Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Like
25
Πόντοι
16
Όχι και αηδιασμένος με τον Ολυμπιακό, μπερδεύτηκες μόνος σου...

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Δεν γλυτωνουμε οτι κ να γινει απο τους βαζελογαυρους.
Πηγαινει ο σιλβα χωρις τσορι,μανιατη,μιλιβογεβιτς,ντα κοστα,μη δηλωμενο ντουρμαζ,αφηνει τον μαζουακου παγκο κ ξεκωλιαζει τον βενγκερ κ παλι βγαινουν απο το καβουκι τους για ιστορικη αναδρομη 10 χρονων.
Πουλα Βαγγελα ν αναλαβει ο πουσυ βαγκον

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
οχι ρε φιλε εμεις την ομαδα γουσταρουμε μην προτρεχεις  :hi:
ρε μεχρι προχτες εγραφες τα χειροτερα.
κωλοτουμπα τωρα?
τι θα κανουμε τελικα?
θα τον διωξουμε τον αδιαφορο Μαρινακη?
Μονο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν εισαι κοπελαρα μου.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ρε μεχρι προχτες εγραφες τα χειροτερα.
κωλοτουμπα τωρα?
τι θα κανουμε τελικα?
θα τον διωξουμε τον αδιαφορο Μαρινακη?
Μονο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν εισαι κοπελαρα μου.

αφου εβλεπα τα χειροτερα στα αρχιδια μου ο μαρινακης εχθες ειδα καλη μπαλα και εμφανιση και γουσταρα τελος

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
αφου εβλεπα τα χειροτερα στα αρχιδια μου ο μαρινακης εχθες ειδα καλη μπαλα και εμφανιση και γουσταρα τελος
τελειωμενος βλακας με βουλα κ χαρτια.
συνεχισε να μας διασκεδαζεις

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Φορτούνης: «Πήρε φάλτσα...»
Ο Σίλβα στάθηκε στην αντοχή, ο Βενγκέρ στην τύχη του Ολυμπιακού

Με το χαμόγελο μέχρι τα… αφτιά, ο Μάρκο Σίλβα, δεν μπορούσε παρά να πετάει στα σύννεφα μετά το τρανταχτό «διπλό» του Ολυμπιακού στο Λονδίνο κόντρα στην Αρσεναλ. Ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών, στάθηκε ιδιαίτερα στο πάθος και στην αντοχή των παικτών του σε όλο το 90άλεπτο, ενώ παραδέχτηκε πως η εξέλιξη του σκορ και τα λεπτά που «χτύπησε» η ομάδα του ήταν ένα από τα σημεία που έκριναν τη νίκη.

«Φυσικά και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από τους παίκτες μου γιατί ήταν πολύ δύσκολο να σταθούν τόσο καλά και στα 90 λεπτά του αγώνα. Δεν είχαμε πανηγυρίσει ποτέ επί αγγλικού εδάφους και γνωρίζοντας τα στοιχεία του αγγλικού τρόπου ποδοσφαίρου, ένα μεγάλο στοίχημα ήταν η αντοχή που θα βγάζαμε στο ματς.

Πιστέψαμε στις δυνάμεις μας, υποφέραμε, τρέξαμε πολύ, αλλά στο τέλος είμαστε χαρούμενοι γιατί αποδείξαμε τι μπορούμε να πετύχουμε.

Μπήκαμε αποφασιστικά στο παιχνίδι, παίξαμε με δύναμη και όταν ήρθε το 0-1 αποκτήσαμε και αυτοπεποίθηση».

Για το πού κρίθηκε το ματς: «Από μία άποψη, κρίθηκε στα λεπτά που μπήκαν τα γκολ. Η γρήγορη αντίδραση και η απάντηση που είχαμε στα γκολ της ισοφάρισης, ήταν ένας παράγοντας που έκρινε το αποτέλεσμα. Προσωπικά, όμως, μου αρέσει να στέκομαι περισσότερο στη συνολική προσπάθεια που βγαίνει σαν εικόνα στο ματς. Νομίζω λοιπόν ότι η μαχητική εικόνα που είχαμε για 90 λεπτά, ήταν πιο σημαντικός παράγοντας για τη νίκη μας».

Για το ποιόν θα ψήφιζε ως MVP της ομάδας του: «Όλη η ομάδα ήταν MVP. Ποτέ δεν θα ακούσετε να ξεχωρίζω κάποιον ποδοσφαιριστή. Αν καταφέρουμε να παραμείνουμε τόσο ομαδικοί και στα επόμενα ματς, τότε θα συνεχίσουμε να πανηγυρίζουμε θετικά αποτελέσματα. Απόψε αξίζουν όλοι τα συγχαρητήρια, οι παίκτες και ο κόσμος που μας βοήθησε πολύ».

Ο σκόρερ του 1-2 με την απευθείας εκτέλεση κόρνερ, Κώστας Φορτούνης, τόνισε: «Με αυτή τη νίκη στην πραγματικότητα είμαστε στο κόλπο για την 2η θέση. Δεν σημαίνει ότι έχουμε καταφέρει κάτι ακόμα γιατί υπάρχει αρκετός δρόμος μπροστά μας. Απλώς, αυτό το αποτέλεσμα μας βοηθάει και βαθμολογικά και ψυχολογικά και αγωνιστικά για τη δύσκολη συνέχεια».

Για το εάν... ήθελε να σκοράρει ή ήταν μια τυχερή εκτέλεση κόρνερ: «Η αλήθεια είναι ότι όταν είδα τον Οσπίνα να βγαίνει αρκετά έξω από τα δοκάρια του, το σκέφτηκα. Ήθελα να το πετύχω, αλλά δεν ήξερα και αν θα μου έβγαινε έτσι όπως το σχεδίασα. Η μπάλα πήρε φάλτσα, ο Οσπίνα άργησε να αντιδράσει και σίγουρα ήταν ένα γκολ που είχε και μεγάλη δόση τύχης».

Βενγκέρ: «Τυχερός ο Ολυμπιακός»

Από την πλευρά του, ο Αρσεν Βενγκέρ, αν και πάντα ψύχραιμος δεν έκρυψε το παράπονο του για την έλλειψη συγκέντρωσης των παικτών του, ενώ ο Αλσατός τεχνικός της Αρσεναλ, χαρακτήρισε και τυχερό τον Ολυμπιακό.

«Ο Ολυμπιακός αμύνθηκε πάρα πολύ καλά και του αξίζουν συγχαρητήρια για τη νίκη, αλλά ήταν και πολύ τυχερός γιατί πέτυχε τρία γκολ σε τέσσερις τελικές ενέργειες στην εστία μας.

Εμείς από την πλευρά μας δείξαμε έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, κυρίως αμέσως μετά την ισοφάρισή μας και στις δύο φορές και αυτό στο τέλός το πληρώσαμε».

Για το εάν η πρόκριση είναι ανοιχτή: «Στο τέλος θα δούμε ποιος θα προκριθεί και ποιος όχι. Είναι ακόμα αρχή, ακόμα η πρόκριση είναι ανοιχτή για όλους. Θα δούμε…».

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
αυτη η τεραστια νικη πρεπει να συνδυαστει με τους 3 βαθμους στο επομενο
τοτε θαμαστε με το ενα ποδι σχεδον στην επομενη φαση

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Τους πουστοκροάτες πρέπει να τους πάρουμε μέσα έξω για να μαστε σίγουροι! Ελπίζω ο καραφλόπουστας να μην μας παίξει καμιά πουστιά και δώσει βαθμούς στον Κιλότα!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Τους πουστοκροάτες πρέπει να τους πάρουμε μέσα έξω για να μαστε σίγουροι! Ελπίζω ο καραφλόπουστας να μην μας παίξει καμιά πουστιά και δώσει βαθμούς στον Κιλότα!

σωστο με χ εξω παλι καλο μας ειναι σε συνδυασμο να μην παρει νικη με μπαγερν η αρσεναλ εστω ενα χ

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μεγάλη επιτυχία και συγχαρητήρια, αρκεί αυτή η νίκη να μην αποτελέσει ένα πυροτέχνημα και να έχει συνέχεια, δηλαδή να αποτελέσει εφαλτήριο και οδηγό για επόμενες δύσκολες επισκέψεις σε μεγάλες έδρες. Και φυσικά να οδηγήσει στην πρόκριση, διότι αν δεν κάνει κάτι σημαντικό η Arsenal με το Μόναχο αρκεί ο Ολυμπιακός να βγάλει από την διεκδίκηση τους Κροάτες.
Βλέποντας όμως τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια, δείχνει σαν να μην ενδιαφέρεται να δημιουργήσει  σταθερή ομάδα και να ξεφύγει από τις πρωτιές του Ελληνικού πρωταθλήματος, αλλάζει συνεχώς το ρόστερ ριζικά σαν να κυνηγά μόνο το μάρκετινγκ...

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Μεγάλη επιτυχία και συγχαρητήρια, αρκεί αυτή η νίκη να μην αποτελέσει ένα πυροτέχνημα και να έχει συνέχεια, δηλαδή να αποτελέσει εφαλτήριο και οδηγό για επόμενες δύσκολες επισκέψεις σε μεγάλες έδρες. Και φυσικά να οδηγήσει στην πρόκριση, διότι αν δεν κάνει κάτι σημαντικό η Arsenal με το Μόναχο αρκεί ο Ολυμπιακός να βγάλει από την διεκδίκηση τους Κροάτες.
Βλέποντας όμως τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια, δείχνει σαν να μην ενδιαφέρεται να δημιουργήσει  σταθερή ομάδα και να ξεφύγει από τις πρωτιές του Ελληνικού πρωταθλήματος, αλλάζει συνεχώς το ρόστερ ριζικά σαν να κυνηγά μόνο το μάρκετινγκ...

Πολύ σωστή τοποθέτηση  :thumbsup:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Και πολυ καλα κανει,βρισκει παιχτες φθηνους,τους πουλαει ακριβα,οπως πρεπει να κανουν ομαδες τετοιου βεληνεκους.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.110
Πόντοι
17.085

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Και πολυ καλα κανει,βρισκει παιχτες φθηνους,τους πουλαει ακριβα,οπως πρεπει να κανουν ομαδες τετοιου βεληνεκους.

Άρα δεν έχει πότε τις πιθανότητες να γίνει Θρύλος του μπάσκετ, είναι και αυτή μια λογική, σαν να λέει τι μπορώ να κάνω εγώ όταν το μπάτζετ της ομάδας μου κοστολογείται όσο ένας παιχταράς μιας κλασσάτης ομάδας του CL.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom