Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

old boy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
90
Like
13.557
Πόντοι
25.700
Kαι επειδή ο σύλλογος αλητείας έκανε επίδειξη τραμπουκισμού, σκέφτεται ο Κοντονής να διακόψει το κύπελλο.  :jerking: Αυτό που πρέπει να γίνει είναι παραδειγματικές τιμωρίες σε όλους τους γελοίους που μια ζωή μας έχουν πρήξει τα παπάρια με την περιπτωσούλα τους. "Πάοκ είσαι" και "η Αθήνα κι ο Ολυμπιακός...". Και δώστου "μεγάλη ομάδα ο πάοκ" ν' ακούς από παντού για να μην παρεξηγηθούν τα ορκ. Από πού κι ως πού μεγάλη ομάδα ο πάοκ ποτέ δεν το κατάλαβα.
Καλά κάνουνε και τους κοροιδεύουν τόσα χρόνια οι ίδιοι οι παράγοντες και οι δημοσιογράφοι της πόλης τους. Αφού τρώνε κουτόχορτο....
όσον αφορά το "μεγάλη ομάδα ο Παοκ", υπάρχει μόνο στο μυαλό τους και απλά είναι στο γενικότερο πλαίσιο της κοροιδίας...
Γελάει ο κόσμος!!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πουτανα εκαναν τον νικολακο οι καρπετ-Πανουτσος.Δε ξερω αν τα ακουσατε.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
νέα μόδα και μεταξύ των Ολυμπιακών: "εγώ θέλω να αδικείται ο Ολυμπιακός και να νικάμε με κόντρα διαιτησία".  Τα αποτελέσματα της αντιολυμπιακής προπαγάνδας είναι αυτά. Γι' αυτό έγιναν όσα έγιναν χτες με λίγα λόγια. Γιατί δεν αδικήθηκε ο Ολυμπιακός.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
Δεν έχω πέσει Ποτέ!
Το ρδελο σας το χω κάνει Εξοχικό!
Και [size=50pt]23[/size] χρονια γκομενα σας Είχα! :rockon: :rockon:
α, εκεινα τα 23 χρονια ηταν μια χαρα το ελληνικο πρωταθλημα δηλαδη...παντελονατες νικες εκανες τοτε μπραβο... :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
12804669_10153962752709153_4139712983326408299_n.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ετσι να σας γαμάνε εκτος εδρας!!!!!!!
εχετε γαμήσει κόσμο και κοσμακι!
:birdman:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127

ναι ρε ψυχαρες...13 μυρια στο παρανομο στοιχημα στην Σιγκαπουρη ειχε παιξει ο χοντρος σιγα μην δεν εβγαιναν να το τελειωσουν. ,αλλιως θα ειχαν φυγει απο το ποτηρι στον Σιλβα....

Αυτες τις μουνοπανιες κανετε και δεν σας παει κανεις στην ελλαδα

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
και αμα θελετε να σας πω και για το φιλικο σας περυσι το καλοκαιρι στην Τουρκια και την σχεση του φιλικου με το σκονισμενο πλοιο σας...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Πουτανα εκαναν τον νικολακο οι καρπετ-Πανουτσος.Δε ξερω αν τα ακουσατε.
Τ ακούσαμε,καμια σχέση
Ειδικά ο καρπετοπουλος ειχε πλήρη ταύτιση στα συμπεράσματα με νικολακο
Για να φτιάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να κάθεται να χάνει ο ολυμπιακός στα εκτός έδρας ντέρμπι
Αλλιώς θα έχουμε διακοπή,όπως στο οακα με το γκολ του Αμπντουν με παναθηναϊκο και Χαρά με την αεκ
Υ.Γ 1 Πολύ σωστά αντισθενη ,έχουν τσιμπήσει πολύ ολυμπιακοί αυτο το δόλωμα
Υ.Γ 2 Γεια σου Νitro

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
και αμα θελετε να σας πω και για το φιλικο σας περυσι το καλοκαιρι στην Τουρκια και την σχεση του φιλικου με το σκονισμενο πλοιο σας...
να σου θυμισω πως απευθυνεσαι σε κοσμο που διαβαζει γαυρο και πρωταθλητη και βλεπει τσουκαλα... :grin:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
να σου θυμισω πως απευθυνεσαι σε κοσμο που διαβαζει γαυρο και πρωταθλητη και βλεπει τσουκαλα... :grin:

ναι βρε το ξερω αλλα οταν εχεις ομαδαρα οπως ο γαυρος  σε σχεση  παντα με τους υπολοιπους δεν πρεπει να αφηνεις τον χοντρο να χρησιμοποιει τον συλογο για τις βρωμοδουλειες του...ο τυπος ειναι ανεξελεκτος με το που τελειωσε και τυπικα απο την Ευρωπη το εριξε παλι στο παρανομο στοιχημα ...σιγα μην δεν τα ξερουν και οι ιδιοι

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Τ ακούσαμε,καμια σχέση
Για να φτιάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να κάθεται να χάνει ο ολυμπιακός στα εκτός έδρας ντέρμπι
Αλλιώς θα έχουμε διακοπή,όπως στο οακα με το γκολ του Αμπντουν με παναθηναϊκο και Χαρά με την αεκ
Υ.Γ 2 Γεια σου Νitro

Γεια σου αδερφε  xilnik ...τα εμαθες πως ο κοινος μας φιλος νυμφευθηκε τουρκαλα και μενει πλεον μονιμα Κων/πολη φανταζομαι

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ναι βρε το ξερω αλλα οταν εχεις ομαδαρα οπως ο γαυρος  σε σχεση  παντα με τους υπολοιπους δεν πρεπει να αφηνεις τον χοντρο να χρησιμοποιει τον συλογο για τις βρωμοδουλειες του...ο τυπος ειναι ανεξελεκτος με το που τελειωσε και τυπικα απο την Ευρωπη το εριξε παλι στο παρανομο στοιχημα ...σιγα μην δεν τα ξερουν και οι ιδιοι
εδω αγαπητε θα διαφωνισω μαζι σου...οταν βλεπεις ενα εγκλημα να γινεται συνεχεια παυεις να εισαι θεατης αλλα συνενοχος οταν δεν κανεις κατι για να το σταματησεις....θελω να πιστευω πως υπαρχει και ενα μερος των οπαδων του ολυμπιακου υγιες που θα πρεπει το λιγοτερο να προβληματιστει με αυτα που γινονται..

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
εδω αγαπητε θα διαφωνισω μαζι σου...οταν βλεπεις ενα εγκλημα να γινεται συνεχεια παυεις να εισαι θεατης αλλα συνενοχος οταν δεν κανεις κατι για να το σταματησεις....θελω να πιστευω πως υπαρχει και ενα μερος των οπαδων του ολυμπιακου υγιες που θα πρεπει το λιγοτερο να προβληματιστει με αυτα που γινονται..

δεν ειναι της παρουσης αλλα ολο το συστημα γνωριζει...δεν γινεται να γνωριζω εγω επειδη εχω δυο κολλητους και να μην γνωριζουν οι εποπτικες αρχες...απλα το συστημα εχει πολλες εφαπτομενες διαδρομες και δεν καθαριζει ουτε σε 1000 χρονια

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δεν ειναι της παρουσης αλλα ολο το συστημα γνωριζει...δεν γινεται να γνωριζω εγω επειδη εχω δυο κολλητους και να μην γνωριζουν οι εποπτικες αρχες...απλα το συστημα εχει πολλες εφαπτομενες διαδρομες και δεν καθαριζει ουτε σε 1000 χρονια
καθαριζει μια χαρα αν τον πνιξεις τον αλλον με το κασκολ.Αυτο χρειαζεται.Με τον σταυρο στο χερι και με την ευγενεια,δεν γινεται τιποτα.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
το σταματαω εδω...συμφωνω απολυτα μαζι σου....εγω οτι ειχα να πω για το συγκεκριμενο θεμα το ειπα....καλα να περνας..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τ ακούσαμε,καμια σχέση
Υ.Γ 2 Γεια σου Νitro
Ναι,εγω λεω για αυτο που του ειπαν για τον κοκκαλη και εχασε τα λογια του.
και μετα αρχισε να λεει για προτασοφ.θυμαμαι τι του ειπαν;Η να στο θυμισω;

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Αν εννοεις για τις ηττες με 3-0 με απολλωνα ας πουμε,θα συμφωνησω με καρπετοπουλο
Με καραταιδη,παχατουριδη,ταληκριαδη, δεν πας πουθενα master ,ουτε με Μπλαχιν προπονητη που καθε εβδομαδα αλλαζε εντεκαδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom