Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

Επισκέπτης
URL]]

Συνημμένα

• img849.gif
    img849.gif
    246,3 KB · Εμφανίσεις: 26
  • img850[1].gif
    img850[1].gif
    222,8 KB · Εμφανίσεις: 32

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Παιδιά συγγνώμη κιόλας, αλλά είμαι από αυτούς που ΔΕΝ θα μιλήσουν για το γεγονός της ημέρας, θα προτιμήσω να αναλωθώ σε χαζο-θεματα, γιατί το συγκεκριμένο θέμα με βουρκώνει και δεν πιστεύω πως εδώ είναι τόπος για να αναλυθεί, σχολιαστεί κλπ...
Οπότε....ένσταση: το οτι αργεί απλά μου λέει πως θα απορριφθεί.
Το οτι αν την έκανε ο Παναθηναϊκός η Καλαμαριά ούτε που θα πήγαινε για υπεράσπιση το έχω δεδομένο.
Το οτι ο Κόκκαλης πρέπει να τους πάρει πίσω τα πριμ που τους έδωσε για το Κύπελλο είναι αυτονόητο.
Το οτι μεθαύριο πρέπει να παίξουν μπάλα δεν χρειάζεται περεταίρω ανάλυση.
Και ότι εδώ και χρόνια φωνάζουν οι κλέφτες χωρίς αιδώ στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι γνωστό τοις πάσοι.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Θέμα ΠΕΚ: Τόσο καιρό που ήταν ο Παναθηναϊκός τρίτος, οι βάζελοι φωνάζανε για το ΠΕΚ, να πάνε να το στηρίξουνε κλπ κλπ.
Τώρα που πήγε πρώτος ο ΠΑΟ λόγω συγκυριών, ξαφνικά ανακάλυψαν πως έχουνε ομάδα για πρωτάθλημα και τον Βγγενόπουλο στο φτύσιμο.
Έχουν γούστο τα άτιμα τα φαρμακεία....

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Παιδιά συγγνώμη κιόλας, αλλά είμαι από αυτούς που ΔΕΝ θα μιλήσουν για το γεγονός της ημέρας, θα προτιμήσω να αναλωθώ σε χαζο-θεματα, γιατί το συγκεκριμένο θέμα με βουρκώνει και δεν πιστεύω πως εδώ είναι τόπος για να αναλυθεί, σχολιαστεί κλπ...
Οπότε....ένσταση: το οτι αργεί απλά μου λέει πως θα απορριφθεί.
Το οτι αν την έκανε ο Παναθηναϊκός η Καλαμαριά ούτε που θα πήγαινε για υπεράσπιση το έχω δεδομένο.
Το οτι ο Κόκκαλης πρέπει να τους πάρει πίσω τα πριμ που τους έδωσε για το Κύπελλο είναι αυτονόητο.
Το οτι μεθαύριο πρέπει να παίξουν μπάλα δεν χρειάζεται περεταίρω ανάλυση.
Και ότι εδώ και χρόνια φωνάζουν οι κλέφτες χωρίς αιδώ στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι γνωστό τοις πάσοι.
Περιεργη μερα η Σημερινη......
Σε οτι γραφεις Συμφωνω 100% !!!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και να σκεφτείς πως έχω πάει σε εκδήλωση του μεγαλύτερου συνδέσμου της ΑΕΚ και καθόμουνα δίπλα δίπλα με τον κοντό. Αλλά ο κιαρατάς δεν τρώγεται με τίποτα. Φωνάζει για το κράτος (!!!), τη στιγμή που το κράτος δεν πήγε να κάνει υπεράσπιση στην εκδίκαση του άρθρου 44 και τον άφησε να αλωνίζει. Τη στιγμή που το κράτος τον άφησε να παίξει στο ΟΥΕΦΑ έστω κι αν χρώσταγε ένα σκασμό λεφτά (περί τα 120 μύρια).
Αυτό το πράγμα να περνάνε όλους του φιλάθλους για μαλάκες δεν το καταλαβαίνω γενικώς...
Λες και εμείς δεν έχουμε σπουδάσει, δεν είμαστε στελέχη σε εταιρίες ή επιχειρηματίες....απλά φυτρώσαμε σε βράχο, κατάλαβες;

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
Τιμη και δοξα στα αδικοχαμενα αδελφια μας...
θυμαμαι ημουν απεναντι στην 16...το πληροφορηθηκα οταν πηγα σπιτι δεν
πηρα χαμπαρι τιποτα αφου ειχαμε φυγει απο αντιθετη κατευθυνση...
Γεγονος ειναι οτι εκεινα τα χρονια οι οπαδοι ετρεχαν λιγο πριν τη ληξη
εξωτερικα του καραισκακη στη θυρα 1 για να περιμενουν τους παικτες...
Αφου αμεσως μετα τη ληξη του αγωνα επαιρναν θεσεις τα ΜΑΤ για να αποτρεψουν τους
φιλαθλους απο την 7 να εχουν προσβαση στην 1...
Αυτο ακριβως συνεβη εκεινη την αποφραδα ημερα...τα αδελφια μας εκστασιασμενα απο τον μεγαλο θριαμβο ετρεξαν γρηγορα να φυγουν απο την 7 για να προλαβουν το μπλοκαρισμα απο τα ΜΑΤ...τα τουρνικε ειχαν ξεχαστει στη θεση τους με τα ολεθρια αποτελεσματα που ξερουμε ολοι...
ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥΣ Η ΜΝΗΜΗ
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Τιμη και δοξα στα αδικοχαμενα αδελφια μας...

Γεγονος ειναι οτι εκεινα τα χρονια οι οπαδοι ετρεχαν λιγο πριν τη ληξη
εξωτερικα του καραισκακη στη θυρα 1 για να περιμενουν τους παικτες...
Αφου αμεσως μετα τη ληξη του αγωνα επαιρναν θεσεις τα ΜΑΤ για να αποτρεψουν τους
φιλαθλους απο την 7 να εχουν προσβαση στην 1...
Αυτο ακριβως συνεβη εκεινη την αποφραδα ημερα...τα αδελφια μας εκστασιασμενα απο τον μεγαλο θριαμβο ετρεξαν γρηγορα να φυγουν απο την 7 για να προλαβουν το μπλοκαρισμα απο τα ΜΑΤ...τα τουρνικε ειχαν ξεχαστει στη θεση τους με τα ολεθρια αποτελεσματα που ξερουμε ολοι...
ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥΣ Η ΜΝΗΜΗ
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ
Εκείνο το μαύρο απόγευμα είμουν τυχερός. Δυστυχώς έχασα τον φίλο μου τον Ηλία Παναγούλη. Βιάστηκε να πάει στην Θύρα 1. Ετοιμάζαμε πορεία για την Ομόνοια. Εγώ μαζί με δύο άλλους φίλους καθυστερήσαμε και επειδή είχε σταματήσει η έξοδος στην 7 πήγαμε στην 6 και βγαίνοντας έξω αντικρύσαμε το χειρότερο θέαμα. Ο ένας πάνω στον άλλον τρέχαμε να σώσουμε όσους μπορούσαμε. Αλλα δυστυχώς οι κάτω κατω ήταν κατάμαυροι και χωρίς αισθήσεις.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
OΛΟΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑ ΑΥΡΙΟ!!!!!!!!!!!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Και να σκεφτείς πως έχω πάει σε εκδήλωση του μεγαλύτερου συνδέσμου της ΑΕΚ και καθόμουνα δίπλα δίπλα με τον κοντό. Αλλά ο κιαρατάς δεν τρώγεται με τίποτα. Φωνάζει για το κράτος (!!!), τη στιγμή που το κράτος δεν πήγε να κάνει υπεράσπιση στην εκδίκαση του άρθρου 44 και τον άφησε να αλωνίζει. Τη στιγμή που το κράτος τον άφησε να παίξει στο ΟΥΕΦΑ έστω κι αν χρώσταγε ένα σκασμό λεφτά (περί τα 120 μύρια).
Αυτό το πράγμα να περνάνε όλους του φιλάθλους για μαλάκες δεν το καταλαβαίνω γενικώς...
Λες και εμείς δεν έχουμε σπουδάσει, δεν είμαστε στελέχη σε εταιρίες ή επιχειρηματίες....απλά φυτρώσαμε σε βράχο, κατάλαβες;
Eτσι Ακριβώς Είναι ....όπως τα λές !!!!
απλα οι Πλατίες μάζες τα πιστευουν και μετά γραφουν και λενε για το κράτος του Κόκκαλη...

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
Εκείνο το μαύρο απόγευμα είμουν τυχερός. Δυστυχώς έχασα τον φίλο μου τον Ηλία Παναγούλη. Βιάστηκε να πάει στην Θύρα 1. Ετοιμάζαμε πορεία για την Ομόνοια. Εγώ μαζί με δύο άλλους φίλους καθυστερήσαμε και επειδή είχε σταματήσει η έξοδος στην 7 πήγαμε στην 6 και βγαίνοντας έξω αντικρύσαμε το χειρότερο θέαμα. Ο ένας πάνω στον άλλον τρέχαμε να σώσουμε όσους μπορούσαμε. Αλλα δυστυχώς οι κάτω κατω ήταν κατάμαυροι και χωρίς αισθήσεις.

Φιλε pantremene
Εικονες που δεν θελει ποτε κανενας να ζησει...
Δυστυχως το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να τους εχουμε ζωντανους στη μνημη μας...
Ειναι ομως αδικο
Δεν μπορει ο θεος να ειναι τοσο σαδιστης...
Δεν μπορει να ειναι αυτη η μοιρα δεκαδων νεων ανθρωπων..κατι αλλο συμβαινει...
Δεν πεθαινουν οι αγγελοι
Ειναι εκει ψηλα και συντροφευουν τις φωνες μας στο καραισκακη...
Σιγουρα εχουν τον καλυτερο λογο να χαμογελουν...μαζι με τους επισης αδικοχαμενους
οπαδους της ΑΕΚ...

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλο Σ.Κ . μαγκες οποιος θελεις ας στειλει pm βρεθουμε αυριο .....

Συνημμένα

• 8-2-81.png
    8-2-81.png
    152,9 KB · Εμφανίσεις: 24

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
καλο βραδυ απο μενα,αυριο ολοι στο μνημοσυνο και οσοι μπορουν καλο ειναι να δωσουν και αιμα

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
Δυστυχως λογω δουλειας δεν θα μπορεσω να παραστω αυριο...
Αργα το απογευμα ομως οταν γυρναω απο τη δουλεια θα σταματησω
να αφησω ενα λουλουδι...
Η σκεψη μου ομως και η ψυχη μου θα ειναι παρων διπλα σας στο μνημοσυνο

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16

[size=10pt]8 - 2 - 81
Δεν Ξεχνω
[/size]

Αδερφια Ζείτε Εσεις Μας Οδηγείτε

Συνημμένα

• gate 7.gif
    gate 7.gif
    2 KB · Εμφανίσεις: 20

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Aντε μια που μπηκα λιγο ....
δειτε ενα σπανιο Βιντεο απο το παιχνιδι !!!!!!
το 6-0 στις 821981

[youtube=425,350]i93fTikjz-c[/youtube]

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66

Εκ νέου τέλεση του αγώνα
8/2/2008 10:03:08 μμ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα δέχθηκε την ένσταση του Ολυμπιακού για αντικανονική συμμετοχή του Ρόμαν Βάλνερ στο παιχνίδι Απόλλων Καλαμαριάς - Ολυμπιακός και προχώρησε σε μια απόφαση που δεν αναμενόταν. Ακυρώνει το αποτέλεσμα του αγώνα (1-0 υπέρ της Καλαμαριάς) και αποφάσισε την εκ νέου τέλεση του παιχνιδιού σε ημερομηνία που θα ορίσει η διοργανώτρια αρχή.
πηγή Sport.gr

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
Εκ νέου τέλεση του αγώνα
8/2/2008 10:03:08 μμ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα δέχθηκε την ένσταση του Ολυμπιακού για αντικανονική συμμετοχή του Ρόμαν Βάλνερ στο παιχνίδι Απόλλων Καλαμαριάς - Ολυμπιακός και προχώρησε σε μια απόφαση που δεν αναμενόταν. Ακυρώνει το αποτέλεσμα του αγώνα (1-0 υπέρ της Καλαμαριάς) και αποφάσισε την εκ νέου τέλεση του παιχνιδιού σε ημερομηνία που θα ορίσει η διοργανώτρια αρχή.
πηγή Sport.gr

Σωστοοοοο...αρχιζω να εχω εμπιστασυνη στους αθλητικους δικαστες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom