Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
Πολύ λίγος ο Πουλίδο. Ο Χάρα είναι να φύγει αύριο με τις κλωτσές. Αναρωτιέμαι τι διάλο μέσο έχει και παίζει τόσο καιρό.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ο Πουλίδο είναι παικταράς μπροστά του..Πάντως άμα περιμένεις από τέτοιους παίκτες να σκοράρουν θα έχουμε πρόβλημα μέχρι και στην Ελλάδα..

Εχθές ο άλλος κατέβηκε με 2 αμυντικά χαφ εναντίον του ανέτοιμου Λεβαδειακού δηλαδή έλεος!

Ελπίζω να φέρει έναν βαρβάτο σέντερ φορ μπας και σκαπουλάριμο από το στραπάτσο που φαίνεται να επακολουθεί..

Κανονικά πρέπει να πάρουμε και αριστερό μπακ και σέντερ μπακ αλλά λέμε τώρα..

Τουλάχιστον ας φέρει έναν σέντερ φορ.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ο Πουλίδο είναι παικταράς μπροστά του..Πάντως άμα περιμένεις από τέτοιους παίκτες να σκοράρουν θα έχουμε πρόβλημα μέχρι και στην Ελλάδα..

Εχθές ο άλλος κατέβηκε με 2 αμυντικά χαφ εναντίον του ανέτοιμου Λεβαδειακού δηλαδή έλεος!

Ελπίζω να φέρει έναν βαρβάτο σέντερ φορ μπας και σκαπουλάριμο από το στραπάτσο που φαίνεται να επακολουθεί..

Κανονικά πρέπει να πάρουμε και αριστερό μπακ και σέντερ μπακ αλλά λέμε τώρα..

Τουλάχιστον ας φέρει έναν σέντερ φορ.

Ποτε θα φερει σεντερ φορ αυριο τις 9 το βραδυ ληγει η μεταγραφικη περιοδος ρε τυπε  :think:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ποτε θα φερει σεντερ φορ αυριο τις 9 το βραδυ ληγει η μεταγραφικη περιοδος ρε τυπε  :think:
Μέχρι τις 11 του Σεπτέμβρη μπορείς να πάρεις ελεύθερους παίκτες τύπε..Πχ μέχρι στιγμής δεν έχει βρει ομάδα ο Μπερμπάτοφ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Δεν νομίζω ούτε ο Χάρα να φύγει ούτε να πάρουμε πάικτη

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
Μέχρι τις 11 του Σεπτέμβρη μπορείς να πάρεις ελεύθερους παίκτες τύπε..Πχ μέχρι στιγμής δεν έχει βρει ομάδα ο Μπερμπάτοφ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

πήγα γήπεδο το Σάββατο...καλά δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής Χάρα..γιατί δεν μπαίνει έστω ο Πουλίδο?

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Μεχρι να προσαρμοστει ο Μπερμπαντης ρε τυπε θα πανε Χριστουγεννα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
πήγα γήπεδο το Σάββατο...καλά δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής Χάρα..γιατί δεν μπαίνει έστω ο Πουλίδο?
Αυτό αναρωτιέμαι και εγώ τύπε...Καλύτερα να μην έδινε δανεικό τον Βέργο και να τον έβαζε βασικό παρά αυτό το χάλι με τον Χάρα

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
μας κοροιδευει ο χοντρος φετος
καλα καθε χρονο αυτο κανει και εχουμε καταληξει να παιζουμε με εναν ελληνα και ολα τα σαπακια της λ αμερικης

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

in.gr» Αθλητισμός  » Ποδόσφαιρο  » Σούπερ Λίγκα

Δημοσίευση: 31 Αυγ. 2015, 18:30
Από τη Φενέρμπαχτσε
Ο Ολυμπιακός απέρριψε πρόταση 3 εκατ. ευρώ για Ντουρμάζ

Ο Ολυμπιακός απέρριψε πρόταση 3 εκατ. ευρώ για Ντουρμάζ
  (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

0

Αθήνα
Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με δημοσίευμα της σουηδικής εφημερίδας «Αftonbladet» απέρριψε πρόταση ύψους 3 εκατ. ευρώ της Φενέρμπαχτσε για τον Τζίμι Ντουρμάζ.

Την ύπαρξη της πρότασή του τουρκικού συλλόγου παραδέχθηκε και ο μάνατζερ του παίκτη, Μάρτιν Νταλίν, που δήλωσε σχετικά: «Δεν θέλω να πω για ομάδες αλλά, ναι έγινε, ο Ολυμπιακός είπε όχι».

Από την πλευρά του ο 26χρονος εξτρέμ δήλωσε: «Νιώθω αληθινά καλά στον Ολυμπιακό. Γνωρίζω ότι υπήρχε προσφορά, και ήταν από μεγάλες ομάδες. Ακούγεται κολακευτικό, αλλά παίζω ήδη σε μία μεγάλη ομάδα και τώρα έχω ξεκινήσει παίζοντας στα πρώτα δύο ματς.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να επενδύσει πάνω μου. Ήταν διαφορετικά το χειμώνα. Τότε, ήμουν έτοιμος να φύγω. Είναι καλό να υπάρχουν ομάδες ενδιαφερόμενες, αλλά αποδέχομαι ότι ο Ολυμπιακός λέει όχι. Μου αρέσει εδώ».

θα μεινει ο παιχταρας  :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
1 ώρα ακόμα

%CF%81%CE%BF-%CF%8C%CE%B9-serie-%CE%B7-%CF%8E%CF%81%CE%B1-32938806.jpg

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Ο Ιντέγε «ακολούθησε» τον Ολυμπιακό!

Πριν από λίγα λεπτά ο Ιντέγε Μπράουν ακολούθησε τον Ολυμπιακό στο instagram με τη φημολογία ότι πλησιάζει το λιμάνι να εντείνεται.

190116.jpg

Αγγλική ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο Ιντέγε Μπράουν είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό επικαλούμενη πηγές από τη διοίκηση της Γουέστ Μπρομ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom