Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
98
Πόντοι
16
Θεωρώ καλύτερη φετινή ομάδα την ΤΣΣΚΑ.

Στον τελικό μεταξύ φενέρ ή Ρεάλ δεν ήθελα να διαλέξω. Ο λόγος γιατί η ρεάλ έχει την έδρα, διαιτησία και κωλόχερα, αλλά αν τους παίξεις καλή άμυνα και τους βραχυκυκλώσεις κολλάνε και γίνονται σαν τον Έσπερο σε αγώνα Β' Εσκανά γιατί δεν έχουν σύστημα. Παίζουν ένας με έναν.

Από την άλλη η Φενέρ είναι πιο "μυαλωμένη" ομάδα με καλύτερο προπονητή φυσικά. Που σημαίνει ότι θα πρέπει πέρα από τους παίκτες να κερδίσεις και τον πάγκο τους. Και καλά χέρια έχουν και δε θα έχουν άγχος αλλά μόνο δίψα σαν εμάς.

Οπότε τι να διαλέξεις?

Άπαξ και σκοτώσαμε την αρκούδα όποιος θέλει να παίξει με τον Θρύλο ας έρθει να παίξει !

Η Ρεάλ ένα είναι σίγουρο. Το πάρει δεν το πάρει, θα φτύσει αίμα !

Μόνο τη διαιτησία φοβάμαι μην αρχίσει τα παλαβά και να μπορούσαμε να είχαμε παραπάνω κόσμο στο γήπεδο !

Καλή επιτυχία στην ομαδάρα μας.

Είμαστε ήδη περήφανοι !

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Δύσκόλος ο τελικός θα δούμε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
πονος στον σκαι.......αυτια σπανουλη αλλα τι να κανουμε?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Τύποι δείτε τι γράφει ο εμετός η εφημερίδα πράσινη πάνω δεξιά στο πρωτοσέλιδο..
Οι ξεφτίλες κάνουν αναφορά στο παιχνιδι της Ρεάλ και λένε ότι αυριο περιμένει τη στέψη κόντρα στον Ολυμπιακό..
Μιλάμε για την απόλυτη κατάντια γαμω το σπίτι τούς.
ούτε για χέσιμο, ούτε για ψάρια η κωλοφυλλάδα .
Μάλλον τα πρωτοσέλιδα βγαίνουν ανάλογα με τον μύτο που τραβάει ο πρεζάκιας και την έμπνευση που κατεβαίνει στο μπερδεμένο του κεφάλι

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Εμείς οι γέροντες που έχουμε δει Γκάλη, Ραμσει, Οσκαρ, Σαν Επιφάνιο, Κουκοτς, Πέτροβιτς (για να μην πω Τζορνταν, Μπερντ, Μάτζικ) και διάφορα άλλα τέτοια παικτάκια γιατί όλους τους καινούργιους τους βλέπουμε σαν παλτά? :sunglasses:

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
Σκέφτομαι να πάω να παρηγορίσω λίγο τις ρωσίδες !!! κρίμα τα κορίτσια, πληγώθηκαν. Θα το πάρει ο Ολυμπιακός, να παρηγορίσουμε και τις Ισπανίδες μετά !!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ούτε για χέσιμο, ούτε για ψάρια η κωλοφυλλάδα .
Μάλλον τα πρωτοσέλιδα βγαίνουν ανάλογα με τον μύτο που τραβάει ο πρεζάκιας και την έμπνευση που κατεβαίνει στο μπερδεμένο του κεφάλι
20698377.jpg

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Εμείς οι γέροντες που έχουμε δει Γκάλη, Ραμσει, Οσκαρ, Σαν Επιφάνιο, Κουκοτς, Πέτροβιτς (για να μην πω Τζορνταν, Μπερντ, Μάτζικ) και διάφορα άλλα τέτοια παικτάκια γιατί όλους τους καινούργιους τους βλέπουμε σαν παλτά? :sunglasses:
λαθος κανεις....αδικο
η παλια γνωστη μαλακια...ποιος ειναι καλυτερος.....αν παιζανε σημερα αυτοι θα τους βγαζανε τα αντερα και θα τους τα δινανε να τα τρωνε....αν γενιοντουσαν σημερα αυτοι θα ηταν εξωγηινοι

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
λαθος κανεις....αδικο
η παλια γνωστη μαλακια...ποιος ειναι καλυτερος.....αν παιζανε σημερα αυτοι θα τους βγαζανε τα αντερα και θα τους τα δινανε να τα τρωνε....αν γενιοντουσαν σημερα αυτοι θα ηταν εξωγηινοι

Δεν είπα ότι είναι το σωστό αναρωτιέμαι απλά γιατί συμβαίνει αυτό και δεν είναι μόνο δική μου γνώμη!

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Δεν είπα ότι είναι το σωστό αναρωτιέμαι απλά γιατί συμβαίνει αυτό και δεν είναι μόνο δική μου γνώμη!
μολις τωρα βλεπω στον σκαι τα τουιτ αλλων παιχτων για τον σπανουλη...τσεκαρετο

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786

συμβαίνει, το ίδιο λέγανε και τα γερόντια που έζησαν τον Πελέ και ο Μαραντόνα τους φαινόταν λίγος

οι εποχές είναι ανόμοιες όμως και δεν μπορείς να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Δεν ξέρω με τι έχω καυλώσει πιο πολύ!!!!Με το ότι περάσαμε στον τελικό ή με ότι σκούζουν σαν αγάμητες  οι πράσινοι;

Και τα παπούτσια μέσα!!!!! :s&m_1: :pipa3:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Το παλτό εντάξει, υπερβολή για να τονίσω την διαφορά! :sunglasses:
οκ....ετσι για την κουβεντα ....μολις τωρα ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Γιανακης λεει οτι δεν ειχε εικον για να μπορει να συγκρινει Τροτζο,Αμερικανο,κατι τεραστιες ομαδες ολυμπιακου παναθηναικου δεκαετια 70....

Για να μην τα πολυλογουμε....Ο Ολυμπιακος ειναι η υπερομαδα του '10....

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Δεν ξέρω με τι έχω καυλώσει πιο πολύ!!!!Με το ότι περάσαμε στον τελικό ή με ότι σκούζουν σαν αγάμητες  οι πράσινοι;

Και τα παπούτσια μέσα!!!!! :s&m_1: :pipa3:
χαχαχαχαχαχαχαχαχ και εγω ρε φιλε

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
οκ....ετσι για την κουβεντα ....μολις τωρα ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Γιανακης λεει οτι δεν ειχε εικον για να μπορει να συγκρινει Τροτζο,Αμερικανο,κατι τεραστιες ομαδες ολυμπιακου παναθηναικου δεκαετια 70....

Για να μην τα πολυλογουμε....Ο Ολυμπιακος ειναι η υπερομαδα του '10....

Αν βάλεις μόνο τα φαιναλ φορ ναι, έτσι και αλλιώς μόνο αυτά βλέπω απο ευρώπη!
ΝΒΑ και τα μυαλά στα κάγκελα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ουίμς: "Να καταργηθεί το Final Four!"

Toν περασμένο Μάρτιο, ο πρώην τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και νυν assistant coach των Spurs, Έτορε Μεσίνα, εξέφρασε την αντίθεσή του στο υπάρχον σύστημα που "βγάζει" πρωταθλητή Ευρώπης.

"Το συγκεκριμένο format (σ.σ. Final Four) δεν με εκφράζει. Θα ήταν προτιμότερο να αντικατασταθεί με σειρά αγώνων. Όλοι οι προπονητές με τους οποίους έχω μιλήσει για το ζήτημα, συμφωνούν μαζί μου" εξήγησε ο Ιταλός.

Παραμονές της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό της Euroleague, ο Σόνι Ουίμς κλήθηκε να σχολιάσει την άποψη του πρώην προπονητή του. "Σε κανέναν δεν αρέσει αυτή η διαδικασία. Μιλάμε για επαγγελματικό μπάσκετ. Δεν γίνεται μια χρονιά να κρίνεται σε μονό παιχνίδι. Πρέπει να καθιερωθεί σειρά αγώνων, όπως συμβαίνει στο ΝΒΑ. Η Euroleague είναι η κορυφαία διοργάνωση στην Ευρώπη και οφείλει να πάρει στοιχεία από την κορυφαία λίγκα του πλανήτη" ανέφερε σχετικά ο Αμερικανός στο Gigantes del Basket.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom