palikariomorfo
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2015
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1
Σιγα που εισαι εσυ γαυρος. Ολο κλαιγεσαι κανα τρολ θα εισαι.
Καμπάλα είμαι τύπε από τα γεννοφάσκια μουΣιγα που εισαι εσυ γαυρος. Ολο κλαιγεσαι κανα τρολ θα εισαι.
μικρε,σαν να ξεφυγες7 Οκτωβρίου παίζουμε με βάζελο μπάσκετ προημιτελικά κυπέλλου Ελλάδος στο ΣΕΦ. Το ματς κεκλεισμένων των θυρών λόγω καπνογόνων και κροτίδων στον τρίτο τελικό!
Πουτάνας γιε Βαζελακόπουλε! Πούστη και πρεζάκια Γιαννακόπουλε!
Tύπε στο μπάσκετ ακούω ότι έχετε ενισχυθείμικρε,σαν να ξεφυγες
ισχυει ;)Tύπε στο μπάσκετ ακούω ότι έχετε ενισχυθεί
Τύπε υπάρχουν απαντήσεις σε ολα. Προφανώς θελει να τεστάρει ετοιμότητα απο όλους, να προφυλάξει καμία θλάση διότι εχει διακοπή και μετά σχεδόν καπάκι τς λ. Και ίσως παίζουν σενάρια μεταγραφών, δανεικών κτλ.Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Χάρα, Καπίνο, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος
Μαζουακού,Φινμπόγανσον,Μπουχαλάκης,Αυλωνίτης εκτός αποστολής;
Πάλι θα πονέσουν τα μάτια μας με Χάρα μπροστά
Φινμπογανσον ακόμα δεν ήρθε άρχισαν οι τραυματισμοί τύπε :SΤύπε υπάρχουν απαντήσεις σε ολα. Προφανώς θελει να τεστάρει ετοιμότητα απο όλους, να προφυλάξει καμία θλάση διότι εχει διακοπή και μετά σχεδόν καπάκι τς λ. Και ίσως παίζουν σενάρια μεταγραφών, δανεικών κτλ.
Τύπε δεν ξέρω μηπως παίζει εθνική Ισλανδίας και εχει κανενα ταξίδι περίεργο... και κανει κρυο εκεί πάνω.Φινμπογανσον ακόμα δεν ήρθε άρχισαν οι τραυματισμοί τύπε :S
εγώ δεν καταλαβα γιατι δοθηκε Μπενίτεζ και κράτησαν το Χάρα το σαπάκι... και ο Πουλίδο πρεπει να παιξει δεν μπορει να ειναι για πεταμαΤύπε δεν ξέρω μηπως παίζει εθνική Ισλανδίας και εχει κανενα ταξίδι περίεργο... και κανει κρυο εκεί πάνω.
Πάντως έχουμε πουλιδο. Μεγάλο πουλεν τύπε
Ο Τσιρωνης ειναι ο Βαγγελης που λενε,βγηκε και το ειπε ο Καραπαπας,και θα το ερευνησει λεει η δικαιοσυνη.
Θα το πάρεις στα χαρτιά φέτος τύπε
καλυτερα...Ο Mbokani πάει Nόριτς
Έχουμε Χάρα..καλυτερα...
Έχουμε Χάρα..
http://[URL unfurl="true"]www.star.gr/publishingimages/2015/01/270115185054_4875.jpg[/img[/URL]]
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
[/quote]μια χαρουλα... :)
Ξέρω πολλά άτομα που όταν μπαίνει ο Χάρα φέυγουν από το γήπεδομια χαρουλα...
Τυπε και γενικότερα τύποι, πρεπει να καταλάβουμε ότι η μπάλα ειναι μια μπιζνα πλέον.εγώ δεν καταλαβα γιατι δοθηκε Μπενίτεζ και κράτησαν το Χάρα το σαπάκι... και ο Πουλίδο πρεπει να παιξει δεν μπορει να ειναι για πεταμα