Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εμενα με γαμησε χτες η βεροια τυπε μου μπηκε ο χρονος με την οπισθεν  :S
ταμειακι...αλλα δεν ειχα φραγκα μεσα να φορτωσω...τεσπα..και τα λιγα καλα ειναι...εγω την επιασα την βεροια ....gg
αλλα εχασα κερκυρα...παλι γκολ γκολ επαιζα...και θα επαιρνα καλο πακετακι μαζι με παοκ οβερ και ατλετικο μαδρ. γκολ γκολ  :jerking:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ταμειακι...αλλα δεν ειχα φραγκα μεσα να φορτωσω...τεσπα..και τα λιγα καλα ειναι...εγω την επιασα την βεροια ....gg
αλλα εχασα κερκυρα...παλι γκολ γκολ επαιζα...και θα επαιρνα καλο πακετακι μαζι με παοκ οβερ και ατλετικο μαδρ. γκολ γκολ  :jerking:

επαιξα ΠΑΟΚ Ατλετικο οβερ και βεροια και η Βεροια μας της εκανε  :jerking:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
επαιξα ΠΑΟΚ Ατλετικο οβερ και βεροια και η Βεροια μας της εκανε  :jerking:
τυπε θελει ενα ματς το πολυ 2....ετσι οπως παιζουμε εμεις ειμαστε καθαρισμενοι απο χερι...ενα ματς και φορτωμα...αλλα με τι αρχιδια και τι ψυχολογια;  :headbang:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
τυπε θελει ενα ματς το πολυ 2....ετσι οπως παιζουμε εμεις ειμαστε καθαρισμενοι απο χερι...ενα ματς και φορτωμα...αλλα με τι αρχιδια και τι ψυχολογια;   :headbang:

με ενα ματς και δυο με τις αποδοσεις που δινουνε πρεπει να παιξεις κανα ΕΦΑΠΑΞ για να βγαλεις κερδος ρε τυπε  :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.276
Πόντοι
5.006
η ομαδα σημερα μπορουσε και να χασει δεν θα ηταν αδικο παρα πολλα κενα πισω,,,κερδισε προχωραμε και δεδομενο η ενισχυση της ομαδας και γρηγορα...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
η ομαδα σημερα μπορουσε και να χασει δεν θα ηταν αδικο παρα πολλα κενα πισω,,,κερδισε προχωραμε και δεδομενο η ενισχυση της ομαδας και γρηγορα...

Αυτα ειναι παιχνιδια που τα καθαριζε ο ολυμπιακος με 6 γκολ ακομα και στα πετρινα του χρονια ρε τυπε οχι να αγκομαχαει  :think:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Κανονικά,έπρεπε να στους είχε ήδη φέρει τους παίχτες ο ντρός-χο.... :)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μαρινακη δωσε πισω τα λεφτα που εδωσε ο κοσμακης να παει να δει πρωτοχρονιατικα αυτη την αηδια σημερα που το λες και ομαδα

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Μαρινακη δωσε πισω τα λεφτα που εδωσε ο κοσμακης να παει να δει πρωτοχρονιατικα αυτη την αηδια σημερα που το λες και ομαδα

Αληθευει οτι επεσε γιουχα στο γηπεδο τυπε?  :think:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν αμφιβαλω ξερεις εγω τα λεω αν ειναι...επρεπε ηδη 2 τουλαχιστον...
ρε αντζελο....συμφωνω και εγω οτι η ομαδα δεν ειναι καλη...η ενσταση μου ειναι οτι αυτο πρεπει ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ να μπει σε δευτερο πλανο...
εννοω πως αυτη τη στιγμη δινεις μια μαχη ,λιγα πραγματα μπορουν να αλλαξουν και θελεις απολυτη προσηλωση στο στοχο...δεν μπορει δηλ. ο απαραδεκτος παικτικα παοκ με καργα σπρωξιμο να μη μουρμουραει και να εχει συνοχη και προσηλωση και εσυ (ο συλλογος εννοω) να βαζεις σε δευτερο πλανο τον στοχο και σε πρωτο το θεαμα ,το φυγε εσυ ελα εσυ σε παιχτες προπονητες και λοιπα....
ακου με τι σου λεω....ειναι βασικο αυτο....αυτη τη στιγμη η ομαδα θελει συσπειρωση παιχτες κοσμο διοικηση....τα αλλα θα τα δουμε οταν θα ερθει η ωρα ....
τωρα ειναι πολυτελεια να ασχολουμαστε με κυριλικια ....
δες ο μητρογλου....τον εκραζαν ολοι ''φυγε'' ''παλτο'' κλπ και σε εχει παρει απο το χερι και σε κραταει σε τροχια τιτλου....
απυθυνομαι και κανω παραθεση σε σενα γιατι εισαι απο τους λιγους λογικους συγαυρους και ξερω οτι θα καταλαβεις τι εννοω....αυτη τη στιγμη εισαι εν μεσω πολεμου...επιβαλλεται να τον κερδισεις .....με οποιο τροπο και οχι να διαμαρτυρεσαι πχ. αν ειναι καλομαγειρεμενο το φαι  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
υπαρχουν τοσα αλλα πουτανοσπερματα να κανουν αυτη τη δουλεια αντζελο....μην το κανεις και εσυ...
δες ποσες πουτανες ασχολουνται με μεταγραφες ,αμν παιζουμε καλα κλπ κλπ...
λες να αγαπανε την ομαδα και να αγχωνονται;
ΥΓ. εξαιρειται  ρεντ εννοειται που ειναι αρρωστακι και τρελλαινεται  :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
λες εμενα να μου αρεσε το θεμα που ειδα σημερα;τι πιστευεις ;
αλλα ξερω οτι τωρα θελει συσπειρωση...απλα πραγματα....
αν γκρεμισεις τωρα δεν κερδιζεις τιποτα...και διχονοια ισον γκρεμισμα  ;)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
υπαρχουν τοσα αλλα πουτανοσπερματα να κανουν αυτη τη δουλεια αντζελο....μην το κανεις και εσυ...
δες ποσες πουτανες ασχολουνται με μεταγραφες ,αμν παιζουμε καλα κλπ κλπ...
λες να αγαπανε την ομαδα και να αγχωνονται;
ΥΓ. εξαιρειται  ρεντ εννοειται που ειναι αρρωστακι και τρελλαινεται  :grin:

Ο ρεντ ειναι αρειανος και τρολ  :rolleyes:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.276
Πόντοι
5.006
ρε αντζελο....συμφωνω και εγω οτι η ομαδα δεν ειναι καλη...η ενσταση μου ειναι οτι αυτο πρεπει ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ να μπει σε δευτερο πλανο...
εννοω πως αυτη τη στιγμη δινεις μια μαχη ,λιγα πραγματα μπορουν να αλλαξουν και θελεις απολυτη προσηλωση στο στοχο...δεν μπορει δηλ. ο απαραδεκτος παικτικα παοκ με καργα σπρωξιμο να μη μουρμουραει και να εχει συνοχη και προσηλωση και εσυ (ο συλλογος εννοω) να βαζεις σε δευτερο πλανο τον στοχο και σε πρωτο το θεαμα ,το φυγε εσυ ελα εσυ σε παιχτες προπονητες και λοιπα....
ακου με τι σου λεω....ειναι βασικο αυτο....αυτη τη στιγμη η ομαδα θελει συσπειρωση παιχτες κοσμο διοικηση....τα αλλα θα τα δουμε οταν θα ερθει η ωρα ....
τωρα ειναι πολυτελεια να ασχολουμαστε με κυριλικια ....
δες ο μητρογλου....τον εκραζαν ολοι ''φυγε'' ''παλτο'' κλπ και σε εχει παρει απο το χερι και σε κραταει σε τροχια τιτλου....
απυθυνομαι και κανω παραθεση σε σενα γιατι εισαι απο τους λιγους λογικους συγαυρους και ξερω οτι θα καταλαβεις τι εννοω....αυτη τη στιγμη εισαι εν μεσω πολεμου...επιβαλλεται να τον κερδισεις .....με οποιο τροπο και οχι να διαμαρτυρεσαι πχ. αν ειναι καλομαγειρεμενο το φαι   ;)
εγω λεω το αντιθετο δηλαδη?αλλα δε λογιζεται ομαδα που θελει παιχτη και ειδικα στην αμυνα η καλυτερα και παιχτες να μην μπορει εδω και καιρο να βρει...σωστα αυτα που λες προφανως οτι ειμαστε με την ομαδα συσπειρωση πολεμο που δεχομαστε κτλ...δε μπορει επειδη το ξερω καλα αυτο και ξερεις οτι δε λεω παραμυθια να θελει ο βρεντζος αλλο παιχτη ο ισσα να λεει αλλον και ο μιτσελ αλλον..ο μιτσελ αν εχεις καταλαβει λεει συχνα θελουμε καποιον παιχτη σε καποια χρονικη στιγμη που ειναι?για τον αμπινταλ το ξερανε εδω και 2 μηνες...τι απο αυτα που λεω ειναι λαθος?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εγω λεω το αντιθετο δηλαδη?αλλα δε λογιζεται ομαδα που θελει παιχτη και ειδικα στην αμυνα η καλυτερα και παιχτες να μην μπορει εδω και καιρο να βρει...σωστα αυτα που λες προφανως οτι ειμαστε με την ομαδα συσπειρωση πολεμο που δεχομαστε κτλ...δε μπορει επειδη το ξερω καλα αυτο και ξερεις οτι δε λεω παραμυθια να θελει ο βρεντζος αλλο παιχτη ο ισσα να λεει αλλον και ο μιτσελ αλλον..ο μιτσελ αν εχεις καταλαβει λεει συχνα θελουμε καποιον παιχτη σε καποια χρονικη στιγμη που ειναι?για τον αμπινταλ το ξερανε εδω και 2 μηνες...τι απο αυτα που λεω ειναι λαθος?
τιποτα....

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.276
Πόντοι
5.006
προχωραμε γιατι υπαρχουν πολλα αλλα αστα δεν ειναι τωρα η καταλληλη ωρα...θα τα πουμε οταν πρεπει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom