Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (4 μέλη και 33 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
11311020_487872241375960_121020214_n.jpg

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Πουθενακο κοιτα αλλη μια τι εγραψα και τι κοπιαρες για να πεις κι εσυ τη παπαρια σου. Να στο κανω πιο λιανα μπας και το καταλαβεις: (οχι οτι ειχα απαιτηση να το πιασεις με την πρωτη  ;),αλλωστε εκει που ανηκεις, εσυ κι αυτοι του συναφιου σου ειστε για να κρεμιεστε σε τιποτα καγκελα με πινελα μονο σαν τα Αλβανα που τους φορας κουκουλες για να μπουκαρουν απ τη ξεφραγη 13-ξερεις αυτα τα καγκελα που γκρεμιζες καποτε και κυνηγαγες τους δικους σου..)
Παμε παλι... ο Ψωμιαδης κριθηκε προφυλακιστεος χωρις τη δυνατοτητα εγγυησης για να μεινει απ εξω. Ο Μαρινακης ΟΧΙ. Γλυψε τωρα τη κωλοτρυπιδα του εργολαβου σου, βαλε κι εσυ μια φουστα οπως ο αραπης που σε εκανε να νοιωσεις Θεος για μια μερα και τραβα κανε πιατσα στη κρεαταγορα για τσιμπουκια στο 10ρικο. Που θα μου κανεις και μαθηματα Ελληνικης γλωσσας ξεφτυλισμενε πουθενακο.
Αντε γει@@@@@@@

ΥΓ στοκαρε το πατο σου γιατι ο κρεμπιες που ερχεται θα ξεχυλισει κι απ τ αυτια σας ετσι απατο οπως στον καταντησα.Την ερχομενη βδομαδα θα δειτε αυτο που ουτε 10 εργολαβοι σαν αυτον που εχετε δε θα σας κανει "δωρο" ΠΟΤΕ.+- Ο καιρος ειν εγγυς βλαξ  ;)
===========================================
Η εγγυηση των 200Κ προταθηκε για να μην μπει φυλακη. Ο Ψωμιαδης πχ κριθηκε προφυλακιστεος χωρις περιοριστικους ορους, ο Τζοχατζοπουλος το ιδιο. Τι δεν καταλαβαινεις; Εσυ τι λες; Εχει φραγκα να στηνει αγωνες και δεν εχει να πληρωσει 2 sold out απο ενα χαμπουργκερ;;; Εγω θα σε ρωτησω κατι αλλο: Οπως εγραψα και πριν πρεπει να καταβαλει 200 για να ειναι εξω και να παρουσιαζεται καθε 15 του μηνα στο Α.Τ
Η εγγυηση επιστρεφεται. Θα καταβληθει σε €. Αν μεχρι τοτε εχουμε περασει στη δραχμη το Ελληνικο κρατος σε τι νομισμα θα καταβαλει Αυτη την εγγυηση οταν εχει υπαρξει υποτιμηση 50% τουλαχιστον;
Μωρή λουλού, εεε λουλού.... πανηλίθιε... Δεν θα μας τρελάνεις εσυ επειδή δεν σουμαθε η μαμάκα σου Ελληνικά. (αν την γνώρισες ποτέ, μπάσταρδε) Προφυλακιστέος χωρίς περιοριστικούς όρους εγραψες. Μπορει μωρή τρυπια καπότα να κριθεί κάποιος προφυλακιστέος χωρίς περιοριστικούς όρους;  :2funny: :2funny: :2funny: Επιβολή περιοριστικών όρων ισχύει για τους απ' εξω. Να μενουν σπίτι, να παρουσιάζονται στο τμήμα, να μη φύγουν εκτός Ελλάδος ή εκτός μιας περιοχής κλπ κλπ κλπ
Για τον φυλακισμένο, τι μπορεί να σημαίνει χωρίς περιοριστικούς όρους; Να μη φύγει εκτός Ελλάδος; Να μη παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα; τι βρε ζωντόβολο, που είναι ήδη μέσα.!!!!  Είμαι σίγουρος ότι πάλι δεν το κατάλαβες τέτοιο στουρναρι που είσαι, γιαυτο και δεν ξανασχολουμε μαζί σου. Και ψιτ γατάκι.... πήγαινε στο μπουρδέλο σου, και άσε ήσυχο τον Βαγγέλα. Μια ζωή θα σας γαμάει.....

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
Σε άλλη ετιαρεία ΑΜΕΣΟΥ συνεργάτη του Μαρινάκη και μέλος του ΔΣ του ΟΣΦΠ. Αϊντε απ εδώ που σου λέω. Συγκρίνεις 2 διαφορετικες περιπτώσεις.
Λαμόγια και τα 2 και γενικά οι εφοπλιστές. Αλλά άλλο λαθρέμπορος άλλο έμπορος λευκού θανάτου, όπως και να το δεις
βαζεις το χερι σου στην φωτια οτι ο προεδρος εεε σορρυ, μεγαλομετοχος....οχι παλι λαθος....ευεργετης της ΑΕΚ εκανε λεφτα απο το τιποτα μονο με λαθρεμποριο.....βαρδα γιατι ο κουροπαλατης ειναι μια φορα φυλακιστεος και να ναι καλα ο κοκκαλης που τον εβγαλε και μια φορα καταδικασμενος....ακου φιλε....εγω ειμαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν ειμαι Μαρινακης ουτε κοκκαλης ουτε Ναιφας ουτε γουλανδρης...και να μου λες οτι ο δικος σουπροεδρος ειναι λιγοτερο βρωμερος και τρισαθλιος σε υποτιμαει στα ματια αρκετων....αφου ειναι ο κυριος καθαρος για πες μας εχει καμια μετοχη στο ονομα του;;; η κι αυτος κοροιδευει τον νομο;;;

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
687
Πόντοι
81
Η ουσια της υποθεσης ειναι απλη . Μη στεκεστε στο τυπικο  της υποθεσης,αλλα στο ουσιαστικο. Και το χειροτερο σεναριο να πραγματοποιηθει (καταδικη χοντρου), αν πιστευετε  οτι θα παει φυλακη γελιεστε. Η καταδικη του θα ειναι φυλακιση με αναστολη ή εξαγορασιμη. Οποτε εξω θα ειναι,  ειτε ετσι ειτε αλλιως. Και αφου θα παραμεινει μεγαλομετοχος , παλι κουμαντο θα κανει. Ασε που η οριστικη αποφαση θα βγει σε καποια χρονια, με τους ρυθμους της ελληνικης δικαιοσυνης  και τις αναβολες που θα γινουν.
Αρα  μηδεν εις το πηλικον

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
Η ουσια της υποθεσης ειναι απλη . Μη στεκεστε στο τυπικο  της υποθεσης,αλλα στο ουσιαστικο. Και το χειροτερο σεναριο να πραγματοποιηθει (καταδικη χοντρου), αν πιστευετε  οτι θα παει φυλακη γελιεστε. Η καταδικη του θα ειναι φυλακιση με αναστολη ή εξαγορασιμη. Οποτε εξω θα ειναι,  ειτε ετσι ειτε αλλιως. Και αφου θα παραμεινει μεγαλομετοχος , παλι κουμαντο θα κανει. Ασε που η οριστικη αποφαση θα βγει σε καποια χρονια, με τους ρυθμους της ελληνικης δικαιοσυνης  και τις αναβολες που θα γινουν.
Αρα  μηδεν εις το πηλικον
σε περιπτωση που καταδικαστει....εστω και με αναστολη....τοτε ο ολυμπιακος θα φαει 1 χρονο τιμωρια απο την ευρωπη....βαση νομου απογορευετε μετα να ειναι εστω και μετοχος σε ομαδα ..... (κοιτα κουροπαλατη).....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
σε περιπτωση που καταδικαστει....εστω και με αναστολη....τοτε ο ολυμπιακος θα φαει 1 χρονο τιμωρια απο την ευρωπη....βαση νομου απογορευετε μετα να ειναι εστω και μετοχος σε ομαδα ..... (κοιτα κουροπαλατη).....
Και σένα θα χαρεί η μάπα σου

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
687
Πόντοι
81
Σωστα. Και ?
Θα γινει και αυτος "απλος φιλαθλος" οπως τοσοι και τοσοι και ο Μωραλης θα αναλαβει και την ομαδα , μετα το Δημο.  :2funny:
Φιλε μην κρυβομαστε. Μονο επικοινωνιακα ζημιωθηκε , οχι επι της ουσιας.. Στην Ελλαδα εισαι.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
Σωστα. Και ?
Θα γινει και αυτος "απλος φιλαθλος" οπως τοσοι και τοσοι και ο Μωραλης θα αναλαβει και την ομαδα , μετα το Δημο.   :2funny:
Φιλε μην κρυβομαστε. Μονο επικοινωνιακα ζημιωθηκε , οχι επι της ουσιας.. Στην Ελλαδα εισαι.
ετσι ακριβως, αλλα αν και ολυμπιακος και οπως ζηταω την πραγματικη τιμωρια του τρακη και του κουροπαλατι, αν αποδειχθει οτι πραγματικα ειναι ενοχος, να μπει μεσα...ΕΙΜΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΧΙ ΟΠΑΔΟς ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...ΑΥΤΟΙ ΕΡΧΟΝΑΤΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ 900

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.484
Πόντοι
506
Μωρή λουλού, εεε λουλού.... πανηλίθιε... Δεν θα μας τρελάνεις εσυ επειδή δεν σουμαθε η μαμάκα σου Ελληνικά. (αν την γνώρισες ποτέ, μπάσταρδε) Προφυλακιστέος χωρίς περιοριστικούς όρους εγραψες. Μπορει μωρή τρυπια καπότα να κριθεί κάποιος προφυλακιστέος χωρίς περιοριστικούς όρους;  :2funny: :2funny: :2funny: Επιβολή περιοριστικών όρων ισχύει για τους απ' εξω. Να μενουν σπίτι, να παρουσιάζονται στο τμήμα, να μη φύγουν εκτός Ελλάδος ή εκτός μιας περιοχής κλπ κλπ κλπ
Για τον φυλακισμένο, τι μπορεί να σημαίνει χωρίς περιοριστικούς όρους; Να μη φύγει εκτός Ελλάδος; Να μη παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα; τι βρε ζωντόβολο, που είναι ήδη μέσα.!!!!  Είμαι σίγουρος ότι πάλι δεν το κατάλαβες τέτοιο στουρναρι που είσαι, γιαυτο και δεν ξανασχολουμε μαζί σου. Και ψιτ γατάκι.... πήγαινε στο μπουρδέλο σου, και άσε ήσυχο τον Βαγγέλα. Μια ζωή θα σας γαμάει.....
2 πραγματα θα σου πω:
1. Ολυμπιακος ΔΕΝ εισαι. Ενας Ολυμπιακος δε πιανει στο στομα του μανες. Εισαι τοσο μαγκας; Που θες να βρεθουμε να μου το πεις στα μουτρα ξεφτυλισμενε για τη μανα μου και να δουμε ποιος ειναι ποιος.
2. Για τον Βαγγελη το Μαρινακη: ασε να κρινει ο ιδιος ποιος θελει να ειναι διπλα του.., ποιος τον αφηνει ησυχο και ποιος οχι. ΔΕΝ ξερεις και δε θα χαρεις και τοσο να μαθεις, ουτε ποιος ειμαι ουτε απο που βασταω. Το οτι μπαινω στη διαδικασια να σου απαντησω οπως σου απαντησα ειναι γιατι το εκανες εσυ στα οσα εγραψα και μαλιστα με χαρακτηρισμους. Προφανως τη μαγκια σου μονο πισω απ το πληκτρολογιο τη πουλας. Αν εχεις αντιθετη αποψη μπορεις απλα να δεχτεις τη προσκληση και να βρεθουμε..
Τελος ανατρεχοντας στην προηγουμενη σου παραθεση θα δεις ο ιδιος οτι κοπιαρες λαθος. Εγραψα για περιοριστικους "ορους" και εγραψες για "λογους".
Οσο για την δικη μου διατυπωση, οντως ηταν μια λαθος διατυπωση. Ενας φυλακισμενος σαφως και δεν μπορει να εχει περιοριστικους ορους καθως ειναι φυλακισμενος, εκτιει καταδικαστικη ποινη ανευ ορων εγγυησεων κλπ. Αυτος που κρινεται προφυλακιστεος περιερχεται απο τον ιδιο το νομο σε μια κατασταση περιορισμου οπως λες για το ενδεχομενο της ελευθερης καταστασης του εναλλακτικα και γι αυτο προτεινονται εγγυησεις προκειμενου να ειναι εκτος φυλακης μεχρι την ημερομηνια εκδικασης της υποθεσης. Στην περιπτωση του Β.Μαρινακη ο ανακριτης εκρινε οτι πρεπει να προφυλακιστει και ως εναλλακτικη της ελευθεριας του προταθηκε η καταβολη εγγυησης εως την ημερομηνια εκδικασης. Ο Ψωμιαδης προφυλακιστηκε χωρις να του ζητηθει εγγυηση και τελος.
Περιμενω απαντηση στην προσκληση. Ειμαι περιεργος να τα πουμε προσωπο με προσωπο για να δουμε το κατα ποσο εννοει ο καθενας αυτα που γραφει εδω μεσα.
Μερος και ωρα, αν σε βολευει Καμινια Πασαλιμανι αν οχι ερχομαι και σε βρισκω εγω. Αν συνεχισεις να προσβαλεις συγγενικα προσωπα απλα σε προειδοποιω οτι δεν ειμαι σαν κατι αλλους εδω μεσα και δε θα χεις καλα ξεμπερδεματα. Δε σε απειλω ουτε με τη συναντηση που σου ζηταω ουτε για τα ξεμπερδεματα που ανεφερα. Σε προειδοποιω.

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
χερι χερι ακροδεξια(Χρυση αυγη),πολντο και Σεραφειμ..
Αυτος ο τραγοπαπας θυμιζει τους τραγοπαπαδες του Αγιου Ορους που υποδεχονταν (και τσιμπουκωναν ενιοτε) τους χιτλεροφασιστες στην κατοχη..
Ελπιζω μετα απο τον πολντο και καθε παρανομο,να παρει σειρα για Κορυδαλλο και ο Σεραφειμ και η παρεα του..

Διαβαστε την ανακοινωση του ακροδεξιου τραγοπαπα(που πριν τις δημοτικες εκλογες μοιραζε ψηφοδελτια Μωραλη στα προβατα του):
"Ἀπό τήν ἐνασχόληση μέ ἀνακριτικά καθήκοντα ἀρκετά χρόνια στήν Ἐκκλησιαστική Δικαιοσύνη, ἔχω τήν δυνατότητα νά ἐκφράσω δημόσια τήν γνώμη μου ἀναφορικά μέ τήν παρανόμως δημοσιοποιηθείσα πρόταση τοῦ Ἀντιεισαγγελέως Πλημμελειοδικῶν ’Αθηνῶν καθ’ ὅ μέρος ἀφορᾶ αὐτή στόν Πρόεδρο τῆς ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Πειραιῶς καί ἐκλεγέντα πρῶτο Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιῶς κ. Βαγγέλη Μαρινάκη ἀναφέρων ὅτι εἶναι ἀτεκμηρίωτη καί χωρίς οὐσιώδη στοιχειοθέτηση καί κατά ταῦτα ἀποβαίνει ἕωλος, ἀβάσιμος καί ἀνεπέρειστος.

Ὅσον ἀφορᾶ στούς δημοσιοποιηθέντας διαλόγους πού φέρονται δῆθεν ἐμπλέκοντας τόν κ. Μαρινάκη δέν ἔχουν καμμία ποινική ἀξιολόγηση.

Ἑπομένως ὅλη αὐτή ἡ ἀπαράδεκτη ὑπόθεση ἀναφορικά μέ τόν Πρόεδρο τῆς ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εἶναι πομφόλυγα ἡ ὁποία ἐντός ὀλίγου χρόνου θά διαρραγῆ μετά κρότου.

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

+ ὁ Πειραιῶς ΣΕΡΑΦΕΙΜ".

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
2 πραγματα θα σου πω:
1. Ολυμπιακος ΔΕΝ εισαι. Ενας Ολυμπιακος δε πιανει στο στομα του μανες. Εισαι τοσο μαγκας; Που θες να βρεθουμε να μου το πεις στα μουτρα ξεφτυλισμενε για τη μανα μου και να δουμε ποιος ειναι ποιος.
2. Για τον Βαγγελη το Μαρινακη: ασε να κρινει ο ιδιος ποιος θελει να ειναι διπλα του.., ποιος τον αφηνει ησυχο και ποιος οχι. ΔΕΝ ξερεις και δε θα χαρεις και τοσο να μαθεις, ουτε ποιος ειμαι ουτε απο που βασταω. Το οτι μπαινω στη διαδικασια να σου απαντησω οπως σου απαντησα ειναι γιατι το εκανες εσυ στα οσα εγραψα και μαλιστα με χαρακτηρισμους. Προφανως τη μαγκια σου μονο πισω απ το πληκτρολογιο τη πουλας. Αν εχεις αντιθετη αποψη μπορεις απλα να δεχτεις τη προσκληση και να βρεθουμε..
Τελος ανατρεχοντας στην προηγουμενη σου παραθεση θα δεις ο ιδιος οτι κοπιαρες λαθος. Εγραψα για περιοριστικους "ορους" και εγραψες για "λογους".
Οσο για την δικη μου διατυπωση, οντως ηταν μια λαθος διατυπωση. Ενας φυλακισμενος σαφως και δεν μπορει να εχει περιοριστικους ορους καθως ειναι φυλακισμενος, εκτιει καταδικαστικη ποινη ανευ ορων εγγυησεων κλπ. Αυτος που κρινεται προφυλακιστεος περιερχεται απο τον ιδιο το νομο σε μια κατασταση περιορισμου οπως λες για το ενδεχομενο της ελευθερης καταστασης του εναλλακτικα και γι αυτο προτεινονται εγγυησεις προκειμενου να ειναι εκτος φυλακης μεχρι την ημερομηνια εκδικασης της υποθεσης. Στην περιπτωση του Β.Μαρινακη ο ανακριτης εκρινε οτι πρεπει να προφυλακιστει και ως εναλλακτικη της ελευθεριας του προταθηκε η καταβολη εγγυησης εως την ημερομηνια εκδικασης. Ο Ψωμιαδης προφυλακιστηκε χωρις να του ζητηθει εγγυηση και τελος.
Περιμενω απαντηση στην προσκληση. Ειμαι περιεργος να τα πουμε προσωπο με προσωπο για να δουμε το κατα ποσο εννοει ο καθενας αυτα που γραφει εδω μεσα.
Μερος και ωρα, αν σε βολευει Καμινια Πασαλιμανι αν οχι ερχομαι και σε βρισκω εγω. Αν συνεχισεις να προσβαλεις συγγενικα προσωπα απλα σε προειδοποιω οτι δεν ειμαι σαν κατι αλλους εδω μεσα και δε θα χεις καλα ξεμπερδεματα. Δε σε απειλω ουτε με τη συναντηση που σου ζηταω ουτε για τα ξεμπερδεματα που ανεφερα. Σε προειδοποιω.
Να πάτε για καμια μπυριτσα και αφήστε τις βλακειες όλοι ΑΕΚ είμαστε  :rockon:

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Aποδοση δικαιοσύνης στη συγκεκριμενη περιπτωση σημαινει:
1.Υποβιβασμο θρηνου στην Γ'Εθνικη και ταυτοχρονη αφαιρεση ολων των καλπικων πρωταθληματων απο το 1997 μεχρι και σημερα
2.Φυλακη ολοι οσοι εμπελκονται στα στημενα
3.Κατασχεση περιουσιακων στοιχειων του θρηνου γιατι τα απεκτησε με κλοπες πρωτης θεσης απο παο/αεκ/παοκ και καβαντζωνε τα εκατομμυρια του τσαμπιονς λιγκ
4.Διαχωρισμος κρατους-ολυμπιακου.Να ελεγχθουν οι σχεσεις πασοκ-siemens με τον ολυμπιακο..

Μονο αν γινουν αυτα θα μπορουμε να μιλαμε για μια σχετικη αποκατασταση της ταξης.

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.054
Πόντοι
456
1.Υποβιβασμο θρηνου στην Γ'Εθνικη και ταυτοχρονη αφαιρεση ολων των καλπικων πρωταθληματων απο το 1997 μεχρι και σημερα
3.Κατασχεση περιουσιακων στοιχειων του θρηνου γιατι τα απεκτησε με κλοπες πρωτης θεσης απο παο/αεκ/παοκ και καβαντζωνε τα εκατομμυρια του τσαμπιονς λιγκ
4.Διαχωρισμος κρατους-ολυμπιακου.Να ελεγχθουν οι σχεσεις πασοκ-siemens με τον ολυμπιακο..

Μονο αν γινουν αυτα θα μπορουμε να μιλαμε για μια σχετικη αποκατασταση της ταξης.

Τί πίνεις? Θέλω κι εγώ να δω αστεράκια..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
χερι χερι ακροδεξια(Χρυση αυγη),πολντο και Σεραφειμ..
Αυτος ο τραγοπαπας θυμιζει τους τραγοπαπαδες του Αγιου Ορους που υποδεχονταν (και τσιμπουκωναν ενιοτε) τους χιτλεροφασιστες στην κατοχη..
Ελπιζω μετα απο τον πολντο και καθε παρανομο,να παρει σειρα για Κορυδαλλο και ο Σεραφειμ και η παρεα του..

Διαβαστε την ανακοινωση του ακροδεξιου τραγοπαπα(που πριν τις δημοτικες εκλογες μοιραζε ψηφοδελτια Μωραλη στα προβατα του):

Ο Σεραφείμ πρέπει να ντρεπεται.
Τοσο απλά.

Ολα εχουν και ενα οριο και αυτος ο ανθρωπος ντροπιαζει την εκκλησια οποτε ανοιγει το στομα του.

Η Ιερα Συνοδος πρεπει απλά να τον στειλει σπιτι του.
Οποιοσδηποτε αλλος θεσμικός παράγων μιλούσε έτσι για αποφαση της δικαιοσύνης θα ειχε παει σπιτι του.
Αυτος ο τυχαρπαστος γιατι διατηρει τη θεση του.

Ιερώνυμε τελειωνε με αυτον τον απίθανο...

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710

να καταδικαστει για την δολοφονια του καποδιστρια
να του αποδοθουν οι ευθυνες για την μικρασιατικη καταστροφη
να καταδειχθει επιτελους οτι αυτος ηταν ο υπευθυνος του εμφυλιου πολεμου
να βγει στην επιφανεια ο ρολος του στην χουντα των συνταγματαρχων
να αποδειχθει οτι αυτος εδωσε το οκ να μπουν οι τουρκοι στην κυπρο

και να μην ξεχνιομαστε....παλαιοτερο αδικημα αλλα ποτε ξεχασμενο....να ομολογησει επιτελους οτι ηταν αυτος που ανοιξε την κερκοπορτα της Κων/πολης
ο καταλογος συνεχιζετε
δεν ηταν Ο Αννας ο Καιαφας αυτος που καταδικαστε τον ΧΡΙΣΤΟ ΣΕ ΣΤΑΥΡΩΣΗ
ΤΟ ΚΩΝΕΙΟ ΣΤΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΟΝ ΔΕ ΡΟΚΣ

ΥΓ... ο τρακης σου τα δινει απο την βιανεξ τα φαρμακα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom