troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.930
- Πόντοι
- 5.506
δεν εχεις δικιομικροτσουτσουνοι και οπισθογεμεις ειναι τυπε.
δεν εχεις δικιομικροτσουτσουνοι και οπισθογεμεις ειναι τυπε.
οι ανθρωποι εχουν γαμηθει τοσο πολυ,που ξεχασαν να κανουν καζουρα.απο εχθες προσπαθω να διαβασω κατι εξυπνο και λενε μονο μαλακιες.εχουν χασει μονο φετος 4 απο τα 5 παιχνιδια που επαιξαν αντιπαλοι του ομπραντοβιτς,τους σκουπισε με μειονεκτημα εδρας και ειμαστε εμεις οι πελατες...μιλαμε για τερμα ηλιθιοτητα.πολυ νωριτερα....τελ αβιβ σαραγοσα....πολυ πιο πριν.
αλλωστε σας ειπα τοτε κοντεψαμε να κοψουμε το μπασκετ.μας ξεκαυλωσατε....
αααααααα και για να ξερεις
το 73-38 ειναι καλυτερο απο το 51-81...αλλο 30 και αλλο 35.τεραστια διαφορα
που κανω λαθος;δεν εχεις δικιο
Τι ειναι καλυτερο, 35 ποντοι εντος εδρας ή 30 ποντοι εκτος εδρας?πολυ νωριτερα....τελ αβιβ σαραγοσα....πολυ πιο πριν.
αλλωστε σας ειπα τοτε κοντεψαμε να κοψουμε το μπασκετ.μας ξεκαυλωσατε....
αααααααα και για να ξερεις
το 73-38 ειναι καλυτερο απο το 51-81...αλλο 30 και αλλο 35.τεραστια διαφορα
στους 35 ποντους ηρθαν ως πρωταθλητες ευρωπης.στους 30 το τμημα πηγαινε για διαλυση.Τι ειναι καλυτερο, 35 ποντοι εντος εδρας ή 30 ποντοι εκτος εδρας?
35 παντου...Τι ειναι καλυτερο, 35 ποντοι εντος εδρας ή 30 ποντοι εκτος εδρας?
23 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα στη μπάλα είναι το υπέρτατο.Τι ειναι καλυτερο, 35 ποντοι εντος εδρας ή 30 ποντοι εκτος εδρας?
του βιασες την εξυπναδα ρε μαν τωρα23 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα στη μπάλα είναι το υπέρτατο.
Τουλαχιστον δεν ειμαι παοκτζης ρε αρχηγε, να εχω 32.23 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα στη μπάλα είναι το υπέρτατο.
Τα θυμαται κανενας αυτα? Τα σκορ θυμουνται ολοι. Κι εγω παντως το 73-38 θυμαμαι, οχι το 51-81.στους 35 ποντους ηρθαν ως πρωταθλητες ευρωπης.στους 30 το τμημα πηγαινε για διαλυση.
ακριβως...στην κοπελα πες τα αυταΤα θυμαται κανενας αυτα? Τα σκορ θυμουνται ολοι. Κι εγω παντως το 73-38 θυμαμαι, οχι το 51-81.
παιζει ρολο ρε συ.διαβασε εδω για να καταλαβεις την κατασταση που επικρατουσε εκεινη την εποχηΤα θυμαται κανενας αυτα? Τα σκορ θυμουνται ολοι. Κι εγω παντως το 73-38 θυμαμαι, οχι το 51-81.
Ξερω τι θα πω στην κοπελα.ακριβως...στην κοπελα πες τα αυτα
γεια σου κοπελα,ειμαι ο αλεξης τυπε;Ξερω τι θα πω στην κοπελα.
Α δεν το παρακολουθησες πριν λιγο?γεια σου κοπελα,ειμαι ο αλεξης τυπε;
οχι,δεν ειδα.Α δεν το παρακολουθησες πριν λιγο?
ναι μαν.Κυριακή παίζουμε με βάζελο μπασκετ?
ε ναι παντα.Σεφ έτσι? Παμε να τους γαμήσουμε