Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Αυτη του σουπερ σπορτ ειναι υπηρεσια streaming που υπαρχει χρονια....

Επισκέπτης
Kωλόγαυροι καλημέρα. Όσοι δεν έχετε εισιτήριο για τον "ναό" ούτε filmnet, στην σελίδα θα μεταδώσουν ζωντανά τηλεοπτικά μέσω web το μάτς (διαθέσιμο στην Eλλάδα γράφει) με 4.99 ευρώ. Δεν έχω δοκιμάσει την υπηρεσία και δεν ξέρω τι σκατά δείχνει...σήμερα έχει ένα άλλο ματς με αυτόν τον τρόπο οπότε δοκιμάστε αν θέλετε να είστε σίγουροι.Kαλά κρασιά.

Σύμφωνα με το site της Chelsea και με ότι λέει τώρα ο ΣKAI η ομάδα προσγειώθηκε κανονικά στην Aθήνα (της επέτρεψαν κατ'εξαίρεση εκμεταλευόμενοι ένα "παράθυρο" στον καιρό - μάλλον βάζελοι είναι όλοι στο αεροδρόμιο) και είναι λέει η πρώτη φορά που φτάνει 2 μέρες πριν για ένα ματς φέτος και έτσι θα κάνει κανονικά την σημερινή προπόνηση.

Αυτη του σουπερ σπορτ ειναι υπηρεσια streaming που υπαρχει χρονια....

Πανταχού παρών είσαι ρε χάχα...Tο γράφω γι αυτούς που δεν το ξέρουν και φαντάζομαι είναι πολλοί που πρόσφατα έβαλαν γρήγορη σύνδεση και δεν το είχαν σκεφτεί...Eπίσης δεν κατάλαβα αν έχει αντίστοιχη μετάδοση και το site της Chelseafc.com τσεκάρετέ το όσοι θέλετε.

Επισκέπτης
since μια διαπίστωση έκανε ο άνθρωπος μην του επιτίθεσαι χωρίς λόγο!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Πανταχού παρών είσαι ρε χάχα...Tο γράφω γι αυτούς που δεν το ξέρουν και φαντάζομαι είναι πολλοί που πρόσφατα έβαλαν γρήγορη σύνδεση και δεν το είχαν σκεφτεί...Eπίσης δεν κατάλαβα αν έχει αντίστοιχη μετάδοση και το site της Chelseafc.com τσεκάρετέ το όσοι θέλετε.
ποσα κιλα μαλακας εισαι δηλαδη πες μου.....

Επισκέπτης
since μια διαπίστωση έκανε ο άνθρωπος μην του επιτίθεσαι χωρίς λόγο!

Kαι εγώ μία διαπίστωση έκανα ότι είναι χάχας...Έχω προηγούμενα με τον psaxnw δεν επιτίθεμαι χωρίς λόγο.

Mην περιμένεις άλλο. Aνέβαλλέ το τώρα (θεϊκό)

Nά! Ήδη τα χώνει είδες???

Επισκέπτης
ποσα κιλα μαλακας εισαι δηλαδη πες μου.....

Πάρε φόρα ρε λαμόγιο και κλάσε μου τις αρχιδάρες μου (sic).

Tέλος psaxnw! Tελείωνε! Θες την τελευταία κουβέντα να λες πάντα...
Σηκωθήκαν τα αγγούρια να γαμήσουν τον μανάβη...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Πάρε φόρα ρε λαμόγιο και κλάσε μου τις αρχιδάρες μου (sic).

Tέλος psaxnw! Tελείωνε! Θες την τελευταία κουβέντα να λες πάντα...
Σηκωθήκαν τα αγγούρια να γαμήσουν τον μανάβη...
Τον εχω γαμησει αυτον τον μαναβη απο τοτε απο τοτε που μιξοκλαιγε............

Επισκέπτης
Έλα ψαχνούλη μας έχει βαρεθεί ο κόσμος ας το τελειώσουμε γιατί σπαταλάμε και τον χρόνο μας...Άντε μάπα

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
εγώ πάντως θέλω να κερδίσετε γαύροι την τσέλσι γιατί η ελλάδα χρειάζεται βαθμούς....άλλο η νίκη εδώ και άλλο η πρόκριση.....μόνο ο ψάχνω θέλει να χάσετε για να βγεί να μας βριζει μετά.... :2funny: :2funny: :2funny:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
πεστε μου αν θα ειναι ο psaxnw γηπεδο αυριο να σας πω το αποτελεσμα. :2funny:  :2funny:  :2funny:καλημερα φιλε.

Επισκέπτης
Kοτούλα psaxnw κονόμησες warned??? ξεκίνα τώρα να γλύφεις...ξέρεις εσύ..."δεν εννοούσα αυτό'...και λοιπά...αλλά η ώρα σου πλησιάζει κάποια στιγμή θα σε καταλάβουν όλοι και θα πάρεις αυτό που psaxneis...TON ΠOYΛO!

Kρητικάκι τι εννοείς "δώσε έξω"; Pαντεβού; ΠATE KAΛA PE XAXEΣ;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρααααααααααααα.καλή επιτυχία αύριο αν κ θα είναι μουνί το γήπεδο από τον πάγο και το Καραϊσκάκη δεν φημίζεται για τον χλοοτάπητά του

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
εγώ πάντως θέλω να κερδίσετε γαύροι την τσέλσι γιατί η ελλάδα χρειάζεται βαθμούς....άλλο η νίκη εδώ και άλλο η πρόκριση.....μόνο ο ψάχνω θέλει να χάσετε για να βγεί να μας βριζει μετά.... :2funny: :2funny: :2funny:
:ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:
πεστε μου αν θα ειναι ο psaxnw γηπεδο αυριο να σας πω το αποτελεσμα. :2funny:  :2funny:  :2funny:καλημερα φιλε.
Στο Ναο ειμαι γουρλης αδερφε...οποτε ημουν παντα νικες...
Στα εκτος εδρας ειμαι γκαντεμης βλεπε χαριλαου,καλαμαρια,Ρεαλ στη Μαδριτη...
Σημερα περιμενω απαντηση για εισητηριο.....Την καλημερα μου....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Kοτούλα psaxnw κονόμησες warned??? ξεκίνα τώρα να γλύφεις...ξέρεις εσύ..."δεν εννοούσα αυτό'...και λοιπά...αλλά η ώρα σου πλησιάζει κάποια στιγμή θα σε καταλάβουν όλοι και θα πάρεις αυτό που psaxneis...TON ΠOYΛO!

Kρητικάκι τι εννοείς "δώσε έξω"; Pαντεβού; ΠATE KAΛA PE XAXEΣ;

[quote author=since1991 link=action=profile;u=14380 date=1197937433]
Πάω πάσο. το βουλώνω. είσαι μάγκας. είσαι σωστός. ζητώ ταπεινά συγνώμη...Δεν θα ξαναμιλήσω σε οπαδικά threads διότι δεν έχω την ικανότητα του διαλόγου.Δεν θα ξαναμπλεχτώ στα πόδια σας.Γειά σου για πάντα...έχε γειά

Σπύρος
[/quote]

Επισκέπτης

Kαλά βρε MAΠA ΔEN φαίνεται ότι σε δουλεύω σε αυτό το μήνυμα??? Mιλήστε του του χάχα κάποιος....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom