Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.782
- Πόντοι
- 216
Νικοπολιδης για Τορίνο
Στραματσόνι καλύτερος πιστεύω.
Άλλες ομάδες, κανονικές - όχι εμείς.Τυπε τι περιμενες;Προπονητη παιρνεις το καλοκαιρι...
τελος της χρονιας σηκωνουμε πρωταθλημα,πεφτει η βαζελα γ εθνικη,λαθρεμπορας τσιγαρων μπαινει φυλακη λαθρεμπορας πετρελαιου 2ος και διαμαρτυρεται για διαιτησια
Το καλοκαιρι τον πηρε και αυτον που εχει τωρα. Το θεμα ειναι τι πηρε. Το ξανα λεω προλαβαίνει να το μαζέψει και να σωσει ακομα και την ευρωπαϊκή χρονια.Άλλες ομάδες, κανονικές - όχι εμείς.
Ειλικρινά απορώ με την αισιοδοξία σας. Το αντιλαμβάνεστε ότι φέτος δεν πρόκειται να πάρουμε ούτε έναν βαθμό στους ομίλους;Το ξανα λεω προλαβαίνει να το μαζέψει και να σωσει ακομα και την ευρωπαϊκή χρονια.
Αν ήσουν μεγάλος προπονητής θα έπαιρνες ξένη ομάδα με Τσαμπιονς Λιγκ μεγαθήρια κάθε Τετάρτη?Το καλοκαιρι τον πηρε και αυτον που εχει τωρα. Το θεμα ειναι τι πηρε. Το ξανα λεω προλαβαίνει να το μαζέψει και να σωσει ακομα και την ευρωπαϊκή χρονια.
Δεν διαφωνώ με την ουσία αλλά δυστυχώς νομίζω πως ο Πρόεδρος έχει ξηγηθει με τα φιλαράκια του για το θέμα αυτοΕιλικρινά απορώ με την αισιοδοξία σας. Το αντιλαμβάνεστε ότι φέτος δεν πρόκειται να πάρουμε ούτε έναν βαθμό στους ομίλους;
Το καλοκαιρι τον πηρε και αυτον που εχει τωρα. Το θεμα ειναι τι πηρε. Το ξανα λεω προλαβαίνει να το μαζέψει και να σωσει ακομα και την ευρωπαϊκή χρονια.
Κι εγω σου λεω με οποιο κίνδυνο να εκτεθώ, θα παρει τους βαθμους, οχι βαθμο, και θα παλέψει για τριτη θεση.Ειλικρινά απορώ με την αισιοδοξία σας. Το αντιλαμβάνεστε ότι φέτος δεν πρόκειται να πάρουμε ούτε έναν βαθμό στους ομίλους;
Δηλαδή σε ποιό ματς θα πάρουμε βαθμό;Κι εγω σου λεω με οποιο κίνδυνο να εκτεθώ, θα παρει τους βαθμους, οχι βαθμο, και θα παλέψει για τριτη θεση.
Χειροτερη ξεφτιλα και απο αυτο?Δηλαδή σε ποιό ματς θα πάρουμε βαθμό;
Το καταλαβαίνετε ότι τέτοια ξεφτίλα σε ντέρμπι δεν έχουμε ζήσει ούτε στα πέτρινα χρόνια; Τί συζητάμε τώρα;