Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (4 μέλη και 33 επισκέπτες)

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Εγώ μια απορία έχω.

Ρε μαλάκες βαζέλες , πως δέχεστε να σας κοροϊδεύει μες στα μάτια το κάθε αρδάκι του εικοσάρικου , και να σας λέει για φαβορί κι αρχίδια . Με ποιον ρε , δε βλέπετε , τον Ιβάνοφ , τον Βιγιαφάνες , τον Γουακάσο με το πρόβλημα συμπεριφοράς ? Τον Λέτο , που πουλάει οπαδιλίκι μπας και πάρει τα χρωστούμενα ? Παιχτάκια επιπέδου Παναιτωλικού..
Με τον Τζέιμς που του βαλε χέρι ο Μποχού και από τη χαζομάρα του πήγε να μείνει ανάπηρος ? Τον Μπορούση που σας τον φέρανε για ηγέτη , αλλά έχει γίνει πιο αργός απ'τον Μποτία..? Τον Καλάθη που σώνει και ντε πρέπει να παίρνει 2,5 (αν τα δίνει στ'αλήθεια ο πρεζάκιας ) το χρόνο και τον έχει στο δούλεμα ο ..Πανσεραϊκός ? Με ηγέτη τον Παππά τον προβληματικό..?
Για τα άλλα αθλήματα δεν μιλάω, θα σας πιάσει κατάθλιψη.
Ρε μαλάκες τέτοιοι αθλητές πλέον δεν περνάνε ούτε απ'έξω απ΄τα προπονητήρια του Ολυμπιακού, δεν το 'χετε πάρει χαμπάρι ακόμα ?
Και κάθεστε και βλέπετε τον Σαγόνια και τον κάθε χαρτζιλικωμένο να σας λέει ότι αδικείστε και σας κλέβουνε ?
Με τον Λέτο , τον Ιμπάρμπο , τον Παππά , κάτι πουθενάδες που νομίζουν ότι καρφώνουν στο φιλέ , τον Αφρουδάκη που έγινε Παναθηναϊκός στα ..45 που του 'πε ο Κουντούρης , είσαι καλός αλλά όχι γι αυτό το επίπεδο πλέον , και τον μοναδικό υπέρβαρο πολίστα στον πλανήτη ..?

Ρε μαλάκες δεν ντρέπεστε λιγάκι ? Παντελόνια δε φοράτε ρε ξεφτυλισμένοι ?

Αλλά ποια παντελόνια ψάχνουμε σε τύπους που πάνε να κάψουνε μεταμεσονύχτια μία σημαία σε μνημείο νεκρών ?

Άντε ρε γαμηθείτε ξεφτυλισμένοι που ασχολήθηκα και μαζί σας πουτανογενήματα..

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Συγκεκριμένα, οι "πράσινοι" υποστηρίζουν πως στο ημίχρονο της αναμέτρησης, 6-7 άτομα έκαναν "ντου" στα αποδυτήρια των διαιτητών, τους οποίους "στόλισαν" με χαρακτηρισμούς και διάφορα "γαλλικά".Ο κοντονης πρεπει να κανει κατι και για την τριων ετων παραγκα που φτιαξαμε και εκει.Ενα καθαρο αθλημα υπηρχε συμφωνα με τον υπουργο και το χαλασαμε και αυτο
Της στραβής ψωλής της φταίνε και οι τρίχες

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
Αυτό που θα πρέπει να ανησυχήσει περισσότερο τους ιθύνοντες της SUPERFOODS , είναι ότι πλέον οι γκρι δεν μπορούν να τους γλυτώσουν ούτε με αξιοπρεπή ήττα...

[move]
[size=40pt]ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΠΑΤΕΡΑ
ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ  Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ
Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕ ΤΟ 7 ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΑΣ !!! [/size][/b
][/move]

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

ΥΓ Θα γαμηθείτε από κάθε τρύπα μουνόπανα φέτος, με τον Ολυμπιακό δεν τα βάζει κανείς...
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Τελικά ερχοτανε... ερχότανε και αυτοί σαν τα χανουμάκια, μονο που ξέχασαν να αλλάξουν ταχύτητα  και ήρθανε με την όπισθεν.  :2funny:  :2funny:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Τον τελειώσαμε και τον Πεδουλάκη. Έρχεται διασυρμός στη Μόσχα και αυτός με το ένα πόδι εκτός.  :2funny:
Πούτσα βάζελοι! Πολλή ησυχία βλέπω αν κερδίζατε θα μας πρίζατε τα παπάρια για μέρες! Τώρα στα καβούκια σας!  :s&m_1: :s&m_1:

ps. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι πλέον έχουμε γίνει ομάδα έδρας επί Σφαιρόπουλου.. Εκτός έδρας γατάκια και εντός μασάμε σίδερα!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.046
Πόντοι
5.006
Εγώ μια απορία έχω.

Ρε μαλάκες βαζέλες , πως δέχεστε να σας κοροϊδεύει μες στα μάτια το κάθε αρδάκι του εικοσάρικου , και να σας λέει για φαβορί κι αρχίδια . Με ποιον ρε , δε βλέπετε , τον Ιβάνοφ , τον Βιγιαφάνες , τον Γουακάσο με το πρόβλημα συμπεριφοράς ? Τον Λέτο , που πουλάει οπαδιλίκι μπας και πάρει τα χρωστούμενα ? Παιχτάκια επιπέδου Παναιτωλικού..
Με τον Τζέιμς που του βαλε χέρι ο Μποχού και από τη χαζομάρα του πήγε να μείνει ανάπηρος ? Τον Μπορούση που σας τον φέρανε για ηγέτη , αλλά έχει γίνει πιο αργός απ'τον Μποτία..? Τον Καλάθη που σώνει και ντε πρέπει να παίρνει 2,5 (αν τα δίνει στ'αλήθεια ο πρεζάκιας ) το χρόνο και τον έχει στο δούλεμα ο ..Πανσεραϊκός ? Με ηγέτη τον Παππά τον προβληματικό..?
Για τα άλλα αθλήματα δεν μιλάω, θα σας πιάσει κατάθλιψη.
Ρε μαλάκες τέτοιοι αθλητές πλέον δεν περνάνε ούτε απ'έξω απ΄τα προπονητήρια του Ολυμπιακού, δεν το 'χετε πάρει χαμπάρι ακόμα ?
Και κάθεστε και βλέπετε τον Σαγόνια και τον κάθε χαρτζιλικωμένο να σας λέει ότι αδικείστε και σας κλέβουνε ?
Με τον Λέτο , τον Ιμπάρμπο , τον Παππά , κάτι πουθενάδες που νομίζουν ότι καρφώνουν στο φιλέ , τον Αφρουδάκη που έγινε Παναθηναϊκός στα ..45 που του 'πε ο Κουντούρης , είσαι καλός αλλά όχι γι αυτό το επίπεδο πλέον , και τον μοναδικό υπέρβαρο πολίστα στον πλανήτη ..?

Ρε μαλάκες δεν ντρέπεστε λιγάκι ? Παντελόνια δε φοράτε ρε ξεφτυλισμένοι ?

Αλλά ποια παντελόνια ψάχνουμε σε τύπους που πάνε να κάψουνε μεταμεσονύχτια μία σημαία σε μνημείο νεκρών ?

Άντε ρε γαμηθείτε ξεφτυλισμένοι που ασχολήθηκα και μαζί σας πουτανογενήματα..
τυπε ευλογες οι αποριες σου, αλλα μη σκας...ειχα και εγω τις ιδιες αποριες παλιοτερα και κατεληξα στο εξης συμπερασμα που ισχυει όχι μονο για τον βαζελο αλλα και για τους αλλους τρυπιους :
ΕΧΟΥΝ ΣΑΛΕΨΕΙ....ΕΧΟΥΝ ΣΑΛΕΨΕΙ....ΕΧΟΥΝ ΣΑΛΕΨΕΙ...
δηλαδή τοσα χρονια πουτσες, τους εχουμε κανει ολους για το ψυχιατρειο τυπε...αν κατσεις και το σκεφτεις, δεν είναι και λιγα τυπε...20 χρονια τους γαμαμε πανταχωθεν (και κυριως το ποδοσφαιρο είναι αυτό που τους τσουζει)...σκεψου ότι ενας 30αρης δεν εχει ζησει επιτυχιες (παρα μονο κατι σποραδικες).....επομένως σιγουρα εχουν κοψει καπιστρι και για να αντεξουν πιστευουν σε νεφελιμ και διαμονες...πιστευω και έναν αναπηρο 50αρη με καταρρακτη και τριπλο εγκεφαλικο να τους φερουν ως ποδοσφαιριστη, αν τα ΑΡΔ τον παρουσιασουν ως μαραντονα, αυτοι θα χαρουν....δεν γινεται διαφορετικα, θα ειχαν ηδη φουνταρει...

rolexakias

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Τη παρασκευή οι βαζελες έχουν να φανε  :fuck1:από τη τσσκα πού θα είναι όλο δικό τους ;)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.046
Πόντοι
5.006
Μετα τον τραυματισμο της αμερικανας, ακουγεται οτι ο κουντουρης θα φερει τη ζωη δημητρακου στο μπασκετ γυναικων..σιγουρα δεν ειναι το ιδιο επιπεδο, αλλα μετα την χιπε στο βολευ, θα μας κατακαυλωσει ακομα περισσοτερο με την μουναρα δημητρακου...
Μακαρι να κλεισει την μεταγραφη ο μερακλης ο προεδρος :rockon:

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Μετα τον τραυματισμο της αμερικανας, ακουγεται οτι ο κουντουρης θα φερει τη ζωη δημητρακου στο μπασκετ γυναικων..σιγουρα δεν ειναι το ιδιο επιπεδο, αλλα μετα την χιπε στο βολευ, θα μας κατακαυλωσει ακομα περισσοτερο με την μουναρα δημητρακου...
Μακαρι να κλεισει την μεταγραφη ο μερακλης ο προεδρος :rockon:

Παλάβωσα για πάρτι σου έφηβε !!

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Συνημμένα

• 3.jpg
    3.jpg
    46,8 KB · Εμφανίσεις: 12

diamondas

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
θυμιζει διαλυση οπως τοτε που τους πηρε το πρωταθλημα ο ιβκοβιτς και φυγανε ολοι

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
τυπε ευλογες οι αποριες σου, αλλα μη σκας...ειχα και εγω τις ιδιες αποριες παλιοτερα και κατεληξα στο εξης συμπερασμα που ισχυει όχι μονο για τον βαζελο αλλα και για τους αλλους τρυπιους :
ΕΧΟΥΝ ΣΑΛΕΨΕΙ....ΕΧΟΥΝ ΣΑΛΕΨΕΙ....ΕΧΟΥΝ ΣΑΛΕΨΕΙ...
δηλαδή τοσα χρονια πουτσες, τους εχουμε κανει ολους για το ψυχιατρειο τυπε...αν κατσεις και το σκεφτεις, δεν είναι και λιγα τυπε...20 χρονια τους γαμαμε πανταχωθεν (και κυριως το ποδοσφαιρο είναι αυτό που τους τσουζει)...σκεψου ότι ενας 30αρης δεν εχει ζησει επιτυχιες (παρα μονο κατι σποραδικες).....επομένως σιγουρα εχουν κοψει καπιστρι και για να αντεξουν πιστευουν σε νεφελιμ και διαμονες...πιστευω και έναν αναπηρο 50αρη με καταρρακτη και τριπλο εγκεφαλικο να τους φερουν ως ποδοσφαιριστη, αν τα ΑΡΔ τον παρουσιασουν ως μαραντονα, αυτοι θα χαρουν....δεν γινεται διαφορετικα, θα ειχαν ηδη φουνταρει...

Βγαίνει βαζέλας προ μισής ώρας στον sport24, θαμώνας της εκπομπής έχει πει του κόσμου τις βαζελομαλακίες κατά καιρούς, και τι λέει το θηρίο ;
Εγώ , λέει, θέλω τον Γκέρσον και δεν καταλαβαίνω τους δικούς μου που δεν τον θέλουν. Το 2007ειχε κάνει πολύ καλή ομάδα , ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΥΣΕ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ θα είχε πάρει το πρωτάθλημα.

Ρε έχουνε κάψει φλάτζα οι μαλάκες , μαρτυράνε χωρίς ξύλο.
Επόμενη κίνηση συγνώμη από Γιαννάκη που του κατέβασαν την φωτογραφία απ´το ΟΑΚΑ και "κάνε την ομάδα πάλι πρώτη"
Προσωπικά είμαι φαν του κλόουν του Πασκουάλ, αλλά για να ρθει αυτός ο απατεώνας θα ζητάει από τον τράκη τις σκόνες του για 5 χρόνια σε μπάτζετ οπότε το βλέπω χλωμό..

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.340
Πόντοι
5.006
Έκπληξη με Μάριν: O Μπέντο τον άφησε εκτός αποστολής. :huh:
Χωρίς τον Μάρκο Μάριν απέναντι στην Αστάνα ο Ολυμπιακός, καθώς έμεινε αιφνιδιαστικά εκτός αποστολής από τον Πάουλο Μπέντο. Προφυλάσσεται ο Ντε λα Μπέγια ενόψει ΠΑΟΚ.  :huh: :grin:

Έκπληξη από τον Πάουλο Μπέντο ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στην Αστάνα την ερχόμενη Πέμπτη στο «Καραϊσκάκη».

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων μετά την μεσημεριανή και τελευταία προπόνηση της Τετάρτης στου Ρέντου ανακοίνωσε την αποστολή για την εντός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην οποία δεν βρίσκεται ο Μάρκο Μάριν. Οι εκλεκτοί του Πορτογάλου αναμένεται να επισημοποιηθούν από λεπτό σε λεπτό.

Από εκεί και πέρα, εκτός οριστικά θα παραμείνει και ο Ντε λα Μπέγια προκειμένου να προφυλαχθεί ενόψει του ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο. Τις περισσότερες πιθανότητες για να πάρει την θέση του Ισπανού στο αριστερό άκρο της άμυνας συγκεντρώνει ο Παναγιώτης Ρέτσος.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.843
Πόντοι
10.326
Έκπληξη με Μάριν: O Μπέντο τον άφησε εκτός αποστολής. :huh:
Χωρίς τον Μάρκο Μάριν απέναντι στην Αστάνα ο Ολυμπιακός, καθώς έμεινε αιφνιδιαστικά εκτός αποστολής από τον Πάουλο Μπέντο. Προφυλάσσεται ο Ντε λα Μπέγια ενόψει ΠΑΟΚ.  :huh: :grin:

Έκπληξη από τον Πάουλο Μπέντο ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στην Αστάνα την ερχόμενη Πέμπτη στο «Καραϊσκάκη».

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων μετά την μεσημεριανή και τελευταία προπόνηση της Τετάρτης στου Ρέντου ανακοίνωσε την αποστολή για την εντός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην οποία δεν βρίσκεται ο Μάρκο Μάριν. Οι εκλεκτοί του Πορτογάλου αναμένεται να επισημοποιηθούν από λεπτό σε λεπτό.

Από εκεί και πέρα, εκτός οριστικά θα παραμείνει και ο Ντε λα Μπέγια προκειμένου να προφυλαχθεί ενόψει του ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο. Τις περισσότερες πιθανότητες για να πάρει την θέση του Ισπανού στο αριστερό άκρο της άμυνας συγκεντρώνει ο Παναγιώτης Ρέτσος.
αχ. Μλκ μου τι σε περιμενει! :grin:

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Βγαίνει βαζέλας προ μισής ώρας στον sport24, θαμώνας της εκπομπής έχει πει του κόσμου τις βαζελομαλακίες κατά καιρούς, και τι λέει το θηρίο ;
Εγώ , λέει, θέλω τον Γκέρσον και δεν καταλαβαίνω τους δικούς μου που δεν τον θέλουν. Το 2007ειχε κάνει πολύ καλή ομάδα , ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΥΣΕ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ θα είχε πάρει το πρωτάθλημα.

Ρε έχουνε κάψει φλάτζα οι μαλάκες , μαρτυράνε χωρίς ξύλο.
Επόμενη κίνηση συγνώμη από Γιαννάκη που του κατέβασαν την φωτογραφία απ´το ΟΑΚΑ και "κάνε την ομάδα πάλι πρώτη"
Προσωπικά είμαι φαν του κλόουν του Πασκουάλ, αλλά για να ρθει αυτός ο απατεώνας θα ζητάει από τον τράκη τις σκόνες του για 5 χρόνια σε μπάτζετ οπότε το βλέπω χλωμό..
Eσύ μωρή πουστρού είσαι για πολλές φάπες
warnmute.gif
 [/color[/URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom