redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Τους αφήσαμε να μας βάλουν γκολ και ο Μάστερ το έκανε θέμα ;)Επειδή δεν το είδα πάλι ο Ρομπέρτας τους έσωσε;
Καλά κρασά Ρέντμαν!
Τους αφήσαμε να μας βάλουν γκολ και ο Μάστερ το έκανε θέμα ;)Επειδή δεν το είδα πάλι ο Ρομπέρτας τους έσωσε;
Καλά κρασά Ρέντμαν!
Εικονισμα στο καραισκακη πρεπει να του κανουν του ισπανου.Μα ποσο μαλακας να χασει την Μαρτα.Επειδή δεν το είδα πάλι ο Ρομπέρτας τους έσωσε;
Καλά κρασά Ρέντμαν!
Για πες μας και για τον ΚασάμιΕικονισμα στο καραισκακη πρεπει να του κανουν του ισπανου.Μα ποσο μαλακας να χασει την Μαρτα.
Στον ΟΣΦΠ δεν παίζει ;Τι περίμενες;Εικονισμα στο καραισκακη πρεπει να του κανουν του ισπανου.Μα ποσο μαλακας να χασει την Μαρτα.
Για πες μας και για τον Κασάμι
A τον καημενο συμφορα που τον βρηκεη Σερζινγκερ τον γλεντησε ενα καλοκαιρι και μετα τον παρατησε για αυτον
A τον καημενο συμφορα που τον βρηκε
Nαι και εμείς εδώ ξεροχύνουμε με κάτι μπάζα ολκήςη Σερζινγκερ τον γλεντησε ενα καλοκαιρι και μετα τον παρατησε για αυτον
Nαι και εμείς εδώ ξεροχύνουμε με κάτι μπάζα ολκής
Nαι και εμείς εδώ ξεροχύνουμε με κάτι μπάζα ολκής
Simona ki etsi sto Kolonou 53 type?
Είχε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2020 να πρόλαβε να κάνει προπόνηση στον Θρύλο άραγε;
Μπας και δεν πήγε ούτε καν στου Ρέντη να δει πως είναι τύπε...Αφου ουτε προπονηση δεν εκανε γιατι τον πηρατε?
Τι νοημα εχει να εχεις δεκαδες παιχτες που δεν προκειται να παιξουνε ποτε στην ομαδα
Μπας και δεν πήγε ούτε καν στου Ρέντη να δει πως είναι τύπε...
Πως την βλέπεις την ομάδα μας τύπε; Πρέπει να φέρουμε έναν φουνταριστό..Ο Μήτρογλου μεγάλη απώλεια ήδη άρχισε να γαζώνει στην Πορτογαλία
Θέλουμε και άλλον ρε τύπε,εμένα δεν μου γεμίζει το μάτι πάντως...Παίκτης μιας χρονιάς ήτανΚαλος ειναι και ο Φινμπογκασον τυπε
Θέλουμε και άλλον ρε τύπε,εμένα δεν μου γεμίζει το μάτι πάντως...Παίκτης μιας χρονιάς ήταν