Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Δεν μεινατε στην αφανεια γιατι δεν παιζατε Τσουλου αλλα γιατι δεν ειχατε μια διοικηση της προκοπης...χρεωκοπησατε 2-3 φορες και ολα καλα.Τι πας να συγκρινεις ρε φιλε τωρα;

Τη ΚΟΥΛΑ με τον Ολυμπιακο;Μοναδικο συγκρισιμο μεγεθος στην Ελλαδα ειναι ο Βαζελος και αυτος ακομα και στα ντουζενια του ηταν σαφως κατωτερος απο εμας.
Εχμ, δεν θυμασαι καλα. Στα ντουζενια του την περιοδο 1985-1995 τον βαζελο τον κοιταγατε με το κυαλι. Εγω θυμαμαι και κατι ανεκδοτα για το πότε θα κανει διπλό ο Ολυμπιακος στην Ευρωπη και κατι τετοια. Τελος παντων, καλα να ειμαστε και ολα θα τα δουμε.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.918
Πόντοι
606
Δεν μεινατε στην αφανεια γιατι δεν παιζατε Τσουλου αλλα γιατι δεν ειχατε μια διοικηση της προκοπης...χρεωκοπησατε 2-3 φορες και ολα καλα.Τι πας να συγκρινεις ρε φιλε τωρα;

Τη ΚΟΥΛΑ με τον Ολυμπιακο;Μοναδικο συγκρισιμο μεγεθος στην Ελλαδα ειναι ο Βαζελος και αυτος ακομα και στα ντουζενια του ηταν σαφως κατωτερος απο εμας.
εβαλε λεφτα ο προεδρος δηλαδη και περιμενε να πεσει γ εθνικη για να το κανει.
ρε σαχλαμαρα μηπως παρακολουθεις μπουντεσλιγκα?

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.956
Πόντοι
5.506
Εμενα αυτο γιατι μου θυμιζει την κουβεντα του καπετανιου "το πρωταθλημα εχει κλειδωθει στην Παιανια"?
Για μενα αυτα που λες δειχνουν οτι δεν εχετε καμια συνειδηση της πραγματικοτητας.
Θα αποδειχθει οτι φετος εισαστε πολυ καλυτεροι απο οσο θα ειστε του χρονου.
θα δεις πως....εμεις αν μη τι αλλο δεν νοιωσαμε την ξεφτυλα της γου κατηγοριας για να σβησουν χρεη αλλα ειμαστε προβατα...δυστυχως μαλλον δεν θα μποορεσουμε να παρουμε 8ο? σερι και απο το κομπλεξ σας σας φαινετε παραξενο....
ο ατρομητος μπαι δε γουει εχει καλυτερη ομαδα απο εσας (και απο εμας)και δεν εχει ουτε την ιστορια σας ουτε τον λαθρεμπορο προεδρο ουτε κοσμο....γινετε και ετσι αντικειμενικοι μαλακες που μας πεθανατε στη εξυγιανση και γινατε χειροτεροι απο εμας....σε 1 μονο χρονο σας πηρε χαμπαρι ολος ο κοσμος...
αλεξη φορα ζακετα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.269
Πόντοι
5.006
Του χρονου τι θα γινει δηλαδη? Χωρις τα λεφτα απο το τσαμπιονς λιγκ θα κανετε μεταγραφες που δεν κάνατε οταν τα ειχατε επι 20 χρονια?
Μακαρι, ενδιαφερον θα ηταν να δουμε πως θα γινει.
Κοψτε αυτη την μαλακια...θα κανει ο,τι εκανε και την πρωτη του χρονια ο μαρινακης..

Επισκέπτης
εβαλε λεφτα ο προεδρος δηλαδη και περιμενε να πεσει γ εθνικη για να το κανει.
ρε σαχλαμαρα μηπως παρακολουθεις μπουντεσλιγκα?

Γ Εθνικη ρε μπουφο,αλλαξε το απο τρυποκαρυδος,πεσατε γιατι βαζατε συνεχεια λεφτα μπας και παρετε πρωταθλημα γιαυτο και πεσατε απο τα χρεη.Ο Νιαου ηταν τοσο ΑΕΚτζης που αντι να αποπληρωσει τα χρεη σας,οπως εκανε ο Μαρινακης οταν πηρε απο τον Κοκκαλη τον Ολυμπιακο,προτιμησε να σας ριξει Γ Εθνικη να μηδενισετε και μετα να το παιζει σωτηρας χωρις λεφτα.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.918
Πόντοι
606
Γ Εθνικη ρε μπουφο,αλλαξε το απο τρυποκαρυδος,πεσατε γιατι βαζατε συνεχεια λεφτα μπας και παρετε πρωταθλημα γιαυτο και πεσατε απο τα χρεη.Ο Νιαου ηταν τοσο ΑΕΚτζης που αντι να αποπληρωσει τα χρεη σας,οπως εκανε ο Μαρινακης οταν πηρε απο τον Κοκκαλη τον Ολυμπιακο,προτιμησε να σας ριξει Γ Εθνικη να μηδενισετε και μετα να το παιζει σωτηρας χωρις λεφτα.
αγωνιστικα πεσαμε ρε μπουρδα.
και μας πηρε τσαμπα μαγαζι γωνια ο λαθρεμπορος.
και σε δουλευει μαζι με τον πρεζεμπορο.
και επειδη εισαι ενα προβατο και μισο νομιζεις οτι εχεις και ομαδα.
οπως νομιζεις οτι εχεις και γηπεδο.
ξυπνα γαμω το σανο σου..

Επισκέπτης
αγωνιστικα πεσαμε ρε μπουρδα.
και μας πηρε τσαμπα μαγαζι γωνια ο λαθρεμπορος.
και σε δουλευει μαζι με τον πρεζεμπορο.
και επειδη εισαι ενα προβατο και μισο νομιζεις οτι εχεις και ομαδα.
οπως νομιζεις οτι εχεις και γηπεδο.
ξυπνα γαμω το σανο σου..

Αγωνιστικα πεσατε Β Εθνικη οχι Γ...Γ επελεξε να πατε ο ψευτοεπενδυτης για να μηδενιστουν τα χρεη σας.

Οσο για τις αλλες μαλακιες που λες για αυτα που απαιτω απο τον Ολυμπιακο ειμαι ο πρωτος που κραζει αλλα σε σχεση με εσας οχι απλα εχουμε ομαδα εχουμε ομαδαρα σε σχεση με εσας.

Που ειμαι προβατο με 18 πρωταθληματα τα τελευταια 20 χρονια κακομοιρη!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.269
Πόντοι
5.006
Μονο εμεις ειμαστε προβατα..ολοι οι αλλοι ειναι ξυπνιοι γι αυτο σε 90 χρονια φτασαν τα 11 πρωταθληματα  :2funny:

Εγω παλι ειδα 11 πρωταθληματα πριν προλαβω να παρω το lower...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αγωνιστικα πεσατε Β Εθνικη οχι Γ...Γ επελεξε να πατε ο ψευτοεπενδυτης για να μηδενιστουν τα χρεη σας.

Οσο για τις αλλες μαλακιες που λες για αυτα που απαιτω απο τον Ολυμπιακο ειμαι ο πρωτος που κραζει αλλα σε σχεση με εσας οχι απλα εχουμε ομαδα εχουμε ομαδαρα σε σχεση με εσας.

19 στα 21 ρε τύπε.

Επισκέπτης

Σωστο...τεσπα για να μιλησουμε λιγοτερο οπαδικα.Μακαρι να ανεβειτε και εσεις και ο ΜΠΑΟΚ και ο Βαζελος και να γινοταν ενα ΚΑΘΑΡΟ πρωταθλημα με τους πρωταθλητες να εναλλασονται.

Ετσι θα ειχε πολυ μεγαλυτερη αξια οποτε σας κερδιζουμε αλλα αμα ειλικρινα πιστευετε οτι φτιαξατε ομαδαρες γιαυτο μας πηδηξατε φετος εχετε μαυρα μεσανυχτα...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.956
Πόντοι
5.506
χελ οι αεκτζηδες ξερανε την σπεκουλα απο την αρχη....
μεγαλυτερα προβατα ηταν(ελπιζω να καταλαβαν) οι βαζελες....
μεχρι βαψιμο τους εβαλε ο τουιτη και θωμαιδη για της τυψεις.....

ο αλεξης ειναι χαζουλης απλα.η θεωρεια του ειναι οτι αν λεμε αν χασεις ενα πρωταθλημα εξαφανιζεσε για παντα απο τον ποδοσφαιρικο χαρτη επειδη δεν θα εχεις τα λεφτα του τσου λου...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Μονο εμεις ειμαστε προβατα..ολοι οι αλλοι ειναι ξυπνιοι γι αυτο σε 90 χρονια φτασαν τα 11 πρωταθληματα  :2funny:

Εγω παλι ειδα 11 πρωταθληματα πριν προλαβω να παρω το lower...
Η χρηση επιχειρηματων Τσουκαλα δεν σε τιμά ιδιαιτερα τύπε.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.918
Πόντοι
606

αν θες να κανεις ομαδα παντως,πουλαω τον βρανιες που σε πετσωσε 15.000.000 αφου τον πηρα 250.000 και ειμαι σελινγκ κλαμπ..

μπεεεεεεεεεε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ο αλεξης ειναι χαζουλης απλα.η θεωρεια του ειναι οτι αν λεμε αν χασεις ενα πρωταθλημα εξαφανιζεσε για παντα απο τον ποδοσφαιρικο χαρτη επειδη δεν θα εχεις τα λεφτα του τσου λου....

Να το δουμε τύπε. Μπορει να πουλησετε 40 εκατομμυρια τον Κουτρη, ξερω γω? Θα δουμε.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.918
Πόντοι
606
χελ οι αεκτζηδες ξερανε την σπεκουλα απο την αρχη....
μεγαλυτερα προβατα ηταν(ελπιζω να καταλαβαν) οι βαζελες....
μεχρι βαψιμο τους εβαλε ο τουιτη και θωμαιδη για της τυψεις.....

ο αλεξης ειναι χαζουλης απλα.η θεωρεια του ειναι οτι αν λεμε αν χασεις ενα πρωταθλημα εξαφανιζεσε για παντα απο τον ποδοσφαιρικο χαρτη επειδη δεν θα εχεις τα λεφτα του τσου λου...
δε νομιζω οτι τον λες χαζο τον αλεξη..

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.956
Πόντοι
5.506
Η χρηση επιχειρηματων Τσουκαλα δεν σε τιμά ιδιαιτερα τύπε.
και εσενα δεν σε τιμα η γνωση σου στο αντικειμενο που λες οτι μια ομαδα που εχασε μια χρονια δεν μπορει να ορθοποδησει ξανα και φυσικα ΔΕΝ ΣΕ ΤΙΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΦΕΤΟΣ...
πεντακαθαριδηδες

Επισκέπτης
αν θες να κανεις ομαδα παντως,πουλαω τον βρανιες που σε πετσωσε 15.000.000 αφου τον πηρα 250.000 και ειμαι σελινγκ κλαμπ..

μπεεεεεεεεεε

Χαχαχα καλα πουλα τον εσυ μπας και κανετε καμμια μεταγραφη γιατι αμα περιμενεις απο τον Γατουλη να βαλει λεφτα σωθηκες....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Stories

Νέο!