Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Η αποστολή του Θρύλου για το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης (7/1, 19:30) με τον Φωστήρα, στον Ταύρο: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Αυλωνίτης, Βούρος, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Γκαζαριάν, Τσιμίκας, Διαμαντάκος, Σάλιακας, Βέργος, Ιμπραΐμ Αμπντισαλάμ, Ντοσεβί, Κασάμι, Μπενίτες, Σιόβας, Γιαννούλης, Σαλίνο

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.598
Πόντοι
5.916
τον κράτησε ο κόσμος λέει τον μίτσελ!!μα τόσο μαλάκες είμαστε??

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
γιατι τυπε δεν σου αρεσει ο μιτσελ?

Michel_El-Mundo.jpg

xplorerxx

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
15
Πόντοι
6
Φέρε μου 2 στόπερ με αρχίδια ένα ΚΑΛΑΠΙΑΛΗ και ένα Κάμπελ και σου λέω εγώ αν είναι καλός προπονητής ο Μίτσελ....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Φέρε μου 2 στόπερ με αρχίδια ένα ΚΑΛΑΠΙΑΛΗ και ένα Κάμπελ και σου λέω εγώ αν είναι καλός προπονητής ο Μίτσελ....
εγω τα ελεγα απο το καλοκαιρι οτι θελουμε παικτες ελπιζω ο βαγγελας να κανει το καθηκον του και να φερει παικτες απο το πανω ραφι οχι σαπακια παλι τυπου γκαζαριαν και κολοβου

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Η αποστολή του Θρύλου για το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης (7/1, 19:30) με τον Φωστήρα, στον Ταύρο: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Αυλωνίτης, Βούρος, [size=60pt]Μπουχαλάκης[/size], Φορτούνης, Γκαζαριάν, Τσιμίκας, Διαμαντάκος, Σάλιακας, Βέργος, Ιμπραΐμ Αμπντισαλάμ, Ντοσεβί, Κασάμι, Μπενίτες, Σιόβας, Γιαννούλης, Σαλίνο

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.541
Πόντοι
17.085
Νομίζω καλύτερα. Δεν είμαστε για πειραματισμούς και αναμπουμπούλες στη μέση της χρονιάς. Η διοίκηση πήρε τη σωστή απόφαση.

LEITZ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
30
Πόντοι
1
Νομίζω καλύτερα. Δεν είμαστε για πειραματισμούς και αναμπουμπούλες στη μέση της χρονιάς. Η διοίκηση πήρε τη σωστή απόφαση.
Συμφωνώ απόλυτα. Για το καλό της ομάδας δεν πρέπει αυτή τη περίοδο να φέρουμε  οποιοδήποτε άνεργο προπονητή υπάρχει στη πιάτσα. ΑΠΟ ΧΘΕΣ πρέπει ο Βαγγέλας να ξεκινήσει το ψάξιμο για τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ισπανού, και αφού τον βρεί να αρχίσει ο προγραμματισμός για την επόμενη περίοδο. Αυτό πρέπει μέχρι το Πάσχα το αργότερο να έχει λήξει.  :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ο κασαμι παει φιορεντινα;

βαγγελα πουλα!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
με ολαιταν τι παιζει;;

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.688
Πόντοι
5.006

Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΤΖΕΝΤΗΣ ΓΙΑ ΑΦΕΛΑΙ, ΚΑΣΑΜΙ ΚΑΙ ΓΙΟΛ
Ραϊολα: «Έχουμε προσφορές για Αφελάι, μιλάμε για τον Κασάμι»
O Mίνο Ραϊολα επανέλαβε πως έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις για τον Αφελάι, επιβεβαίωσε πως είναι στην Ιταλία για επαφές για τον Κασάμι και ενώ τόνισε πως ο Γιόλ θα βρει σύντομα δουλειά.

Ο Ραϊολα που βρίσκεται αυτήν την περίοδο στην Ιταλία μίλησε σε ολλανδικό ΜΜΕ για τις περιπτώσεις των Αφελάι, Κασάμι και Γιόλ. «Δεν υπάρχει πρόβλημα. Μπορώ να σας μιλήσω για λίγο», ήταν η πρώτη αντίδραση του πανίσχυρου ατζέντη στο τηλεφώνημα που δέχθηκε. Η πρώτη ερώτηση αφορούσε στον Αφελάι.

«Η κατάσταση για τον Αφελάι δεν έχει αλλάξει. Δεν μπορώ να κάνω ξεκάθαρο σχόλιο για το ενδιαφέρον που υπάρχει για εκείνον. Υπάρχουν όμως αυτήν την στιγμή αρκετές προσφορές γι' αυτόν. Όχι από την Ίντερ όμως», απάντησε. Στην συνέχεια... την σκυτάλη πήρε το θέμα Κασάμι και το εάν είναι στην Ιταλία για συζητήσεις για το μέλλον του με την Φιορεντίνα.

«Δεν μπορώ να αρνηθώ πως είμαι εδώ γι' αυτό. Όμως στην διάρκεια επαφών και διαπραγματεύσεων δεν μπορώ να σχολιάσω για ονόματα και συλλόγους», ισχυρίστηκε. Τέλος σειρά πήρε ο Μάρτιν Γιόλ: «Ο Μάρτιν κοιτάζει για μία ελκυστική ομάδα. Είναι γεγονός αυτό. Υπάρχουν αρκετές ομάδες που τον θέλουν. Πιστεύω πως πολύ σύντομα θα επιστρέψει στην ενεργό προπονητική δράση. Εάν θα είναι για τον Ολυμπιακό; Και πάλι δεν θα αναφέρω ονόματα».

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ξεπουλαει ο βαγγελας παρε κοσμε

Stories