gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Μείνετε μέσα οε οε οε, οεοε οε
Από το πολύ κλάμα ο χοντρός έχει χάσει 3 κιλά από το κλάμα
Τελικά ρε παιδιά χτες ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε η αδικήθηκε?Είδα τον αγώνα και ήταν από τα ωραία παιχνίδια του πρωταθλήματος αγγλικό ματς με δυνατές φάσεις και όμορφα γκολ, άλλα από χτες έχω αυτήν την απόρροιά.
2 οι πιθανότητες.
1η Δε διαβάζεις με προσοχή
2η Δε στροφάρεις.
Διαλέγεις και παίρνεις
Τύπε πηρε πέναλτι στο 90 που δεν ηταν, με αποτέλεσμα να πάρει ενα Χ που δεν άξιζε απέναντι σε μια ομάδα που ηταν καλύτερη του. Επομένως, εκ του αποτελέσματος και βάσει γεγονότων ευνοήθηκε.
εντωμεταξύ το βαζελοSDNA δώστου και συνεχίζει να λυσσάει και να γράφει άρθρα προκλητικά για τον Ολυμπιακό. τώρα έγραφε για τα πέναλτι ότι έφτασε τα 9 ο Ολυμπιακός. SDNA πέρυσι που ήσουν που είχε ο Ολυμπιακός 2 πέναλτι όλη την σεζόν ? α ναι αυτά δεν συμφέρει να τα γράφεις. δεν σε πληρώνουν να τα γράφεις αυτά
Εμένα πάντως αυτό που έκανε ο Τζούρτζεβιτς στο τέλος, μετά από ΟΛΗ την ΑΘΛΙΑ χρονιά με κερασάκι στην τούρτα αυτό που έχασε στο 88' στο ΟΑΚΑ, να αγνοήσει πάγκο και Καρίμ και να εκτελέσει τσαμπουκά το πέναλτι και να το ΧΑΣΕΙ, με εκνεύρισε όσο τίποτα άλλο. Οι κλωτσές πρέπει να ξεκινήσουν σ' αυτόν. Να πάρει τη σκατόφατσά του, και όσο το δυνατόν πιο μακριά. ΔΕ ΝΟΕΙΤΑΙ να τον ξαναδούμε με τη φανέλα που φοράγαμε από μωρά παιδιά. Θα αρρωστήσουμε. Ομάρ-Πάρντο το ίδιο. Αυτοί άμεση απέλαση για λόγους υγείας μας. Σε δεύτερο χρόνο κι άλλοι. Και με τον Φορτούνη βαρέθηκα.
επισης φετος σταματησε τα αρθρα περι δανεικών....
επισης φετος σταματησε τα αρθρα περι δανεικών....
φίλε μιας και έχεις και την εικόνα του. σήμερα έχει Τσουκαλά . ανυπομονώ για τα τηλεφωνήματα και τα άντε γεια. θα πέσει πολύ γέλιο και σήμερα
δεν είμαι τρελος ρε τυπε... :Sκαλά ναι. λέει και πολλές αλήθειες ο Τσουκαλάς. είναι αυτό που λένε '' από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια ''
δεν είμαι τρελος ρε τυπε... :S