- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.484
- Πόντοι
- 17.085
Τίποτα δικέ μου, άσε.ποιο τυπε;
Από Ναγκόρνο-Καραμπάχ έστειλε κανείς τίποτα για τον έρανο;
Τίποτα δικέ μου, άσε.ποιο τυπε;
Τί μας λες τώρα για δάνεια και πού ξέρεις πότε ξεπληρώθηκαν και και. Εδώ μιλάμε για τη σημαία στην ιστορία σας που έγινε επί στρατιωτικής δικτατορίας (και με τη βρώμικη βοήθειά της βεβαίως).
Άσε που τα 'χε αρπάξει κι απ' το Μαρινάκη η τρελόγρια.το οτι οι γαυροι θεωρουν βρωμερη και προδοτικη τη χουντα αλλα παιρνουν τοις μετρητοις μια δηλωση μιας τρελογριας και τη θεωρουν πιο αξιοπιστη και απο το ευαγγελιο με ξεπερνα
Εδώ θυμίζεις χουντοβασιλικούς γέρους που μπαίνουν σε παραδοσιακό καφενείο, αρχίζουν συζήτηση με τη φράση "τον καιρό της επαναστάσεως", και παραγγέλνουν υποβρύχιο...αλλα αν σας κανει να αισθανεστε καλυτερα και να μη νιωθετε τοσο κομπλεξ και ενα τρυπημα στην καρδια οταν ακουτε να σπαει η φωνη του διακογιαννη στο 3-0 "για τον Καμαρα, ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ Ο ΚΑΜΑΡΑΣ... ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ" και να ανατριχιαζει ακομα και η δικη σας σπονδυλικη στηλη, παω πασο
as we speakΆσε που τα 'χε αρπάξει κι απ' το Μαρινάκη η τρελόγρια.
Face it: η μεγαλύτερη επιτυχία του συλλόγου σας είναι "σπρωγμένη" από τη Χούντα.
εισαι και κωλογαυρος εισαι και σκατοψωναραΌπως ο γέρος της παραπάνω πολύ εύστοχης παρομοίωσής μου.
ειπε ο αριστοκρατης της οδου φυλης...τωρα στο σκαι στην εκπομπη για την ανακατασκευη της λεωφορου εδειξε την ιστορια του γηπεδου και ολες ΤΙΣ ΠΡΩΤΙΕΣ που ειχε (καθισματα, προβολεις, χλοοταπητας, ευρωπη κλπ)
το οτι εμαθε τους ελληνες πολιτισμενο ποδοσφαιρο που μεχρι τοτε ηταν κατσικανιαρηδες γιδογαμηδες και παιζανε ξυπολυτοι στην καρβουνοσκονη
να τα βλεπει αυτα το αφεντικο που ειρωνευοτανε ταχα μου ταχα μου υπερασπιζομενος τους γυφτους της τρουμπας