Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Πες μου βρε φιλε οι δικες μας ομαδες τι εχουν κανει,αφου τα βλεπεις συνολικα.Στα τοσα χρονια μολις μια ομαδα εχει παει τελικο,και αλλη μια ημιτελικο ευρωπαικου κυπελλου.
το να εισαι καλυτερος ποδοσφαιρικα απο την ελλαδα,δεν ειναι και κατι πολυ δυσκολο.ποδοσφαιρικα ειμαστε για γελια,δεν ξερω πως αλλιως να το πριγραψω.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Ειπαμε οτι δεν είναι Ισπανια, ούτε Γερμανία αλλα δεν λες οτι δεν έχουν και ποδοσφαιρο. Το Euro 2004, αποδειχτηκε φωτοβολιδα. Σε αντιθεση μας μας οι Πορτογάλοι έχουν βγάλει παικτες και προπονητες πρωτοκλασάτους που εχουν αγωνιστει/κοουτσάρει  πολυ μεγάλες ομαδες, και έχουν καβατζόσει και μερικα Ευρωπαικα κυπελα. 6-7 θεση εχει στην καταταξη της Ουεφα η Πορτογαλια, ακριβως πισω απο τις υπεδυναμεις του Ευρωπαικου ποδοσφαιρου.
7 Κυπελα εκ των οποιων 4 πρωταθλητριων ευρωπης εχουν κατακτησει οι Πορτογαλικές ομάδες. Δεν ξερω πόσες φορες ήτανε και φιναλιστ.  Εμεις;
δες το λιγο διαφορετικα.σε μια κληρωση,προτιμας να βρεθεις αντιμετωπος με την πρωταθλητρια πορτογαλιας ή με την κατοχο του κυπελλου αγγλιας;

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Aπο την στιγμη που τολμησε να ριξει "μπηχτη" για την διοικηση, ο Μπεντο ηταν τελειωμενος.
Τρεις διαδοχικες ηττες μπορουσε να ανεχθει ο Μαρινακης, τρεις λεξεις κριτικης για το προσωπο του οχι.
λανθασμενη αντιληψη.η διοικηση το δεκεμβρη του ειπε να παρει παιχτες και δεν ηθελε.τον ρωτουσαν ποιο σεντερ μπακ θελει και ελεγε πως θελει το νικολαου.πριν πουληθουν οι ιντεγε και μιλιβογιεβιτς,σε ειχε πεισει για τη δουλεια του;

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
ρε καραγκιοζο,τα λαθη του ολυμπιακου τα βλεπουμε πρωτοι εμεις,δε μας χρειαζονται οι αναγνωστες του σδνα να μας πουν που υποφερουμε.στα της διαιτησιας,αυτο που εσεις φαντασιωνεστε ως 50-50 ειναι να κανει χερι ο παιχτης σας,να πεφτει εξω απο την περιοχη χωρις να τον ακουμπα κανενας και να ζηταει πεναλτι.αν δεν παρει αυτο το "πεναλτι",χωριζει την ελλαδα σε βορρα και νοτο.
υ.γ. πειτε στα πιτσιρικια τι "εγινε" στο μενιδι για να μη γινονται ολυμπιακοι οπως κανατε και στην αλαμανα.ειναι μεγαλη πικρα να βλεπετε τα παιδια σας να γινονται ολυμπικοι.το σεβομαι απολυτα αυτο.
Επειδή ήμουν και στην Αλαμάνα και στο Μενίδι, ξέρω πολύ καλά τι έγινε, και που φτάσατε τρέχοντας. Και να ξέρεις ... Τέσσερα είναι τα μεγάλα κακά στην ζωή του άντρα. Να γίνει πούστης , κομμουνιστής, πρεζόνι και γαύρος. Εσένα πάντως κομμουνιστή και πρεζόνι δεν σε κόβω... Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
δες το λιγο διαφορετικα.σε μια κληρωση,προτιμας να βρεθεις αντιμετωπος με την πρωταθλητρια πορτογαλιας ή με την κατοχο του κυπελλου αγγλιας;

Αμ δεν παιζεσαι....  Γιατι δεν παραδεχεσαι ότι λογω βιασυνης εγραψες μια κοτσανα;
Σαν να μου λές τωρα οτι ρωτανε την Πρωταθλητρια του "Ασιατο-μπασκετ" (υπαρχει άραγε τετοια διοργάνωση;) με ποια προτιμά μα παιξει. Με την δευτεραθλητρια του ΝΒΑ ή με την πρωταθλητρια Ελλάδος....  Στην προκειμενη περιπτωση... η Ελλαδα δεν έχει μπασκετ, όπως και η Πορτογαλια δεν έχει ποδοασφαιρο... Τελος... μπορεις να γραφεις ότι θες......

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Πορτογαλο προπονητη εγω δεν θελω εκτος αν ερθει ο Σαντος ή ο Μουρίνιο

Επισκέπτης
Επίσημα δρόμο ο Μπέντο , όσο σκατά και να τα έκανε στα αποδυτήρια αφήνει παρακαταθήκη , 4 για την ακρίβεια :
Ρέτσος , Νικολάου , Μανθάτης , Ανδρούτσος. Τα καλά θα τα αναγνωρίζουμε και στον έσχατο των εχθρών μας.

Πάμε παρακάτω , υπηρεσιακός ο Βούζας , αρχίδια , Τάκαρο Λεμονή ήθελα εγώ με βοηθό Τάσο Μητρόπουλο και βουρ για Λαγοφλώρο..

Τώρα που τα προβλήματα της ομάδας λύθηκαν , φαντάζομαι θα κόψετε την γκρίνια στην εξέδρα και θα στηρίξετε την ομάδα ..ε? Την κόψετε δεν την κόψετε έχει κάτι αγανακτησμένους που θα σας την κόψουν αυτοί ..μαχαίρι όμως.

Τέλος εύχομαι μέσα από την καρδιά μου για το υπόλοιπο της σεζόν να μην παίξει δευτερόλεπτο κανένας από τους πιτσιρικάδες και στον πρώτο που θα βρεθεί να πει "που χάθηκαν οι μικροί" να του χώσω τα μούτρα στο κάθισμα

Επόμενο ματς την Πέμπτη , ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ !!

ΥΓ Οι γκρινιάρηδες προσέξτε , θα ζήσουμε ομορφιές....
Να ζητησεις ομως αυξηση για τις ομορφιες μην τη βγαζεις μονο με το χαρτζηλικακι!!!Εχεις κανει πολλες ομορφιες απο το πληκτρολογιο;

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
Ο φιλος λευτερης ειναι σωστος. Η πορτογαλια εχει βγαλει και παιχταραδες και κοουτς στο ποδοσφαιρο . τωρα για το Ελληνικο προταθλημα τι να λεμε... τα εχω πει μηνες τωρα... ο ολυμπιακος δεν θα εχει καλα ξεμπερδεματα με την κατασταση που υπαρχει στην Ελλαδα... αυτο που θα πω σαν νεο ειναι οτι οποιος μπορει να παιξει τον πανιωνιο να παρει προταθλημα.

1. ο Βαγγελας θα βγαλει λεφτα
2. κανενας δεν θα κλαψει για το πρωταθλημα που θα παρει ο πανιωνιος αφου δεν θα το παρει καποιος μεγαλος παοκ παο αεκ
3. θα βγουν οι παπαγαλοι και θα λενε για καθαρο πρωταθλημα, Αξιος ο πανιωνιος καλυτερος απο τους παοκ αεκ παο
4. οι φανατικοτεροι ολυμπιακοι θα πουν σιγα και τι εγινε χασαμε ενα πρωταθλημα απο τον πανιωνιο... κερδιζουμε παντου ας αφησουμε και τιποτα ...

ουτε γατα ουτε ζημια... και απο του χρονου εχει ο θεος...

Επισκέπτης
Επειδή ήμουν και στην Αλαμάνα και στο Μενίδι, ξέρω πολύ καλά τι έγινε, και που φτάσατε τρέχοντας. Και να ξέρεις ... Τέσσερα είναι τα μεγάλα κακά στην ζωή του άντρα. Να γίνει πούστης , κομμουνιστής, πρεζόνι και γαύρος. Εσένα πάντως κομμουνιστή και πρεζόνι δεν σε κόβω... Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Καλα τραβα γαμησου και εσυ οπαδε του τιποτα...που ενιωσες χαρα στα σκελια επειδη κερδισες τον Ολυμπιακο σε ενα παιχνιδι και τοσα χρονια εισαι μονιμα στη καρπαζια και στο τρεξιμο.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
αν ησουν στην αλαμανα και στο μενιδι θα ντρεποσουν να το πεις,δε θα καμαρωνεις.το χειροτερο λοιπον πραγμα στη ζωη ενος αντρα ειναι να ειναι ψευτης και να μην ισχυουν τα λεγομενα του.

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Να ζητησεις ομως αυξηση για τις ομορφιες μην τη βγαζεις μονο με το χαρτζηλικακι!!!Εχεις κανει πολλες ομορφιες απο το πληκτρολογιο;

Κι εσύ που στράβωσες ? φοβάσαι μη βγει στραβή η σέλφι με τη γκόμενα ?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.201
Πόντοι
5.006
Εμμονη είναι να εχεις παροπλισει εντελως τους πιο ποιοτικους παικτες Τσόρι,Καμπιάσο,Μαρίν. Εμμονη είναι να επιμενεις την χρησιμοποιηση του  Καρντόσο, που εγω αν ημουν σεντερ στον Ολυμπιακο θα ειχα βαλει πιο πολλά γκολ. Εμμονή είναι να εχεις παιχτη που σε ξελάσπωσε στην Τουρκία πετώντας 2 μπαλάκια, και την επόμενη αγωνιστική να μη τον έχεις 11αδα. Θελεις κι άλλα;
ολοι οι προπονητες εχουν κολληματα...το ζητουμενο είναι να βλέπεις την συνολικη εικονα...σταρχιδια μου εμενα ο τσορι αν ο ολυμπιακος είναι μαρτη μηνα και μες στους τρεις στοχους του...
εμμονη εχουν οι οπαδοι με τον κάθε τσορι και τον κάθε καρντοσο...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
λανθασμενη αντιληψη.η διοικηση το δεκεμβρη του ειπε να παρει παιχτες και δεν ηθελε.τον ρωτουσαν ποιο σεντερ μπακ θελει και ελεγε πως θελει το νικολαου.πριν πουληθουν οι ιντεγε και μιλιβογιεβιτς,σε ειχε πεισει για τη δουλεια του;
Εγω σαν μη ολυμπιακος, βλεπω οτι η ομαδα σας ειναι μπροστα 7 βαθμους απο τον δευτερο, ειναι στα ημιτελικα του κυπελλου και στους 16 του γιουροπα. Τι αλλο θα επρεπε να εχει κανει? Και με τον Πανιωνιο το 0-1 ηταν μαγικη εικονα, ενω ανετα μπορουσατε να εχετε παρει το ματς στην Τουμπα αν ο Ανσαριφαρντ εβαζε το τετατετ στην αρχη.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Αμ δεν παιζεσαι....  Γιατι δεν παραδεχεσαι ότι λογω βιασυνης εγραψες μια κοτσανα;
Σαν να μου λές τωρα οτι ρωτανε την Πρωταθλητρια του "Ασιατο-μπασκετ" (υπαρχει άραγε τετοια διοργάνωση;) με ποια προτιμά μα παιξει. Με την δευτεραθλητρια του ΝΒΑ ή με την πρωταθλητρια Ελλάδος....  Στην προκειμενη περιπτωση... η Ελλαδα δεν έχει μπασκετ, όπως και η Πορτογαλια δεν έχει ποδοασφαιρο... Τελος... μπορεις να γραφεις ότι θες......

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Πορτογαλο προπονητη εγω δεν θελω εκτος αν ερθει ο Σαντος ή ο Μουρίνιο
οκ,εγραψα κοτσανα.η πορτογαλια δεν εχει μονο 2-3 παιχτες που μπορουν να παιξουν σε τοπ επιπεδο αλλα χιλιαδες και οι προπονητικη της σχολη ειναι η καλυτερη του πλανητη.μην κοιτας την εμμονη του σαντος να βαζει πανω στο τζορτζεβιτς το γεωργεα...τυχαιο ηταν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ολοι οι προπονητες εχουν κολληματα...το ζητουμενο είναι να βλέπεις την συνολικη εικονα...σταρχιδια μου εμενα ο τσορι αν ο ολυμπιακος είναι μαρτη μηνα και μες στους τρεις στοχους του...
εμμονη εχουν οι οπαδοι με τον κάθε τσορι και τον κάθε καρντοσο...
Ετσι. Δυστυχως καποιοι παικτες εχουν παρει χαμπαρι οτι οι οπαδοι τρωνε σανό και το παιζουν ολυμπιακαρες (οπως αντιστοιχα παναθηναικαρες, αεκαρες κλπ).

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
οκ,εγραψα κοτσανα.η πορτογαλια δεν εχει μονο 2-3 παιχτες που μπορουν να παιξουν σε τοπ επιπεδο αλλα χιλιαδες και οι προπονητικη της σχολη ειναι η καλυτερη του πλανητη.μην κοιτας την εμμονη του σαντος να βαζει πανω στο τζορτζεβιτς το γεωργεα...τυχαιο ηταν.
Ρε φιλε ειχαμε κανεναν καλυτερο απο τον Γεωργέα τοτε??

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.201
Πόντοι
5.006
Εγω σαν μη ολυμπιακος, βλεπω οτι η ομαδα σας ειναι μπροστα 7 βαθμους απο τον δευτερο, ειναι στα ημιτελικα του κυπελλου και στους 16 του γιουροπα. Τι αλλο θα επρεπε να εχει κανει? Και με τον Πανιωνιο το 0-1 ηταν μαγικη εικονα, ενω ανετα μπορουσατε να εχετε παρει το ματς στην Τουμπα αν ο Ανσαριφαρντ εβαζε το τετατετ στην αρχη.
τι άλλο θα επρεπε να ειχε κανει???τι να εξηγήσεις στους βαζελογαυρους τωρα....ο καρκινος του ολυμπιακου μας...αυτό θελουν για να στρωσουν :
16998871_1243857242316263_966764040107423824_n.jpg

Επισκέπτης
Κι εσύ που στράβωσες ? φοβάσαι μη βγει στραβή η σέλφι με τη γκόμενα ?

Θα σου πω ρε πιτσιρικι που στραβωσα....σε αυτους τους γαμημενους διαχωρισμους που κανετε σε εμας και αυτους αναμεσα σε Ολυμπιακους!!!Σε αυτα τα πουτστριλικια τυπου θα σας γαμησουμε στο ξυλο αμα εχετε αντιθετη αποψη απο εμας λες και ειστε ο νομος και η εξουσια του γηπεδου!!!

Τελος οταν εγω πηγαινα Καραισκακη εσυ ακομα πιθανοτατα ησουν γονιμοποιημενο ωαριο γιαυτο τα σελφι και τις γκομενες πεστα σε κανενα πουστρακι συνομηλικο σου...

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
αν ησουν στην αλαμανα και στο μενιδι θα ντρεποσουν να το πεις,δε θα καμαρωνεις.το χειροτερο λοιπον πραγμα στη ζωη ενος αντρα ειναι να ειναι ψευτης και να μην ισχυουν τα λεγομενα του.
Το χειρότερο για έναν άντρα είναι να ΄καταντήσει γαύρος και πούστης. Εσύ με το πρωτο γεννήθηκες και το δεύτερο σε κάναμε.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
η ομαδα ειναι μπροστα επειδη οι αλλοι ειναι ανυπαρκτοι,οχι απο τη δουλεια του μπεντο.η 18αδες που κατεβαζε δεν ειχαν καμια λογικη.οσες φορες στραβωσε παιχνιδι,δεν υπηρχει ουτε ενας παιχτης που να μπορουσε να δημιουργησει παιχνιδι.δε με ενδιαφερει αν αυτος λεγεται τσορι ή οπως διαολο αλλιως θελει,αλλα οταν σε συγκεκριμενες θεσεις,σου λενε να παρεις παιχτες κι εσυ δε θες,τοτε καπου υπαρχει προβλημα.λεει οτι εφυγε ο ομαρ.ποτε τον χρησιμοποιησε;

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Ρε φιλε ειχαμε κανεναν καλυτερο απο τον Γεωργέα τοτε??
αν δεν εχεις καλυτερο παιχτη απο το γεωργεα,δεν παιζεις μαν του μαν φιλε.και ζημια κανεις στην ομαδα και εκθετεις τις αδυναμιες του παιχτη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom