Ρε τον αληταρα το Μανουσο τι λεει.........
Για τον τρόπο που ήρθε το διαζύγιο με τον Πλατανιά:
«Είχα πάει να δω το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Πλατανιά, μαζί με τον πρόεδρο, τον κύριο Μαθιουλάκη, καθώς ήμουν τιμωρημένος με κάρτες. Ήθελα να πάρω άδεια για να βγω να μιλήσω για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο κύριος Μαθιουλάκης είχε πει ότι δεν θα μιλήσει κανείς και δεν καταλαβαίνω το λόγο, καθώς είχαν βγει να πουν τη γνώμη τους κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές. Του εξήγησα ότι είχα ένα θέμα δικό μου και μου είπε τελικά βγες και μίλησε. Όταν τελικά μίλησα, την επόμενη μέρα μας φώναξε όλους τους παίκτες στα αποδυτήρια και μου είπε ότι δεν θα κάνω προπόνηση, αλλά θα πάω στα γραφεία για να υποστώ όλες τις συνέπειες. Μου είπε “σου έδωσα άδεια αλλά δεν ήθελα να πεις αυτά που είπες».
Για τα ματς με τον Ολυμπιακό:
«Και στα δύο παιχνίδια δεν έδωσα το παραμικρό δικαίωμα. Ισα, ίσα ήμουν από τους καλύτερους και σκόραρα και στα δύο. Και άκουσα αρκετά από την κερκίδα, κάποιοι με βρίζανε. Αυτά όμως που διαβάζω ότι έγιναν στα αποδυτήρια, για μπουνιές, κλωτσιές είναι τραβηγμένα έως για γέλια. Αλλά να έχεις πάρει άδεια να μιλήσεις και μετά να σου λέει ο πρόεδρος ότι εγώ δεν στην έδωσα για να πεις όλα αυτά, κατάλαβα ότι ήθελε να με διώξει. Δεν ξέρω τι συμφέροντα έχει ο πρόεδρος και τι υποσχέσεις έχει πάρει, αλλά δεν νομίζω ότι έχω δώσει δικαιώματα σε όποια ομάδα έπαιξα. Στην ουσία μου απαγόρευε να πω την αλήθεια».
Για το γεγονός ότι η ομάδα εμφανίστηκε χωρισμένη στα δύο με τις δηλώσεις για τα όσα συνέβησαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»:
«Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Ο Αποστολόπουλος είπε αυτά που ήθελε να πει. Κάποιοι δεν ήταν καν στα αποδυτήρια. Νομίζω ότι ο κύριος Μαθιουλάκης δημιούργησε αυτή την κατάσταση. Δεν γίνεται μετά το παιχνίδι να κάνεις δηλώσεις και να βγάζεις ανακοίνωση ότι σχεδόν δεν έγινε κάτι και μετά από 20 μέρες να θυμάσαι ότι κάποιοι έφαγαν ξύλο».
Για το ποιος ανάγκασε τον Μαθιουλάκη να αλλάξει γνώμη:
«Τα συμφέροντά του. Δεν ξέρω ποια είναι, αλλά δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο. Και την πλήρωσα εγώ που βγήκα και είπα την αλήθεια. Στον Πλατανιά θα έμενα, αν έλεγα αυτά που ήθελε εκείνος, προφανώς ότι φάγαμε ξύλο».
Για το αν ξυλοκοπήθηκαν οι παίκτες του Πλατανιά στα αποδυτήρια του «Καραϊσκάκης»:
«Εγώ κατέβηκα από τους πρώτους. Είχα βάλει το γκολ. Ο πρώτος που θα έπρεπε να φάει ξύλο, κατά τη γνώμη τη δική σας και του κόσμου, ποιος θα ήταν; Εμένα δεν με ακούμπησε κανείς, ούτε έγινε κάτι. Το μόνο που έγινε ήταν ότι κάποιοι με βρίσανε και μου πέταξαν κάποια αντικείμενα, όταν από τον αγωνιστικό χώρο πήγαινα προς τη φυσούνα».
Για τους συμπαίκτες του και το γεγονός ότι βγήκαν στο δεύτερο ημίχρονο να αγωνιστούν:
«Αν έχεις φάει ξύλο και έχουν δημιουργηθεί τόσα επεισόδια, όσο λένε κάποιοι, ή παρουσιάζεσαι με πρησμένη μούρη ή κουτσαίνοντας ή δεν βγαίνεις να παίξεις. Ούτε μας είπε κανείς κάτι, ούτε έγινε κάτι…»
Για τον εαυτό του:
«Είμαι χαρακτήρας που σε όποια ομάδα έχω παίξει, ποτέ δεν έχω δώσει δικαίωμα. Αυτό μπορούν να σας το πουν οι προπονητές που έχω συνεργαστεί».
Για το πώς κρίνει τις δηλώσεις των συμπαικτών του:
«Ίσως αυτοί να είδαν κάτι, ρε παιδιά, που εγώ δεν είδα… Παίζω 11 χρόνια επαγγελματικό ποδόσφαιρο, δεν έγινε κάτι που εγώ δεν έχω ξαναζήσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Για όνομα του Θεού… Κάποια παιδιά είναι νεαρά σε ηλικία και ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Από εκεί και πέρα, η αλήθεια θα βγει σύντομα».
![Πάρτο! :takethis: :takethis:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tn03.gif)