Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
βαγγελα εσυ θα τ ακουσεις παλι στην πρωτη στραβη.
αυτος ο περειρα βγηκε 2ος στο πρωταθλημα σαουδικης αραβιας.θαναι καλος. :headbang:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
αυριο θα ειναι στον παγκο ο αντωνης νικοπολιδης

URL]]

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.484
Πόντοι
506
Ο Καληδονιος βασταει γερα. Δεν τον κουναει τιποτα παικτες.
Οι Ισπανοι διδαξανε ηθος ομως με το υλικο που ειχανε μεχρι ενα σημειο εφτασα και άξια αλλα μεχρι εκει.
Αν περιμενω παραπανω γιατι ειμαι μεσα στους καλυτερους λαους του πλανητη ειμαι βαθεια νυχτωμενος.
Οι ομαδες ανεβαινουν με επαγγεματιες σε ποστα κι οχι με ξεπεσμενα επικοινωνιακα πιονια που θεοποιουν αγελαστους που ειχαν ενα γκαλετι που εδινε το τομαρι του απ τη μια κι ενα μελμπεργκ στην αμυνα που σου κοβε τη μπαλα, κι απ την αλλη διωχνουν αυτον που μας πηρε στην πλακα γιατι για την πλακα ειμαστε οταν αλλαζει ο χρονος και τον στελνεις. Παλι καλα δηλαδη που δε του το πε ανημερα πρωτοχρονια..τι εγινε προεδρε; Εκατσαν βαρια οι κουραμπιεδες;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
o προεδρας το παλευει για πουλιδο και ρολαντο να τον αποκτησει αν και ενδιαφερεται και η γιουβεντους :rockon:

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Ο Καληδονιος βασταει γερα. Δεν τον κουναει τιποτα παικτες.
Οι Ισπανοι διδαξανε ηθος ομως με το υλικο που ειχανε μεχρι ενα σημειο εφτασα και άξια αλλα μεχρι εκει.
Αν περιμενω παραπανω γιατι ειμαι μεσα στους καλυτερους λαους του πλανητη ειμαι βαθεια νυχτωμενος.
Οι ομαδες ανεβαινουν με επαγγεματιες σε ποστα κι οχι με ξεπεσμενα επικοινωνιακα πιονια που θεοποιουν αγελαστους που ειχαν ενα γκαλετι που εδινε το τομαρι του απ τη μια κι ενα μελμπεργκ στην αμυνα που σου κοβε τη μπαλα, κι απ την αλλη διωχνουν αυτον που μας πηρε στην πλακα γιατι για την πλακα ειμαστε οταν αλλαζει ο χρονος και τον στελνεις. Παλι καλα δηλαδη που δε του το πε ανημερα πρωτοχρονια..τι εγινε προεδρε; Εκατσαν βαρια οι κουραμπιεδες;
αντι βαλβερδικος και συ?

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.484
Πόντοι
506
και όταν το γηπεδο φωναζε ερνεστο βαλβερδε εσυ τι εκανες?
Εγω φιλε μονο για το θρυλο φωναζω, δε με νοιαζει για ποιον φωναζουν οι αλλοι. Δεν ειδα κουπα εστω κι απο κοντα για να φωναξω για τον καθε βαλβερδε

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
να ρωτησω κατι τυποι? στις εκλογες θα εχουμε αγωνιστικη δραση στην σουπερ λιγκ κανονικα?

enrique78

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
εγώ πάντως θα παραδεχόμουν τους συμβούλους του θρύλου και τον μαρινάκη τον ίδιο αν έπαιρνε έναν προπονητή χωρίς ιδιαίτερα διαπιστευτήρια όπως πχ τον λουτσέσκου της ξάνθης ή τον στάικο της τρίπολης(όχι συγκεκριμένα αυτούς αλλά σαν αυτούς). Πώς δηλαδή η ξάνθη βρήκε προπονητή της προκοπής και μείς έχουμε προπονητές διερμηνείς(διότι μη που πεί κάποιος ότι ο μίτσελ παρουσίασε έργο στην ομάδα 2 χρόνια τώρα..σοβαροί να μαστε). Πέραν από τους παίχτες που έχουν αυτές οι ομάδες και δεν έχουμε εμείς..βλέπε ρόλε, μάσα κλπ..εμείς έχουμε ντουρμάζ(τζίμη!!!!Ε ΡΕ ΤΖΊΜΗ), μανιάτη, μποτία και δε συμμαζεύεται

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εγώ πάντως θα παραδεχόμουν τους συμβούλους του θρύλου και τον μαρινάκη τον ίδιο αν έπαιρνε έναν προπονητή χωρίς ιδιαίτερα διαπιστευτήρια όπως πχ τον λουτσέσκου της ξάνθης ή τον στάικο της τρίπολης(όχι συγκεκριμένα αυτούς αλλά σαν αυτούς). Πώς δηλαδή η ξάνθη βρήκε προπονητή της προκοπής και μείς έχουμε προπονητές διερμηνείς(διότι μη που πεί κάποιος ότι ο μίτσελ παρουσίασε έργο στην ομάδα 2 χρόνια τώρα..σοβαροί να μαστε). Πέραν από τους παίχτες που έχουν αυτές οι ομάδες και δεν έχουμε εμείς..βλέπε ρόλε, μάσα κλπ..εμείς έχουμε ντουρμάζ(τζίμη!!!!Ε ΡΕ ΤΖΊΜΗ), μανιάτη, μποτία και δε συμμαζεύεται
ο μασα ειναι παικταρας τυπε  :rockon:

1337716-28748016-1600-900.jpg

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Παιδια αν αλλαξω ομαδα και γινω ολυμπιακος θα με παρετε ενα ρετιρέ στην γλυφαδα με τον ενφια πληρωμενο για παντα :) και διαρκειας στο καραισκακη τζαμπα για 5 χρονια?

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.484
Πόντοι
506
Παιδια αν αλλαξω ομαδα και γινω ολυμπιακος θα με παρετε ενα ρετιρέ στην γλυφαδα με τον ενφια πληρωμενο για παντα :) και διαρκειας στο καραισκακη τζαμπα για 5 χρονια?
Κρις θα σε παρω εγω ενα αμα με κατσει το 12/12 στο κινο, αλλα επειδη εισαι εσυ, αλλιως δε θελουμε αλλοθρησκους

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
χρησταρα καθε μερα δινω στανταρακια δεν αρκουν να πληρωσεις τον ενφια? ποσο ειναι η καθε δοση?

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
χρησταρα καθε μερα δινω στανταρακια δεν αρκουν να πληρωσεις τον ενφια? ποσο ειναι η καθε δοση?
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :grin: :grin: :grin: :grin: εισαι αρχηγος :) δεν τον πληρωνω τον ενφια καθε μηνα αλλα συγκεντροτικα οταν μαζευονται 3 δωσεις παω δινω το 1,5 3τα :)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :grin: :grin: :grin: :grin: εισαι αρχηγος :) δεν τον πληρωνω τον ενφια καθε μηνα αλλα συγκεντροτικα οταν μαζευονται 3 δωσεις παω δινω το 1,5 3τα :)
μην τον πληρωνεις καθολου τυπε τωρα θα βγει ο συριζα και θα το καταργησει :rockon:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
μην τον πληρωνεις καθολου τυπε τωρα θα βγει ο συριζα και θα το καταργησει :rockon:
δεν ψηφιζω τιποτα και δεν πιστευω με αυτα που εχω αντιλιφθει εδω και χρονια αδερφε τιποτα :) εχω γνωστο μαθηματικο με 150 δικτι αικιου ασχετο ο δικτις iq αλλα και σχετικο με ειπε οτι η ελλαδα δεν στρωνει ποτε ξανα ουτε σε 100 χρονια με ειπε α με ειπε και να μην παιζω κινο....  ξυστο που και που  να παιζω.. και στοιχημα με λογικη και συνεση  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom