Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (8 μέλη και 36 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλά δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά το σημερινό ήταν μήνυμα ότι το πρωτάθλημα θα δωθεί με απευθείας ανάθεση...μιλάμε για τη πιο σκανδαλώδη απόφαση στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Καλά δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά το σημερινό ήταν μήνυμα ότι το πρωτάθλημα θα δωθεί με απευθείας ανάθεση...μιλάμε για τη πιο σκανδαλώδη απόφαση στην ιστορία του ποδοσφαίρου.
Δεν με ενδιαφερουν οι αναθεσεις.
Αυριο οι ΑΕΚτζηδες να βγουν απο το γηπεδο νικητες αλλιως να μην βγουν καθολου

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846
:klapseee: :klapseee: :klapseee: :klapseee:                                                                                                                         :klapste: :klapste: :klapste: :klapste: :klapste:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

και τι επαθες

θιχτηκες σαν ολυμπιακος??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε τυπε σοβαρευτειται μερικοι

μαγκια μας και να παιρναμε παιχνιδια με στημεννα αλλα οχι και κουναμε το δαχτυλο σε αλλους

εγω ποτε δεν σπαστηκα για τα στημμενα γιατι παντα ειχα ομαδα και πεταγα τεσσαρες και πενταρες εδω μεσα

ειχα παιχταραδες και δεν μπορουσε να κοντραρει κανεις

ειχα ζε ελιας τζολε τζορτζεβιτς καρεμπε ζιοβαννι ριβαλντο νικοπολιδη κοβασεβιτς καμπελ μιλιγιοβεβιτς μελπμεργκ

την ελιτ
κανενας δεν μπορουσε να πει για στημενα γιατι δεν με κερδιζει πουθενα

τα τελευταια 3 χρονια εχω ξεχασει τι σημαινει νικη στα ντερμπυ

με κοντραρουν στα ισα ολοι

οταν ξαναφτιαξω ομαδα να ριχνει 3και 4αρες τοτε τα ξαναλεμε

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Δεν με ενδιαφερουν οι αναθεσεις.
Αυριο οι ΑΕΚτζηδες να βγουν απο το γηπεδο νικητες αλλιως να μην βγουν καθολου

και να κερδισεις αυριο (που δεν παιζει), στους πεντε αγωνες που απομενουνε θα σε αναλαβουνε κατι καμικαζι διαιτητες και κατι τραγια ποδοσφαιριστες να σε πλακωνουν στα κλωτσιδια αλλο πραγμα, αυτο εννοει ο φιλος πιο πανω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
και να κερδισεις αυριο (που δεν παιζει), στους πεντε αγωνες που απομενουνε θα σε αναλαβουνε κατι καμικαζι διαιτητες και κατι τραγια ποδοσφαιριστες να σε πλακωνουν στα κλωτσιδια αλλο πραγμα, αυτο εννοει ο φιλος πιο πανω
Ρε δεν καταλαβα, βγηκε μια αποφαση και χεστηκατε πανω σας?

Πρωτοι ειμαστε κι εκει θα παραμεινουμε. Τελειωσε.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
Εγώ θέλω να ξαναγίνουν έκτροπα αύριο στο γήπεδο της αλητείας. Να γελάσουμε.

Επισκέπτης
Ρε δεν καταλαβα, βγηκε μια αποφαση και χεστηκατε πανω σας?

Πρωτοι ειμαστε κι εκει θα παραμεινουμε. Τελειωσε.
Τρία πουλάκια κάθονταν αυτά που λες...Την απόφαση την είδες; Σωστά κατοχυρώθηκε το παιχνίδι στον Ολυμπιακό αλλά δεν φταίει παρολαυτα ο ΠΑΟΚ οπότε επιστρέφονται οι βαθμοί και αναιρείται και η τιμωρία χωρίς θεατές.

Βγάζουμε και την απόφαση ξημερώματα Κυριακής για να προλάβει ο ΠΑΟΚ να παίξει με κόσμο με εσάς.

Και αφού δεν φταίει ο ΠΑΟΚ τότε γιατί να μην ξαναγίνει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό; Αυτό θα αποφασίσει το διαιτητικο δικαστήριο στη συνέχεια.

Θύμισε μου τώρα ποτέ εμείς κάναμε τέτοια όργια για να πάρουμε πρωτάθλημα;Φατην λοιπόν από το συνεταιρακι σας τον εξυγίαντη...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Δεν παρεμεινε.

Εμεις ομως θα μεινουμε πρωτοι.
Εχεις αντιρρηση?

ναι, η σεμνη τελετη ελαβε τελος, κανενας δεν πηρε τιτλο στα 59 χρονια της Α Εθνικης που να ειναι ηδη ταγμενος σε αλλον, ο Χετφιλντ35 ειχε τελικα δικιο

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ναι, η σεμνη τελετη ελαβε τελος, κανενας δεν πηρε τιτλο στα 59 χρονια της Α Εθνικης που να ειναι ηδη ταγμενος σε αλλον, ο Χετφιλντ35 ειχε τελικα δικιο

καλα θελετε να παρετε και πρωταθλημα οταν δεν εχετε τα κακαλα να νικησετε στη τουμπα???

α ρε γι αυτο σας λενε αεκακια τελικα

να πατε να φερετε χ δε μπορειτε δηλαδη?

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Εγώ θέλω να ξαναγίνουν έκτροπα αύριο στο γήπεδο της αλητείας. Να γελάσουμε.

το πολυ πολυ να τους δωσουνε τιμητικα +3 γιατι δεν καταφεραν να μην δολοφονησουνε τον αντιπαλο προπονητη και τους ποδοσφαιριστες

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
καλα θελετε να παρετε και πρωταθλημα οταν δεν εχετε τα κακαλα να νικησετε στη τουμπα???

α ρε γι αυτο σας λενε αεκακια τελικα

να πατε να φερετε χ δε μπορειτε δηλαδη?

καταλαβαινεις τι παιχτηκε τωρα η οχι ακομα?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
βρεξει χιονισει θα το παρει η Μπουγατσα γιατι ειναι ταγμενο

αποδειξε τοτε οτι θα πας κοντρα

που ειναι το δυσκολο

εσυ θες να μας πεις οτι ενω υπαρχει κυβερνηση ηδη 3 χρονια φετος αποφασισε να το δωσει στον παοκ

οχι οτι ο ολυμπιακος ειναι χωμα δηλαδη

μηπως τοτε ρε τυπε και ο μαρινακης επιτηδες εφερε τον ολυμπιακο σε αυτη τη κατασταση??

μηπως λειτουργησε σαμποταροντας την ομαδα αποδεχομενος οτι ταχθηκε αλλου οπως λες

αστειοτητες

αμα φερεις χ η κερδισεις θα λες αλλα μετα

αλλα σας εχω ικανους που και να κερδισετε αυριο παλι να πιστευετε θα το χασετε

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
αποδειξε τοτε οτι θα πας κοντρα

που ειναι το δυσκολο

εσυ θες να μας πεις οτι ενω υπαρχει κυβερνηση ηδη 3 χρονια φετος αποφασισε να το δωσει στον παοκ

οχι οτι ο ολυμπιακος ειναι χωμα δηλαδη

μηπως τοτε ρε τυπε και ο μαρινακης επιτηδες εφερε τον ολυμπιακο σε αυτη τη κατασταση??

μηπως λειτουργησε σαμποταροντας την ομαδα αποδεχομενος οτι ταχθηκε αλλου οπως λες

αστειοτητες

αμα φερεις χ η κερδισεις θα λες αλλα μετα

αλλα σας εχω ικανους που και να κερδισετε αυριο παλι να πιστευετε θα το χασετε
τυπε,σε αυτο που σου λεει,εχει δικιο.οποιος δεν καταλαβε οτι αποψε εγινε πραξικοπημα,ζει σε αλλο πλανητη.δεν ειναι θεμα αν τραυματιστηκε ή οχι ο γκαρσια.καταπατησαν νομους που οι ιδιοι εφτιαξαν,γιια να δωσυν το πρωταθλημα στις μπουγατσες.η αεκ δε περναει απο κει μεσα αυριο.αν δεν προηγηθουν οι μπουγατσες,το γκολ θα το βαλει ο κοντονης.τι δεν καταλαβαινεις;

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι