγματα δλδ οταν σκανε οι βουλγαροι στο θρεντ ή τα βαζελια με τον πρωκτο που εχει 10 ποντους διαμετρο κ λοιποι ανυπαρκτοι.(τις δικεφαλες τουρκαλες δεν τις βαζω καν).
επιτελους,βρες απο καπου 2 αρχιδια κ πες τα πραγματα οπως ειναι.μην μας κανεις την αθωα περιστερα.κοτα εισαι κ τουρκικη μαλιστα.εισαι καλο παιδι ομως αλλα κολλημενο κ στερημενο.
φυσικα η μιζερια κ η μοιρολατρεια ειναι τα χαρακτηριστικα σου γι'αυτο εισαι κ αεκακι.
ελπιζω να τελειωσει το θεμα με τον μακλειν.πλεον σπανια σας γαζωνει λεκτικα οποτε ασχοληθειτε με τις δυστυχισμενες σας ζωες,ψαχτειτε μην σας γαμαει κανενας την γκομενα ή τη γυναικα κ αφηστε μας στην ησυχια μας ή την μιζερια μας κ στο υπαλληλικι προς τον θεο κροκους.
ΚΡΟΚΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕ Κ ΠΑΡΕ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
Kυρίες και Kύριοι διαβάσατε απόσπασμα από "την Eλεγεία του Mαλάκα",ένα σπάνιο λογοτεχνικό κείμενο που υπάρχει στην κατοχή επίλεκτων λοβοτομημένων εθελοντών του Kρόκους. Προκαλέστε τους κι άλλο, παραβλέψτε τσαμπουκαλίκια και "ραντεβού" έτσι ώστε να σας στέλνουν αποσπάσματα και να έχετε όλο το κείμενο κάποια στιγμή στην διάθεσή σας.
Ο μιστερ τρυπας
μας εχει βαλει τον μπαφο του φατσα καρτα για να δουμε ποσο μαγκας ειναι ...
Ποιό μπάφο ρε μάπα? Πούρο είναι
ουτε τις επιλογες σου δεν στηριζεις
που να βρεις λαγε τα @@ αλλωστε
Μάλλον εσύ δεν χορταίνεις...μπινελίκια!!!!Μάλλον τα γουστάρεις...καλά ρε...δεν βαρέθηκες???Ειλικρινά.....δε χορταινετε πουτσα βλεπω λιμενεργατες
εγώ που δεν χορταίνω τα μακαρόνια έχω πρόβλημα?......Μάλλον εσύ δεν χορταίνεις...μπινελίκια!!!!Μάλλον τα γουστάρεις...καλά ρε...δεν βαρέθηκες???Ειλικρινά.....
Εχεις προβλημα βαρους και εγω το ιδιο προβλημα εχω.εγώ που δεν χορταίνω τα μακαρόνια έχω πρόβλημα?......
Γιατι ετσι γουσταρουμε.ρε μαγκες γιατι σβηνετε τα μηνυματα?
Η Δημοκρατία μίλησε, τέλος!Γιατι ετσι γουσταρουμε.
εγώ που δεν χορταίνω τα μακαρόνια έχω πρόβλημα?......
ρε μαγκες γιατι σβηνετε τα μηνυματα?
γιαυτο κι εμεις θα σας γαμαμε οπως σας αρεσει
Σιγα μην σπασεις το πληκτρολογιο.γιαυτο κι εμεις θα σας γαμαμε οπως σας αρεσει
Η Δημοκρατία μίλησε, τέλος!
τι λε ρε..στυλάκι είμαι....2,05 ύψος,100 κιλά βάρος...και 400cm φάρδος...Εχεις προβλημα βαρους και εγω το ιδιο προβλημα εχω.
Δεν μιλαμε ρε γραφουμε εδω.απορω πως μιλατε με την ψωλη του νταντε σφινομενη
στις αμυγδαλες
χαχα καντε γαργαρες