spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
ρε ασε τα σεβη και κανε καμια βολτα...αιντεεε!!!!τα σέβη μου μεγάλε...
ρε ασε τα σεβη και κανε καμια βολτα...αιντεεε!!!!τα σέβη μου μεγάλε...
ναι θα τα πούμε έχω κάτι τρεχαματα...ρε ασε τα σεβη και κανε καμια βολτα...αιντεεε!!!!
20 παικτες στην αποστολη; ο μανιατης παλι εκτος;Μετά από απουσία τριών αγώνων, ο Κώστας Φορτούνης επιστρέφει στην αποστολή του Ολυμπιακού. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, που δεν επελέγη από τον Μάρκο Σίλβα στα παιχνίδια Κυπέλλου με τα Χανιά και το ματς πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό, επανέρχεται στους εκλεκτούς για τον αυριανό αγώνα με τον Πλατανιά στα Χανιά (19:30).
Στη λίστα του Πορτογάλου προπονητή είναι και ο Άλαν Πουλίδο, με τον Μεξικανό να δείχνει πως πλέον προάγεται σε δεύτερη λύση για την κορυφή της επίθεσης, μπροστά από τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον που ίσως αποχωρήσει στη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.
Ο Ισλανδός, που δηλώνει τραυματίας, έκανε ατομικό μαζί με τον Μπουχαλάκη, ενώ θεραπεία έκανε ο Ερνάνι.
Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με τον Πλατανιά: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Ζντιέλαρ.
Δε λογιζεται εδω και καιρο.Ας τον αφησουν να παει σε αλλη ομαδα.20 παικτες στην αποστολη; ο μανιατης παλι εκτος;
αφου εχει παιξει 2 παιχνιδιαΔε λογιζεται εδω και καιρο.Ας τον αφησουν να παει σε αλλη ομαδα.
Κανονικα η αλλαγη;αφου εχει παιξει 2 παιχνιδια
Δεν θα ματσάρουν τύπε.. Αντικειμενικά να το δούμε το θέμα οι πιθανότητες είναι κάτω από 5% να ματσάρουν. Ούτε τριάρι ψάχνουν, ούτε είναι τόσο παιχταράς για να πουν θα το κλείσουμε μόνο και μόνο για να μην τον έχουν αυτοί..
άντε και ματσάρουν ...ο η γνώμη του παίχτη δεν μετράει ?
δεν εχει σχεση πως αμα ηταν για να φυγει δεν θα τον εβαζε καθολου,ο ιδιος νομιζω ειπε οτι δεν θα φυγειΚανονικα η αλλαγη;
Δεν τρέχει τίποτα, προχωράμε.Χάλια μαύρα. :S