Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
θυμοσαστε εναν μπιχλα ηγετη που ειχαν πριν λιγα χρονια τετοιες μερες που εβγαζε σελφι  με 5 και καλα?

ΟΙ ΠΟΥΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ
μετραμε αντιστροφα Πουτανες! Μην ΧΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ! :heavymetalbig: :birdman:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.277
Πόντοι
5.006
Προτο κουτρης φιγκειρας Σισέ Ένγκελς ρομαο ζιλε Πάρντο Μαρίν Κέβιν και καριμ :headbaning1: :takethis:

Επισκέπτης
Αλλη μια τρομερη 11αδα κατεβασε ο νεος Βαλβερδε...χωρις ουτε ενα παιχτη στη μεσαια γραμμη να μπορει να κανει παιχνιδι και με τον Μιραλας σε ρολο κρυφου επιθετικου πισω απο τον Καριμ.

Αποτελεσμα δεν εχουμε κανει μια γαμημενη φαση...

Επισκέπτης
Διακοπή ο ξεφτίλας?????
Ε ναι κάτσε να δούμε από αποδόσεις..........
ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ γαμώ τα ποδόσφαιρά σας, εδώ έχει παραγίνει το κακό, στην Αραπιά 1000 φορές καλύτερα.....
ca$$$h out => Aντισθένη στα είπα με μήνυμα, τα στήνουν οι μακαρονάδες από ημίτονα και προχθές σου είχα πει 0-1 γκολ στο κύπελλο με την ΑΕΚ και το σκορ να έριχνες void ήρθε....
ΤΖΟΓΟΣ, ΤΙΜΗ & ΣΕΞΟΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑΣ ΝΙΝΙ :rockon:

Συνημμένα

• Nα κολλήστε όλα τα ΣΜΝ πουτάνες γαμώ τη Γερμανία σας, αλλά πήγαμε ταμείο.png
    Nα κολλήστε όλα τα ΣΜΝ πουτάνες γαμώ τη Γερμανία σας, αλλά πήγαμε ταμείο.png
    16,2 KB · Εμφανίσεις: 21
  • Αναλυση αποδοσεων πουστογαυρου..........png
    Αναλυση αποδοσεων πουστογαυρου..........png
    75,9 KB · Εμφανίσεις: 19
  • 1, 2, 3 ΖΗΤΩ Η ΙΣΠΑΝΙΑ..........png
    1, 2, 3 ΖΗΤΩ Η ΙΣΠΑΝΙΑ..........png
    10,1 KB · Εμφανίσεις: 24

Επισκέπτης
Καλές γκρίνιες εδώ μέσα :grin: ΞΥΔΑΚΙ σε ορισμένους κι οι φίλοι να στέλνουν κανένα κρυφό μήνυμα ;)

ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ :rockon:

Συνημμένα

• Κας άουτ να μην  βλέπω τα παλιοτομαρα, βρωμιζει η οθονη...........png
    Κας άουτ να μην βλέπω τα παλιοτομαρα, βρωμιζει η οθονη...........png
    7,4 KB · Εμφανίσεις: 24

Επισκέπτης
Δεν θα βρίσω από το πληκτρολόγιο, τα έχω πει αλλού γιατί δεν κρύβομαι αδελφούλες ;) αλλά αν το παρατραβήξω μπορεί να φάω ΒΑΝ και δεν θα σας κάνω τη χάρη καθόσον δεν παίζω με κλώνους.......
Εσείς είχατε φάει καρτούλες αλλά ως κλαμμένα αιδοία σας τις έσβησαν, εγώ όμως δεν έχω τα μούτρα σας....
Σκάτε κι οι 2 σας, άντε τώρα ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ :rockon: χαίρονται τα έξυπνα κορίτσια που κερδίζω και να μου τα τρώνε, φράγκο δεν θέλω να έχω επάνω!!!
Στόχος είναι να έλθουν κορασίδες στο Costa Navarino ZHTΩ ΤΑ ΣΚΟΡ!!!!
Άντε σκοτωθείτε εδώ μέσα, αντί να βγάλτε κανένα φράγκο από τα ποδόσφαιρα ασχολείστε με μαλακίες........

Επισκέπτης
Δεν θα βρίσω από το πληκτρολόγιο, τα έχω πει αλλού γιατί δεν κρύβομαι αδελφούλες ;) αλλά αν το παρατραβήξω μπορεί να φάω ΒΑΝ και δεν θα σας κάνω τη χάρη καθόσον δεν παίζω με κλώνους.......
Εσείς είχατε φάει καρτούλες αλλά ως κλαμμένα αιδοία σας τις έσβησαν, εγώ όμως δεν έχω τα μούτρα σας....
Σκάτε κι οι 2 σας, άντε τώρα ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ :rockon: χαίρονται τα έξυπνα κορίτσια που κερδίζω και να μου τα τρώνε, φράγκο δεν θέλω να έχω επάνω!!!
Στόχος είναι να έλθουν κορασίδες στο Costa Navarino ZHTΩ ΤΑ ΣΚΟΡ!!!!
Άντε σκοτωθείτε εδώ μέσα, αντί να βγάλτε κανένα φράγκο από τα ποδόσφαιρα ασχολείστε με μαλακίες........

Ρε τραχανοπλαγια Τραμπακουλα τραβα να βαλεις κανενα καλαβρεζικο στη σουφρα μας εχεις σκοτισει τα παπαρια με το στοιχημα σκατοψυχακια Βλαχαντερ... :2funny: :2funny: :2funny:

Αντε μπρρρρρρρρρρρρρρρρ....τραγι.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.967
Πόντοι
5.506
ποσο μαλακας τυρι θεε μου....

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.967
Πόντοι
5.506
Ρε τραχανοπλαγια Τραμπακουλα τραβα να βαλεις κανενα καλαβρεζικο στη σουφρα μας εχεις σκοτισει τα παπαρια με το στοιχημα σκατοψυχακια Βλαχαντερ... :2funny: :2funny: :2funny:

Αντε μπρρρρρρρρρρρρρρρρ....τραγι.
μαλακα η νταντουρα ειναι ζορικο φυτο....σε παιρνει για παντα

Επισκέπτης
Δυο πεταμενοι βαθμοι απο τη μια η μαλακια του 1ου ημιχρονου του προπονητη και απο την αλλη η κουραση απο το παιχνιδι με τη Κουλα και τα σκατωσαμε...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Ναι. Ήμασταν κουρασμένοι απ' το ματς με την κούλα στο οποίο κρατούσαμε δυνάμεις και δεν το πολυχτυπήσαμε. Μετά θα χάσουμε και στο ΟΑΚΑ γιατί δεν μας πολυενδιαφέρει το κύπελλο και θα επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα που το χάσαμε ήδη. Στο μεταξύ θα ασχολούμαστε και με τα όργια της διαιτησίας αντί να δούμε τους δικούς μας τους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ. Αυτόν τον κλόουν από την Κολομβία τον Πάρντο γιατί δεν τον έχουμε πετάξει έξω με τις κλωτσιές; Αυτός ο καραγκιόζης ο Σισέ ποιός είπε ότι είναι καλός παίχτης; Λάθος θέση στο γκολ που φάγαμε, 32 γιόμες από την άμυνα, 45 λάθος πάσες και 650 επιθετικά φάουλ όταν ήμασταν μπροστά. Και όλα με ύφος Μπεκενμπάουερ. Ο προπονητής θέλει χρόνο εντάξει... θα μάθει αφού το χάσουμε και τυπικά. Και αφού μάθει, θα έχει φύγει να έρθει άλλος ν' αρχίζει να μαθαίνει κι αυτός. Άιντε βαρεθήκαμε.
Κάτι μπετόβλακες Ολυμπιακούς που εμφανίζονταν σίγουροι ότι θα το πάρουμε να δω και ν' ακούσω θέλω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom