Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

ser2000

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
6
Like
1.209
Πόντοι
376
πολυ πιθανο...παλια,τοτε που οι "υγιεις" οπαδοι του ολυμπιακου εβριζαν και χαρακτηριζαν ανεπαρκη τον κοκκαλη,ειχε βγει και στον τσουκαλα.
To Θυμαμαι - που τους ειπε οτι ειναι ο ΔΕΛΗΚΑΡΗΣ και μεινανε κακγελο,

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.058
Πόντοι
5.006
Ναι ειναι αληθεια,
ΛΕΝΕ οτι δεν συγχωρησε τον εαυτο του,
και σταματησε τη μπαλα,επειδη εφυγε απο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και πηγε απεναντι,
Τι να σου πω !
παντως ποτε δεν εδωσε μια εξηγηση...μονο μια γενικη και αοριστη συγγνωμη εδωσε πολύ αργοτερα (2000κατι) όταν ο κοκκαλης του εδωσε φραγκα για να εγχειριστει...γενικα οσον αφορα τον ανθρωπο δεληκαρη εχω την χειροτερη εντυπωση

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Ναι ειναι αληθεια,
ΛΕΝΕ οτι δεν συγχωρησε τον ευατο του και σταματησε τη μπαλα,
επειδη εφυγε απο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και πηγε απεναντι,
Τι να σου πω !

Το 2005(νομίζω) ήρθε στην μπουτίκ να υπογράψει αυτόγραφα και εμφανώς συγκινημένος ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού. Περιτό να αναφέρω ότι εκείνη την ημέρα έγινε το αδιαχώρητο. Φυσικά δεν τον πρόλαβα , έχω δει μόνο κάτι ασπρόμαυρα στιγμιότυπα από την καριέρα του , αλλά μόνο γι αυτόν και τον Ζίο έχω δει ανθρώπους να περιγράφουν τι έκανε με την μπάλα και να βουρκώνουνε..

Τη σεζόν 2006 - 07 έγραφε ένα μονόστηλο στον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ , όπως αυτή τη στιγμή γράφει ο Καραπιάλης , μετά εξαφανίστηκε πάλι.

Αυτό πάντως ότι δεν συγχώρεσε ποτέ τον εαυτό του γι αυτή τη μετακίνηση , έχει ειπωθεί πολλάκις και από πολλούς , νομίζω ότι ο ίδιος το επιβεβαίωσε με τον τρόπο του...  

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ποιος ερχεται?Ποιος ερχεται??? :grin:

duo.jpg

ser2000

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
6
Like
1.209
Πόντοι
376
παντως ποτε δεν εδωσε μια εξηγηση...μονο μια γενικη και αοριστη συγγνωμη εδωσε πολύ αργοτερα (2000κατι) όταν ο κοκκαλης του εδωσε φραγκα για να εγχειριστει...γενικα οσον αφορα τον ανθρωπο δεληκαρη εχω την χειροτερη εντυπωση
Κοιτα η αληθεια ειναι οτι ο χαρακτηρας του ηταν Ιδιοριθμος -
αλλα κακο παιδι δεν ηταν !
Και τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ τον ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΛΥ
και ξερει οτι ολοι οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ τον αγαπανε,

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
531
Πόντοι
96
με το λεμονη,ντερμπι κατω απο 4 γκολ δεν επεφτε :2funny:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.484
Πόντοι
17.085
Πλάκα-πλάκα θυμηθείτε τί αποτελέσματα είχαμε σε ντέρμπι επί Λεμονή. Και τα πρώτα επικά διπλά στην Ευρώπη. Αν ήταν ξένος, θα του είχαν κάνει άγαλμα. Μας έχουν πρήξει όλοι με το Βαλβέρδε πχ. και ο τεράστιος Τάκαρος έχει αδικηθεί.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Αντε γαμήσου ρε βαζελόπουστα, έγραψα για τον Ζιο και μπήκα να ειρωνευτώ γαμημένε..
Έρχεσαι εδώ μέσα , μας γράφεις τις ίδιες μαλακίες με τα βαζελοχάνουμα καλυμένα με δήθεν κριτική , βρίζεις όποιον δεν συμφωνεί να διαλυθεί η ομάδα και θα μας πιάσεις και στο στόμα σου..

Από αντικειμενικούς ολυμπιακάρες με προφίλ σαν του μπου. εχουν γεμίσει τα σόσιαλ του Αλαφούζου. Αντε να παρεις το σουβλακι σου και μην ασχολείσαι μ´αυτους που πληρώνουνε για να δούνε έστω ενα κακό Ολυμπιακό
xaxaxaxaxa....ρε μαλακα δεν ελεγε για σενα αλλα τζαμπα δεν πανε κιολας τα μπινελικια που του εριξες.....εχουμε γαμηθει στους βαζελογαυρους τους γκρινιαρηδες που δεν ξερουν τι λενε .....ηρθα και θα μπει ταξη....πρεπει να κοψω κωλους ....

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
τον περιμεναν παντως να παρει.ο δεληκαρης πηρε αυθορμητα.

Ναι ισχύει , νομίζω υπάρχει κι άλλο ένα που παίρνει και λέει γεια σας είμαι ο Σωκράτης από Εκάλη , αλλά δεν μπόρεσα να το βρω έτσι στα γρήγορα..

Δηλαδη ειναι μουφα ?
η του κανανε προταση και δεν δεχτηκε
ΕΜΑΘΕς ΚΑΤΙ ?

Τα γράφει ο Πουλόπουλος ο εκδότης του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ στο facebook αλλά είπε ότι είναι μούφα μόνος του

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Επειδή κατάλαβα που τα διαβάζεις αυτά , είπε ότι τρολάρει...
Τρολια,ξε-τρολια..Δε θα μας χαλουσε στη συγκεκριμενη φαση..Απο τον Βουζα,πιο πολυ εμπιστοσυνη εχω στο Λεμονη..

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.484
Πόντοι
17.085
xaxaxaxaxa....ρε μαλακα δεν ελεγε για σενα αλλα τζαμπα δεν πανε κιολας τα μπινελικια που του εριξες.....εχουμε γαμηθει στους βαζελογαυρους τους γκρινιαρηδες που δεν ξερουν τι λενε .....ηρθα και θα μπει ταξη....πρεπει να κοψω κωλους ....
Που 'σαι ωρέ!  :rockon: :rockon:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.928
Πόντοι
5.506
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom