Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.955
Πόντοι
26.141
κηδεια στην πυλαια!!αντε κε στου ρεντη θελει προσοχη

θελω να δω τη φατσα του σαβιδη που πηγε να χαρει πρωταθλημα στο γηπεδο

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
531
Πόντοι
96
συγχαρητηρια στην ανδρικη ομαδα βολλευ του δαφνοστεφανωμενου θρυλου των γηπεδων που ξεκωλιασε την κρατικη ομαδα των πουστηδων θεσσαλονικης μεσα στο χαρισμενο απο το κρατος μπουρδελο τους.

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
[move][size=40pt]ΠΑΟΚΙ ΜΕ ΜΑΝΑ ΠΟΥΤΑΝΑ
ΕΤΡΩΓΕΣ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΑΜΑΝΑ
ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΚΥΝΗΓΗΤΟ
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ !!

ΔΙΚΕΦΑΚΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ
ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ ΟΙ ΠΙΟ ΠΙΣΤΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ
ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΒΟΥΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΜΠΡΑΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΠΙΑ !![/size]
[/move]

Εντάξει είμαστε ???????

Ελάτε τώρα στο Ρέντη γύφτοι γαμώ το μουνί που σας ξέρναγε..

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
531
Πόντοι
96
[move][size=40pt]ΠΑΟΚΙ ΜΕ ΜΑΝΑ ΠΟΥΤΑΝΑ
ΕΤΡΩΓΕΣ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΑΜΑΝΑ
ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΚΥΝΗΓΗΤΟ
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ !!

ΔΙΚΕΦΑΚΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ
ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ ΟΙ ΠΙΟ ΠΙΣΤΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ
ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΒΟΥΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΜΠΡΑΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΠΙΑ !![/size]
[/move]

Εντάξει είμαστε ???????

Ελάτε τώρα στο Ρέντη γύφτοι γαμώ το μουνί που σας ξέρναγε..
κι αν ο αλλος δεν ξερει κολυμπι;αυτα καλο ειναι να μη γινονται.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
531
Πόντοι
96
Αυτά καλό είναι ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

Για να ξέρουνε τη θέση τους στην τροφική αλυσίδα οι αμοιβάδες...
πρεπει να ειναι το μοναδικο σκηνικο που δε διαφωνησαν οτι σαπακιαστηκαν αυτο.σε ολα τα αλλα,κατι εχουν να πουν.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.890
Πόντοι
42.697
συγχαρητηρια στην ανδρικη ομαδα βολλευ του δαφνοστεφανωμενου θρυλου των γηπεδων που ξεκωλιασε την κρατικη ομαδα των πουστηδων θεσσαλονικης μεσα στο χαρισμενο απο το κρατος μπουρδελο τους.
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
531
Πόντοι
96
ααα,γαμησε τα...ο αλλος,ο χοντρος δεν ειχε αγορασει μεσω εοτ ενα ερειπιο του μπατατουδη για να σωθουν;μιλαμε για δεκο,οχι για αθλητικο σωματειο.παιζει να ειναι χειροτεροι και απο το αεκ.

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Σήμερα στο Καραϊσκάκης υπήρξε συνάντηση κατόπιν πρόσκλησης του ερασιτέχνη Ολυμπιακού , μεταξύ φιλάθλων , ερασιτέχνη , ΘΥΡΑΣ 7 , ΠΕΦΟ , τοπικής αυτοδιοίκησης ΠΕΙΡΑΙΑ και βουλευτών περιφέρειας Πειραιώς (Α' και Β΄) με θέμα την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τον πόλεμο που δέχεται ο Ολυμπιακός.

Ήδη παρευρισκόμενοι και τοποθετήσεις έγιναν γνωστές από τον τύπο. Αναμένουμε ωστόσο από τους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού , ανεξαρτήτως μέσου που εργάζονται , αύριο να κοινοποιήσουν , ακόμη και χωρίς να αναφέρουν κόμμα προέλευσης , ποιοι βουλευτές Α΄ και Β΄Πειραιώς παρευρέθησαν στην εκδήλωση κατόπιν της ανοιχτής πρόσκλησης του συλλόγου.

Ο Ολυμπιακός είναι πάνω από κόμματα και πολιτικές πεποιθήσεις και καθένας μας ανεξαρτήτως κομματικής προτίμησης ξέρει πως να πράξει για όσους δεν βρέθηκαν στην εκδήλωση..

Θα γαμηθείτε εκεί που σας πονάει μουνόπανα , κράτος είναι ο Ολυμπιακός !!

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
ααα,γαμησε τα...ο αλλος,ο χοντρος δεν ειχε αγορασει μεσω εοτ ενα ερειπιο του μπατατουδη για να σωθουν;μιλαμε για δεκο,οχι για αθλητικο σωματειο.παιζει να ειναι χειροτεροι και απο το αεκ.

δεν υπάρχει αεκ , ΔΕΚΟ Ποδονύφτη λέγεται..

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Ρε  τον  αληταρα  το  Μανουσο  τι  λεει.........

Για τον τρόπο που ήρθε το διαζύγιο με τον Πλατανιά:
«Είχα πάει να δω το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Πλατανιά, μαζί με τον πρόεδρο, τον κύριο Μαθιουλάκη, καθώς ήμουν τιμωρημένος με κάρτες. Ήθελα να πάρω άδεια για να βγω να μιλήσω για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο κύριος Μαθιουλάκης είχε πει ότι δεν θα μιλήσει κανείς και δεν καταλαβαίνω το λόγο, καθώς είχαν βγει να πουν τη γνώμη τους κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές. Του εξήγησα ότι είχα ένα θέμα δικό μου και μου είπε τελικά βγες και μίλησε. Όταν τελικά μίλησα, την επόμενη μέρα μας φώναξε όλους τους παίκτες στα αποδυτήρια και μου είπε ότι δεν θα κάνω προπόνηση, αλλά θα πάω στα γραφεία για να υποστώ όλες τις συνέπειες. Μου είπε “σου έδωσα άδεια αλλά δεν ήθελα να πεις αυτά που είπες».

Για τα ματς με τον Ολυμπιακό:
«Και στα δύο παιχνίδια δεν έδωσα το παραμικρό δικαίωμα. Ισα, ίσα ήμουν από τους καλύτερους και σκόραρα και στα δύο. Και άκουσα αρκετά από την κερκίδα, κάποιοι με βρίζανε. Αυτά όμως που διαβάζω ότι έγιναν στα αποδυτήρια, για μπουνιές, κλωτσιές είναι τραβηγμένα έως για γέλια. Αλλά να έχεις πάρει άδεια να μιλήσεις και μετά να σου λέει ο πρόεδρος ότι εγώ δεν στην έδωσα για να πεις όλα αυτά, κατάλαβα ότι ήθελε να με διώξει. Δεν ξέρω τι συμφέροντα έχει ο πρόεδρος και τι υποσχέσεις έχει πάρει, αλλά δεν νομίζω ότι έχω δώσει δικαιώματα σε όποια ομάδα έπαιξα. Στην ουσία μου απαγόρευε να πω την αλήθεια».

Για το γεγονός ότι η ομάδα εμφανίστηκε χωρισμένη στα δύο με τις δηλώσεις για τα όσα συνέβησαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»:
«Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Ο Αποστολόπουλος είπε αυτά που ήθελε να πει. Κάποιοι δεν ήταν καν στα αποδυτήρια. Νομίζω ότι ο κύριος Μαθιουλάκης δημιούργησε αυτή την κατάσταση. Δεν γίνεται μετά το παιχνίδι να κάνεις δηλώσεις και να βγάζεις ανακοίνωση ότι σχεδόν δεν έγινε κάτι και μετά από 20 μέρες να θυμάσαι ότι κάποιοι έφαγαν ξύλο».

Για το ποιος ανάγκασε τον Μαθιουλάκη να αλλάξει γνώμη:
«Τα συμφέροντά του. Δεν ξέρω ποια είναι, αλλά δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο. Και την πλήρωσα εγώ που βγήκα και είπα την αλήθεια. Στον Πλατανιά θα έμενα, αν έλεγα αυτά που ήθελε εκείνος, προφανώς ότι φάγαμε ξύλο».

Για το αν ξυλοκοπήθηκαν οι παίκτες του Πλατανιά στα αποδυτήρια του «Καραϊσκάκης»:
«Εγώ κατέβηκα από τους πρώτους. Είχα βάλει το γκολ. Ο πρώτος που θα έπρεπε να φάει ξύλο, κατά τη γνώμη τη δική σας και του κόσμου, ποιος θα ήταν; Εμένα δεν με ακούμπησε κανείς, ούτε έγινε κάτι. Το μόνο που έγινε ήταν ότι κάποιοι με βρίσανε και μου πέταξαν κάποια αντικείμενα, όταν από τον αγωνιστικό χώρο πήγαινα προς τη φυσούνα».

Για τους συμπαίκτες του και το γεγονός ότι βγήκαν στο δεύτερο ημίχρονο να αγωνιστούν:
«Αν έχεις φάει ξύλο και έχουν δημιουργηθεί τόσα επεισόδια, όσο λένε κάποιοι, ή παρουσιάζεσαι με πρησμένη μούρη ή κουτσαίνοντας ή δεν βγαίνεις να παίξεις. Ούτε μας είπε κανείς κάτι, ούτε έγινε κάτι…»

Για τον εαυτό του:
«Είμαι χαρακτήρας που σε όποια ομάδα έχω παίξει, ποτέ δεν έχω δώσει δικαίωμα. Αυτό μπορούν να σας το πουν οι προπονητές που έχω συνεργαστεί».

Για το πώς κρίνει τις δηλώσεις των συμπαικτών του:
«Ίσως αυτοί να είδαν κάτι, ρε παιδιά, που εγώ δεν είδα… Παίζω 11 χρόνια επαγγελματικό ποδόσφαιρο, δεν έγινε κάτι που εγώ δεν έχω ξαναζήσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Για όνομα του Θεού… Κάποια παιδιά είναι νεαρά σε ηλικία και ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Από εκεί και πέρα, η αλήθεια θα βγει σύντομα».

:takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.135
Πόντοι
5.006
Επιστολή Κόκκαλη σε Μαρινάκη
Αγαπητέ Βαγγέλη,

Καταρχάς σε ευχαριστώ για την πρόσκληση στη φιέστα κατάκτησης των 44 πρωταθλημάτων και των 7 τελευταίων συνεχόμενων και εύχομαι ο Ολυμπιακός μας να συνεχίσει να είναι πάντα πρωτοπόρος στην Ελλάδα.

Δυστυχώς λόγω της απουσίας μου σε επαγγελματικό ταξίδι δεν θα μπορέσω να είμαι στη μεγάλη φιέστα κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Είναι φυσιολογικό ο Ολυμπιακός, λόγω της μεγάλης υπεροχής του, να δέχεται τις αντιδράσεις των άλλων ομάδων που θα ήθελαν να κατακτήσουν πρωταθλήματα. Εκείνο που είναι απαράδεκτο είναι να προσπαθούν να επιτύχουν τους στόχους τους χρησιμοποιώντας μεθοδεύσεις που δεν έχουν σχέση με το αθλητικό πνεύμα.

Είναι φυσιολογικό κάθε μεγάλη δύναμη να συντηρεί διάφορα παράσιτα που εμφανίζονται ως δήθεν φανατικοί υποστηρικτές. Αυτό είναι ένα λυπηρό φαινόμενο που δυστυχώς όμως πάντα υπήρχε, υπάρχει σήμερα και θα υπάρχει και στο μέλλον.

Η μεγάλη δύναμη του Ολυμπιακού είναι τα εκατομμύρια των οπαδών του, ένας από τους οποίους είμαι κι εγώ, που τον στηρίζουν από την στιγμή που ιδρύθηκε και θα συνεχίσουμε να τον στηρίζουμε και στο μέλλον .

Έχουμε κατακτήσει πρωταθλήματα και κύπελλα έχοντας εκατομμύρια οπαδούς, την καλύτερη ομάδα, υποδομές και οργάνωση.

Αυτή είναι η δύναμή μας!

Σου εύχομαι να συνεχίσεις την λαμπρή ιστορία μας κατακτώντας πρωταθλήματα και αυτό θα σου δίνει πάντα τη χαρά και τη δύναμη στο δύσκολο έργο που έχεις αναλάβει.

Ζήτω ο Ολυμπιακός!

Με φιλία,

Σωκράτης Κόκκαλης"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom