Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 329 άτομα (1 μέλη και 328 επισκέπτες)

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Μια χαρα η ομαδα και με ερνανι και στοπερ εντεκαδατο κομπλε. :rockon:

Επειδή τον Σιόβα δεν τον βλέπω να μπορεί να ξαναγίνει στο επίπεδο που ήταν πριν τον πρώτο τραυματισμό του και για να μην ξαναπάμε στον Μποτία που μόνο αν μας μείνει , θα μείνει στην ομάδα, θέλουμε δύο σέντερ μπακ. Και ένα φορ βεβαίως βεβαίως με δεδομένο ότι θα πάρουμε τον Ερνάνες.
Αυτή η ομάδα και με την προϋπόθεση να πιάσουν όλοι οι ενδεκαδάτοι που θα πάρουμε, νομίζω ότι είναι πλήρης.
Από εκεί αν και ο προπονητής είναι καλός (έχει πάντος δείξει καλά δείγματα) θα έχουμε καλή ομάδα.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Επιτέλους είδα γρήγορες επιθέσεις με ξεκάθαρο μυαλό και γρήγορες και εύστοχες ασιστ.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ntany στα λόγια μου έρχεσαι ότι θέλουμε δυο μπακ και έναν σέντερ φορ για βασικούς

Έχει καταντήσει αηδία πάντως να αγοράζουμε όλη την σαβούρα και να μην παίζουν ούτε στα φιλικά και μερικοί πιστεύουν ότι θα πιάσουν αυτοί οι παίκτες

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
ntany στα λόγια μου έρχεσαι ότι θέλουμε δυο μπακ και έναν σέντερ φορ για βασικούς

Έχει καταντήσει αηδία πάντως να αγοράζουμε όλη την σαβούρα και να μην παίζουν ούτε στα φιλικά και μερικοί πιστεύουν ότι θα πιάσουν αυτοί οι παίκτες

Ο καθένας βλέπει μπάλα σύμφωνα με αυτά που ξέρει. Αν διαβάζει κανεις στα λαιβ παιχνίδια που μεταδίδει ο γκαζέτα τα σχόλια που γράφουν μερικοί βλέπει πόσο μακρυά είναι νυχτωμένοι κάποιοι από αυτό που λέγεται ποδόσφαιρο. μπορεί να γράφουν τα χειρότερα για ένα παίκτη και μόλις βάλει γκολ αμέσως διθύραμβοι. Χαμπάρι από ουσία μπάλας......

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ο καθένας βλέπει μπάλα σύμφωνα με αυτά που ξέρει. Αν διαβάζει κανεις στα λαιβ παιχνίδια που μεταδίδει ο γκαζέτα τα σχόλια που γράφουν μερικοί βλέπει πόσο μακρυά είναι νυχτωμένοι κάποιοι από αυτό που λέγεται ποδόσφαιρο. μπορεί να γράφουν τα χειρότερα για ένα παίκτη και μόλις βάλει γκολ αμέσως διθύραμβοι. Χαμπάρι από ουσία μπάλας......
Καλά σε σοβαρά σάιτ αναφέρεσαι τώρα ρε τύπε που η πλειοψηφία τους τρολάρουν..Τέσπα όσο και αν προσπαθουν μερικοί να μας πλασάρουν τον Χαρά ως παικταρά εμένα πονάνε τα μάτια μου και θα αναπολούμε τον Νέλσον Βαλντέζ στο τέλος.

Η ομάδα στην ουσία παίζει χωρίς άμυνα και επίθεση

savkon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2015
Κριτικές
8
Like
276
Πόντοι
281
Πάλι γκολ ο Χάρα.Ήμαρτον.Εκτός από την μπάλα που δεν ξέρει είναι και κωλόφαρδος.Πάλι επάνω του ήρθε η μπάλα στο γκολ.Στο τέλος θα μας που ότι είναι και μεγάλος γκολτζής

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Πάλι γκολ ο Χάρα.Ήμαρτον.Εκτός από την μπάλα που δεν ξέρει είναι και κωλόφαρδος.Πάλι επάνω του ήρθε η μπάλα στο γκολ.Στο τέλος θα μας που ότι είναι και μεγάλος γκολτζής

Ναι, αλλά βρέθηκε εκεί τρέχοντας. Και κάποιον ανυντικό απασχολούσε στην κατεβασιά. Δεν πέρναγε από εκεί για καφέ για να είναι τυχερός......
Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και παικταράς εεε....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ναι, αλλά βρέθηκε εκεί τρέχοντας. Και κάποιον ανυντικό απασχολούσε στην κατεβασιά. Δεν πέρναγε από εκεί για καφέ για να είναι τυχερός......
Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και παικταράς εεε....
Μεγάλη παικτούρα ο Χάρα τύπε..Εγώ πιστεύω ότι δεν έχουμε ανάγκη για μεταγραφική ενίσχυση

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.054
Πόντοι
456
Καλά σε σοβαρά σάιτ αναφέρεσαι τώρα ρε τύπε που η πλειοψηφία τους τρολάρουν..Τέσπα όσο και αν προσπαθουν μερικοί να μας πλασάρουν τον Χαρά ως παικταρά εμένα πονάνε τα μάτια μου και θα αναπολούμε τον Νέλσον Βαλντέζ στο τέλος.

Η ομάδα στην ουσία παίζει χωρίς άμυνα και επίθεση

αχαχαχα, πού τον θυμήθηκες..τί μας έχει φέρει ο Βαγγέλας μ 'αυτούς τους δανεισμούς,άπειρα παλτά, φύγε εσύ έλα εσύ

savkon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2015
Κριτικές
8
Like
276
Πόντοι
281
Ότι τρέχει ,τρέχει.Δεν ξέρω εάν μπορεί να κάνει και τίποτα άλλο

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Μεγάλη παικτούρα ο Χάρα τύπε..Εγώ πιστεύω ότι δεν έχουμε ανάγκη για μεταγραφική ενίσχυση

Νομίζω 'ότι με την τελευταία μου φράση σε κάλυψα αλλά εσύ να μου την πεις ήθελες. Φυσικά δεν είναι παικτούρας...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Νομίζω 'ότι με την τελευταία μου φράση σε κάλυψα αλλά εσύ να μου την πεις ήθελες. Φυσικά δεν είναι παικτούρας...
Θέλουμε δύο σέντερ μπακ και έναν σέντερ φορ και τουλάχιστον ένα αριστερό μπακ γιατί ο Μασουάκου θα αποτελέσει παρελθόν ήδη το παίζει τραυματίας επειδή θέλει να φύγει έφυγε και ο Γιαννούλης και δεν θα έχουμε κανέναν

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.054
Πόντοι
456
Θέλουμε δύο σέντερ μπακ και έναν σέντερ φορ και τουλάχιστον ένα αριστερό μπακ γιατί ο Μασουάκου θα αποτελέσει παρελθόν ήδη το παίζει τραυματίας επειδή θέλει να φύγει έφυγε και ο Γιαννούλης και δεν θα έχουμε κανέναν

Δεν το παίζει τραυματίας, τον προφυλάσσουν γιατί έχει κλείσει..

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τον έχεις δει να παίζει τον Ερνάνι τύπε;
URL]]

cenobite

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2015
Like
3
Πόντοι
0
Η αντικειμενικη δημοσιογραφια σε ολο της το μεγαλειο!  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom