Επισκέπτης
τουλαχιστον να χασουμε απο αμπαλο αμυντικο τυπε...ο αλβανος (μετα απο ρομαο και ταχτσιδη) ετοιμαζε εμενικε στα στοπερ για αποψε...![]()
Καλα εννοειται τυπε μου...αλλα πολυ φοβαμαι μην το καψουμε το παλικαρακι σημερα.
τουλαχιστον να χασουμε απο αμπαλο αμυντικο τυπε...ο αλβανος (μετα απο ρομαο και ταχτσιδη) ετοιμαζε εμενικε στα στοπερ για αποψε...![]()
Και Κούτρης από εκεί...Νικολαου πισω σε τετοιο παιχνιδι..ο Χριστος και η Παναγια. :S :S :S
Γιατι να καει,ας παιξει τη μπαλιτσα του χωρις αγχος και να μην παει καλα, με τη Γιουβεντους παιζει, ποιος εχει απαιτησεις? Εδω δωσαμε 7 μυρια για τον Βελγο Ενγκελς (που μακαρι να βγει το παιδι αλλα μεχρι τωρα δεν το δειχνει)και δε μιλαει κανεις.Καλα εννοειται τυπε μου...αλλα πολυ φοβαμαι μην το καψουμε το παλικαρακι σημερα.
Γιατι να καει,ας παιξει τη μπαλιτσα του χωρις αγχος και να μην παει καλα, με τη Γιουβεντους παιζει, ποιος εχει απαιτησεις? Εδω δωσαμε 7 μυρια για τον Βελγο Ενγκελς (που μακαρι να βγει το παιδι αλλα μεχρι τωρα δεν το δειχνει)και δε μιλαει κανεις.
Καλη επιτυχια στον Ολυμπιακο μας.
Γιατι να καει,ας παιξει τη μπαλιτσα του χωρις αγχος και να μην παει καλα, με τη Γιουβεντους παιζει, ποιος εχει απαιτησεις? Εδω δωσαμε 7 μυρια για τον Βελγο Ενγκελς (που μακαρι να βγει το παιδι αλλα μεχρι τωρα δεν το δειχνει)και δε μιλαει κανεις.
Καλη επιτυχια στον Ολυμπιακο μας.
Περιμένω να γίνει καμιά στραβή να προηγηθούμε και να κάνω κας άουτ.Μακαρι να το πιασεις τυπε...
Άντε πάμε! Μακάρι να γίνει το θαύμα και να χάσουμε με λίγα γκολ.
Kι ομως, η ενδεκαδα ειναι ορθολογικη. Επιτελους ο Φιγκειρας στη θεση του, ο Καπινο σπιτι του, ο Κουτρης αριστερα, ο Ρομαο επιτέλους αμυντικό χαφ και οχι στοπερ, παρεα με τον τρεχαλατζή Ζντιελαρ, Πάρντο και Σεμπα στα φτερα, Οφοε δεκαρι. Οσο για τον Νικολάου, ειναι ενα στοιχημα, θα δουμε. Ποιον αλλον να εβαζε? Αναρωτιεμαι ρε παιδι μου ομως με αυτον τον Χασι. Εναν περαστικο να επιανες στο πασαλιμανι, θα κατεβαζε αυτην την ορθολογικη ενδεκαδα. Αυτος επιτηδες το εκανε και κατεβαζε ό,τι να' ναι?Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού:
Προτό - Φιγκέιρας, Νικολάου, Ένγκελς, Κούτρης - Ρομαό, Ζντιέλαρ, Οφόε - Πάρντο, Σεμπά, Εμενίκε
Για γούρι το κάνεις?Άντε πάμε! Μακάρι να γίνει το θαύμα και να χάσουμε με λίγα γκολ.
ετσι.Kι ομως, η ενδεκαδα ειναι ορθολογικη. Επιτελους ο Φιγκειρας στη θεση του, ο Καπινο σπιτι του, ο Κουτρης αριστερα, ο Ρομαο επιτέλους αμυντικό χαφ και οχι στοπερ, παρεα με τον τρεχαλατζή Ζντιελαρ, Πάρντο και Σεμπα στα φτερα, Οφοε δεκαρι. Οσο για τον Νικολάου, ειναι ενα στοιχημα, θα δουμε. Ποιον αλλον να εβαζε? Αναρωτιεμαι ρε παιδι μου ομως με αυτον τον Χασι. Εναν περαστικο να επιανες στο πασαλιμανι, θα κατεβαζε αυτην την ορθολογικη ενδεκαδα. Αυτος επιτηδες το εκανε και κατεβαζε ό,τι να' ναι?
Ο,τιδηποτε σε 1-0, 2-0, 2-1, 1-1 σημερα.