Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Ηταν περισι στη Λα Κορουνια νομιζω. Κατι παίχτηκε εκει με Σιλβα και προφανως τον ειχαν ετοιμο τον Βικτορ ( για Νοτινγχαμ ισως..;).
Ή πλήρωσε η Πορτο η εγινε καποια χοντραδα , θα μαθουμε τις επομενες ωρες.  Στο πισω μερος του μυαλου κραταω και την υποθεση Γεωργατου , πολλα μαζεμενα σε 2 μερες
Αρχίσανε τα τρυπηματα! :grin: Ξέρω τόσα χρόνια καλά από τρυπηματα..τον Άγγελο μας τον έφαγαν από μέσα προδότες και ξεφτιλες! :orchestra:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.265
Πόντοι
5.006
Αρχίσανε τα τρυπηματα! :grin: Ξέρω τόσα χρόνια καλά από τρυπηματα..τον Άγγελο μας τον έφαγαν από μέσα προδότες και ξεφτιλες! :orchestra:
ελα ρε μαλεα θα παρεις και εσυ διαρκειας δινει ο γιος σαββιδη τσαμπε.. :2funny: :boobies:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.265
Πόντοι
5.006
Κατι εχει παιχτει παντως σιγουρα.αντε να δουμε ελπιζω να πανε ολα καλα.. :orchestra:

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Για να υπαρξει αντικαταστατης σε χρονο dt του Σιλβα, φαινεται οτι τον ετοιμαζανε το Πορτογαλο. Αυτο (οτι ο Σιλβα ηταν υπ ατμο) εξηγει γιατι μεχρι τωρα δεν εγινε καμμια μεταγραφη. Η αντιστροφη μετρηση  για τον Σιλβα αρχισε με την απωλεια του κυπελλου.
Εγω το διαρκειας το πηρα χθες προβλεπω μεταγραφη αεροδρομίου για να "εκτονωθει" η κατασταση και να πουλησει ο προεδρας οσο το δυνατον περισσοτερα διαρκειας.
Το πρωταθλημα και φετος δικο μας ειναι στο ρελαντι.
Ας μη χαιρονται οι αντιπαλοι μας

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Ωραίο ποστ ουσίας ,άγγιξες χορδή
Εγω ήμουν σίγουρος,οτι το κύπελο ήταν μια ευγενική προσφορά της Παε Ολυμπιακός
Αν δεν συνέβη αυτο και ο Σίλβα κατέβασε Μόνος του την συγκεκριμένη ενδεκάδα,τοτε πολυ καλα έκανε και τον απέλυσε
Δίνει μια νότα αισιοδοξίας
Ο τελικός του κυπελου σίγουρα ειχε γερο παρασκηνιο

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Ωραίο ποστ ουσίας ,άγγιξες χορδή
Εγω ήμουν σίγουρος,οτι το κύπελο ήταν μια ευγενική προσφορά της Παε Ολυμπιακός
Αν δεν συνέβη αυτο και ο Σίλβα κατέβασε Μόνος του την συγκεκριμένη ενδεκάδα,τοτε πολυ καλα έκανε και τον απέλυσε
Δίνει μια νότα αισιοδοξίας
Ο τελικός του κυπελου σίγουρα ειχε γερο παρασκηνιο

Καλα ρε φιλε δεν σου φτανε η τσαπου στο πρωταθλημα και οι δηλωσεις του κυρ Σαββα μετα με τα ευχολογια να μας πετυχετε στον τελικο ,ακομα θες να πιστευεις πως δεν σας πηραμε δικαια αλλα κατι αλλο παιχτηκε σκοτεινο και υπογειο...
Απλα προς ενημερωση σου η ομαδα σου ανηκει και θα ανηκει στην οικογενεια Κοκκαλη που εχουν προσωπικα εγγυηθει τα χρεη...Ο κ.Σαββας οπως και ο κ.Γιωργος πριν, ειναι τοποτηρητες της οικογενειας και οποιος τους παει κοντρα παει σπιτιτι του με συνοπτικες διαδικασιες....
Ο χοντρος σιγουρα τωρα θα κανει 2-3 μεταγραφες να στηριξει το νεο προπονητη αλλα δεν θα ειναι αυτες που ηθελε ο Σιλβα ...

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
το ποια έιναι η αλήθεια με το σιλβα καποια στιγμη θα μαθευτεί.

ο σιλβα ειναι ένας καλος προπονητής. ακουω στα ραδιοφωνα ολους τους ολυμπιακους να θυμουνται μονο όλα τα αρνητικα του σιλβα. τεόσπαντων παει αυτος

οσον αφορα τον σαντσεθ ολοι λενε και γραφουν οτι ειναι ενας λεει πολυ καλος προπονητης και πηγε πολυ καλα με την λακορουνια και την είχε λεει καποια στιγμη στην εβδομη θεση και αλλα τετοια. και παω και βλεπω την τελικη βαθμολογία και η λακορουνια τερματησε 15η

τελοπαντων ολα θα φανουν στο γηπεδο

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Καλα ρε φιλε δεν σου φτανε η τσαπου στο πρωταθλημα και οι δηλωσεις του κυρ Σαββα μετα με τα ευχολογια να μας πετυχετε στον τελικο ,ακομα θες να πιστευεις πως δεν σας πηραμε δικαια αλλα κατι αλλο παιχτηκε σκοτεινο και υπογειο...
Απλα προς ενημερωση σου η ομαδα σου ανηκει και θα ανηκει στην οικογενεια Κοκκαλη που εχουν προσωπικα εγγυηθει τα χρεη...Ο κ.Σαββας οπως και ο κ.Γιωργος πριν, ειναι τοποτηρητες της οικογενειας και οποιος τους παει κοντρα παει σπιτιτι του με συνοπτικες διαδικασιες....
Ο χοντρος σιγουρα τωρα θα κανει 2-3 μεταγραφες να στηριξει το νεο προπονητη αλλα δεν θα ειναι αυτες που ηθελε ο Σιλβα ...
Επειδή ξέρω την ομάδα μου,επέτρεψε μου να υποθέτω διαφορα
Η μιση ενδεκάδα ήταν στον πάγκο αδικαιολόγητα
Τωρα για τσαπου απο την Αεκ νομίζω οτι σαν έμπειρος μύστης ξέρεις οτι τέτοιο θέμα δεν υπάρχει απέναντι στον Ολυμπιακό
Ασφαλώς και κέρδισε δίκαια η Αεκ,δεν έγραψα αυτο και πολυ σωστά κινηθηκε φέτος η ομάδα σου σε σχέση με τους άλλους ανταγωνιστες

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Μυρωδιας ητανε ο Σιλβα(ς). Δεν τον πηγαινα ρε παιδι μου σαν τον Μιτσελ και τον Βαλβίδα. Ο νεος έχει δουλεψει σε καμιά ομάδα πρωτος προπονητης;

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Eχει ΝικοΛΑΚΟΠΟΥΛΟ ΤΩΡΑ
Οπως ειπε ο Προπονητης ζητησε την πρωτη μερα της προετοιμασιας οτι δεν αισθανοταν καλα
Θα μιλησει και ο ιδιος ο Σιλβα και ο Ολυμπιακος

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Eχει ΝικοΛΑΚΟΠΟΥΛΟ ΤΩΡΑ
Οπως ειπε ο Προπονητης ζητησε την πρωτη μερα της προετοιμασιας οτι δεν αισθανοταν καλα
Θα μιλησει και ο ιδιος ο Σιλβα και ο Ολυμπιακος
πηρε γραμμη απο τον καραπαππα, τα ιδια ειπε και αυτος

τα ιδια μπορει να πει και ο σιλβα, παντως δεν υπαρχει καμμια λογικη σε ολο αυτο και κατι δε κολλαει στην ολη ιστορια

δεν υπαρχει καμμια λογικη ο σιλβα να δηλωνει πριν ενα μηνα οτι εχω συμβολαιο μρ τον ολυμπιακο και μετα την πρωτη μερα της προετοιμασιας να δηλωνει δεν αισθανομαι καλα.

καπου βρωμαει η δουλεια

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
πηρε γραμμη απο τον καραπαππα, τα ιδια ειπε και αυτος

τα ιδια μπορει να πει και ο σιλβα, παντως δεν υπαρχει καμμια λογικη σε ολο αυτο και κατι δε κολλαει στην ολη ιστορια

δεν υπαρχει καμμια λογικη ο σιλβα να δηλωνει πριν ενα μηνα οτι εχω συμβολαιο μρ τον ολυμπιακο και μετα την πρωτη μερα της προετοιμασιας να δηλωνει δεν αισθανομαι καλα.

καπου βρωμαει η δουλεια
Στα παπαρια μας τι εγινε,να γινει επιτελους η δικη για την εγκληματικη οργανωση,να πεσουν οι τιμωριες που πρεπει,πριν εγκαταλειψει το πλοιο που βουλιαζει ο πρεζεμπορας.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Στα παπαρια μας τι εγινε,να γινει επιτελους η δικη για την εγκληματικη οργανωση,να πεσουν οι τιμωριες που πρεπει,πριν εγκαταλειψει το πλοιο που βουλιαζει ο πρεζεμπορας.
για να ερθει ο αλλος μετα στη θεση του

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Ερχονται και οι ΕΛ απο το Σειριο μαγκες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom