Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.336
Πόντοι
5.006
Ώπα ρε μεγάλε. Τι πράγματα είναι αυτά; Εύχεσαι να τραυματιστεί και μάλιστα σοβαρά κάποιος; Τόσο πολύ πια; Σας μικραίνει ο χοντρός με τη συμπεριφορά του απέναντι στον Καπίνο. Μη το κάνετε και εσείς με τέτοιες άστοχες ευχές
ε και τι να κανουμε ρε μεγαλε? να περιμενουμε ποτε θα φιλοτιμηθεί ο φορτουνης να πει "παιδια για τον ολυμπιακο  δεν κανω, δωστε με δανεικο στον ατρομητο να εχω 15 γκολ και 10 ασιστ κάθε χρονο?" :S

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
παντως κατά την γνωμη μου η αεκ θα ξεφουσκωσει...αντίπαλος μας φετος είναι ο παοκ...ειμαστε στο -3 και εχουμε χρονο για να το γυρισουμε...
Ο ΠΑΟΚ; Σοβαρά τώρα;
ΟΚ πάσο.
Υ.Γ Ξέρεις υπάρχει και η πιθανότητα με σιρ Τάκη να πάτε και παρακάτω. Γιατί οι παίκτες σας μετά το 60-65 είναι σα κάτι παπούδια που θέλουν να πάνε στο ρετιρέ και δε λειτουργεί το ανσανσερ και τα βλέπεις στον 3ο να ξεφυσάνε

jimmetto

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2017
Like
0
Πόντοι
0
παντως κατά την γνωμη μου η αεκ θα ξεφουσκωσει...αντίπαλος μας φετος είναι ο παοκ...ειμαστε στο -3 και εχουμε χρονο για να το γυρισουμε...

χρονο εχεις τυπε.
ομαδα και σφυριχτρα δεν εχεις.
αυτα σου λειπουν σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια και οχι ο χρονος. :think:

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Δύσκολο να γίνει αυτό που λες. Θα πρέπει στην Ελλάδα να φτάσουμε να πάρει πρωτάθλημα ξέρω γω ο ΠΑΣ (κάτι σα τη Λέστερ της Αγγλίας). Να γίνεται πρωτάθλημα που να βγαίνει ο πρωταθλητής στις καθυστερήσεις της τελευταίας αγωνιστικής (όπως είχε γίνει στην Αγγλία πριν 5ετία περίπου). Να έρθει ο άλλος να βάλει λεφτά και να ξέρει πως φέτος θα το πάρει ο ΟΣΦΠ, του χρόνου ο ΠΑΟΚ, μετά η ΑΕΚ κτλπ κτλπ. Όταν βλέπει πρωταθλητή από τον Δεκέμβρη ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
Όταν πας στα Γιάννενα και λες τι ομάδα είσαι και σου λένε "ΑΕΚ/ΟΣΦΠ/ΠΑΟ κτλπ κτλπ και ΠΑΣ" τότε χέστα. Πας στο Στόουκ και τους βλέπεις όλους τους κατοίκους με φανέλες της Στόουκ
---------------------
a-
σωστος στην αγγλια ο καθενας υποστηριζει την πολη του.
πχ ενας στην δραμα πρωτα ειναι ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ κ μετα αεκ,παο.κτλ
ετσι θα επρεπε....
-------------------------
Β.
----------
την λαρισα την ξεχασες???
παλια σε ηρακλη,αρη,οφη...
δεν ξεραμε αν θα ηταν σιγουρο ΔΙΠΛΟ...
ΕΔΩ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ Κ ΑΠΟΛΛΩΝΑ  μας εβγαινε το λαδι για 2.
ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΑ Κ ΟΧΙ ο πλατανιας να το σηκωσει...

Επισκέπτης
τι να μαζεψω ρε τρυπα???
ποδοσφαιρο ειναι κ οχι μπριτζ..
τραβα γαμησου που γραφεις τον κουντουρη στα μουνοχειλα σου κ αυτοπροσδιοριζεσαι σαν ολυμπιακος..
ο τσιχλακιας πεταξε παπουτσι στον μπεκαμ κ τον εστειλε για χορτα..
ο ξανθος μπουκαλι στον ογκολιθο σιγαλα..
τοτε ελεγες τα ιδια???
ρητορικη η ερωτηση..
ψοφα

Τραβα γαμησου μωρη κωλοτρυπιδα που θα μας πεις οτι ο Ολυμπιακος ειναι ο Κουντουρης και δεν μπορουμε να τον πιανουμε στο στομα μας...αντε μωρη καριολιτσα που μπηκες και με φορα να μας κλασεις τα αρχιδια μεσημεριατικα.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ε και τι να κανουμε ρε μεγαλε? να περιμενουμε ποτε θα φιλοτιμηθεί ο φορτουνης να πει "παιδια για τον ολυμπιακο  δεν κανω, δωστε με δανεικο στον ατρομητο να εχω 15 γκολ και 10 ασιστ κάθε χρονο?" :S
Τύπε ο ΟΣΦΠ (μέσω τον εφημερίδων του) έχει θέσει τιμή Φορτούνη είναι περίπου στα 30μύρια. Και δεν είναι 20 χρονών να πει κάποιος μπορώ να τον βελτιώσω άρα αξίζει το ρίσκο (δες Ρέτσο). Είναι 25 και δύσκολα παίκτης βελτιώνεται σ αυτή την ηλικία. Και δεν τον έχω για παίκτη που στη προπόνηση τα δίνει όλα.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
:fuck2: :takethis:
οπως λεω και σε αλλον αυτα που ξερατε με επο και γιαχοσπαθοδημητροπουλους σας τελειωσαν.
εκτος αν εισαι τοσο στοκος που δεν το βλεπεις.βγαλε το γρασο απο τα ματια παρε αλοπερντιν
και κοιμησου την τεταρτη νωρις γιατι θα ειναι απανωτα τα χτυπηματα...χαχαχχαχαχα :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:
ονειρα θερινης νυχτος..
θα,θα,θα,θα..
θα κλεινατε τον θειο φυλακη,τωρα τον μαρινακη,τους κλασατε μια μαντρα..
ποτε πρωταθλημα ξανα στον Πειραια κ οι αλλοι θα τρεχουν στα χωραφια που εχεις παιξει ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΛΑΚΑ..
ηρθαν οι 5 αμπραμοβιτς να σωσουν την παναθα κ απο τοτε ψυχοραγουν αργα κ βασανιστικα οπως τους πρεπει..
ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ???

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
για τον φορτουνη μια ρηξη χιαστων θα ηταν σωτηρια για ολους μας, αλλα δυστυχως δεν τραυματίζεται με τιποτα το μουνοπανο... :'( :'( :'( :'( :'(
μπορει να παθει κ ρηξη κωλοτρυπιδας αν δεν ισιωσει..

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.336
Πόντοι
5.006
Ο ΠΑΟΚ; Σοβαρά τώρα;
ΟΚ πάσο.
Υ.Γ Ξέρεις υπάρχει και η πιθανότητα με σιρ Τάκη να πάτε και παρακάτω. Γιατί οι παίκτες σας μετά το 60-65 είναι σα κάτι παπούδια που θέλουν να πάνε στο ρετιρέ και δε λειτουργεί το ανσανσερ και τα βλέπεις στον 3ο να ξεφυσάνε
ο παοκ εχει παιχτες μεσοεπιθετικα και έναν επιθετικο που το παστελωνει στις 2 ευκαιριες που θα του δωθουν...καραμπινάτες ισοπαλίες όπως εχθες με τον πας γιαννενα, τους γλιτωνει ο πριγιοβιτς...και επισης δεν εχουν και ευρωπη...
η αεκ παρα την νικη της εχθες, εδειξε ικανη να χασει και από έναν μονο παιχτη (=οφοε) αφου ολοι οι αλλοι ηταν για τον πουτσο...με προπονητη κανονικο, που θα βγαζει στοπερ και θα βαζει στοπερ και όχι τον ταχτσιδη που είναι χαφ, δεν υπαρχει περιπτωση να χανουμε παιχνίδια από το 0-2...

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Τραβα γαμησου μωρη κωλοτρυπιδα που θα μας πεις οτι ο Ολυμπιακος ειναι ο Κουντουρης και δεν μπορουμε να τον πιανουμε στο στομα μας...αντε μωρη καριολιτσα που μπηκες και με φορα να μας κλασεις τα αρχιδια μεσημεριατικα.
εμ ποιος ειναι???
εσυ που δεν ξερεις καν που πεφτει το παπαστρατειο???
θες να στα κλασω απο κοντα???

Επισκέπτης
εμ ποιος ειναι???
εσυ που δεν ξερεις καν που πεφτει το παπαστρατειο???
θες να στα κλασω απο κοντα???

Θελω να πας να γαμηθεις πρεζονι που εχεις μπει με υφακι εδω μεσα και βριζεις τους παντες...αντε γαμησου λοιπον και οταν μαθεις να μιλας σαν ανθρωπος το ξανασυζηταμε.

trial

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
6
ο παοκ εχει παιχτες μεσοεπιθετικα και έναν επιθετικο που το παστελωνει στις 2 ευκαιριες που θα του δωθουν...καραμπινάτες ισοπαλίες όπως εχθες με τον πας γιαννενα, τους γλιτωνει ο πριγιοβιτς...και επισης δεν εχουν και ευρωπη...
η αεκ παρα την νικη της εχθες, εδειξε ικανη να χασει και από έναν μονο παιχτη (=οφοε) αφου ολοι οι αλλοι ηταν για τον πουτσο...με προπονητη κανονικο, που θα βγαζει στοπερ και θα βαζει στοπερ και όχι τον ταχτσιδη που είναι χαφ, δεν υπαρχει περιπτωση να χανουμε παιχνίδια από το 0-2...
αν και φιλο-παοκτζής όπως τον είδα με απόλλωνα ,ΔΕΝ..θέλει πολύ καιρό μέχρι να βρεθούν οι παίκτες μεταξύ τους.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Ώπα ρε μεγάλε. Τι πράγματα είναι αυτά; Εύχεσαι να τραυματιστεί και μάλιστα σοβαρά κάποιος; Τόσο πολύ πια; Σας μικραίνει ο χοντρός με τη συμπεριφορά του απέναντι στον Καπίνο. Μη το κάνετε και εσείς με τέτοιες άστοχες ευχές
-------
ναι ρε μ@@@
ο φοτουνης η ο καπινο φταινε για ολα...
ας στο διαολο ρε μπζα...
εδω βριζανε ολοι τον ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ...Κ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΒΑΛΕ 3-1 ΣΤΗΝ ΑΘΛΕΤΙΚΟ ΘΕΟΣ....
ΞΑΝΑ ΒΡΙΣΙΔΙ ΜΕΤΑ...
οταν δεν επαιξε με μανστεστερ ολοι λεγαν απωλεια...
αν επαιζε θα το βριζαν...
ο καπινο ποτε δεν μου αρεσε και ο φορτουνης απο τοτε που εβαλε ΤΟ ΚΟΡΝΕΡ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΡΟΝΑΛΝΤΟ...
----------
ΞΑΝΑ αντε γ@@@@@
που δεν μπορειτε να αντεξετε μια ηττα η μια κακη σεζον...
μου ρε μου@@@ με παναχαικη 9 θεση γεμιζαμε ενα ΟΑΚΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ...
ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΑΝΤΟΥ...
ΑΝΤΕ μ@@@@.... οταν η ομαδα ειναι 1,  ολα οκ στις στραβες εξαφανιζολ...
σαν τα παντα στην κοινωνια...
εχεις φραγκα κ σε εχουν αναγκη ολοι ΣΕ ΓΛΥΦΟΥΝ...
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥΛΕΝΕ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ...
ΠΟΥ ΝΑ ΖΟΥΣΑΤΕ ΕΠΟΧΕΣ ΜΕ ΚΟΣΚΩΤΑ,ΣΑΛΙΑΡΕΛΗ, ΧΡΕΗ ΚΤΛ....
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ Η ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ...ΓΙΝΑΤΕ...
Η ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 98 Κ ΜΕΤΑ...
----------------
ΧΑΣΑΜΕ απο το ΑΕΚΑΚΙ....ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
............

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ο παοκ εχει παιχτες μεσοεπιθετικα και έναν επιθετο που το παστελωνει στις 2 ευκαιριες που θα του δωθουν...καραμπινάτες ισοπαλίες όπως εχθες με τον πας γιαννενα, τους γλιτωνει ο πριγιοβιτς...και επισης δεν εχουν και ευρωπη...
Έχει προπονητή που όσο καλός και αν είναι είναι η πρώτη του μεγάλη ομάδα. Με την Ξάνθη ήταν ταμπούρη πίσω και γρήγορες αντεπιθέσεις. Η μπάλα στον αντίπαλο και τον περιμένουμε. Με τον ΠΑΟΚ κάτι τέτοιο δε μπορεί να τραβήξει πολύ.
Η ΑΕΚ έχανε 0-2 με 1 γκολ που έχει θέμα (τα στημένα είναι αγκάθι φέτος. Και το πλάγιο άουτ είναι μισο στημένο) και από ένα πράγματι πολύ ωραίο γκολ κλασής του Οφόε. Από εκεί και πέρα το κοντέρ έγραψε 10 σουτ εντός εστίας η ΑΕΚ και μόλις 3 (ή 4) ο ΟΣΦΠ.
Από εκεί και πέρα με κανονικό προπονητή παίζει και να μην είχατε περάσει στους ομίλους. Γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ σοβαρός προπονητής δε θα δεχόταν το "έλα αλλά κανόνισε να περάσουμε στους ομίλους γιατί αλλιώς γειά σου". Ποιον θεωρείς ΤΕΡΑΣΤΙΟ προπονητή; Τον τσίχλα; Έκανε 7 χρόνια για να πάρει πρωτάθλημα. 7 χρόνια έχτιζε. Αυτά το "προπονητής για να περάσουμε στους ομίλους" είναι Ελληνική πατέντα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.336
Πόντοι
5.006
Έχει προπονητή που όσο καλός και αν είναι είναι η πρώτη του μεγάλη ομάδα. Με την Ξάνθη ήταν ταμπούρη πίσω και γρήγορες αντεπιθέσεις. Η μπάλα στον αντίπαλο και τον περιμένουμε. Με τον ΠΑΟΚ κάτι τέτοιο δε μπορεί να τραβήξει πολύ.
Η ΑΕΚ έχανε 0-2 με 1 γκολ που έχει θέμα (τα στημένα είναι αγκάθι φέτος. Και το πλάγιο άουτ είναι μισο στημένο) και από ένα πράγματι πολύ ωραίο γκολ κλασής του Οφόε. Από εκεί και πέρα το κοντέρ έγραψε 10 σουτ εντός εστίας η ΑΕΚ και μόλις 3 (ή 4) ο ΟΣΦΠ.
Από εκεί και πέρα με κανονικό προπονητή παίζει και να μην είχατε περάσει στους ομίλους. Γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ σοβαρός προπονητής δε θα δεχόταν το "έλα αλλά κανόνισε να περάσουμε στους ομίλους γιατί αλλιώς γειά σου". Ποιον θεωρείς ΤΕΡΑΣΤΙΟ προπονητή; Τον τσίχλα; Έκανε 7 χρόνια για να πάρει πρωτάθλημα. 7 χρόνια έχτιζε. Αυτά το "προπονητής για να περάσουμε στους ομίλους" είναι Ελληνική πατέντα
βασικα συμφωνω σε όλα :
ο παοκ υστερει σε προπονητη σε σχεση με εσας, αλλα κατά την γνωμη μου υπερτερει σε ολους τους αλλους τομεις....
ο αλβανος δεν φευγει σαν αποτυχημένος..εκανε αριστα την δουλεια του (=να μας δωσει τα φραγκα του τσουλου) αλλα πρωταθλημα δεν μπορει να σου δωσει...οποτε επρεπε να αλλαχτεί...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
-------
ναι ρε μ@@@
ο φοτουνης η ο καπινο φταινε για ολα...
ας στο διαολο ρε μπζα...
εδω βριζανε ολοι τον ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ...Κ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΒΑΛΕ 3-1 ΣΤΗΝ ΑΘΛΕΤΙΚΟ ΘΕΟΣ....
ΞΑΝΑ ΒΡΙΣΙΔΙ ΜΕΤΑ...
οταν δεν επαιξε με μανστεστερ ολοι λεγαν απωλεια...
αν επαιζε θα το βριζαν...
ο καπινο ποτε δεν μου αρεσε και ο φορτουνης απο τοτε που εβαλε ΤΟ ΚΟΡΝΕΡ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΡΟΝΑΛΝΤΟ...
----------
ΞΑΝΑ αντε γ@@@@@
που δεν μπορειτε να αντεξετε μια ηττα η μια κακη σεζον...
μου ρε μου@@@ με παναχαικη 9 θεση γεμιζαμε ενα ΟΑΚΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ...
ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΑΝΤΟΥ...
ΑΝΤΕ μ@@@@.... οταν η ομαδα ειναι 1,  ολα οκ στις στραβες εξαφανιζολ...
σαν τα παντα στην κοινωνια...
εχεις φραγκα κ σε εχουν αναγκη ολοι ΣΕ ΓΛΥΦΟΥΝ...
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥΛΕΝΕ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ...
ΠΟΥ ΝΑ ΖΟΥΣΑΤΕ ΕΠΟΧΕΣ ΜΕ ΚΟΣΚΩΤΑ,ΣΑΛΙΑΡΕΛΗ, ΧΡΕΗ ΚΤΛ....
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ Η ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ...ΓΙΝΑΤΕ...
Η ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 98 Κ ΜΕΤΑ...
----------------
ΧΑΣΑΜΕ απο το ΑΕΚΑΚΙ....ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
............
Σύρε τράβα και γαμήσου ρε μουνόσπορε. Εγώ το πήγα ήρεμα και ωραία αλλά αφού βγαίνεις στο έτσι και γουστάρεις μπινελίκια γάμα το σαλόνι πιάνω το λιμάνι. Άντε και γαμήσου το λοιπόν

jimmetto

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2017
Like
0
Πόντοι
0
ονειρα θερινης νυχτος..
θα,θα,θα,θα..
θα κλεινατε τον θειο φυλακη,τωρα τον μαρινακη,τους κλασατε μια μαντρα..
ποτε πρωταθλημα ξανα στον Πειραια κ οι αλλοι θα τρεχουν στα χωραφια που εχεις παιξει ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΛΑΚΑ..
ηρθαν οι 5 αμπραμοβιτς να σωσουν την παναθα κ απο τοτε ψυχοραγουν αργα κ βασανιστικα οπως τους πρεπει..
ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ???

εγω ειμαι ο μαλακας η εσυ που πιστευεις οτι εχεις την πλατη ολου του συστηματος απο πισω σου οπως μεχρι περσυ?αντε να φας λιγο ψαρακι να βλεπεις καλυτερα πως ειναι τα πραγματα φετος γιατι μαλλον εισαι βλακουλης η εγωιστης και δεν θες να δεις οτι αλλαξαν ολα.και περιμενεις και τιτλο με αυτο το τσιρκο που εχετε μαζεψει... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
βασικα συμφωνω σε όλα :
ο παοκ υστερει σε προπονητη σε σχεση με εσας, αλλα κατά την γνωμη μου υπερτερει σε ολους τους αλλους τομεις....
ο αλβανος δεν φευγει σαν αποτυχημένος..εκανε αριστα την δουλεια του (=να μας δωσει τα φραγκα του τσουλου) αλλα πρωταθλημα δεν μπορει να σου δωσει...οποτε επρεπε να αλλαχτεί...
Ε τότε αφού δεν έχει προπονητή καλό ή που να κάνει για τη ψυχοσύνθεση του ΠΑΟΚ τι μου λες ότι είναι ο βασικός σου αντίπαλος. Εδώ η Ρεάλ με Μπενίτεθ στο πάγκο και ήταν για τα μπάζα. Ήρθε μετά ο Ζιντάν και έστρωσε. Εκτός αν πιστεύεις ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα παλέψουν μέχρι το τέλος για το πρωτάθλημα χωρίς προπονητή. Δεν είναι προ το ποδόσφαιρο ρε τύπε

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ΔΕΝ ΤΟ ΠΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ αλλα τοσο μυαλο εχεις...
--------------
ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ...
ΑΝ εχεις λιγο μυαλο θα το καταλαβεις....
-----------------
αν ξερεις λιγο απο μπαλα, ψυχολογια κτλ...
ποτε ειδαμε μπαλα σε διαρκεια..
με..
μπλαχιν εκατσε σχεδον 2 χρονια..
με
μπαγιεβιτς εκατσε καποιο διαστημα ανα σεζον.
με..
λεμονη..
ειχαμε καλους παιχτες..
-------------------
ο βαλβερδε ΠΟΥ ΓΛΥΦΑΝ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ΔΕΝ ΤΟ ΠΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ αλλα τοσο μυαλο εχεις...
--------------
ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ...
ΑΝ εχεις λιγο μυαλο θα το καταλαβεις....
-----------------
αν ξερεις λιγο απο μπαλα, ψυχολογια κτλ...
ποτε ειδαμε μπαλα σε διαρκεια..
με..
μπλαχιν εκατσε σχεδον 2 χρονια..
με
μπαγιεβιτς εκατσε καποιο διαστημα ανα σεζον.
με..
λεμονη..
ειχαμε καλους παιχτες..
-------------------
ο βαλβερδε ΠΟΥ ΓΛΥΦΑΝ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ...
Ρε τύπε κάνεις παράθεση εμένα και από κάτω αρχίζεις τα "άντε και γαμήσου" και "ρε μουνί" κτλπ κτλπ. Εσύ δηλαδή τι θα καταλάβαινες; Ότι τα λες στον Χ για να τα ακούσει ο Ψ. Πεστα κατευθείαν στον Ψ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom