Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Επίσημη θέση της ΠΑΕ είναι ότι Ο Βαγγέλας , Ελληνοπόντιους και Ρωσοπόντιους συνεταίρους τους γαμάει ασύστολα.

Το βίντεο θα παρουσιαστεί 1/10/2016 στις εκλογές της ΕΠΟ , από τον Γραμμένο
φέτος παντως τον γάμησαν ασαλιωτα αυτοί .Του χρόνου να δούμε τι θα γίνει που δεν έχει πλέον ΕΠΟ ο χοντρός ,μπικικινια από του Τσου Λου,6 μύρια έλλειμμα και την εθνική να ζητάει τα λεφτά της απο τις δόσεις για  ο τα δανεια που δεν πληρώνονται.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.958
Πόντοι
5.506
φέτος παντως τον γάμησαν ασαλιωτα αυτοί .Του χρόνου να δούμε τι θα γίνει που δεν έχει πλέον ΕΠΟ ο χοντρός ,μπικικινια από του Τσου Λου,6 μύρια έλλειμμα και την εθνική να ζητάει τα λεφτά της απο τις δόσεις για  ο τα δανεια που δεν πληρώνονται.
ναι μας γαμησατε φετος...ενα ολακερο κυπελο πηρατε

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.273
Πόντοι
5.006
φέτος παντως τον γάμησαν ασαλιωτα αυτοί .Του χρόνου να δούμε τι θα γίνει που δεν έχει πλέον ΕΠΟ ο χοντρός ,μπικικινια από του Τσου Λου,6 μύρια έλλειμμα και την εθνική να ζητάει τα λεφτά της απο τις δόσεις για  ο τα δανεια που δεν πληρώνονται.
παλί του χρονου ρε μεγαλε?19 στα 21 χρονια και ακομα περιμενουμε... :S
εντωμεταξυ ολα αυτα που ανεφερες για του χρονου, τα ειχαμε και φετος...αλλα το πρωταθλημα κλασικα ηρθε προς πειραια μερια...

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
δείξε μου την επίσημη απαντηση της ΠΑΕ  ότι δεν είναι αρμόδια.την επίσημη απάντηση,όχι τις παπαριές του καραπαπα στο φεισμπουκ .την επισημη ανακοίνωση της ΠΑΕ δείξε.
τυπε,εφαγες κανενα σιδερολοστο στο κεφαλι εκει στο βολο;συνεχιζεις την ιδια ηλιθιοτητα εδω και ενα μηνα.ο καραπαππας,δεν ειμαι εγω ή καποιος αλλος οπαδος του ολυμπιακου αλλα ο υπευθυνος επικοινωνιας του ολυμπιακου.αυτα που γραφει,ειναι οι θεσεις της παε.αν δε σε πειθει ο καραπαππας,κατι που ειναι δικαιωμα σουυ,πες μας ποιος το αμφισβητησε στο δικαστηριο.ζητησε ο παοκ τα βιντεο και ο ολυμπιακος στο ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΘΩΜΑΙΔΗ,ειπε πως δεν εχει καμια αρμοδιοτητα.ποιος το αμφισβητησε;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.273
Πόντοι
5.006
τυπε,εφαγες κανενα σιδερολοστο στο κεφαλι εκει στο βολο;συνεχιζεις την ιδια ηλιθιοτητα εδω και ενα μηνα.ο καραπαππας,δεν ειμαι εγω ή καποιος αλλος οπαδος του ολυμπιακου αλλα ο υπευθυνος επικοινωνιας του ολυμπιακου.αυτα που γραφει,ειναι οι θεσεις της παε.αν δε σε πειθει ο καραπαππας,κατι που ειναι δικαιωμα σουυ,πες μας ποιος το αμφισβητησε στο δικαστηριο.ζητησε ο παοκ τα βιντεο και ο ολυμπιακος στο ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΘΩΜΑΙΔΗ,ειπε πως δεν εχει καμια αρμοδιοτητα.ποιος το αμφισβητησε;
τσαμπα το παλευεις τυπε...οι ανθρωποι δεν προκειται να καταλαβουν...επι 20 χρονια δεν εχει βρεθει δικαστηριο ή επιτροπη που να τους εχει δικαιωσει σε ολοκληρη ελλαδα και ευρωπη, και αυτοι ακομα να παρουν χαμπαρι οτι τους δουλευουν ενα ματσο αρδ...

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
μιλαμε οτι εχουν πλασει δικο τους κοσμο.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.958
Πόντοι
5.506
γιαυτο τρωνε πουτσα 20 χρονια τωρα....μου αρεσει που κανουμε και προσπαθεια να τους ξυπνησουμε μπας και δουμε λιγο μπαλα αλλα τιποτα αυτοι

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.273
Πόντοι
5.006
το ειχα αναφερει και εγω παλιοτερα εδω μεσα...προκειται για κλασικη περιπτωση ΑΡΝΗΣΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ...και πολυ καλα κανουν εδω που τα λεμε, γιατι αλλιως δεν αντεχεται το πραγμα τοσα πολλα χρονια...ή θα το ειχαν ριξει στα ψυχοφαρμακα ή θα ειχαν σταματησει να ασχολιουνται με την μπαλα...

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
ας τα λενε μεταξυ τους ρε τυπε.τι ειμαστε εμεις,ψυχιατροι;

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.958
Πόντοι
5.506
αληθεια ρε μαγκες φαιναλ φορ ποιος το δειχνει?

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
αγνωστο τυπε.ευτυχως παιζει η σιχαμενη ρεαλ και θα το δω απο τη μοβισταρ.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
ο μελλοντικος αρχηγος της ομαδας τυπε....θα κατσει 5 χρονακια εκει για τη εμπειρια και μετα θα ερθει εδω
μακαρι να μπορουσε να συμβει κατι τετοιο τυπε.μιλαμε για πουτσες δεκαετιας.

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
το ειχα αναφερει και εγω παλιοτερα εδω μεσα...προκειται για κλασικη περιπτωση ΑΡΝΗΣΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ...και πολυ καλα κανουν εδω που τα λεμε, γιατι αλλιως δεν αντεχεται το πραγμα τοσα πολλα χρονια...ή θα το ειχαν ριξει στα ψυχοφαρμακα ή θα ειχαν σταματησει να ασχολιουνται με την μπαλα...

Και τι να κάνουνε ρε παιδιά ?

Η δική μας η ρουτίνα είναι κάτι παραπάνω από όνειρο ζωής για όλους τους. Πάρτε παράδειγμα μόνο τη φετινή χρονιά που είναι από τις πιο επιτυχημένες στην ιστορία του μΠΑΟΚ σαν σύλλογο , με τις 2 κούπες που πήρανε. Ότι μάζεψε μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός φέτος , δεν το έχουνε καταφέρει στα 95 χρόνια που υπάρχουνε.
Και αντί να έχουνε στόχο να πιάσουνε τον ΑΡΗ για αρχή (δε λέμε το Λυπηρίδη καλύτερα..) είναι όλη μέρα με τον Ολυμπιακό στο στόμα..

Τελειώνει μια χρονιά με την ομάδα πρωταθλήτρια κι εμείς (δικαίως) είμαστε στη γκρίνια γιατί δεν μας άρεσε η ομάδα.. Και οι τριγύρω προσπαθούν αυτό να το πολλαπλασιάσουν , μόνο που θα άλλαζαν ακόμα και μάτια για να μη στραβωθούνε από αμπαλοσύνη , αρκεί να έπαιρναν ΕΝΑ και μόνο ΕΝΑ τίτλο παραπάνω αυτή την εικοσαετία....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom