Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τουλαχιστον να χασουμε απο αμπαλο αμυντικο τυπε...ο αλβανος (μετα απο ρομαο και ταχτσιδη) ετοιμαζε εμενικε στα στοπερ για αποψε... :hi:

Καλα εννοειται τυπε μου...αλλα πολυ φοβαμαι μην το καψουμε το παλικαρακι σημερα.

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
91
Πόντοι
5.765
Καλα εννοειται τυπε μου...αλλα πολυ φοβαμαι μην το καψουμε το παλικαρακι σημερα.
Γιατι να καει,ας παιξει τη μπαλιτσα του χωρις αγχος και να μην παει καλα, με τη Γιουβεντους παιζει, ποιος εχει απαιτησεις? Εδω δωσαμε 7 μυρια για τον Βελγο Ενγκελς (που μακαρι να βγει το παιδι αλλα μεχρι τωρα δεν το δειχνει)και δε μιλαει κανεις.
Καλη επιτυχια στον Ολυμπιακο μας.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.043
Πόντοι
5.006
Γιατι να καει,ας παιξει τη μπαλιτσα του χωρις αγχος και να μην παει καλα, με τη Γιουβεντους παιζει, ποιος εχει απαιτησεις? Εδω δωσαμε 7 μυρια για τον Βελγο Ενγκελς (που μακαρι να βγει το παιδι αλλα μεχρι τωρα δεν το δειχνει)και δε μιλαει κανεις.
:rockon: :rockon: :rockon: :hi:

Επισκέπτης

Γιατι τυπε μου εσυ το βλεπεις ωραια και λογικα αλλα οι περισσοτεροι Ολυμπιακοι θα το κατασπαραξουν το παιδακι ετσι και κανει καμμια καταστροφικη εμφανιση σημερα...μακαρι να πανε ολα καλα.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.877
Πόντοι
6.035
20 ευρώ στο διπλό,32 απόδοση εκκλησία κλέβω.  :takethis:

Judge_Dredd

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Δεν εχει ομοιογένεια η 11αδα. Θα αγχωθουν οι μικροι χωρις καθοδηγηση

Judge_Dredd

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Παλι η μαυρογατα ο Θαναηλάκης περιγραφει στον Οτε;

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.542
Πόντοι
17.085
Άντε πάμε! Μακάρι να γίνει το θαύμα και να χάσουμε με λίγα γκολ.

Martinos

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Άντε πάμε! Μακάρι να γίνει το θαύμα και να χάσουμε με λίγα γκολ.

Ρε αγόρι τι θα γίνει με σένα. Κόψε μου μια ταρίφα: Κάθε φορά που νοιώθεις ότι θες να πεις κάτι, στείλε μου ένα ΠΜ, και εγώ θα σε πληρώνω να μην ποστάρεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού:

Προτό - Φιγκέιρας, Νικολάου, Ένγκελς, Κούτρης - Ρομαό, Ζντιέλαρ, Οφόε - Πάρντο, Σεμπά, Εμενίκε
Kι ομως, η ενδεκαδα ειναι ορθολογικη. Επιτελους ο Φιγκειρας στη θεση του, ο Καπινο σπιτι του, ο Κουτρης αριστερα, ο Ρομαο επιτέλους αμυντικό χαφ και οχι στοπερ, παρεα με τον τρεχαλατζή Ζντιελαρ, Πάρντο και Σεμπα στα φτερα, Οφοε δεκαρι. Οσο για τον Νικολάου, ειναι ενα στοιχημα, θα δουμε. Ποιον αλλον να εβαζε? Αναρωτιεμαι ρε παιδι μου ομως με αυτον τον Χασι. Εναν περαστικο να επιανες στο πασαλιμανι, θα κατεβαζε αυτην την ορθολογικη ενδεκαδα. Αυτος επιτηδες το εκανε και κατεβαζε ό,τι να' ναι?

Ο,τιδηποτε σε 1-0, 2-0, 2-1, 1-1 σημερα.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.043
Πόντοι
5.006
Kι ομως, η ενδεκαδα ειναι ορθολογικη. Επιτελους ο Φιγκειρας στη θεση του, ο Καπινο σπιτι του, ο Κουτρης αριστερα, ο Ρομαο επιτέλους αμυντικό χαφ και οχι στοπερ, παρεα με τον τρεχαλατζή Ζντιελαρ, Πάρντο και Σεμπα στα φτερα, Οφοε δεκαρι. Οσο για τον Νικολάου, ειναι ενα στοιχημα, θα δουμε. Ποιον αλλον να εβαζε? Αναρωτιεμαι ρε παιδι μου ομως με αυτον τον Χασι. Εναν περαστικο να επιανες στο πασαλιμανι, θα κατεβαζε αυτην την ορθολογικη ενδεκαδα. Αυτος επιτηδες το εκανε και κατεβαζε ό,τι να' ναι?

Ο,τιδηποτε σε 1-0, 2-0, 2-1, 1-1 σημερα.
ετσι.

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.545
Πόντοι
2.306
Τύποι το ροι Κάρολ το θυμάστε;