ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.597
- Πόντοι
- 5.006
και τα δυο μαζι και θα δεσει... ;)οσο θα παιζουν μονοι τους οι παικτες θα κερδαμε, οταν περασει τη νοοτροπια του στην ομαδα ο περεϊρα, τοτε θα χανουμε. ;)
και τα δυο μαζι και θα δεσει... ;)οσο θα παιζουν μονοι τους οι παικτες θα κερδαμε, οταν περασει τη νοοτροπια του στην ομαδα ο περεϊρα, τοτε θα χανουμε. ;)
τυπε καλα που εφυγε ο σολαρι απο τη γκζανθη γιατι την κοουτσάρα μας αυτος την ειχε αποκλεισει με τον αποελ.και τα δυο μαζι και θα δεσει... ;)
ελα ρε ακομα δεν ηρθε σαχλες ακουω...τυπε καλα που εφυγε ο σολαρι απο τη γκζανθη γιατι την κοουτσάρα μας αυτος την ειχε αποκλεισει με τον αποελ.
με κοντομανικο βγηκε ο κασαμι από το αεροπλανο.δε κρυωνουν οι ελβετοι?
εχουν και αλβανικο μαυρισμα τυπε ?Έχω δει πολλούς Αλβανούς με κοντομάνικο για καφέ, τον χειμώνα.
ναι κ την προηγουμενη βδομαδα που χε μειον ενας ηταν με κοντομανικο,σφιχτης κ καλα.Έχω δει πολλούς Αλβανούς με κοντομάνικο για καφέ, τον χειμώνα.
τυπε εμεις να κερδαμε και ολοι οι αλλοι στα αρχιδια μαςΑντε ρε παοκαρα εφαγες 3 με 0 τελικες και κλαις για Καλογεροπουλο
Συμφωνω αδερφε!! Αλλα το να βλεπεις τους αλλους να κλαινε για διαιτησιες απο τη στιγμη που δε περασαν το κεντρο και ακυρωσε και το 4ο του αστερα, αξια ανεκτιμητητυπε εμεις να κερδαμε και ολοι οι αλλοι στα αρχιδια μας
και το αιγαλεωτυπε εμεις να κερδαμε και ολοι οι αλλοι στα αρχιδια μας
τυπε οι παοκτζηδες ετσι κλαινε μια ζωη...ο σαλπιγγιδης κλαιγοταν στους διαιτητες σημερα,τι να λεμε τωραΣυμφωνω αδερφε!! Αλλα το να βλεπεις τους αλλους να κλαινε για διαιτησιες απο τη στιγμη που δε περασαν το κεντρο και ακυρωσε και το 4ο του αστερα, αξια ανεκτιμητη
Εγω το περιμενω απο Μπαλοτελιπεριμενω γκολ αυριο απο τον αφελαι
ας το βαλει κ ο σαββας αρκει να κερδίσουμε.περιμενω γκολ αυριο απο τον αφελαι
δυσκολο να ερθει ο μπαλοτελι τυπε :SΕγω το περιμενω απο Μπαλοτελι