Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Μηνύματα
1.395
Like
23
Πόντοι
16
Για να μην παραμυθιάζεστε , ο κυρ Σάββας είναι εκεί που είναι και λέει αυτά που λέει για δύο λόγους :

1ον ο Ολυμπιακός αυτό το λαϊκισμό αντιμετωπίζει και σ'αυτόν πρέπει να απαντάει , γιατί το σφάξε με αγά μου να αγιάσω ξεχάστε το

2ον ο κυρ Σάββας είναι πρόθυμος να το κάνει αυτό και το προχωρημένο της ηλικίας του δίνει και μια σχετική άφεση αμαρτιών επικοινωνιακά

Τα περί ντροπής να εκπροσωπεί τον Ολυμπιακό να τα λέτε αλλού και όχι όταν μιλάτε για κάποιον που στα 82 του αποτελεί πάντοτε την πρώτη ασπίδα για την ομάδα (με τα καλά και τα άσχημα) , έχει αφιερώσει τη ζωή του στο σύλλογο (και οικονομικά για όσους ξέρουν δεν είχε ποτέ ανάγκη) και έχει επιλέξει σ'αυτή την ηλικία να κάνει τη βρώμικη δουλειά.

Από κει και πέρα , δεν είδα άλλο ματς , πονέσανε τα μάτια μου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Μάνταλος (όχι ο παίχτης) δεν τα έκανε κώλος και τα δεν δικαιούμαστε να ομιλούμε και τα λοιπά αρχιδιλίκια να τα λέτε σε τίποτα 15χρονους που δεν είδαν την ομάδα του Μπλαχίν να της κλέβουν πρωταθλήματα , και να κάνετε και μώκο όταν σας κλέβει στα ίσα ο Φάρος - βαζελόγαυροι της μόδας.

ΠΟΝΕΣΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ αλλά όποιο μουνί κλέβει τον Ολυμπιακό θα γαμιέται ασάλιωτα
Προσυπογράφω όπως και το σημερινό άρθρο του Καρπετόπουλου. Εντάξει, ήμασταν κακοί αλλά δε θα κάτσουμε να τη φάμε (που είχε πει κι ο μέγας Σωκράτης).
 

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Μηνύματα
3.570
Κριτικές
4
Like
498
Πόντοι
36
εννοειται αυτο.δεν ξερω πως θα περασει η ωρα μεχρι την εκπομπη.
 

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Μηνύματα
35.258
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
366
Προσυπογράφω όπως και το σημερινό άρθρο του Καρπετόπουλου. Εντάξει, ήμασταν κακοί αλλά δε θα κάτσουμε να τη φάμε (που είχε πει κι ο μέγας Σωκράτης).
Ποιο αρθρο τυπε;Οτι σας κυνηγανε ολοι,κυβερνησεις,διαιτητας,ΕΠΟ,κεδ,κλιγκονς και ο Λεξ Λουθορ;Αυτοι φταινε που σε 4 αγωνες δεν εχετε κανει 2 φασεις;Αυτοι φταινε που με τοσα μυρια απο το τσουλου εχετε καταντησει να παιζετε με ντελαμπεγια μποτια,ντακοστα και τον αλεκο τατση της νιγηριας;Aν αυτο δεν το βλεπεις εσυ σαν προπαγανδα υπερ της διοικησης,οπως κανανε και οι δικοι μας οι ΑΡΔ για τον κουροπαλατη,εχεις προβλημα.Και για την ιστορια,το εμετικο αρθρο.

Με ένα αυτογκόλ του Ντα Κόστα η ΑΕΚ πήρε χθες την πιο προβλέψιμη – αν όχι κι εύκολη – νίκη της σε ματς με τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια. Για να είμαι ειλικρινής περίμενα ότι θα κερδίσει πιο εύκολα, όχι γιατί ξαφνικά έλυσε όλα της τα προβλήματα, αλλά γιατί η συγκυρία την ευνοούσε. Ο Χιμένεθ είχε μια εβδομάδα να προετοιμάσει το ματς, ο Ολυμπιακός ερχόταν από ένα κακό αποτέλεσμα (την ισοπαλία με την Οσμάνλισπορ), έχει ένα πιο δύσκολο ματς μπροστά του, στην Αγκυρα και είχε κάμποσους παίκτες, που αν ο αντίπαλος ήταν άλλος δεν θα έπαιζαν γιατί είχαν προβλήματα. Η απορία μου είναι πως θα διαχειριστεί αυτή την ήττα ο Ολυμπιακός, αλλά και τις άλλες που έρχονται: θα είναι εξαιρετικά δύσκολο ο Ολυμπιακός να κάνει αποτέλεσμα και στη Λεωφόρο και στην Τούμπα, όπου οι συνθήκες θα είναι και πολύ χειρότερες.

Εξι χρόνια πόλεμος

Η ήττα από την ΑΕΚ κανονικά πρέπει να κάνει κατανοητό κάτι που καιρό τώρα λέω, ότι δηλαδή ο Ολυμπιακός θα φτύσει αίμα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και ότι αν το κατακτήσει θα έχει κάνει ένα άθλο. Τα τελευταία έξι χρόνια ο Ολυμπιακός έδωσε ένα πόλεμο με όλους και όλα: κέρδισε μάχες, αλλά έχασε και πολλές. Είχε απέναντί του, όχι αγωνιστικά μόνο τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ (αυτό είναι απολύτως θεμιτό και λογικό), αλλά και το ίδιο το Κράτος και τους λειτουργούς του. Ο Ολυμπιακός υπήρξε στόχος δυο εισαγγελικών ερευνών που διατάχτηκαν για να πλήξουν τον Μαρινάκη προσωπικά και όχι για να φέρουν κάποιου τύπου κάθαρση στο ποδόσφαιρο – πράγμα που, αν συνέβαινε, για μένα τουλάχιστον θα ήταν χρήσιμο και ευχάριστο. Συνέβη κάτι πρωτοφανές στην ιστορία της χώρας: ποινικοποιήθηκε κατά κάποιο τρόπο η πρωτιά και η επιτυχία. Οι κατά παραγγελία έρευνες των εισαγγελέων βασίζονταν σε κάτι απλό και συγχρόνως τερατώδες: από τη στιγμή που κερδίζεις, είσαι ένοχος! Κανείς δεν έψαξε ποτέ πως στήνονται ματς, πως επηρεάζονται και από ποιους διαιτητές, ποιες ακριβώς είναι οι σχέσεις προέδρων των ΕΠΣ με παράγοντες, ποιοι δέρνουν ανθρώπους κτλ, αλλά όλα είχαν στόχο τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη. Η πρώτη έρευνα, αυτή του 2011, κατέληξε σε ένα απόλυτο φιάσκο. Η δεύτερη που ήταν ακόμα πιο στοχευμένη είναι σε εξέλιξη και έχει ως τελικό στόχο τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού ή έστω τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του. Και τα δυο δεν είναι απλά βέβαια, μολονότι μεθοδεύονται. Ωστόσο υπάρχει ήδη, ένα άλλο αποτέλεσμα: ο Ολυμπιακός παίζει σε ένα πρωτάθλημα με τελείως διαφορετικούς κανόνες εκτός και εντός αγωνιστικών χώρων.

Με όλους απέναντι

Εκτός αγωνιστικών χώρων ο Ολυμπιακός είναι πλέον περισσότερο αδύναμος από όσο ποτέ. Ολη αυτή η ιστορία που λέγεται εξομάλυνση και εξυγείανση βασίζεται σε ανθρώπους που πρώτα από όλα πρέπει καθημερινά να αποδεικνύουν ότι δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τον Ολυμπιακό, ενώ μπορεί να έχουν μια χαρά σχέση με ένα σωρό άλλες ομάδες. Τα τελευταία δυο χρόνια, σχεδόν ό,τι γίνεται, λειτουργεί ως μήνυμα σε διαιτητές, δικαστές, παράγοντες άλλων ομάδων, δημοσιογράφους κτλ: «αν θέλετε την ησυχία σας κυνηγείστε, όπου και όσο μπορείτε τον Ολυμπιακό». Πέρυσι ο τελικός του κυπέλλου έγινε όταν και εφόσον βρέθηκε η διαιτητική τριάδα που μπορούσε να εγγυηθεί ότι, αν γίνει λάθος, θα είναι σε βάρος του Ολυμπιακού: ευτυχώς δεν χρειάστηκε να γίνει, αλλά ότι δεν έγινε πέρυσι δεν σημαίνει ότι δεν θα γινόταν φέτος πχ και το είδαμε. Υπάρχουν διάφοροι θεσμικοί πυλώνες που έχουν σχέση με τη διοίκηση του ελληνικού ποδοσφαίρου – υπάρχει η ΕΠΟ, η Λίγκα, το Κράτος κτλ: υπήρξαν εποχές που κάποιοι (ο Βαρδινογιάννης πχ ή ο Κόκκαλης ή ο Σαββίδης τώρα) είχαν καλές σχέσεις με όλους - ποτέ κανείς δεν τους είχε όλους κόντρα και κέρδισε το πρωτάθλημα. Μόνο φέτος συμβαίνει μια ομάδα να τους έχει όλους απέναντι της και να είναι πρώτη. Χωρίς μάλιστα οι ίδιοι οι ακριβοδίκαιοι και απαιτητικοί οπαδοί της να αναγνωρίζουν πως πρόκειται περί κατορθώματος. Ενώ για κάτι τέτοιο μιλάμε.

Ρεκόρ που θα περάσουν στην ιστορία

Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα στην Ευρώπη που είναι πρώτη στο πρωτάθλημα της χώρας της, έχει δέκα βαθμούς διαφορά από το δεύτερο και έχει χτυπήσει ένα πέναλτι σε 21 αγωνιστικές! Είναι η μοναδική ομάδα στον κόσμο που έχει κερδίσει ένα πρωτάθλημα, είναι πρώτη και πάει να κερδίσει και το επόμενο, και μέσα στο 2016 στην έδρα της δεν κέρδισε ένα πέναλτι, ενώ έχει την πιο παραγωγική επίθεση στη χώρα. Είναι η μοναδική ομάδα που εκτός έδρας σε ντέρμπι δεν κερδίζει πέναλτι ένας Θεός ξέρει από πότε: λες και υπάρχει κάποιος κανονισμός που το απαγορεύει. Φέτος είναι εξαιρετικά απλό να προβλέψεις, όποιος κι αν ο διαιτητής που θα τοποθετηθεί σε ματς, ότι θα κάνει σε βάρος του Ολυμπιακού κάποιο λάθος – προς Θεού ανθρώπινο, αφού όλοι είμαστε άνθρωποι του Θεού και της εκκλησίας. Μπορείς ακόμα και να προβλέψεις ότι σε κάποιο ματς μπορεί κάτι να του δώσουν του Ολυμπιακού: δεν αποκλείω την επόμενη Κυριακή πχ να γίνει κάποιο λάθος σε βάρος του Πανιώνιου, που δεν είναι ωραίο για πολλούς ότι είναι δεύτερος και πρέπει κι αυτός να τσακωθεί με τον Ολυμπιακό – ώρα είναι. Όλα αυτά δεν έχουν σχέση με τη διαιτησία: συζήτηση για τη διαιτησία είναι να στέκεσαι σε δυο τρεις φάσεις και να κάνεις φασαρία, όπως κάνει ο Σάββας Θεοδωρίδης πχ και όπως κάνουν όλες οι ομάδες στην Ελλάδα όταν χάνουν. Αυτό που γίνεται με τον Ολυμπιακό φέτος είναι μια καθαρή μεθόδευση, μια γιγάντια προσπάθεια να πάρει το μήνυμα ο Μαρινάκης ότι πρέπει να σηκωθεί και να φύγει. Όχι για να πάρει ο Ολυμπιακός πέναλτι σε κάποιο ντέρμπι (άμα χάνει 3-0 θα του το δώσουν…) αλλά για να πάρει κανένας άλλος το πρωτάθλημα.

Τον αποδυνάμωσε η πρωτιά

Σε συνθήκες πίεσης, ίσως και κορεσμού, ο Ολυμπιακός έκανε φέτος λάθη πολλά, αλλά έστω και με τα λάθη του είναι πρώτος. Ωστόσο – κι αυτό το κάνει το πράγμα ακόμα περισσότερο παράδοξο – η πρωτιά του τον αποδυνάμωσε ακόμα περισσότερο. Αντί να υπάρχει συσπείρωση μπροστά στο κυνηγητό που όλοι βλέπουν, υπάρχει γκρίνια, μίρλα και απαξίωση για παίκτες που δεν αγαπάει κανείς. Άχρηστοι οι τερματοφύλακές, άθλιοι οι αμυντικοί, τραγικοί οι μέσοι, απαράδεκτος ο Φορτούνης, χάλια οι επιθετικοί, καλοί είναι μόνο όσοι φεύγουν και όσοι παίζανε παλιά: όλα αυτά τα δημιουργεί κυρίως η πρωτιά, η λογική του «το πρωτάθλημα το πήραμε, ε και;», ενώ κανένα πρωτάθλημα δεν έχει πάρει κανένας ακόμα. Είναι λογικό ο κόσμος να απαιτεί να δει κάτι καλύτερο, αλλά είναι σαφώς ευκολότερο να δει κάτι χειρότερο: ρωτήστε τους οπαδούς των υπόλοιπων. Αν σε αυτό το μέτριο πρωτάθλημα, ήταν πρώτος ο ΠΑΟ, ή η ΑΕΚ ή ο ΠΑΟΚ το τι θα ακούγαμε για το κατόρθωμά τους δεν μπορεί να το φανταστεί άνθρωπος: εδώ διαβάσαμε ότι ο Στραματσόνι έφτιαξε τον ΠΑΟ κατ εικόνα και ομοίωση της Γιουβέντους όταν κέρδισε το Λεβαδειακό και ότι ο Ιβιτς έφτιαξε ένα ΠΑΟΚ που ζηλεύει ο Γκουαρντιόλα! Δεν έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός από τέτοιες υπερβολές, αλλά από λίγη υποστήριξη από τον κόσμο του έχει ανάγκη. Για να πάρει ένα πρωτάθλημα κόντρα σε όλους, με νίκες με αίμα και ήττες πολύ σκληρές. Για να πάρει ένα πρωτάθλημα που ούτε ο κόσμος του δεν καταλαβαίνει πόσο η κατάκτησή του θα πονέσει όσους μεθοδεύουν την εξόντωσή του…   

 

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Μηνύματα
4.730
Like
2.018
Πόντοι
456
μαγκες μην το ψάχνεται, η αεκ όπως και ο βάζελος εχουν παοκοποιηθει τα τελευταια χρονια....δηλαδή πανε να κανουν κανα σερι με 20 χρονια αηττητοι στις εδρες τους όπως εκανε ο μπαοκ παλιοτερα...θα μενουν δηλαδή καμια 20αρια βαθμούς πισω ώστε να πηγαινουν οι παιχτες μας αδιαφοροι και μετα θα ετοιμάζονται για πολεμο, θα βγαζουν εισητηρια 2-3 εδβομαδες πιο πριν λες και παιζουν με την μπαγερν, οι παιχτες τους θα παιζουν σαν καμικάζι., θα σκυλιαζουν, θα καβατζωνονται και με διαιτητες τυπου μανταλου για παν ενδεχομενο και με το ετσι και με το θελω θα το παιρνουν το ματσακι...
αν δεν ξαναδουμε ντέρμπι όπως παλια, δηλαδή να είναι 2-3 βαθμούς διαφορα οι ομαδες δυσκολα να κερδιζει ο ολυμπιακος στην εδρες τους...οποτε υπολογιστε 20 συνεχομενες νικες στις εδρες τους η αεκ,ο παοκ και ο πουστης=βάζελος και 20 συνεχομενα πρωταθλήματα εμεις  :hi:


Για μια στοιχειωδώς μέτρια ομάδα αυτά που λες είναι ιστορίες για αγρίους. Και τί έγινε πως θα σκυλιάσει ένα καφενείο, μια μέτρια ομάδα τις έχει για πλάκα όλες στην ελλάδα. Το θέμα είναι οτι φέτος πουλώντας τον καλύτερο παίκτη σου που ήταν όλη η ομάδα και κόβοντας την μπάλα ο μπέντο σε τσόρι,καμπιάσο,ομάρ έχεις πέσει στο επίπεδό τους.Η Μπενφίκα παρότι έχει τρελές προτάσεις για Μήτρογλου δεν τον δίνει γιατί είναι ο καλύτερος παίκτης της και μια καλή ομάδα χρειάζεται να κρατάει και κάποιους καλούς παίκτες για πολλά χρόνια ως σταθερό κορμό για να έχει μια σταθερότητα. Τί νόημα έχει αυτό που κάνει ο Μαρινάκης ό,τι καλό περνάει από την ομάδα να το πουλάει αμέσως κια να το αντικαθιστά με δανεικούς για έξι μήνες?Δεν πρόκειται ποτέ να χεις σταθερότητα. Και ακόμα και αυτή η κακή ομάδα αν είχε άλλο προπονητή να μην έχει κόψει την μπάλα σε τσόρι,καμπιάσο,μαρίν,ομάρ και ανσαριφάντ θα ταν έτη φωτός μπροστά.Όλα τα κακά λοιπόν που έχουμε είναι μέσα από τον ολυμπιακό και δεν έχουν σχέση ούτε με οτι σκυλιάζουν τα καφενεία μ εμάς, ούτε με διαιτητές.
 

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Μηνύματα
45.634
Like
28.135
Πόντοι
5.006
Για μια στοιχειωδώς μέτρια ομάδα αυτά που λες είναι ιστορίες για αγρίους. Και τί έγινε πως θα σκυλιάσει ένα καφενείο, μια μέτρια ομάδα τις έχει για πλάκα όλες στην ελλάδα. Το θέμα είναι οτι φέτος πουλώντας τον καλύτερο παίκτη σου που ήταν όλη η ομάδα και κόβοντας την μπάλα ο μπέντο σε τσόρι,καμπιάσο,ομάρ έχεις πέσει στο επίπεδό τους.Η Μπενφίκα παρότι έχει τρελές προτάσεις για Μήτρογλου δεν τον δίνει γιατί είναι ο καλύτερος παίκτης της και μια καλή ομάδα χρειάζεται να κρατάει και κάποιους καλούς παίκτες για πολλά χρόνια ως σταθερό κορμό για να έχει μια σταθερότητα. Τί νόημα έχει αυτό που κάνει ο Μαρινάκης ό,τι καλό περνάει από την ομάδα να το πουλάει αμέσως κια να το αντικαθιστά με δανεικούς για έξι μήνες?Δεν πρόκειται ποτέ να χεις σταθερότητα. Και ακόμα και αυτή η κακή ομάδα αν είχε άλλο προπονητή να μην έχει κόψει την μπάλα σε τσόρι,καμπιάσο,μαρίν,ομάρ και ανσαριφάντ θα ταν έτη φωτός μπροστά.Όλα τα κακά λοιπόν που έχουμε είναι μέσα από τον ολυμπιακό και δεν έχουν σχέση ούτε με οτι σκυλιάζουν τα καφενεία μ εμάς, ούτε με διαιτητές.
πολυ σωστος...
 

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Μηνύματα
7.730
Like
3.114
Πόντοι
506
πολυ μεγαλη χαζομαρα ηταν κ αυτο που εγινε με τον μιτσελ

δεν επρεπε να φυγει αυτος ο προπονητης
 

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Μηνύματα
67.509
Like
27.718
Πόντοι
5.506
ε και εσυ τωρα....περασανε και αλλοι "λιγο" καλυτεροι προπονητες...
 

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Μηνύματα
4.730
Like
2.018
Πόντοι
456
Ο Κόκκαλης κάποιους καλούς παίκτες (Τζόρτζεβιτς, Γιαννακόπουλο, Τζιοβάνι κλπ) τους κράτησε χρόνια γι αυτό είδαμε και λίγη μπάλα. Τί θα ήταν ο Ολυμπιακός αν είχε πουλήσει πχ τον Τζόρτζεβιτς από τον δεύτερο χρόνο που φάνηκε οτι είναι παικταράς και είχε προτάσεις. O Mαρινάκης έχει άλλη τακτική στο μυαλό του, φύγε συ έλα συ και χάνει τη μπάλα. Δεν μπορείς να τους κρατάς όλους τους καλούς σου αλλά δεν μπορείς και να τους πουλάς όλους με τη μία όπως κάνει αυτός.  Εμένα μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση με τον Βάις που ήταν πολύ καλός παίκτης και φάνηκε αμέσως και με το που ήρθς πρόταση από το κατάρ το γενάρη τον έστειλε κατευθείαν ενώ τον είχε πάρει το καλοκαίρι.Εκεί κατάλαβα οτι ο Μαρινάκης έχει άλλο πρότζεκτ απο το να κάνει καλή ομάδα να βλέπουμε καλή μπάλα, έχει το φύγε εσύ έλα εσύ να βγω κερδισμένος από την αγοραπωλησία. Πολλά χρόνια μένουν στον Ολυμπιακό μόνο όσοι δεν τους θέλει κανείς, Μποτίες και λοιπά παλτά.
 

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Μηνύματα
40.488
Like
21.848
Πόντοι
5.006
Για μια στοιχειωδώς μέτρια ομάδα αυτά που λες είναι ιστορίες για αγρίους. Και τί έγινε πως θα σκυλιάσει ένα καφενείο, μια μέτρια ομάδα τις έχει για πλάκα όλες στην ελλάδα. Το θέμα είναι οτι φέτος πουλώντας τον καλύτερο παίκτη σου που ήταν όλη η ομάδα και κόβοντας την μπάλα ο μπέντο σε τσόρι,καμπιάσο,ομάρ έχεις πέσει στο επίπεδό τους.Η Μπενφίκα παρότι έχει τρελές προτάσεις για Μήτρογλου δεν τον δίνει γιατί είναι ο καλύτερος παίκτης της και μια καλή ομάδα χρειάζεται να κρατάει και κάποιους καλούς παίκτες για πολλά χρόνια ως σταθερό κορμό για να έχει μια σταθερότητα. Τί νόημα έχει αυτό που κάνει ο Μαρινάκης ό,τι καλό περνάει από την ομάδα να το πουλάει αμέσως κια να το αντικαθιστά με δανεικούς για έξι μήνες?Δεν πρόκειται ποτέ να χεις σταθερότητα. Και ακόμα και αυτή η κακή ομάδα αν είχε άλλο προπονητή να μην έχει κόψει την μπάλα σε τσόρι,καμπιάσο,μαρίν,ομάρ και ανσαριφάντ θα ταν έτη φωτός μπροστά.Όλα τα κακά λοιπόν που έχουμε είναι μέσα από τον ολυμπιακό και δεν έχουν σχέση ούτε με οτι σκυλιάζουν τα καφενεία μ εμάς, ούτε με διαιτητές.

αυτό με "την στοιχειωδη μετρια ομαδα" να το πεις σε κατι αρσεναλ, γιουβεντους, ρεαλ, ατλετικο, μπενφικα κτλ που κάθε χρονο χανουν μεσα στο καραισκακη..είναι απολυτως λογικο όταν μια ομαδα δεν εχει κινητρο, να χανει συνηθως...όπως χανει και η γιουβεντους από εμας που περιμενουμε το παιχνιδι μαζι τους τον Δεκεμβριο από το καλοκαιρι, ενώ γι αυτους είναι μια ακομα μερα στην δουλεια...οι παιχτες μας θα κριθουν εκει που καιει η μπαλα, όχι σε αδιαφορα παιχνίδια (τωρα για το ότι δεν τους νοιαζει το γοητρο του συλλογου, είναι άλλο θεμα αυτό)...όταν ακομα παιζοταν το πρωταθλημα, οι παιχτες μας μοιραζαν κατι 3αρες σε αεκ και πουστη=βαζελο..

τωρα για την μπενφικα και τον μητρογλου, δεν τον δινει γιατι δινει αλλους..και ο μαρινακης εδωσε μιλιβογεβιτς αλλα κρατησε ιντεγιε..αν πουλησει τον αραπη το καλοκαιρι χωρις να τον αναπληρωσει, τοτε ναι θα υπαρχει θεμα..και μιλαμε για τρελα λεφτα (15μυρια για τον μιλι, δεν μπορεις να τα αρνηθείς)...

για τσορι, ομαρ, καμπιασο κτλ. νταξει και εγω ξενερώνω, αλλα πρεπει να ξες ότι κάθε προπονητης εχει τα κολληματα του....και θα κριθει στην τελικη σουμα, όχι αν εφαγε τον τσορι, γιατι κανενας τσορι δεν είναι πιο πανω από τον ολυμπιακο...εγω παντως μετα το πατατρακ που παθαμε με τον  ζαρντιμ που τον βριζαμε μερα νυχτα και τον διωξαμε αηττητο και τωρα κανει παπαδες με την μονακο, προσεχω πολύ πριν  κρινω έναν προπονητη μας..εξαλλου αν εξαιρέσεις τον ζικο, ο μαρινακης εχει φερει 4-5 παρα πολύ καλους προπονητες, οποτε σχεδόν ποτε δεν πεφτει εξω σε αυτόν τον τομεα...αρα μην φαμε τον μπεντο και μετα χτυπάμε το κεφαλι μας παλι...
 

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Μηνύματα
67.509
Like
27.718
Πόντοι
5.506
τοπαμε αυτο...ειναι συνηθης τακτικη που κανουν ομαδες που δεν μπορουν να φτασουν στο πρωτο σκαλι της ευρωπης...
Της 10 πρωτες ομαδες της ευρωπης δυστυχως δεν της φτανουμε και με πολυ σοβαρο κινδυνο να καταστραφεις αν τυχον πας να της κυνηγησεις...
αν ειναι σωστο η οχι? συζηταμε.Αν αξιζει να παμε καπου στην μεση να κανουμε κατι καλυτερο?επισης...
κατα τα αλλα ειμαστε στην θλιβερη πραγματικοτητα της ελλαδας που με την χειροτερη ομαδα μας παιρνουμε πρωταθλημα με +20...και κλαφτε οσο θελετε προβατακια πρασινα,κιτρινα,μαυρα.Αυτη ειναι η πραγματικοτητα και ειναι και εις βαρος μας μαλιστα.
 

Julious

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2006
Μηνύματα
282
Like
290
Πόντοι
21
Λοιπόν..

Με το ματσάκιον δεν θα ασχοληθώ . Με τέτοια εμφάνιση να κριτικάρεις παιχνίδι , δεν γίνεται , κουτσά στραβά τα είπαμε και χθες το βράδυ στο θρεντ.

Εμένα πέρα από την εικόνα της ομάδας (αυτή διορθώνεται , όχι τώρα αλλά το καλοκαίρι , διορθώνεται όμως) με απασχολεί κάτι σημαντικότερο. Εμένα με απασχολούν οι Ολυμπιακοί. Έχουμε την τύχη αλλά και την ατυχία να είμαστε πολλοί , πάρα πολλοί. Τόσοι πολλοί που ο καθένας έχει της ψωλής του το χαβά. Θα μου πεις και παλιά πολλοί δεν ήμασταν ? Ήμασταν , αλλά διψασμένοι. Είχες χάσει κούπες είτε γιατί ήσουν ανύπαρκτος , είτε γιατί στις έκλεβαν . Κι όλα ξεκινούσαν από διοικητική ανυπαρξία.
Και μετά απέκτησες κανονική διοίκηση. Και μετά 3-4 χρόνια άρχισαν να κατηφορίζουν και οι κούπες στο λιμάνι, μετά είδες παγκόσμιας κλάσης παιχταράδες με το τσουβάλι , γήπεδο , προπονητικό. Είδες τα δημοτικά σχολεία να γεμίζουν γαυράκια . Και μετά ? Μετά μία φυλλάδα έβγαλε τον Σκρουτζ εξώφυλλο κι εσύ που πλέον είχες χορτάσει , τα βαλες με αυτόν που στα έφερε όλα αυτά. Και αυτοί που δεν πίστευαν τα ίδια με σένα και αυτή τη φυλλάδα την έχουν για να σκουπίζουν τον κώλο τους και πάνε στο γήπεδο μόνο για να φωνάξουν Ολυμπιακός ήταν υπάλληλοι..και βγήκαν μπροστά οι άλλοι και ΄γελασε το χειλάκι τους , κι ο Δούρος ακόμα να βγει στο τηλέφωνο, αλλά ρε άτιμε διψάς εύκολα και μετά έγινε πάλι καλός αυτός που έβριζες , μέχρι που πήρες άλλα 4 και σου ξίνιζε πάλι

Και μετά από λίγο καιρό μαζεύτηκαν κάτι ξυπόλυτοι πρίγκηπες απέναντι και μοίραζαν χορηγίες και πήραν ένα πρωτάθλημα , και τότε από την ίδια φυλλάδα έμαθες και λογιστική, και έμαθες να διαβάζεις και ισολογισμούς. Και φώναζες και ήρθε άλλος πρόεδρος . Ο Βαγγέλας που δεν τους έχει αφήσει σούφρα αγάμητη μέχρι 4ου βαθμού συγγένεια. Και λες τώρα πουλάω ακριβά , τώρα επενδύω στην ακαδημία , τώρα θα γίνω Πόρτο. Και παίρνεις άλλα 6 , πας για 7 , και ξαναχόρτασες. Και απέναντι μαζεύτηκαν πάλι κάτι ξυπόλητοι , πιο ξυπόλητοι από την άλλη φορά , αλλά σε τρεις ομάδες , όχι σε μία. Και τώρα οι φυλλάδες είναι πολλές , τα σάιτ άπειρα και οι οπαδοί της ...Ρόμα "αντικειμενικότεροι" από ποτέ. Και ο Βαγγέλας το καλοκαίρι μαλακίζεται άσχημα. Κι εσύ είσαι πιο χορτάτος από ποτέ.
Γιατί ρε ΜΑΛΑΚΑ εσύ είσαι επιτυχημένος και δεν έχει το δικαίωμα η ομάδα που υποστηρίζεις στη στραβή , γιατί στην οικογέννειά σου και στη δουλειά σου τα πάντα είναι τέλεια , το πρόβλημά σου είναι η ομάδα σου, γιατί είσαι Ολυμπιακός για να μην μπορεί να στην πει κανένας τη Δευτέρα στο γραφείο. Και συνήθως έτσι είναι αλλά δεν πρέπει αυτό να συμβεί καμία Δευτέρα και αν γίνεται καμία Πέμπτη. Και δεν έχει σημασία αν αυτός που σου μιλάει , η ιστορία του είναι μία μόνιμη ..στραβή.
Και σου λένε , έγινε μαλακία , ευτυχώς δεν σου κόστισε , θα στηρίξεις την ομάδα ? θα βάλεις πλάτη ?
Και λες ΟΧΙ και γυρνάς την πλάτη στην ομάδα , γιατί στη ζωή σου το μόνο στραβό είναι ο Θρύλος και ο Βαγγέλας που παντελωνιάζει (τα παμε αυτά , και οι Αγγελόπουλοι ακόμα περισσότερο.. :jerking:)

Φυσικά όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι δεν πονέσανε τα μάτια μου από αυτό που είδα, αλλά πείτε ρε πουσταράδες μια φορά Ολυμπιακός πριν βρίσετε ένα παίχτη , μια φορά μόνο...

Εκτός αν θέλετε να διψάσετε πρώτα λίγο πάλι , αλλά να ξέρατε πόσο θα θέλανε τόσοι και τόσοι γύρω σας να πονάνε τα μάτια τους , αρκεί αυτή η πουτάνα η βαθμολογία να ήταν ανάποδα........

Να αγιάσει το χέρι σου φίλε!!
 

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Μηνύματα
67.509
Like
27.718
Πόντοι
5.506
Λοιπόν..

Με το ματσάκιον δεν θα ασχοληθώ . Με τέτοια εμφάνιση να κριτικάρεις παιχνίδι , δεν γίνεται , κουτσά στραβά τα είπαμε και χθες το βράδυ στο θρεντ.

Εμένα πέρα από την εικόνα της ομάδας (αυτή διορθώνεται , όχι τώρα αλλά το καλοκαίρι , διορθώνεται όμως) με απασχολεί κάτι σημαντικότερο. Εμένα με απασχολούν οι Ολυμπιακοί. Έχουμε την τύχη αλλά και την ατυχία να είμαστε πολλοί , πάρα πολλοί. Τόσοι πολλοί που ο καθένας έχει της ψωλής του το χαβά. Θα μου πεις και παλιά πολλοί δεν ήμασταν ? Ήμασταν , αλλά διψασμένοι. Είχες χάσει κούπες είτε γιατί ήσουν ανύπαρκτος , είτε γιατί στις έκλεβαν . Κι όλα ξεκινούσαν από διοικητική ανυπαρξία.
Και μετά απέκτησες κανονική διοίκηση. Και μετά 3-4 χρόνια άρχισαν να κατηφορίζουν και οι κούπες στο λιμάνι, μετά είδες παγκόσμιας κλάσης παιχταράδες με το τσουβάλι , γήπεδο , προπονητικό. Είδες τα δημοτικά σχολεία να γεμίζουν γαυράκια . Και μετά ? Μετά μία φυλλάδα έβγαλε τον Σκρουτζ εξώφυλλο κι εσύ που πλέον είχες χορτάσει , τα βαλες με αυτόν που στα έφερε όλα αυτά. Και αυτοί που δεν πίστευαν τα ίδια με σένα και αυτή τη φυλλάδα την έχουν για να σκουπίζουν τον κώλο τους και πάνε στο γήπεδο μόνο για να φωνάξουν Ολυμπιακός ήταν υπάλληλοι..και βγήκαν μπροστά οι άλλοι και ΄γελασε το χειλάκι τους , κι ο Δούρος ακόμα να βγει στο τηλέφωνο, αλλά ρε άτιμε διψάς εύκολα και μετά έγινε πάλι καλός αυτός που έβριζες , μέχρι που πήρες άλλα 4 και σου ξίνιζε πάλι

Και μετά από λίγο καιρό μαζεύτηκαν κάτι ξυπόλυτοι πρίγκηπες απέναντι και μοίραζαν χορηγίες και πήραν ένα πρωτάθλημα , και τότε από την ίδια φυλλάδα έμαθες και λογιστική, και έμαθες να διαβάζεις και ισολογισμούς. Και φώναζες και ήρθε άλλος πρόεδρος . Ο Βαγγέλας που δεν τους έχει αφήσει σούφρα αγάμητη μέχρι 4ου βαθμού συγγένεια. Και λες τώρα πουλάω ακριβά , τώρα επενδύω στην ακαδημία , τώρα θα γίνω Πόρτο. Και παίρνεις άλλα 6 , πας για 7 , και ξαναχόρτασες. Και απέναντι μαζεύτηκαν πάλι κάτι ξυπόλητοι , πιο ξυπόλητοι από την άλλη φορά , αλλά σε τρεις ομάδες , όχι σε μία. Και τώρα οι φυλλάδες είναι πολλές , τα σάιτ άπειρα και οι οπαδοί της ...Ρόμα "αντικειμενικότεροι" από ποτέ. Και ο Βαγγέλας το καλοκαίρι μαλακίζεται άσχημα. Κι εσύ είσαι πιο χορτάτος από ποτέ.
Γιατί ρε ΜΑΛΑΚΑ εσύ είσαι επιτυχημένος και δεν έχει το δικαίωμα η ομάδα που υποστηρίζεις στη στραβή , γιατί στην οικογέννειά σου και στη δουλειά σου τα πάντα είναι τέλεια , το πρόβλημά σου είναι η ομάδα σου, γιατί είσαι Ολυμπιακός για να μην μπορεί να στην πει κανένας τη Δευτέρα στο γραφείο. Και συνήθως έτσι είναι αλλά δεν πρέπει αυτό να συμβεί καμία Δευτέρα και αν γίνεται καμία Πέμπτη. Και δεν έχει σημασία αν αυτός που σου μιλάει , η ιστορία του είναι μία μόνιμη ..στραβή.
Και σου λένε , έγινε μαλακία , ευτυχώς δεν σου κόστισε , θα στηρίξεις την ομάδα ? θα βάλεις πλάτη ?
Και λες ΟΧΙ και γυρνάς την πλάτη στην ομάδα , γιατί στη ζωή σου το μόνο στραβό είναι ο Θρύλος και ο Βαγγέλας που παντελωνιάζει (τα παμε αυτά , και οι Αγγελόπουλοι ακόμα περισσότερο.. :jerking:)

Φυσικά όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι δεν πονέσανε τα μάτια μου από αυτό που είδα, αλλά πείτε ρε πουσταράδες μια φορά Ολυμπιακός πριν βρίσετε ένα παίχτη , μια φορά μόνο...

Εκτός αν θέλετε να διψάσετε πρώτα λίγο πάλι , αλλά να ξέρατε πόσο θα θέλανε τόσοι και τόσοι γύρω σας να πονάνε τα μάτια τους , αρκεί αυτή η πουτάνα η βαθμολογία να ήταν ανάποδα........
ωραιο κειμενο ρε φιλε...
 
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Μηνύματα
195
Like
4
Πόντοι
1
Δεν εχει γινει καμμια επενδυση στην ομαδα απο τα λεφτα του champions league τα τελευταια 15 χρονια και εσεις ψαχνετε να βρειτε τι φταιει?
Με τον Ολυμπιακο συμβαινει οτι ακριβως συμβαινει και με τη Ελλαδα.
 

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Μηνύματα
67.509
Like
27.718
Πόντοι
5.506
Δεν εχει γινει καμμια επενδυση στην ομαδα απο τα λεφτα του champions league τα τελευταια 15 χρονια και εσεις ψαχνετε να βρειτε τι φταιει?
Με τον Ολυμπιακο συμβαινει οτι ακριβως συμβαινει και με τη Ελλαδα.
κανεις λαθος. εμεις δεν ψαχνουμε (δεν ειμαστε και πολυ ευχαριστημενοι) οι βαζελες ψαχνουν...


και μην νομιζεις οτι πρωταθληματα και καλες αναλογικα πορειες στην ευρωπη κανεις αν βαζεις να γαυγιζουν στα καναλια σου και βαζεις τους φιλαθλους σου να βαφουν  :cool2:
 

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Μηνύματα
35.258
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
366
οι παιχτες μας θα κριθουν εκει που καιει η μπαλα, 
Εκει που καιει η μπαλα,ειναι οταν πρεπει να προχωρησεις στην ευρωπη,και αυτο εχει αποδειχτει οτι δεν το εχουν οι παιχτες,αρα εχουν κριθει.
Απο ποιες ομαδες εχετε αποκλειστει περιτο να στο γραψω φιλε τα ξερεις μονος σου.Το οτι εχετε κανει μεγαλες νικες δεν το αμφισβητει κανεις,στο τσαμπιονς ομως ολες οι μετριες ομαδες κανουν,ειναι λογικο,μπορει οι αλλες να ειναι αδιαφορες,μπορει να υποτιμησουν τον αντιπαλο,εκει που καιει πραγματικα ομως ειναι να προχωρησουν στην ευρωπη,και δεν το εχουν καταφερει,με ομαδες ακομη και πολυ υποδεεστερες απο αυτους.
 

Μαρκόνης

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2017
Μηνύματα
53
Like
4
Πόντοι
0
Μέσα ήμουν χθες,η εμφάνιση της ομάδας ήταν απογοητευτική,οι παίκτες της αεκ έπαιξαν με πολύ περισσότερο πάθος,το ήθελαν περισσότερο και αν είχαν λίγη ποιότητα θα έβαζαν περισσότερα γκολ.

Το οακα ξέφραγο αμπέλι,άνετα περνούσες μέσα μπαζούκας,χαμός από κροτίδες καπνογόνα και βεγγαλικά.Πολύ φανατισμένη ατμόσφαιρα,αν νικούσαμε δεν μπορώ να προβλέψω τι θα γινόταν.

Φυσικά όρθιοι όλοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Έφυγα κανένα πεντάλεπτο πριν τις καθυστερήσεις και είδα έξω να έχουν λεηλατήσει την καντίνα,ενώ ένας πιτσιρίκος,πάνω από 11-12 δεν ήταν προσπαθούσε να σπάσει το συρτάρι της ταμειακής.

Ο δρόμος μέχρι τον ηλεκτρικό ήταν στρωμένος με κοτρόνες και μάρμαρα,δείγμα της μάχης που προηγήθηκε με τα ΜΑΤ.Πλέον όσο κι αν μου αρέσει το ποδόσφαιρο δε νομίζω να ξαναπάω ΟΑΚΑ.

Τριτοκοσμικές καταστάσεις. Καραϊσκάκη και μόνο Καραϊσκάκη. Θέλω να πάω και στη Λεωφόρο αλλά με τόση καφρίλα το σκέφτομαι.

20170219_193530.jpg
 
20170219_204316.jpg
 

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Μηνύματα
45.634
Like
28.135
Πόντοι
5.006
Νικολακόπουλος: «Τα έχει βρει ο Ιντέγε με τους Κινέζους και πιέζει για να φύγει»
Έντονες πιέσεις στη διοίκηση του Ολυμπιακού ασκεί τις τελευταίες ώρες ο Μπράουν Ιντέγε προκειμένου να γίνει αποδεκτή η πρόταση της Τιανγίν και να μεταγραφεί στην Κίνα! Συμφωνία παίκτη με τους Ασιάτες.  :boobies: :boobies: :jerking: :jerking: :S :effemine:
 

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Μηνύματα
35.258
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
366
Νικολακόπουλος: «Τα έχει βρει ο Ιντέγε με τους Κινέζους και πιέζει για να φύγει»
Έντονες πιέσεις στη διοίκηση του Ολυμπιακού ασκεί τις τελευταίες ώρες ο Μπράουν Ιντέγε προκειμένου να γίνει αποδεκτή η πρόταση της Τιανγίν και να μεταγραφεί στην Κίνα! Συμφωνία παίκτη με τους Ασιάτες.  :boobies: :boobies: :jerking: :jerking: :S :effemine:
11 μυρια για αυτον τον παιχτη  :S
 

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Μηνύματα
5.037
Like
197
Πόντοι
66
Θα φάμε Καρντοσο στη μάπα τώρα. Τον Πέρση δεν βλέπω να τον βάζει...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom