You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Δηλαδή ο Σπαν επαιζε χτες με μερικη ρήξη πλαγίου???
Ναι με ένεση. Είναι ψυχάκι ο τύπος ρε.
Και στην Εθνική αυτό είχε κάνει και καταπονέθηκε πολύ(άλλος τραυματισμός βέβαια) και μετά όλη τη χρονιά πέρσι μας έβγαλε την ψυχή! Τον πάω με χίλια τον αρχηγό!
Nuclear
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Δηλαδή παιζει να έχει πάθει μεγαλύτερη ζημιά ακριβως επειδή έπαιξε χτες?Ναι με ένεση. Είναι ψυχάκι ο τύπος ρε.
Και στην Εθνική αυτό είχε κάνει και καταπονέθηκε πολύ(άλλος τραυματισμός βέβαια) και μετά όλη τη χρονιά πέρσι μας έβγαλε την ψυχή! Τον πάω με χίλια τον αρχηγό!
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/incoming/article3356794.ece/BINARY/Untitled+7.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/incoming/article3356795.ece/BINARY/Untitled+6.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/incoming/article3356795.ece/BINARY/Untitled+6.jpg[/img[/URL]]
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
Άσχετο, αλλά τον Μαριάνοβιτς θα τον θέλατε στον Ολυμπιακό? Το λέω επειδή αναφέρομαι σε παίκτη σκιάχτρο.
Εγώ προσωπικά ναι. Τον θεωρώ "διαφορετικό" από τα άλλα σκιάχτρα όπως Μπέγκιτς.
Παρόλο που είναι όσο είναι είναι αρκετά γρήγορος για το ύψος του και μαχητικός. Συνήθως τα σκιάχτρα είναι λίγο ....αργάααααα.
Ακούω απόψεις.
Η ερώτηση γίνεται γιατί τα τελευταία χρόνια πέρα από το ότι δε μας βγαίνουν τα σκιάχτρα μάθαμε και γουστάραμε με ευέλικτους του στυλ Χάινς και Ντανστον.
Εγώ προσωπικά ναι. Τον θεωρώ "διαφορετικό" από τα άλλα σκιάχτρα όπως Μπέγκιτς.
Παρόλο που είναι όσο είναι είναι αρκετά γρήγορος για το ύψος του και μαχητικός. Συνήθως τα σκιάχτρα είναι λίγο ....αργάααααα.
Ακούω απόψεις.
Η ερώτηση γίνεται γιατί τα τελευταία χρόνια πέρα από το ότι δε μας βγαίνουν τα σκιάχτρα μάθαμε και γουστάραμε με ευέλικτους του στυλ Χάινς και Ντανστον.
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Μάγκες, ο Σπανούλης 1 μήνα εξω. Αρα 3η θέση και διασταύρωση με Μπαρτσα
Που το είδες τύπε?
Nuclear
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Το άκουσα στο ράδιο...Που το είδες τύπε?
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
1 μήνας είναι καταστροφικό πάντως, μπορούμε να τερματίσουμε μέχρι και 4οι.
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
ορεξη εχεις πρωι πρωι για συζητηση... παμε για καφε παραλια και μετα συζητησεις....
Είμαι στη δουλειά...
Nuclear
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Απίθανο είναι αυτό νομιζω. Πρεπει να κάνουμε στα επομενα παιχνίδια 4 ήττες, και ταυτόχρονα η Εφές 4 νίκες. Εντάξει η Μπάρτσα φέτος παίζεται...1 μήνας είναι καταστροφικό πάντως, μπορούμε να τερματίσουμε μέχρι και 4οι.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Είμαι στη δουλειά...
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Απίθανο είναι αυτό νομιζω. Πρεπει να κάνουμε στα επομενα παιχνίδια 4 ήττες, και ταυτόχρονα η Εφές 4 νίκες. Εντάξει η Μπάρτσα φέτος παίζεται...
Πάρα πολύ δύσκολα τύπε! Εκτός αν έχουμε κωλοφαρδία βάζελου να τους πετύχουμε αποδυναμωμένους από τραυματισμούς και εμείς υπερπλήρεις! Πάντως με Σπανούλη εκτός πρέπει τουλάχιστον να κερδίσουμε τη Νίζνι εδώ μέσα για να εξασφαλίσουμε την τρίτη θέση!
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
ναι ρε ο ψυχακιας.οι γιατροι του παν οχι κ αυτος επαιξε.Δηλαδή παιζει να έχει πάθει μεγαλύτερη ζημιά ακριβως επειδή έπαιξε χτες?
fontas.dimi
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 35
- Πόντοι
- 6
Πολύ κακή βραδιά χτες...Όσοι αστοχία δεν είχαμε 4 αγωνιστικές την ειχαμε μαζεμένη χτες..Πλέον για 3ους μας βλέπω και με μειονέκτημα έδρας πολύ δύσκολο..Ας το παλέψουν μέχρι τέλους και εμείς μαζί τους
gbeyyt11
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 143
- Πόντοι
- 16
Πολύ κακή βραδιά χτες...Όσοι αστοχία δεν είχαμε 4 αγωνιστικές την ειχαμε μαζεμένη χτες..Πλέον για 3ους μας βλέπω και με μειονέκτημα έδρας πολύ δύσκολο..Ας το παλέψουν μέχρι τέλους και εμείς μαζί τους
δυσκολο σιγουρα αλλα οχι ακατορθωτο. Ο βαζελος την απεκλεισε πριν λιγα χρονια με μειονεκτημα οταν ειχε και καλυτερη ομαδα. Αυτη τη στιγμη δεν ειναι και το μεγαλυτερο φοβητρο η Μπαρτσελονα, ειδικα συγκριτικα με τη Ρεαλ που πρεπει να την αποφυγουμε οπωσδηποτε.
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
δυσκολο σιγουρα αλλα οχι ακατορθωτο. Ο βαζελος την απεκλεισε πριν λιγα χρονια με μειονεκτημα οταν ειχε και καλυτερη ομαδα. Αυτη τη στιγμη δεν ειναι και το μεγαλυτερο φοβητρο η Μπαρτσελονα, ειδικα συγκριτικα με τη Ρεαλ που πρεπει να την αποφυγουμε οπωσδηποτε.
Ο ΠΑΟ δεν την απέκλεισε πλήρη όμως. Έλειπε σε εκείνη τη σειρά ο δεύτερος καλύτερος παίχτης τους μετά το Ναβάρο, δηαδή ο Πιτ Μάικλ και έπαιζαν χωρίς τριάρι! Την ίδια τύχη είχε και ο Άρτζι, αλλά δεν του κατσε!
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ, για τα επόμενα δύο χρόνια! Ο Αργεντινός, εκ των αρχηγών του Θρύλου, αμέσως μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του δήλωσε:
«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου και που θα συνεχίσω να είμαι μέλος της οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον Σύλλογο, στον Πρόεδρο και τη Διοίκηση Από τη μεριά μου, θα συνεχίσω να δουλεύω ολοένα και περισσότερο για να μπορώ να αποδίδω στο μέγιστο.
Πάμε ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ!»
«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου και που θα συνεχίσω να είμαι μέλος της οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον Σύλλογο, στον Πρόεδρο και τη Διοίκηση Από τη μεριά μου, θα συνεχίσω να δουλεύω ολοένα και περισσότερο για να μπορώ να αποδίδω στο μέγιστο.
Πάμε ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ!»
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83