Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Θυμασαι εκεινο το πρωταθλημα του 1998 που ειχαμε με ολυμπιακο παναθηναικο παοκ 5 νικες και μια ισοπαλια σε εξι παιχνιδια και τερματισαμε τριτοι 14 βαθμους πισω ε?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
λαθη εχουν γινει.
λαθη κανουν ολοι.
εμεις την ομαδαρα μας θα στηριζουμε μεχρι τελος.
και για ενα προεδρο που τον εχουν στησει στον τοιχο με στημενες κατηγοριες και παρολο που θα μπορουσε να σηκωθει και να φυγει και καθεται και τρωει "ξυλο" για εμας.
εκτος και αν θελει κανεις να παρει τον ολυμπιακο και δεν το ξερω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Θυμασαι εκεινο το πρωταθλημα του 1998 που ειχαμε με ολυμπιακο παναθηναικο παοκ 5 νικες και μια ισοπαλια σε εξι παιχνιδια και τερματισαμε τριτοι 14 βαθμους πισω ε?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και στους 8 του Κυπελλουχων τότε νομιζω.

Υ.Γ. Και ψαχνοντας βλεπω οτι ειχαμε κανει ολες κι ολες 4 ηττες.
Τρεις εντος από Ιωνικό, Πανηλειακο και Βεροια (!!) και εκτος απο Προοδευτικη.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Και στους 8 του Κυπελλουχων τότε νομιζω.

Υ.Γ. Και ψαχνοντας βλεπω οτι ειχαμε κανει ολες κι ολες 4 ηττες.
Τρεις εντος από Ιωνικό, Πανηλειακο και Βεροια (!!) και εκτος απο Προοδευτικη.

O 12ος Πανηλειακος και η 9η Βεροια και η 14η προοδευτικη   :2funny: :2funny: :2funny:
δεν ειναι καινουργια ιστορια και τις εποχες που παιρναμε πρωταθλημα η τον χαναμε στον ποντο καναμε κατι κωμικες ηττες απο ουραγους η πεσμενους, ειναι παραδοση αυτη  :2funny: :2funny: :2funny:

stakaman21

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Like
694
Πόντοι
86
Αναλυτικά ο ιδιοκτήτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ ανέφερε μετά το τέλος του ντέρμπι: «Σήμερα ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε καλά και δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας. Περιμέναμε περισσότερα. Με έχουνε πληροφορήσει επίσης για ορισμένα γεγονότα μετά το τέλος του αγώνα, κάτι που το καταδικάζουμε χωρίς δεύτερη κουβέντα. Αλλά πρέπει να δούμε πώς έχουμε φτάσει ως εδώ, είναι κάτι πολύ σημαντικό.  Πρέπει να πούμε πως έχουν φτάσει μέχρι εδώ. Κι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Και τι έγινε σήμερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο με την διαιτησία. Οταν δεν σου δίνουν ένα πεντακάθαρο πέναλτι, όταν το 2-1 γίνεται με καθαρό επιθετικό φάουλ στον Μποτία.

Οταν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού γίνονται πολλές αμφισβητούμενες φάσεις τις οποίες πάντα τις κερδίζει ο αντίπαλος. Δεν γίνεται η ομάδα να αποδίδει τόσο καλά όταν κάθε Κυριακή συμβαίνει το ίδιο; Και πάμε τώρα στους αντιπάλους μας. Τι έγινε την περασμένη εβδομάδα στο γήπεδο του Παναιτωλικού; Τι έγινε σήμερα στους Ζωσιμάδες; Την προηγούμενη εβδομάδα στο 87' δίνετε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι.

Ακόμα και οι ίδιοι το λένε. Σήμερα ξεκινάει το ματς μ' ένα γκολ 2 μέτρα οφσάιντ. Νομίζω δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Για όλα αυτά τι λέει ο κύριος Σαββίδης; Που όλα αυτά τα χρόνια μας έπρηξε με την εξυγίανση και για καθαρό ποδόσφαιρο. Εσεις οι δημοσιογράφοι που έχετε γράψει χιλιάδες άρθρα. Τι έχετε να πείτε; Είστε ευχαριστημένοι; Είναι αυτό εξυγίανση; Σας καλύπτει; Το ότι η Ελλάδα έχει γίνει διεθνώς ρεζίλι φταίει ο Ολυμπιακός; Η φταίει η καθημερινή εικόνα που βλέπουν μέσα στα γήπεδα; Και μετά. Ο Ολυμπιακός δέχεται έναν πόλεμο που δεν τον έχουμε ξαναδεί στα χρονικά. Η ΕΠΟ έχετε δει την ανακοίνωση που έβγαλε; Που όλα αυτά τα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχετε δει μια ομοσπονδία να βγάζει τέτοια ανακοίνωση;

Και στον Ολυμπιακό; Σε μία ομάδα που δίνει τα λεφτά του Είναι μια διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχει σεβασμός στον Ολυμπιακό; Η κυβέρνηση τι κάνει κάθε μέρα για τον Ολυμπιακό; Για εμάς όλους. Τι τραβάμε εμείς καθημερινά; Το έχει σκεφτεί κάποιος αυτό; Τι άλλο να κάνουμε; Κάθε μέρα προσπαθούμε για το καλύτερο και τους έχουμε όλους απέναντί μας. Και γίνεται η μία αδικία πάνω στην άλλη. Ανθρωποι είναι και οι παίκτες και στην διοίκηση. Χωρίς να θέλω να καλύψω κανέναν. Γιατί ο Ολυμπιακός είναι πολύ ψηλά κι έχουμε πάντα παράλογες απαιτήσεις. Κι έτσι πρέπει να είναι ο νικητής. Να έχει απαιτήσεις. Και όταν αδικείται και όταν δεν παίζει καλά και όταν παίζει καλά να παίζει ακόμα καλύτερα.

Ομως αυτός ο πόλεμος είναι πρωτοφανής. Δεν γίνεται να συνεχίσουμε έτσι. Το βλέπετε κι εσείς... Εχει καταντήσει αηδία αυτή η ιστορία. Αυτό που βιώνουμε κάθε μέρα. Και σας λέω. Δεν θέλω να βρω δικαιολογίες γιατί ξέρετε ότι έχω κάνει στη ζωή μου το έχω κάνει κάτω από δύσκολες συνθήκες και το έχω πετύχει και μέχρι τώρα κερδίζουμε. Ομως τώρα έχουν μαζευτεί πάρα πολλοί απέναντί μας και το κάνει ακόμα πιο δύσκολο. Εμείς θα συνεχίσουμε την ίδια πορεία. Ενισχυθήκαμε κάναμε πράγματα για να καλυτερεύσουμε την εικόνα μας. Δυστυχώς δεν μας αφήνουν να τελειοποιήσουμε και να καλυτερεύσουμε την εικόνα μας. Γενικότερα είμαι απογοητευμένος με το τι συμβαίνει και με όλο αυτό τον πόλεμο.

Εγώ να σας πω την αλήθεια για άλλη μια φορά δε τα είδα και τα είδα τώρα στα βίντεο. Το καταδικάζω 100%. Και πρέπει να δούμε εάν όντως είναι φίλοι του Ολυμπιακού ορισμένοι από αυτούς. Γιατί σήμερα ήταν μια περίεργη μέρα. Είχαμε το συλλαλητήριο, πολύς κόσμος, ένταση. Αυτά πρέπει να τα ψάξουμε για να δούμε ακριβώς τι συνέβη. Η εικόνα του Ολυμπιακού δεν ήταν τυχαίο πως όταν δεν σου δίνουν -και σας λέω κάθε Κυριακή- το πέναλτι και είσαι 1-0 μπροστά και μετά είσαι 2-0 μπροστά. Αλλη ψυχολογία. Τι να κάνουν οι παίκτες μας

Ημουν πρώτος που σας είπα ότι δεν παίξαμε καλά. Και σας είπα ότι δεν μου άρεσε. Δεν έπαιξε καλά αλλά δεν τον άφησαν και να παίξει καλά.

Θα παλέψουμε στην επόμενη μέρα. Είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε. Μας αρέσει να παλεύουμε μέχρι τέλους. Και για το πρωτάθλημα και για το Κύπελλο. Θα τα παρατήσουμε;

Σίγουρα μπορούμε να βελτιωθούμε. Η ψυχολογία των παικτών κάθε φορά που κερδίζεις κάτι και δε στο δίνουν δεν τους το δίνεις αυτό που δικαιούνται

Η ψυχολογία των παικτών πέφτει κάθε φορά που κερδίζουν κάτι και δεν τους το δίνεις, άνθρωποι είναι και αυτοί. Αν δείτε τον Μποτία, έκλαιγε στα αποδυτήρια ο άνθρωπος. Τι να κάνει δηλαδή; Τον έπνιγε η αδικία. Δηλαδή αυτό δεν λέει κάτι σε εσάς; Το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε είναι εάν έπαιξε καλά η ομάδα ή αν αδικήθηκε; Η και τα δύο μαζί; Εγώ λέω και τα δύο μαζί»

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
κλασικος πελατης η κουλα
Στο εξοχικό μας, πελάτες; Κοίτα τώρα που το κάνατε μπου, να το καθαρίσετε και να το φτιάξετε. Σε 6 μήνες που θα έρθουμε να είναι σένιο, έτσι....Κούλη;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
επομενη πουτσα στο οακα την τεταρτη

πελατες της αεκ τα τελευταια 3 χρονια παντου
ΑΕΚ είμαι αλλά τα παραλές. Τους τελευταίους 18 μήνες ναι. Αλλά τα 3 χρόνια; Εκτός και αν το βάζεις στο σύνολο νικών που έχουμε στο σύνολο των παιχνιδιών, οπότε ναι  :grin: :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ο ΟΣΦΠ πρέπει να τιμωρηθεί με αφαίρεση 3 βαθμών (και άρα στο -7 από τη κορυφή) και 3 με 4 παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών (άρα και πιθανές απώλειες βαθμών). Μετά έχει Περιστέρι και Τούμπα, άρα ΠΑΙΖΕΙ να τερματίσει από τη κορυφή με -10+, που δε ξέρω πόσο πίσω πρέπει να πάμε για να βρούμε κάτι τέτοιο. Το ωραίο όμως θα είναι το καλοκαίρι, όταν δηλαδή θα πρέπει να παίζει προκριματικά στο Γιουρόπα από μέσα Ιουλίου και με πιθανό αποκλεισμό δεν υπάρχει πλέον μαξιλαράκι (όπως είχε όταν έπαιζε στο Τσου Λου). Και τι θα γίνει με προπονητή; Θα τον κρατήσει για να φτιάξει ομάδα ή φτου και από την αρχή;
Μάγκες, όλοι εσείς που λέγατε για "επενδύσεις" και πούτσες μπλε (βασικά και εγώ με 25εκ έουρος ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ έσοδα θα έλεγα μαλακίες) ο πρόεδράς σας θα φανεί φέτος όταν θα πρέπει να τα σπρώξει και να γνωρίζει ότι με πιθανό αποκλεισμό από Ευρώπη θα μπει ΧΟΝΤΡΑ μέσα. Και το παράδειγμα του συνεταίρου του Αλαφου είναι φρέσκο. Θα το ρισκάρει ή θα αρχίσει κλάψες όπως ψες το βράδυ ο....Κούλης
Υ.Γ Μιλάνε ΟΛΟΙ για τιμωρία του ΟΣΦΠ αλλά για τιμωρία του ΠΑΟΚ για το ντου των φιλάθλων του ΚΟΥΒΕΝΤΑ.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.200
Πόντοι
22.785
.........

........τί έγινε ρέ παιδιά ?? :think: :think:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.188
Πόντοι
5.006
Τωρα να ειμαστε και λιγο δικαιοι ομως, ο Λεμονης επαιξε ενα σερι αγωνων με ομαδες απο το κατω ραφι, που θα τις κερδιζατε και χωρις προπονητη.
Ο Γκαρσία επεσε πανω στο δυσκολο προγραμμα (βεβαια θα μου πεις γι' αυτο προσληφθηκε τότε).

ο λεμονης θελει 10 γκαρσια στην καθισια του...ο τυπος ας γυρισει πισω στο ισραηλ να κανει τον κοουτς...γινανε ολοι οι μυρωδιαδες προπονητες ναουμε...εγκλημα του χοντρου να διωξει τον τακαρο την φετινη χρονια...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Έγραψες και κάτι σωστό.
Υ.Γ Έτσι και γίνει κανένα θαύμα και το πάρει η ΑΕΚ θα αυτομαστιγωθείς ή θα βρεις κάτι για να γκρινιάζεις;

δεν υπαρχει κινδυνος πληρωσε τα λεφτα για το γηπεδο ο Ρωσος και το κλεισε στην δημοπρασια

Επισκέπτης
Μπηκανε ολοι οι σοδομημενοι,ολοι οι καρπαζοεισπρακτορες,ολα τα πουτανακια μας να βγαλουν τη χολη τους και να ξεσπασουν....να δοξαζετε τον Χοντρο που μας ξεπουλησε για να δειτε χαρα αναμεσα στα σκελια κακομοιρηδες.

Επισκέπτης
ο λεμονης θελει 10 γκαρσια στην καθισια του...ο τυπος ας γυρισει πισω στο ισραηλ να κανει τον κοουτς...γινανε ολοι οι μυρωδιαδες προπονητες ναουμε...εγκλημα του χοντρου να διωξει τον τακαρο την φετινη χρονια...

Τυπε μου προμελετημενα ηταν ολα οσα γινανε φετος....αποδειχτηκε περιτρανα οτι ολοι οσοι λεγανε οτι ο Χοντρος εχει δωσει το πρωταθλημα ειχαν δικιο.Δεν δικαιολογειται ενας τοσο επιτυχημενος επιχειρηματιας να κανει τοσα τραγικα λαθη το ενα μετα το αλλο και στην ουσια να σαμποταρει την ιδια του την ομαδα....

Επισκέπτης
Στο μεταξυ....

Σύμφωνα με δύο αναρτήσεις του στο Facebook, ο δημοσιογράφος της 24MEDIA (Contra.gr, Sport24 Radio 103.3), Σωτήρης Γεωργίου, δέχθηκε επίθεση με μπουνιές και ύβρεις από τον Γιώργο Μπόγρη, τον παίκτη του Ολυμπιακού.

Μετά το επεισόδιο, ο ο δημοσιογράφος διεκομίσθη στο νοσοκομείο "Γεώργιος Γεννηματάς", ενώ η αστυνομία κατέφθασε στο σημείο της επίθεσης περίπου 20 λεπτά αργότερα.

Να αγιασει το χερακι του Μπογρη...μιλαμε για επικο τσογλανο και θρασυδειλο ΑΡΔ.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326
Μπηκανε ολοι οι σοδομημενοι,ολοι οι καρπαζοεισπρακτορες,ολα τα πουτανακια μας να βγαλουν τη χολη τους και να ξεσπασουν....να δοξαζετε τον Χοντρο που μας ξεπουλησε για να δειτε χαρα αναμεσα στα σκελια κακομοιρηδες.
προς το παρων παρε να χεις!
[move][size=80pt]ΞΕΡΟΕΧΥΣΑΑΑΑ!!![/size][/move]
:2on1: :2on1:

Επισκέπτης
προς το παρων παρε να χεις!
[move][size=80pt]ΞΕΡΟΕΧΥΣΑΑΑΑ!!![/size][/move]
:2on1: :2on1:

Προς το παρον αλλα και στο μελλον και εσυ και ολοι οι αλλοι οι πονεμενοι θα ειστε μια τριχα απο τα αρχιδια μας...αυτο σας ποναει κατα βαθος.Επρεπε να μας διαλυσει ο ιδιος ο προεδρος μας,να εξαγορασετε ΕΠΟ,διαιτησια να γινετε χορηγοι σε μια κυβερνηση για να παρετε,αμα παρετε,με τα 1000 ζορια ενα πρωταθλημα.

Τετοια ειναι η διαφορα στα μεγεθη αναμεσα σε εμας και ολους εσας μαζι...γιαυτο τραβα φαε τη μπουγατσουλα σου και βαλε καμμια μαλαματινα στον κωλαρακο σου και μην βαζεις στο στομα σου τον μονιμο γαμια σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom