master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
E αφου σας στησανε και σας αδικουν οπως λες.Και ειναι ολοι εναντιον σας και μπλα μπλα μπλα.σε τι ακριβως τον γαμησε?
E αφου σας στησανε και σας αδικουν οπως λες.Και ειναι ολοι εναντιον σας και μπλα μπλα μπλα.σε τι ακριβως τον γαμησε?
είναι ολοι τους και μονοι μας...εννοείται...αλλα μια χαρα ξερει να τους αντιμετωπιζει ο χοντρος μεχρι τωρα : ο κοντονης μας αφησε χρονους..το ιδιο και ο ντογιακος.... δεν εχει καταδικαστει ουτε μια φορα ακομα για κατι ο χοντρος...., εκλογες στην επο δεν εχουν ακομα γινει κτλ κτλ...νταξει το να οριζεται ο μανταλος σε ένα αδιαφορο βαθμολογικα παιχνίδια για μας, δεν μου λεει κατι...δεν θα τον κρινω εκει τον μαρινακη...E αφου σας στησανε και σας αδικουν οπως λες.Και ειναι ολοι εναντιον σας και μπλα μπλα μπλα.
εχω βασιμες υποψιες οτι το μαρινακη δεν τον ενδιεφερε το συγκεκριμενο παιχνιδι.θελω ομως να δω τι θα γινει στα αλλα 2 παιχνιδια με τους πουστηδες και τις μπουγατσες για να σιγουρευτω.είναι ολοι τους και μονοι μας...εννοείται...αλλα μια χαρα ξερει να τους αντιμετωπιζει ο χοντρος μεχρι τωρα : ο κοντονης μας αφησε χρονους..το ιδιο και ο ντογιακος.... δεν εχει καταδικαστει ουτε μια φορα ακομα για κατι ο χοντρος...., εκλογες στην επο δεν εχουν ακομα γινει κτλ κτλ...νταξει το να οριζεται ο μανταλος σε ένα αδιαφορο βαθμολογικα παιχνίδια για μας, δεν μου λεει κατι...δεν θα τον κρινω εκει τον μαρινακη...
με τις μπουγατσες θα χασουμε...μαλλον και με τους πουστηδες, εκτος αν δεν γινει το ματσ καθολου στο κοτετσι τους ή αν βγαλουν εγωισμο οι δικοι μας επειδης θα παιζουν με τους πουστηδες...οσο παιζουμε με τοσο μεγαλες διαφορες στο πρωταθλημα, δυσκολα να τους κερδίσουμε...ειχα πει και την γνωμη μου τις προαλλες επ αυτου :εχω βασιμες υποψιες οτι το μαρινακη δεν τον ενδιεφερε το συγκεκριμενο παιχνιδι.θελω ομως να δω τι θα γινει στα αλλα 2 παιχνιδια με τους πουστηδες και τις μπουγατσες για να σιγουρευτω.
μαγκες μην το ψάχνεται, η αεκ όπως και ο βάζελος εχουν παοκοποιηθει τα τελευταια χρονια....δηλαδή πανε να κανουν κανα σερι με 20 χρονια αηττητοι στις εδρες τους όπως εκανε ο μπαοκ παλιοτερα...θα μενουν δηλαδή καμια 20αρια βαθμούς πισω ώστε να πηγαινουν οι παιχτες μας αδιαφοροι και μετα θα ετοιμάζονται για πολεμο, θα βγαζουν εισητηρια 2-3 εδβομαδες πιο πριν λες και παιζουν με την μπαγερν, οι παιχτες τους θα παιζουν σαν καμικάζι., θα σκυλιαζουν, θα καβατζωνονται και με διαιτητες τυπου μανταλου για παν ενδεχομενο και με το ετσι και με το θελω θα το παιρνουν το ματσακι...
αν δεν ξαναδουμε ντέρμπι όπως παλια, δηλαδή να είναι 2-3 βαθμούς διαφορα οι ομαδες δυσκολα να κερδιζει ο ολυμπιακος στην εδρες τους...οποτε υπολογιστε 20 συνεχομενες νικες στις εδρες τους η αεκ,ο παοκ και ο πουστης=βάζελος και 20 συνεχομενα πρωταθλήματα εμεις
δεν εννοω μονο το αποτελεσμα.με τις μπουγατσες θα χασουμε...μαλλον και με τους πουστηδες, εκτος αν δεν γινει το ματσ καθολου στο κοτετσι τους ή αν βγαλουν εγωισμο οι δικοι μας επειδης θα παιζουν με τους πουστηδες...οσο παιζουμε με τοσο μεγαλες διαφορες στο πρωταθλημα, δυσκολα να τους κερδίσουμε...ειχα πει και την γνωμη μου τις προαλλες επ αυτου :
Ερχονται πετρινα χρονια γαυροι !!
Ετοιμαστειτε
Ο Κοντονης σε περιπτωση που δεν το γνωριζεις δεν σας αφησε χρονους αναβαθμιστηκε σε υψηλοτερη θεση.Και σε τι ακριβως σας πειραξε,τους αλλους τιμωρουσε συνεχως,και καλα εκανε βεβαια.Ο Ντογιακος ποιος σου ειπε οτι εφυγε;είναι ολοι τους και μονοι μας...εννοείται...αλλα μια χαρα ξερει να τους αντιμετωπιζει ο χοντρος μεχρι τωρα : ο κοντονης μας αφησε χρονους..το ιδιο και ο ντογιακος.... δεν εχει καταδικαστει ουτε μια φορα ακομα για κατι ο χοντρος...., εκλογες στην επο δεν εχουν ακομα γινει κτλ κτλ...νταξει το να οριζεται ο μανταλος σε ένα αδιαφορο βαθμολογικα παιχνίδια για μας, δεν μου λεει κατι...δεν θα τον κρινω εκει τον μαρινακη...
προφητης τυπε;Φιλοι γαυροι σας προειδοποιησα απο το καλοκαιρι.
Ο Βαγγελας οσα και να του καταλογιζουμε ειναι γατονι,ειχε καταλαβει πολυ καλα οτι τα πραγματα αλλαζουν
και απο περυσι αρχισε να πουλαει προετοιμαζοντας την εξοδο του απο το ποδοσφαιρο.
Δεν ειναι τυχαιο οτι πουλησε ολους οσους μπορουσαν να πιασουν καλη τιμη στην αγορα
(Μαζουακου,Ρομπερτο,Πουλιδο,Μπενιτεζ,,Ντουρμαζ,Μιλιβογεβιτς,Ιντεγιε)
εφαγε και τον καπετανιο που κουβαλαγε το ζαμπον,αυτον τον ξεχασεςείναι ολοι τους και μονοι μας...εννοείται...αλλα μια χαρα ξερει να τους αντιμετωπιζει ο χοντρος μεχρι τωρα : ο κοντονης μας αφησε χρονους..το ιδιο και ο ντογιακος.... δεν εχει καταδικαστει ουτε μια φορα ακομα για κατι ο χοντρος...., εκλογες στην επο δεν εχουν ακομα γινει κτλ κτλ...νταξει το να οριζεται ο μανταλος σε ένα αδιαφορο βαθμολογικα παιχνίδια για μας, δεν μου λεει κατι...δεν θα τον κρινω εκει τον μαρινακη...
Φιλοι γαυροι σας προειδοποιησα απο το καλοκαιρι.
Ο Βαγγελας οσα και να του καταλογιζουμε ειναι γατονι,ειχε καταλαβει πολυ καλα οτι τα πραγματα αλλαζουν
και απο περυσι αρχισε να πουλαει προετοιμαζοντας την εξοδο του απο το ποδοσφαιρο.
Δεν ειναι τυχαιο οτι πουλησε ολους οσους μπορουσαν να πιασουν καλη τιμη στην αγορα
(Μαζουακου,Ρομπερτο,Πουλιδο,Μπενιτεζ,,Ντουρμαζ,Μιλιβογεβιτς,Ιντεγιε)
Να τι θα φταει αν αποκλεισθει ο διορισμενος......Απίστευτο: Έβαψαν με σπρέι το χόρτο στο γήπεδο της Οσμανλισπόρ!
Σε κάκιστη κατάσταση είναι ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Οσμανλισπόρ. Σε τέτοιο βαθμό που οι Τούρκοι είχαν την έμπνευση να βάψουν με σπρέι το χόρτο!
σας εχω παιξει προκριση...κανονιστεΑπίστευτο: Έβαψαν με σπρέι το χόρτο στο γήπεδο της Οσμανλισπόρ!
Σε κάκιστη κατάσταση είναι ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Οσμανλισπόρ. Σε τέτοιο βαθμό που οι Τούρκοι είχαν την έμπνευση να βάψουν με σπρέι το χόρτο!
μακαρι αδελφε.σας εχω παιξει προκριση...κανονιστε
ελπιζω να βαλει τον ιρανο μεσα (να ριξει καμια σιιτικη ψωλια στους σουνιτες )
0-2 ειναι το ματς παιξτοΔυστυχώς σίγουρο το αποτέλεσμα σήμερα, αλλά άντε να δούμε ΜΠΑΣ και.. :-