MISTER_TRIPER
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΣΥ ΚΟΥΝΕΛΕ!!!!κατ αποκλειστικοτητα η ενδεκαδα του gay στο london
ρε αλανια τι θα κανουμε με αυτο το νιμου τον τζιγγερ?
Ελα ρε Φραπεδο- Τραβελο πες μας για τις πορειες του βαζελου.....πώ πω!πονεσααααααααααα!αχχχχχχχχχχχ τί μου κανες καλε κρις?τί μου κανες!
αααα..και για να μην ξεχνιομαστε....η SUPERLEAGUE Εξεδωσε την κατωθι ανακοινωση:
Σήμερις την 22α φεβρουαριου 2008 αποφασιζουμε σαν διοργανωτρια αρχη του εγχωριου πρωταθληματος το παιχνιδι ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΟΣΦΠ να κυρωθει υπερ του φιλοξενουμενου και ταλαιπωρου απο τραυματισμους,καρτες και επιβεβαρημενου προγραμματος και σε οτι τον αφορα την ομαδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ πραγματικα στα παπαρια μας αν μεινει ή πεσει στην β'εθνικη!α!και 5 αγωνιστικες τιμωρια της εδρας,προστιμο 300000 ευρω για αναρμοστη συμπεριφορα στον κ.Κοκκαλη και το νομικο του επιτελειο για την ταλαιπωρια και την ψυχικη οδυνη που τους επροκληθη και θανατικη ποινη στον προπονητη της ομαδος της θεσσαλονικης κ.μακη κατσαβακη επειδη ειπε ασχημα λογια για τον λαοφιλεστερο ελληνικο συλλογο."
Λυσις της συνεδριασης.
Ξερεις εσυ βαζελακο απο τετοια .....χουντεμπλει.....να φωναξουμε καναν συνταγματαρχη να μπει με τα τανκς στην πετρολα μπας και γινει πραξικοπημα...αυτος μονο ετσι φευγει!
χαχαχαχα , πολυ καλε φιλε η ενδεκαδα του πρωταθλητη της παραγκας
χαχαχαχα, πολυ γελιο ρε, ...λοιπον σας αφηνω ...παω για mo-better αποψε..bye και συνεχιστε το κραξιμο στον πρωταθηλητη της παραγκας
Εσεις παντως ειχατε ΤΕΣΣΕΡΙΣ στις 1601....ο γαυρος μπορει να αργησε αλλα γνωρισε τον κλειτοριδικο οργασμο
(σ.σ διπλο στην ευρωπη)
Ελα ρε Φραπεδο- Τραβελο πες μας για τις πορειες του βαζελου.....
Ρε κοριτσακι απο την πρωτη μερα σε καταλαβα και ας το παιζες Ολυμπιακος!!!
αλλα τετοιοι ειστε ρε ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ.....
αλλα ειστε π.τ.ν.γ.
ο γαυρος μπορει να αργησε αλλα γνωρισε τον κλειτοριδικο οργασμο
(σ.σ διπλο στην ευρωπη)
Ξερεις εσυ βαζελακο απο τετοια .....χουντεμπλει.....
Κοριτσακι ντυσου κουνελακι και κανε μας μασαζακι.......να σαι καλα!η αληθεια ειναι οτι ειμαι φραπεδοτραβελι με τρελλα προσοντα και πιστευω οτι κανεις αλλος δεν εχει καλυτερη ομαδα στον κοσμο απο τον ολυμπιακο...καλα τα ειπα κ.σωκρατη?πόσα θα μου δωσετε?
ο γαυρος μπορει να αργησε αλλα γνωρισε τον κλειτοριδικο οργασμο
(σ.σ διπλο στην ευρωπη)
Κοριτσακι ντυσου κουνελακι και κανε μας μασαζακι.......1971 webley stadium
final of european championship
AJAX-PAO 2-0
οπως θες παρτο...μονο που ολη η ευρωπη ξερει οτι ο βαζελος εχει παει σε τελικο!εσυ καναπε....περιμενε τωρα να πας και συ!