- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.114
- Πόντοι
- 17.085
Και του χρόνου το 44ο. Πάμε για κύπελλο τώρα.
Και του χρόνου το 44ο. Πάμε για κύπελλο τώρα.
Αφου ουτε εγω δεν πηγα ρε μαν.Εγω θα ελεγα επιτελους μια αξιοπρεπη πορεια στο europa... Πανω που τα πηγανε αριστα στο CL τα καναμε μουσκεμα με μια ομαδα της σειρας... Μεγαλη απογοητευση που με εκανε να μην παω αποψε....
Πάμε για κύπελλο τώρα.
συγχαρητηρια για το 43ο πρωταθλημα ηταν μεγαλη εκπληξη για ολους κανεις δεν το περιμενε...ευχομαι να τα εκατοστησετε
φιεστα και γυρω θριαμβου σε αδειο γηπεδο πρωτη φορα βλεπω παντως!!!
Αυτος θα ειναι ο τελικος.Σαββιδης-Μελισσανιδης 1-2Σαββίδης και Μελισσανίδης παραμονεύουν!!
Και του χρόνου το 44ο.
Οι πανηγυρισμοί του Ολυμπιακού για τα αλλεπάλληλα του πρωταθλήματα μοιάζουν πολύ με τους πανηγυρισμούς της δυναστείας των Κιμ για την πολυετή διακυβέρνηση της Βορείου Κορέας.
ευχαριστούμε. Ναι, όλοι περίμεναν να το σηκώσει το πάοκ.συγχαρητηρια για το 43ο πρωταθλημα ηταν μεγαλη εκπληξη για ολους κανεις δεν το περιμενε...ευχομαι να τα εκατοστησετε
Αμα το παρει η ΑΕΚ το χρονου θα μου δωσεις το σαιτ.ευχαριστούμε. Ναι, όλοι περίμεναν να το σηκώσει το πάοκ.
κατσε να το τυλίξουμε απο τωρα να βάλουμε και κορδέλαΑμα το παρει η ΑΕΚ το χρονου θα μου δωσεις το σαιτ.
Εσυ φυλαξου.Θα σε βρω.κατσε να το τυλίξουμε απο τωρα να βάλουμε και κορδέλα
ο τελευταίος που το κανε δεν ειναι κοντά μας να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία του αυτηΕσυ φυλαξου.Θα σε βρω.
Και τωρα ας ασχολειθουμε παλι με τα εγχωρια πουτανακια μας...χοχοχοχο!!!!