Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ο Αραβιδης και ο Νινης χρηστιδαρε ειναι ΠΑΙΚΤΕΣ.
Ο Περειρα ειναι ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.
Οφειλει να φερεται διαφορετικά.
Εξαλλου πότε προλαβε να γινει τοσο φόλα γαύρος και να συναγωνιζεται σε οπαδιλικι τον Λεμονη?
δηλαδη οι παιχτες δεν προκαλουν ; γιατι εγω θυμαμαι οταν επαιζε ο νερι οι ιδιοι που λυσανε με περειρα λυσαγανε και με αυτον....ο νερι δεν ηταν παιχτης ;
παρε χαμπαρι....ο θρυλος ποναει και οχι τα προσωπα

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
καλησπερα κιρονα...ητανε λιγοτερο η περισοτερο προκλητικος απο αραβιδη σε καραισκακη μπροστα στην 7 η απο νινη στο ηρακλειο; γιατι με αυτους δεν ασχοληθηκε κανενας....
δεν πουλανε αυτοι ρε

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Φιλε Χρηστιδη καλησπερα.
Οσο και να σου φανει παραξενο και ξερεις πως δε σου λεω μαλακιες δεν ειδα αυτους τους 2 συγκεκριμενους αγωνες.Οπως δεν εχω δει πολλους εφετος ευτυχως,δυστυχως.
Αλλα για για να το λες καπως ετσι θα ηταν.τραγικοι και αυτοι.
ειμαι σιγουρος οτι δεν τους ειδες και επισης πιστευω οτι αν εβλεπες θα καταδικαζες...μιλαω για τους υποκριτες αντιολυμπιακους δημοσιογραφους που τα εχουν βαλει με περειρα οταν για νινη ελεγαν ''ελα μωρε τι εκανε ; ''

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.137
Πόντοι
5.006
Αντζελο  :hi:
Σ-κ θα που θα εχω χρονο θα ερθω στο θρεντ μας :grin: γιατι 2 μηνες τωρα τα εχω κανει μανταρα.Μεσα με τα τσαρουχια. :S
:rockon: :rockon: σήμερα είχα παίξει ολυμπιακό αλλά έπεσα στη Κέντα με τη διακοπή και μου το πιάνει μονάδα. :S

kiras

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
1
θελατε η μπαλα να ειχε βγει αραουτ αλλα οριακα δεν βγηκε ποτε...θελατε να ειχε μπει το γκολ με το χερι αλλα κι εκει οριακα το εβαλε ο δαφνοστεφανομενος...σας τελειωσανε και τα αλλοθι και το ξερετε πουθεναδες βαζελοχανουμηδες...!!!! αντε για νανι τωρα...!!!

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ενα λαστ ουαν :grin:

Γουσταρω τρελα παθος στις κερκιδες,βρισιδια κλπ κλπ αλλα μεχρι εκει.Εχει παραγινει πια.
Σα παναθηναικος αγωνα σε λεωφορο ή οακα με ολυμπιακο,αλλα χωρις οπαδους τους οσφπ και το αντιστοιχο το θεωρω οτι πιο ξενερωτο υπαρχει.
Με τον οσφπ περισσοτερο και μετα αεκ,παοκ κλπ.

Που ειναι οι εποχες να βλεπω στο απεναντι πεταλο ολυμπιακους και να γουσταρεις ΡΕ.

Ναι στα μπινελικια,ναι στα καπνογονα,ναι στα τυμπανα
Οχι στα μαχαιρια και τη βια.

Το ποδοσφαιρο και σιγα σιγα και το μπασκετ εχουν αριχσει να με απωθουν επικινδυνα.Και παρα μα παρα πολλους απο οτι καταλαβαινω...

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: σήμερα είχα παίξει ολυμπιακό αλλά έπεσα στη Κέντα με τη διακοπή και μου το πιάνει μονάδα. :S
Αντζελο ακου.Ελεγα να παιξω τρελο ποσο το διπλο.Εαν μου τυχαινε και αυτο........δηλ να με πληρωσει μοναδα θα ημουν για αυτοκτονια.
Απο οτι θυμαμαι υπαρχουν εταιρειες που εαν ξεκινησει το βου ημιχρονο και ας διακοπη πληρωνουν το σκορ που τελειωσε.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ειμαι σιγουρος οτι δεν τους ειδες και επισης πιστευω οτι αν εβλεπες θα καταδικαζες...μιλαω για τους υποκριτες αντιολυμπιακους δημοσιογραφους που τα εχουν βαλει με περειρα οταν για νινη ελεγαν ''ελα μωρε τι εκανε ; ''
Μια χαρη.Μη μου λες για δημοσιογραφους.Ειναι αυτο που μισω πιο πολυ απο ολα.
Παλια εκανα αγωνα εδω για να καταλαβουν καποιοι ποσο ............ασε μη γραψω μετα το ποσο,θα πω ασχημα πραγματα και δε θελω.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.137
Πόντοι
5.006
Αντζελο ακου.Ελεγα να παιξω τρελο ποσο το διπλο.Εαν μου τυχαινε και αυτο........δηλ να με πληρωσει μοναδα θα ημουν για αυτοκτονια.
Απο οτι θυμαμαι υπαρχουν εταιρειες που εαν ξεκινησει το βου ημιχρονο και ας διακοπη πληρωνουν το σκορ που τελειωσε.
στοιχιμαν no kapito.. :grin:

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
Την Πουστια εκει στον Πειραια την Ονομασατε...ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ'....Τετοιες Ξεφτιλισμενες και Τελειωμενες Ειστε!!!
Την Πουστια εκει στον Πειραια την Ονομασατε...ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ'....Τετοιες Ξεφτιλισμενες και Τελειωμενες Ειστε!!!
ητανε καλο το σουτζουκ λουκουμ μπατζανακη?

kiras

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
1
κυριε Μελιτζανιδη το ματς διακοπηκε στο '89 με δικη σας υπαιτιοτητα...πρεπει οπωσδηποτε να επαναληφθει οπως το 1991 με τα δακρυγονα...πιστευω πως θα ειναι οτι πιο δικαιο...οπως και τοτε...και σας εχω και ετοιμη λυση...να το κανουμε στη Ροδο...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.098
Πόντοι
17.085
Ο Αραβιδης και ο Νινης χρηστιδαρε ειναι ΠΑΙΚΤΕΣ.
Ο Περειρα ειναι ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.
Οφειλει να φερεται διαφορετικά.
Εξαλλου πότε προλαβε να γινει τοσο φόλα γαύρος και να συναγωνιζεται σε οπαδιλικι τον Λεμονη?
Τίποτα προκλητικό δεν έκανε ο Περέιρας. Πανηγύρισε με πάθος. Τώρα οι αντικειμενικοί θα βρούν κι άλλο κακό που μαστίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο: τον Περέιρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom