troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.890
- Πόντοι
- 5.506
μαν? παμε να την παρουμε και οι δυο μας? :S :S :SΝαι ο Καμινιωτης σε απειλει και εσενα;Και εμενα τυπε θελει ραντεβου να κλεισουμε....θα εμαθε οτι ειμαι ωραιο παιδι.
μαν? παμε να την παρουμε και οι δυο μας? :S :S :SΝαι ο Καμινιωτης σε απειλει και εσενα;Και εμενα τυπε θελει ραντεβου να κλεισουμε....θα εμαθε οτι ειμαι ωραιο παιδι.
μαν? παμε να την παρουμε και οι δυο μας? :S :S :S
και 10 να ησουν δεν θα σε αφηνα εγω ρε.....Σοβαρα τωρα νομιζεις οτι στα 40 μου θα κατσω να ασχοληθω με ενα παπαρακι του ιντερνετ;
πουτσα γιγαντα
Τον πούλο σήμερα όλοι.Εσεις που κράζατε Σφαιρόπουλο μετά την ήττα απο ΠΑΟ στο σεφ τι λέτε σήμερα;
Εσεις που κράζατε Σφαιρόπουλο μετά την ήττα απο ΠΑΟ στο σεφ τι λέτε σήμερα;
σορρυ μαγκες
οχι ρε πουτσα...οσο πιο δικαια να πουμε...Τον πούλο σήμερα όλοι.
Αυτοδιαγραφη συλλήβδην.
Πάντως εχουμε την χειρότερη επίθεση στην Ευρωλίγκα τρουμποχι ρε πουτσα...οσο πιο δικαια να πουμε...
ο σφαιρ δεν ειναι ο καλυτερος αλλα δεν ειναι και ο χειροτερος...
:S :S :SΠάντως εχουμε την χειρότερη επίθεση στην Ευρωλίγκα τρουμπ
Πάντως και η Φενέρ είναι φοβερά πιεστική στην έδρα της.το θεμα ειναι οτι υπαρχουν στιγμες μεσα στο ματς που νομιζεις οτι δεν ξερουν τι να κανουν..μπλοκαρουν χωρις ιδιαιτερο λογο..σημερα ας πουμε σε κανα δυο επαναφορες και σε 3-4 πιεστικες αμυνες ηταν σα να μην εδιναν βοηθειες ο ενας στον αλλο..σα να μην υπαρχει ενεργεια καποιες στιγμες..
πουτσα απριλη μαη ειναι η σουμα....Πάντως και η Φενέρ είναι φοβερά πιεστική στην έδρα της.
ακλαφτος πηγε