caracortado
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2012
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
χωρις ευκαιρια μεχρι το γκολ που φαγαμε τρομπα ακινδυνη...
Για τα πανηγύρια.
Ξέρει κανένας πόσο απόδοση δίνει η Μπεσίκτας για πρόκριση στον τελικό ή κατάκτηση europa league ?
Παρα πολυ σωστα ολαΜας έκαψε αυτό το μαλακισμένο.. τί να λέμε τώρα. Χίλες φορές να τρώγαμε γκολ αλλιώς. Τεράστια ξενέρα.
Ο γνωστός Φορτούνης στα κρίσιμα ματς: περιπατητής... δύο φάουλ στο τείχος.. μία ξεψυχισμένη σέντρα.. κανένα μαρκάρισμα...
Καλά πήγαμε στο πρώτο ημίχρονο πάντως. Αυτό που έκανε ο Καρίμ δεν το έκανε ο Ιντέγιε ούτε κατά διάνοια. Καμπιάσο μέγιστος...
Ελιονούσι άχρηστος. Μανθάτης κούρασε.
Χρόνια πολλά στο μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της χώρας.
εγω ξερω οτι οι αγωνες διαρκουν 90 λεπτα,αν εχει αλλαξει κατι να με ενημερωσεις.χωρις ευκαιρια μεχρι το γκολ που φαγαμε τρομπα ακινδυνη...
εγω ξερω οτι οι αγωνες διαρκουν 90 λεπτα,αν εχει αλλαξει κατι να με ενημερωσεις.
ναι,οτι απο κατι τετοια γινατε κουληδες.Συνήθως τόσο διαρκούν εκτός αν πέσεις και παραμείνεις στο χορτάρι ή σβήσεις ξαφνικά τίποτα προβολείς.....
Σου θυμίζει κάτι???
ναι,οτι απο κατι τετοια γινατε κουληδες.
χαχαχαχαχα εισαι αεκ μα φιλοπαναθηναικα αισθηματα ε?δεν ειμαι ολυμπιακος αλλα το σκορ επρεπε να εληγε 3-2 υπερ της μπεσικτας...
τι ειναι αυτο ρε τυπε;τι εγινε;Αυτά καλό είναι να μη γίνονται..
Αλλά όταν θα σου λέει η ΟΥΕΦΑ να μην πας στον Πειραιά μετά το παιχνίδι θα την ακούς , αλλιώς έχει τσουτσού κοτλέ..
τι ειναι αυτο ρε τυπε;τι εγινε;
καλο ειναι να μη γινονται αυτα τυπε.τα καταδικαζω.Κάτι Τούρκοι χτες λοξοδρομήσανε προς Πειραιά μεριά , αν και είχαν ρητή οδηγία να μην κάνουν κανα αστείο και κυκλοφορήσουν ..
Ε και ξέρεις πως πάνε αυτά..
οι γνωστες οπαδικες μαλακιες,την πεσανε 20 ατομα σε 1 και χαιρονται.Οτι ειχαν κανει οι μαλακες οι βαζελοι με τον τσουκαλα.τι ειναι αυτο ρε τυπε;τι εγινε;