Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ξέσπασμα Κομπότη: «Ποιος Ολυμπιακός; Εγώ έφερα τον Πουλίδο»!

Το «αφεντικό» του Λεβαδειακού, πριν λίγες ημέρες, είχε αποκαλύψει στον Sportdog τη μεταγραφή του Πουλίδο και σήμερα εξηγεί πως έγινε η... αρπαγή του παίκτη από τον Ολυμπιακό.

Ιδού η συνέντευξή του στο sport24.gr:

Κάναμε μεγάλη μεταγραφή. Πήγα στην Ιταλία, μίλησα με τον Πουλίδο και μέσα σε δύο ώρες τα βρήκαμε. Μιλάει ιταλικά, όπως και εγώ, και τα συμφωνήσαμε σε όλα. Του εξήγησα ότι τον θέλω στον Λεβαδειακό και αυτός πείστηκε να έρθει'' δήλωσε ο Γιάννης Κομπότης και απάντησε στα όσα καταγγέλει η Τίγκρες, ότι δηλαδή ο Μεξικανός δεν είναι ελεύθερος.

''Ο καθένας γράφει ό,τι θέλει. Ο Πουλίδο μας έδειξε τα χαρτιά του, ότι είναι ελεύθερος. Εντάξει, την Κυριακή με την Ξάνθη δεν θα παίξει, γιατί δεν θα έχουν έρθει όλα τα χαρτιά που πρέπει. Αλλά από την επόμενη εβδομάδα θα είναι διαθέσιμος'' είπε και πρόσθεσε: ''Έχει να παίξει μήνες ποδόσφαιρο, αλλά εμείς πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει. Ας παίξει εδώ και μετά θα τον πουλήσω εγώ σε μεγάλη ομάδα''.

Ο ισχυρός άνδρας του Λεβαδειακού ισχυρίστηκε ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία σχέση στην όλη υπόθεση: ''Ποιος Ολυμπιακός; Στο λέω και στο δηλώνω: Ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία ανάμιξη. Ασφαλώς και τον ήθελε, αλλά δεν προχώρησε η συμφωνία του μαζί τους. Εμείς του είπαμε ότι τον θέλουμε και επέλεξε εμάς''.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Ξέσπασμα Κομπότη: «Ποιος Ολυμπιακός; Εγώ έφερα τον Πουλίδο»!

Το «αφεντικό» του Λεβαδειακού, πριν λίγες ημέρες, είχε αποκαλύψει στον Sportdog τη μεταγραφή του Πουλίδο και σήμερα εξηγεί πως έγινε η... αρπαγή του παίκτη από τον Ολυμπιακό.

Ιδού η συνέντευξή του στο sport24.gr:

Κάναμε μεγάλη μεταγραφή. Πήγα στην Ιταλία, μίλησα με τον Πουλίδο και μέσα σε δύο ώρες τα βρήκαμε. Μιλάει ιταλικά, όπως και εγώ, και τα συμφωνήσαμε σε όλα. Του εξήγησα ότι τον θέλω στον Λεβαδειακό και αυτός πείστηκε να έρθει'' δήλωσε ο Γιάννης Κομπότης και απάντησε στα όσα καταγγέλει η Τίγκρες, ότι δηλαδή ο Μεξικανός δεν είναι ελεύθερος.

''Ο καθένας γράφει ό,τι θέλει. Ο Πουλίδο μας έδειξε τα χαρτιά του, ότι είναι ελεύθερος. Εντάξει, την Κυριακή με την Ξάνθη δεν θα παίξει, γιατί δεν θα έχουν έρθει όλα τα χαρτιά που πρέπει. Αλλά από την επόμενη εβδομάδα θα είναι διαθέσιμος'' είπε και πρόσθεσε: ''Έχει να παίξει μήνες ποδόσφαιρο, αλλά εμείς πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει. Ας παίξει εδώ και μετά θα τον πουλήσω εγώ σε μεγάλη ομάδα''.

Ο ισχυρός άνδρας του Λεβαδειακού ισχυρίστηκε ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία σχέση στην όλη υπόθεση: ''Ποιος Ολυμπιακός; Στο λέω και στο δηλώνω: Ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία ανάμιξη. Ασφαλώς και τον ήθελε, αλλά δεν προχώρησε η συμφωνία του μαζί τους. Εμείς του είπαμε ότι τον θέλουμε και επέλεξε εμάς''.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτος ο κομποτης.........εχει ενα χιουμορ ο μπαγασας...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ε το καλοκαίρι έχετε ελπίδες να τον πάρετε εσείς τύπε όπως έχετε κάνει στο παρελθόν με Πατσατζόγλου,Ριβάλντο,Καφέ κλπ

Είστε ο σκουπιδοτενεκές του Ολυμπιακού άλλωστε  :grin:

Τουλάχιστον πρόλαβε και έφαγε σουβλάκια στην Λειβαδιά χθες ο Πουλίδο :sunglasses:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.199
Πόντοι
17.085
Πόσο αηδία έχει καταντήσει η περίπτωσή του πλέον.  :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
http://[URL unfurl="true"]www.redplanet.gr/podosfairo/article2560464.ece/BINARY/w620/bong.jpg[/img[/URL]]

Ο Γκαετάν Μπόνγκ μπορεί να ήταν παλτό αλλά στυλιστικά αποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση  :headbang3:
[/quote] :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Πόσο αηδία έχει καταντήσει η περίπτωσή του πλέον.  :grin:
Λες και είναι κανάς σοβαρός παίκτης κιόλας,πιστεύω όμως μερικοί ότι περιμέναν τόσο καιρό εξελίξεις πάνω στο τόσο σοβαρό θέμα :S

Πρόεδρε για να αλλάξει επίπεδο η ομάδα πάρε ότι καλύτερο υπάρχει από παίκτες ομάδων που θα υποβιβαστούν στην Αγγλία,Γαλλία,Ιταλία,Ισπανία,Γερμανία κλπ

Όπως είχες φέρει Πάντελιτς,Κοβάσεβιτς,Βάις κλπ και άσε τους Μπανανά και Καθάριος :jerking:

φέρε Mποκανί

:rockon: :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
10968570_1009791229035893_8908152334867665920_n.jpg

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Λες και είναι κανάς σοβαρός παίκτης κιόλας,πιστεύω όμως μερικοί ότι περιμέναν τόσο καιρό εξελίξεις πάνω στο τόσο σοβαρό θέμα :S

Πρόεδρε για να αλλάξει επίπεδο η ομάδα πάρε ότι καλύτερο υπάρχει από παίκτες ομάδων που θα υποβιβαστούν στην Αγγλία,Γαλλία,Ιταλία,Ισπανία,Γερμανία κλπ

Όπως είχες φέρει Πάντελιτς,Κοβάσεβιτς,Βάις κλπ και άσε τους Μπανανά και Καθάριος :jerking:

φέρε Mποκανί

:rockon: :rockon:

ειδικα τον Μποκανι και δυο μερες πριν τελειωσουν οι μεταγραφες στανταρ  :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ειδικα τον Μποκανι και δυο μερες πριν τελειωσουν οι μεταγραφες στανταρ  :rockon:
Ήταν τραυματίας τύπε  :grin: για το καλοκαίρι λέω,τώρα τέλος οι μεταγραφές πήραμε 2 παίκτες και μάλλον επιστρέφει και ο Σέποβιτς επέστρεψε και ο Βλαχοδήμος μια χαρά τύπε :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ήταν τραυματίας τύπε  :grin: για το καλοκαίρι λέω,τώρα τέλος οι μεταγραφές πήραμε 2 παίκτες και μάλλον επιστρέφει και ο Σέποβιτς επέστρεψε και ο Βλαχοδήμος μια χαρά τύπε :grin:

εχεις και Μητρογκολ τυπε  :rockon: :rockon: :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
O Σαντάνα μου θυμίζει λίγο Ουαντού πάντως  :grin: