- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.148
- Πόντοι
- 17.085
Ποιά mute;Βγάλε τα mute................................
Μου πανηγύριζε κιόλας ο άλλος στο 95'. Θα μας αρρωστήσουν αυτοί.
Ποιά mute;Βγάλε τα mute................................
...man...είδες,κρατάμε επίπεδο.....δεν νομίζω να έχεις να πεις κάτι...?Μου πανηγύριζε κιόλας ο άλλος στο 95'. Θα μας αρρωστήσουν αυτοί.
Ρε τυπε σε περιπτωση ισοβαθμιας μετρανε τα συνολικα γκολ? Γιατι αν ειναι ετσι σε τετοια περιπτωση θα σε εχει στειλει σε μπαραζ ο Τσορι
Τα γκολ στα μεταξυ μας ματσ εννοω
Εισαι σιγουρος?Στο Γκαζετα γραφει το γκολ του Τσορι αφαιρεσε απο τον Παο το πλεονεκτημα σε περιπτωση ισοβαθμιαςΌχι, τα συνολικά μετράνε
Εισαι σιγουρος?Στο Γκαζετα γραφει το γκολ του Τσορι αφαιρεσε απο τον Παο το πλεονεκτημα σε περιπτωση ισοβαθμιας
Και να πείτε μας αξίζει τέτοιοι γελοίοι που είμαστε. :-...man...είδες,κρατάμε επίπεδο.....δεν νομίζω να έχεις να πεις κάτι...?
Ναι αλλα το γκαζετα λεει αλλο πραμα ,οτι μετρανε τα μεταξυ μας,αν ηταν 2-0 θα ειχαμε πλεονεκτημα,με το γκολ του Τσορι,ηρθε στα ισα,απο μια νικη με ενα γκολ διαφοραΑυτό λέω, τα συνολικά γκολ σε όλο το πρωτάθλημα μετράνε άρα πλεονέκτημα έχει ο ολυμπιακός, δεν πάνε σε μπαράζ
Ναι αλλα το γκαζετα λεει αλλο πραμα ,οτι μετρανε τα μεταξυ μας,αν ηταν 2-0 θα ειχαμε πλεονεκτημα,με το γκολ του Τσορι,ηρθε στα ισα,απο μια νικη με ενα γκολ διαφορα
Ααα οκ,νομιζα θα ειχε μπαραζΚαι τρίτο κριτήριο είναι τα συνολικά γκολ σε όλο το πρωτάθλημα
Θα μπορούσε να μας διασύρει σήμερα ο βάζελος! Περίμενα καλύτερο παιχνίδι. Τσιρκολίκι ολκής η ομάδα και πλέον φαίνεται πως ποιοτικά η ανώτερη ομάδα στο Πρωτάθλημα είναι ο βάζελος. Ελπίζω να περάσουμε την ΑΕΚ γιατί θα μιλάμε για μεγάλη ξεφτίλα!
Η διάφορα θα ξανανεβει..ο βαζελος δεν είναι σταθερός..ο γαύρος μπορεί να μην πείθει σαν ομάδα αλλά έχει μονάδες που μπορούν να πάρουν μόνοι τους ενα ματς.