Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1
Δεδομένης της χρονικής στιγμής του θέματος που προέκυψε με τον Γκιστ, νομίζω πως δεν μπορούσε να κάνει και πολλά πράγματα. Παρόλα αυτά έφερε τον Μόργκαν. Άσχετα αν δεν του βγήκε. Και τον Κούπερ έκλεισε για να μην φανεί το κενό του Παπά. Που την είδες την "μη αναπλήρωση"  και τη "λευκή πετσέτα" λοιπόν???? Μην λέμε κι ότι θέλουμε.

Ο Κούπερ για το σύντομο χρονικό διάστημα που ήρθε μια χαρά έπαιξε κ κατά την ταπεινή μου άποψη πρέπει να τον κρατήσετε . Γιατί ο Καλάθης είναι λίγο αλμυρός και ο Σλούκας λίγο απίθανο να ρθει.

ΥΓ: To 2013 οταν με σκούπισες ήταν καλά που κρατάγανε σκούπες Λάσμε κ Γκίστ πάνω στο λεωφορείο έξω απ το Κάραβελ ? Μην λέτε ό,τι θέλετε λοιπόν γιατί έχετε κάνει τα ίδια , αν όχι κ χειρότερα.

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
θεωρείς αυτούς τους δυο ισάξιους των γκιστ και παπά...??ειδικα ο μοργκαν εκτος τοπου και χρονου ηταν....μην ξεχνας οτι το κύπελλο εξαιτιας του παππα το πηραμε

Ρε παίχτη, διάβασε τι γράφω!!!!! Που να βρεις τέτοια στιγμή ισάξιους????? Πλάκα μου κάνεις? Ότι μπορούσε έφερε. Αλλά έφερε.

mihla

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Κριτικές
194
Like
7.178
Πόντοι
30.298
Μαλακίες δικαιολογίες από τους βάζελους! Εγώ το 2013 έπαιζα χωρίς Λο και Μάντζαρη με βασικό πλέιμέικερ τον Κατσίβελη! Ουσιαστικά έπαιζα χωρίς
μπορει να μην επαιζαν αυτοι οι δυο αλλα βαλε διπλα διπλα τα ροστερ του ολουμπιακου των πλευοφς του 2013 και του φετινου παναθηναικου στους τελικους,δεν νομιζω να υπαρχει συγκριση..η διαφορα ποιότητας είναι τεράστια

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
HPIM1900.JPG

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
ημουν πεταλο χθες τρομερη ατμοσφαιρα... πλ καλη ομαδα χθες , μεγαλη διαφορα απο βαζελο.. μονη μαλακια το παιδι π εχασε τ δαχτυλα του απο κροτιδα
Αν πω καλα να παθει πόσο σκατοψυχος θα είμαι;Το ιδιο ευχομαι και σε αυτους που την παθαινουν το πασχα με τα βεγγαλικα.
Φυσικά εννοω να τα ειχε αυτός και οχι να του το πεταξε καποιος.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Αν πω καλα να παθει πόσο σκατοψυχος θα είμαι;Το ιδιο ευχομαι και σε αυτους που την παθαινουν το πασχα με τα βεγγαλικα.
Φυσικά εννοω να τα ειχε αυτός και οχι να του το πεταξε καποιος.

Τι είναι να του την πετάξει τύπε χειροβομβίδα? Μαλακιζόταν ο πιτσιρικάς και την έπαθε! Κρίμα! Γαμώ τα μυαλά όσων ασχολούνται με τέτοιες μαλακίες!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Τι είναι να του την πετάξει τύπε χειροβομβίδα? Μαλακιζόταν ο πιτσιρικάς και την έπαθε! Κρίμα! Γαμώ τα μυαλά όσων ασχολούνται με τέτοιες μαλακίες!
Πχ περίπτωση Μπλιώνα με την φωτοβολίδα.Γαμισε τα με τα μυαλα που έχουν μερικοί.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.318
Πόντοι
5.006
απ οτι φαινεται δες μαλακιζοταν ο πιτσιρικας και τζαμπα την πληρωσε...
ΠΡΟΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΣΕΦ ΕΝΑΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ ΕΧΑΣΕ 3 ΔΑΚΤΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΡΟΤΙΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΡΙΞΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΟΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ...ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ...ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΥΓΕΙΑ .....ΑΛΛΥΛΕΓΥΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ ..

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
απ οτι φαινεται δες μαλακιζοταν ο πιτσιρικας και τζαμπα την πληρωσε...
ΠΡΟΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΣΕΦ ΕΝΑΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ ΕΧΑΣΕ 3 ΔΑΚΤΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΡΟΤΙΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΡΙΞΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΟΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ...ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ...ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΥΓΕΙΑ .....ΑΛΛΥΛΕΓΥΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ ..

Πάλι μαλακία έκανε ο πιτσιρικάς! Γιατί να πάει να πιάσει την κροτίδα? Να σώσει ποιον ακριβώς? Κροτίδα είναι όχι χειροβομβίδα για όνομα του Θεού! Μου θυμίζει γεγονότα που γίνεται ληστεία και κάποιος πάει να το παίξει ήρωας και τον σκοτώνουν οι ληστές!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Mεινε ρε αγορινα στον θρυλο γιατι εισαι και γαμω τα φιλοτιμα παιδια
Μην κανεις το λαθος που εκανε ο Χαινς

[video]https://www.google.gr/search?q=%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B1+%CE%BA%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%B1+instagram&biw=1360&bih=657&tbm=isch&imgil=sxQuvzhyDOSoPM%253A%253BgAwacjryI0iCxM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.youtube.com%25252Fwatch%25253Fv%2525253D6FpmS--3ZCg&source=iu&pf=m&fir=sxQuvzhyDOSoPM%253A%252CgAwacjryI0iCxM%252C_&usg=__sDEbb1oL_Eqqk1n_Tcat9ccIooM%3D&ved=0CD4QyjdqFQoTCPTv47WIlcYCFUK5FAodppAAmw&ei=wYiAVbSLGMLyUqahgtgJ#imgrc=y1Xv7qMJZrTgBM%253A%3ByfjHHTG-ntmggM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.onsports.gr%252Fmedia%252Fk2%252Fitems%252Fcache%252Fc65724747a50f268150d380c12a0e968_XL.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.onsports.gr%252Fbasket%252FMpasket-Gynaikwn%252FA1-Gynaikwn%252Fitem%252F349389-Kavasila-Oso-mporoyme-kalyteres%3B900%3B600&usg=__sDEbb1oL_Eqqk1n_Tcat9ccIooM%3D[/video]

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
τι έγινε έφυγε ο ντάνστον ?
και λέει φταίει ο ιβκοβιτς ?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ανακοίνωσε Γιαννιώτα ο Ολυμπιακός

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και με την βούλα ο Γιάννης Γιαννιώτας. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 22χρονου άσου από την Φορτούνα Ντίσελντορφ.

«Ερυθρόλευκος» και με την βούλα είναι ο Γιάννης Γιαννιώτας. Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου διεθνή άσου. Την περσινή χρονιά ο Γιαννιώτας αγωνίστηκε στον Αστέρα Τρίπολης με την μορφή δανεισμού από την γερμανική ομάδα και μέτρησε 31 συμμετοχές και τέσσερα γκολ.

Στον Ολυμπιακό ο Γιαννιώτας

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με την έναρξη της συνεργασίας της με τον νεαρό Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Γιαννιώτας: Τιμή να γίνω μέλος του Ολυμπιακού

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Γιαννιώτας ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού για την μεταγραφή του στο πρωταθλητές Ελλάδος.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, για την τιμή που μου έκανε να γίνω και εγώ μέλος του Ολυμπιακού. Θέλω να ευχαριστήσω παράλληλα και τον κ. Βρέντζο για τη μεταγραφή μου αυτή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω στην οικογένειά μου, η οποία στέκεται πάντα δίπλα μου. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που θα αγωνιστώ για τον Ολυμπιακό, που θα παίξω μπροστά στον κόσμο του και εύχομαι όλοι μαζί να προσθέσουμε ακόμη περισσότερα αστέρια στην φανέλα της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας», κατέληξε.

gazzetta.gr

Άλλος ένας που αποκτήθηκε για να φύγει δανεικός

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom