pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ωραιος
Δεν έχουμε φέρει κάτι το αξιόλογο και μας έφυγαν Μήτρογλου,Αφελάι,Ντινγκάωραιος
Δεν έχουμε φέρει κάτι το αξιόλογο και μας έφυγαν Μήτρογλου,Αφελάι,Ντινγκά
Δεν έχουμε φέρει κάτι το αξιόλογο και μας έφυγαν Μήτρογλου,Αφελάι,Ντινγκά
Και Πουλίδο Καπίνο πες Εγώ πιστεύω τον Γιαταμπάρε πάντως τύπε με την Μπενφίκα στο εκτός άμα θυμάσαι είχε παίξει καλάπηρες Παρντο και Γουτα μια χαρα παιχτες ειναι
ετσι ειναι
ο κασαμι θα μεινει?
Δεν νομίζω...μακάρι να μείνει τον έχουμε ανάγκη..Ας πουλήσει Ελαμπντελαουί,Μαζουάκου και Μιλιβόγιεβιτς πάνω από 8εκ τον καθένα όμωςετσι ειναι
ο κασαμι θα μεινει?
Και Πουλίδο Καπίνο πες Εγώ πιστεύω τον Γιαταμπάρε πάντως τύπε με την Μπενφίκα στο εκτός άμα θυμάσαι είχε παίξει καλά
Ποιοτικός παίκτης τύπεο Κασαμι τυπε εχει εξαντληθει απο την καλοκαιρινη προετοιμασια
Θα δώσουμε δανεικούς καμιά 20άρα τύπε51 παιχτες εχεις που να τους θυμαμαι ολους
Ποιοτικός παίκτης τύπε
Θα δώσουμε δανεικούς καμιά 20άρα τύπε
Και ο Σοιλέδης καλά περνάει τύπεδεν θα μπορει να παρει τα ποδια του μετα απο την Σερζινγκερ τυπε
Άμα είχαμε κάνει πέρσυ τύπε δεν θα σας αφήναμε να ανεβείτε Θα σας νικάγαμε και θα δίναμε τα παιχνίδια στους υπόλοιπουςπρεπει να κανετε ολυμπιακο β οπως οι ισπανικες ομαδες τυπε
Άμα είχαμε κάνει πέρσυ τύπε δεν θα σας αφήναμε να ανεβείτε Θα σας νικάγαμε και θα δίναμε τα παιχνίδια στους υπόλοιπους
Και ο Σοιλέδης καλά περνάει τύπε
Όλη την σαβούρα πήρατε..περίμενα να πάρετε κανά καλύτερο παίκτη..Τώρα μόνο ο Τζιμπούρ κάτι κάνει αλλά και αυτός τελειωμένος είναι κακά τα ψέματα 10 γκολ θα τα βάλει όμως πιστεύωκαλυτερα τυπε, τωρα που ηρθαμε λεω να ξαναφυγουμε
Όλη την σαβούρα πήρατε..περίμενα να πάρετε κανά καλύτερο παίκτη..Τώρα μόνο ο Τζιμπούρ κάτι κάνει αλλά και αυτός τελειωμένος είναι κακά τα ψέματα 10 γκολ θα τα βάλει όμως πιστεύω
Μπα θα μπείτε πιστεύω πεντάδα,αφού δεν υπάρχει καμία σοβαρή ομάδανταξει την πιανουμε την δεκαδα πιστευω