Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

palikariomorfo

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2015
Like
26
Πόντοι
1
Σιγα που εισαι εσυ γαυρος. Ολο κλαιγεσαι κανα τρολ θα εισαι.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Σιγα που εισαι εσυ γαυρος. Ολο κλαιγεσαι κανα τρολ θα εισαι.
Καμπάλα είμαι τύπε από τα γεννοφάσκια μου :rockon:

1431935263_qebe.jpg

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
7 Οκτωβρίου παίζουμε με βάζελο μπάσκετ προημιτελικά κυπέλλου Ελλάδος στο ΣΕΦ. Το ματς κεκλεισμένων των θυρών λόγω καπνογόνων και κροτίδων στον τρίτο τελικό!  :2funny:
Πουτάνας γιε Βαζελακόπουλε! Πούστη και πρεζάκια Γιαννακόπουλε!  :piss:
μικρε,σαν να ξεφυγες  :hi:

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.268
Πόντοι
2.306
Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Χάρα, Καπίνο, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Μαζουακού,Φινμπόγανσον,Μπουχαλάκης,Αυλωνίτης εκτός αποστολής;  :jerking:

Πάλι θα πονέσουν τα μάτια μας με Χάρα μπροστά  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Τύπε υπάρχουν απαντήσεις σε ολα. Προφανώς θελει να τεστάρει ετοιμότητα απο όλους, να προφυλάξει καμία θλάση διότι εχει διακοπή και μετά σχεδόν καπάκι τς λ. Και ίσως παίζουν σενάρια μεταγραφών, δανεικών κτλ.
:hi:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τύπε υπάρχουν απαντήσεις σε ολα. Προφανώς θελει να τεστάρει ετοιμότητα απο όλους, να προφυλάξει καμία θλάση διότι εχει διακοπή και μετά σχεδόν καπάκι τς λ. Και ίσως παίζουν σενάρια μεταγραφών, δανεικών κτλ.
:hi:
Φινμπογανσον ακόμα δεν ήρθε άρχισαν οι τραυματισμοί τύπε :S

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.268
Πόντοι
2.306
Φινμπογανσον ακόμα δεν ήρθε άρχισαν οι τραυματισμοί τύπε :S
Τύπε δεν ξέρω μηπως παίζει εθνική Ισλανδίας και εχει κανενα ταξίδι περίεργο... και κανει κρυο εκεί πάνω.
Πάντως έχουμε πουλιδο. Μεγάλο πουλεν τύπε  :2funny:

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
Τύπε δεν ξέρω μηπως παίζει εθνική Ισλανδίας και εχει κανενα ταξίδι περίεργο... και κανει κρυο εκεί πάνω.
Πάντως έχουμε πουλιδο. Μεγάλο πουλεν τύπε  :2funny:
εγώ δεν καταλαβα γιατι δοθηκε Μπενίτεζ και κράτησαν το Χάρα το σαπάκι... και ο Πουλίδο πρεπει να παιξει δεν μπορει να ειναι για πεταμα

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.189
Πόντοι
5.916
με τον ερνάνι τί έγινε τελικά???όλο έρχεται......

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ο Τσιρωνης ειναι ο Βαγγελης που  λενε,βγηκε και το ειπε ο Καραπαπας,και θα το ερευνησει λεει η δικαιοσυνη.
Στελεχος λεει του ολυμπιακου,υποψηφιος δημοτικος συμβουλος με τον μωραλη στον πειραια νικητη.Αλλα δεν εχει σχεση με τον ολυμπιακο λεει.
Στελεχος εταιριας που να μην εχει σχεση με την εταιρια.Δεν το εχω ξανακουσει.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ενας ακομα φακελος, για το CAS.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ο Mbokani πάει Nόριτς

dieudonne-mbokani-congo-dr.jpg

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.268
Πόντοι
2.306
εγώ δεν καταλαβα γιατι δοθηκε Μπενίτεζ και κράτησαν το Χάρα το σαπάκι... και ο Πουλίδο πρεπει να παιξει δεν μπορει να ειναι για πεταμα
Τυπε και γενικότερα τύποι, πρεπει να καταλάβουμε ότι η μπάλα ειναι μια μπιζνα πλέον.
Αν εισαι απέξω δεν μπορείς να καταλάβεις πολλα. Και ολοι κρίνονται απο τις επιλογές τους. Οι χοντρός εχει αυτη τη στιγμή τα κλειδιά του μαγαζιού.
Απο τη στιγμή που αλλάζει προπονητές λογικό ειναι να εισηγούνται αλλαγές σε παίχτες κλπ. Μπορει ο μπενιτες να φαίνεται παιχταράς, αλλα να μην ταιριάζει σε στο σύστημα. Μπορει πουλιδο και χαρα να ειναι χαμηλό επίπεδο αλλα ο χοντρός να εχει δώσει εντολή να πουληθούν και να πρεπει να παίξουν για να έχουν αξία.. Και διαφορά αλλα τέτοια.
Μας πουλάνε ενα προϊόν και εμείς αποφασίζουμε αν το αγοράζουμε η όχι και σαφώς το κρίνουμε με το δικό μας σκεπτικό.
Προσωπικά ειμαι γΑβρος απο κούνια και το βλεπω συναισθηματικα, για αυτο προσπαθώ να μπαίνω στο μυαλό και το σκεπτικό των διοικούντων, ώστε να κατανοώ τι συμβαίνει.
:cool2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom