Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (5 μέλη και 21 επισκέπτες)

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
με μπερδεψε ρε τυπε...απο αποτελεσματα ΤΕΛΕΙΑ...καλες νικες με τα θηρια ,τα πηραμε ολα...αλλα κατι ελειπε...
μαλλον η ψυχη που εχει το μπασκετ μας

Και πάλι θα συμφωνήσω μαζί σου τύπε! Φέτος δεν ξέρω κάτι με χάλαγε στην εικόνα της ομάδας ειδικά στον δεύτερο γύρο και μετά την απόλυση Μίτσελ!

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.161
Πόντοι
506
εκανε μεγαλη χαζομαρα ο σλουκας....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Αναλυτικά η δήλωση του Έλληνα γκαρντ:

"Δεν θέλω να κάνω μια απλή δήλωση αποχαιρετισμού.

Πάλεψα με τις σκέψεις και τα συναισθήματα μου και κατέληξα στην απόφαση ότι αυτή την συγκεκριμένη χρονική περίοδο το καλύτερο για την καριέρα και το αγωνιστικό μου μέλλον είναι να συνεχίσω μακριά από τον Ολυμπιακό. Είναι μια απόφαση που λήφθηκε αποκλειστικά και μόνο με αγωνιστικά κριτήρια.

Δεν ήθελα ποτέ η όλη υπόθεση να μετατραπεί σε σήριαλ.

Δεν ήθελα και δεν έβαλα ποτέ τον Ολυμπιακό σε καμιά διαδικασία πλειστηριασμού.

Δεν αμφισβήτησα σε καμία στιγμή την αγάπη της οικογένειας Αγγελόπουλου την οποία περισσότερο από απλόχερα μου πρόσφεραν για 7 χρόνια, όπως και δεν θέλω κανείς να αμφισβητήσει την εκτίμηση και τον σεβασμό που τρέφω στους προέδρους, κ. Γιώργο και κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλο, καθώς και στον κ. Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο.

Πιστεύω ότι επί 7 χρόνια, σε κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα έδωσα τα πάντα, σωματικά και ψυχικά για την ομάδα και θέλω να πιστεύω ότι έβαλα ένα μικρό λιθαράκι στις επιτυχίες της.

Κρατάω μέσα μου όλες τις όμορφες στιγμές που έζησα με τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, το τεχνικό επιτελείο και κάθε έναν ξεχωριστά σε αυτή την μεγάλη οικογένεια. Σε αυτούς στους οποίους ένιωσα την ανάγκη να εξηγήσω και να αιτιολογήσω την απόφαση μου, το έκανα με τον σεβασμό και την ειλικρίνεια που αρμόζει και απαιτεί η περίπτωση και τα πρόσωπα.

Δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν…"

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
http://[URL unfurl="true"]www.xaros7.gr/photos/w_800px/201506/nenePSG.JPG?0.8472832865081728[/img[/URL]]

Έκλεισε ο Νενέ  :headbang3:

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Κριμα
Ας παει στη φενερ να τρωει τα μπινελικια του Ζελικο

Τα μπινελικια του Ζελικο ομως εχουν φτιαξει πολλους παικτες  :grin:
Νομιζω οτι ο ο βασικος λογος που ο Σλουκας παει στη Φενερ ειναι για να εξελιχθει σαν παικτης υπο τις οδηγιες του Ζελικο.
Δεν ηθελε να παραμεινει στη σκια του Σπανουλη.
Η υποθεση θυμιζει αρκετα τη φυγη Σπανουλη απο τον ΠΑΟ,
με τη μεγαλη διαφορα ομως οτι ο Βασιλακης ειχε συμφωνησει να συνεχισει στον Παναθηναικο αλλα αθετησε το λογο του και υπεγραψε στο γαυρο ! !

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Like
25
Πόντοι
16
Για μένα οι Αγγελόπουλοι παραμένουν "μικροί" παράγοντες. Είναι φανερό ότι δε σκοπεύουν να "σπάσουν" ευρώ ούτε φέτος. Νομίζουν ότι με ένα πρωτάθλημα ο κόσμος δε θα τους καταλογίζει λάθη. Η διάρκεια είναι το μεγάλο στοίχημα που πρέπει να κερδίσει η ομάδα. Γιατί 2/10 πρωταθλήματα δεν τα λες κι επιτυχία... Ούτε η επανάπαυση στις δάφνες των δύο σερί ευρωπαϊκών προσφέρει κάτι, το αντίθετο.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Για μένα οι Αγγελόπουλοι παραμένουν "μικροί" παράγοντες. Είναι φανερό ότι δε σκοπεύουν να "σπάσουν" ευρώ ούτε φέτος. Νομίζουν ότι με ένα πρωτάθλημα ο κόσμος δε θα τους καταλογίζει λάθη. Η διάρκεια είναι το μεγάλο στοίχημα που πρέπει να κερδίσει η ομάδα. Γιατί 2/10 πρωταθλήματα δεν τα λες κι επιτυχία... Ούτε η επανάπαυση στις δάφνες των δύο σερί ευρωπαϊκών προσφέρει κάτι, το αντίθετο.
εισαι στα καλα σου η εισαι βαζελα?

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Like
25
Πόντοι
16
Στα καλά μου είμαι και άρρωστος Ολυμπιακός. Αυτή τη γνώμη έχω για τους εν λόγω κυρίους.

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Like
25
Πόντοι
16
Τι σχέση έχει ο πάο τώρα; Δηλαδή απαγορεύεται να γράφουμε τη γνώμη μας;

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Like
25
Πόντοι
16
Δε μειώνω την τεράστια αυτή επιτυχία. Η άποψή μου αφορά στους προέδρους και μόνο.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Δε μειώνω την τεράστια αυτή επιτυχία. Η άποψή μου αφορά στους προέδρους και μόνο.
αστο και πηγαινε στην παναθα λεμε ρε τυπε...εμεις αυτους θελουμε που χυσαμε τοσες φορες τα τελευταια χρονια....αστο εισαι μειοψηφια...εσενα σου ταιριαζει ο τρακης τι να κανουμε?

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Like
25
Πόντοι
16
Δεν καταλαβαίνω γιατί μπλέκετε τον τράκη και τον κάθε λακαμά του πάο. Δεν έχω να προσθέσω κάτι, ας είμαι η μειοψηφία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom