- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.116
- Πόντοι
- 17.085
Πολύ λίγος ο Πουλίδο. Ο Χάρα είναι να φύγει αύριο με τις κλωτσές. Αναρωτιέμαι τι διάλο μέσο έχει και παίζει τόσο καιρό.
Προσαρμόσου στη super league εσύ και μετά μιλάμε.Πλακα κανεις ρε;Πρωτοι με διαφορα θα ειστε.
Ο Πουλίδο είναι παικταράς μπροστά του..Πάντως άμα περιμένεις από τέτοιους παίκτες να σκοράρουν θα έχουμε πρόβλημα μέχρι και στην Ελλάδα..
Εχθές ο άλλος κατέβηκε με 2 αμυντικά χαφ εναντίον του ανέτοιμου Λεβαδειακού δηλαδή έλεος!
Ελπίζω να φέρει έναν βαρβάτο σέντερ φορ μπας και σκαπουλάριμο από το στραπάτσο που φαίνεται να επακολουθεί..
Κανονικά πρέπει να πάρουμε και αριστερό μπακ και σέντερ μπακ αλλά λέμε τώρα..
Τουλάχιστον ας φέρει έναν σέντερ φορ.
Μέχρι τις 11 του Σεπτέμβρη μπορείς να πάρεις ελεύθερους παίκτες τύπε..Πχ μέχρι στιγμής δεν έχει βρει ομάδα ο ΜπερμπάτοφΠοτε θα φερει σεντερ φορ αυριο τις 9 το βραδυ ληγει η μεταγραφικη περιοδος ρε τυπε
πήγα γήπεδο το Σάββατο...καλά δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής Χάρα..γιατί δεν μπαίνει έστω ο Πουλίδο?Μέχρι τις 11 του Σεπτέμβρη μπορείς να πάρεις ελεύθερους παίκτες τύπε..Πχ μέχρι στιγμής δεν έχει βρει ομάδα ο Μπερμπάτοφ
Δεν νομίζω ούτε ο Χάρα να φύγει ούτε να πάρουμε πάικτη
Μέχρι τις 11 του Σεπτέμβρη μπορείς να πάρεις ελεύθερους παίκτες τύπε..Πχ μέχρι στιγμής δεν έχει βρει ομάδα ο Μπερμπάτοφ
Δεν νομίζω ούτε ο Χάρα να φύγει ούτε να πάρουμε πάικτη
Αυτό αναρωτιέμαι και εγώ τύπε...Καλύτερα να μην έδινε δανεικό τον Βέργο και να τον έβαζε βασικό παρά αυτό το χάλι με τον Χάραπήγα γήπεδο το Σάββατο...καλά δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής Χάρα..γιατί δεν μπαίνει έστω ο Πουλίδο?
Αν φύγει επιτέλους, θα μαζευτούμε στο αεροδρόμιο να πανηγυρίσουμε που φεύγει. Της πουτάνας θα γίνει.
Εγώ πιστεύω ότι θα τον φάμε και άλλο στην μάπαΑν φύγει επιτέλους, θα μαζευτούμε στο αεροδρόμιο να πανηγυρίσουμε που φεύγει. Της πουτάνας θα γίνει.
παιχτη θα φερειςΔιαβάζει bou.com ο πρόεδρος
Δεν νομίζω τύπε...Άσε τι γράφουν οι φυλλάδες.. :S :Sπαιχτη θα φερεις