dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 535
- Πόντοι
- 96
τα εγραψα και στου παοκ τυπε.πρωταθλημα φετος,ο κανιςΚοιτα που παλευουν μονοι τους για να παρουμε πρωταθλημα εμεις.
τα εγραψα και στου παοκ τυπε.πρωταθλημα φετος,ο κανιςΚοιτα που παλευουν μονοι τους για να παρουμε πρωταθλημα εμεις.
σε καμια βδομαδα θα ξυπνησει απο τη σουρα.Που ειναι αυτος ο καμμενος ο Μπουχος ρε παιδια...ξεροχυνει ακομα;![]()
οπως ειναι τα πραγματα,θελλουμε νικη του μεγαλου παοκ την επομενη εβδομαδα.εκτος και αν μας επιστραφουν οι βαθμοι.
αυτο ειναι γεγονος.σε οποια παιχνιδια δεν προηγηθηκε με οφσαιντ ή δεν ηταν φιλικα,τα εχασε.πιστευω οτι θας τους παρετε ευκολα.ο παοκ οπως ειδες εχει προβλημα με ομαδες που τον παιζουνε στοιχειωδως,οποτε δυσκολακι οσο αυτοκτονικοι και να ειμαστε εμεις
Τύπε μου να θεωρεις δεδομενο οτι το -3 θα ισχυσει και για τον Ολυμπιακο για το ματς με την ΑΕΚ αλλά και για τον ΠΑΟΚ για το ματς με τον Ολυμπιακο.οπως ειναι τα πραγματα,θελλουμε νικη του μεγαλου παοκ την επομενη εβδομαδα.εκτος και αν μας επιστραφουν οι βαθμοι.
το πιο λογικο σεναριο ειναι αυτο.δυσκολα δε θα το παρει η αεκ,εκτος κι αν βγαλει τα ματια της μονη της.να ειστε τοσο μαλακες,δε νομιζω... :S :S :SΤύπε μου να θεωρεις δεδομενο οτι το -3 θα ισχυσει και για τον Ολυμπιακο για το ματς με την ΑΕΚ αλλά και για τον ΠΑΟΚ για το ματς με τον Ολυμπιακο.
Με βαση αυτο το δεδομενο να κανεις τους υπολογισμους σου.
Αρα κερδιζει η ΑΕΚ σημερα τον Πανιωνιο και η βαθμολογια ειναι ΑΕΚ 54, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακος 49 και μενουν 6 αγωνιστικές, τοσο απλα.
Εδω που εφτασε το πραγμα νομιζω κι εγω οτι μαλλον δεν χανεται αυτο το πρωταθλημα.το πιο λογικο σεναριο ειναι αυτο.δυσκολα δε θα το παρει η αεκ,εκτος κι αν βγαλει τα ματια της μονη της.να ειστε τοσο μαλακες,δε νομιζω... :S :S :S
Τύπε μου να θεωρεις δεδομενο οτι το -3 θα ισχυσει και για τον Ολυμπιακο για το ματς με την ΑΕΚ αλλά και για τον ΠΑΟΚ για το ματς με τον Ολυμπιακο.
Με βαση αυτο το δεδομενο να κανεις τους υπολογισμους σου.
Αρα κερδιζει η ΑΕΚ σημερα τον Πανιωνιο και η βαθμολογια ειναι ΑΕΚ 54, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακος 49 και μενουν 6 αγωνιστικές, τοσο απλα.
Υ.Γ. Ολυμπιακος 49 αν κερδισει τον βαζελο σημερα, εννοειται.
0-3 ανευ αγωνα υπερ του Ολυμπιακου και -3 ο ΠΑΟΚ.Ο αγωνας ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ ??
με τιποτα...και πραγματικα πιστευω οτι θα τους πετσοκοψετε την αλλη εβδομαδα.ηδη εχουν αρχισει να επιστρεφουν στην προ «πρωταθλητισμου» κατασταση και το δακρυ τρεχει αφθονο.Εδω που εφτασε το πραγμα νομιζω κι εγω οτι μαλλον δεν χανεται αυτο το πρωταθλημα.
Η ΜΑΛΑΚΙΑπου κανανε ηταν οτι πηγανε να το αρπαξουνε πουτσα οχι να το παρουνε...Μεγάλη πούτσα ο ΠΑΟΚ. Τον προτιμούσα παντως να το παρει εκεινος αντι για ΑΕΚ.
Με την προ δεκαημερου κατασταση θα μας ετρωγαν ζωντανους.με τιποτα...και πραγματικα πιστευω οτι θα τους πετσοκοψετε την αλλη εβδομαδα.ηδη εχουν αρχισει να επιστρεφουν στην προ «πρωταθλητισμου» κατασταση και το δακρυ τρεχει αφθονο.
Ωραιος τύπεΗ ΜΑΛΑΚΙΑπου κανανε ηταν οτι πηγανε να το αρπαξουνε πουτσα οχι να το παρουνε...