Επισκέπτης
Α κερδισαμε και στο γυναικειο μπασκετ...μπραβο στα κοριτσια.
ηθελα να το γραψω απο τις προαλλες
εχεις προπονητη που σε εφερε πρωτο και αγωνιζεσαι για πρωταθλημα φετος απο τα πιο σκληρα που ξερει να πει στους παιχτης θα παιξετε σαν τρελοι και στα γιαννενα και στην τριπολη και μεσα στο περιστερη και θες να τον διωξεις στη μεση της χρονιας για να φερεις ξενο που θα πει στη συνεντευξη τυπου δε πειραζει η ισοπαλλια στην ξανθη πχ επειδη η ομαδα επαιξε καλα και ειδα τα στοιχεια που δουλευουμε στην προπονηση να βγαινουν????
ρε τρελαθηκατε εκει
πειτε το μας αμα ειναι οτι φετος δεν θελετε πρωταθλημα και το χαρισατε στους διπλα
[size=30pt]Θα συνιστουσα σε ολα τα μπουρδελα να πεταξουν λευκη Πετσετα για το καλο τους![/size]
Σας τα λεω παρατεταρτο!!!
εχεις ενστικτο καλο οτι θα το χασεις...αλλα εισαι τερμα αμπαλος οταν μου αναφερεις το ασανσερ για πρωταθλημα!ρε παοκτζη πρωταθλημα δεν βλεπεις
το πολυ πολυ να το παρει η αεκ ,μην σκας :S
εχεις ενστικτο καλο οτι θα το χασεις...αλλα εισαι τερμα αμπαλος οταν μου αναφερεις το ασανσερ για πρωταθλημα!
θα στο θυμισω μια κ καλη τον Μαιο κ με τις 2 κουπες! Κ που εισαι? Αντε γειααααθυμισε μου τι θεση εισαι ?
θα στο θυμισω μια κ καλη τον Μαιο κ με τις 2 κουπες! Κ που εισαι? Αντε γειαααα
Τύπε μην ανησυχείς, θα φέρει κάποιον ισπανο-πορτογαλο ο οποίος θα φύγει του χρόνου τον Οκτώβριο.α ρε λεμονη οπωτε σε χρειαζονται εισαι εκει και φερονται αχαριστα οι απο πανω
κριμα και ηθελα να σηκωνει την κουπα ο τακης φετος
Τα γνωστα τύπε. Θα ερθει κανενας ισπανο-πορτογαλος, θα σηκωσει την κουπα, θα βγει ο προεδρος του Ολυμπιακου να λεει "πού θα ξαναεβλεπε ο ισπανο-πορτογαλος πρωταθλημα στη ζωη του" (οπως ελεγε ο πρακτορας βλαχοδημαρχος για τον Βαλβερδε, τρομαρα του), θα γινει παλι καμια προετοιμασια πανηγυρι, θα πεσουν σφαλιαρες τον Οκτωβρη και θα ξαναερθει ο Λεμονης.Τύπε μην ανησυχείς, θα φέρει κάποιον ισπανο-πορτογαλο ο οποίος θα φύγει του χρόνου τον Οκτώβριο.
Εδιωξε ο Ολυμπιακος τον Λεμονη?
Συγνωμη, ειστε ψυχασθενεις εκει κατω στο λιμανι?
Τον διωξατε επειδη ειπε οτι η Σπορτινγκ Λισαβωνας ειναι καλυτερη ομαδα απο τον Ολυμπιακο?
Οπως ειχατε διωξει τον Κατανετς επειδη ελεγε οτι δεν αντιλαμβανεται την ψυχωση για το εβδομο συνεχομενο πρωταθλημα?
Περαν ολων των αλλων ειστε και αχαριστοι, διωξατε τον μονο ανθρωπο που δεχθηκε να παει στο Τορινο να παιξει με την Γιουβεντους εκεινη την χρονικη στιγμη.