[move][size=50pt]Ο ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΕΧΥΣΕ [/size][/move]
σου είπε να ποσταρεις;
[move][size=50pt]Ο ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΕΧΥΣΕ [/size][/move]
σου είπε να ποσταρεις;
Πανικός στο Μαξίμου από την στάση των φίλων της ομάδας
«Μαύρο» στον Αντώνη Σαμαρά, ρίχνουν οι φίλοι του Ολυμπιακού ανά την Ελλάδα. Με αφορμή την πολιτική που ακολούθησε ο πρωθυπουργός απέναντι στον Ολυμπιακό και τον πρόεδρο της ομάδας Βαγγέλη Μαρινάκη, πληθαίνουν οι φωνές του κόσμου των ερυθρολεύκων που στρέφονται εναντίον του Mεσσήνιου πολιτικού.
Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσε ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαππάς, στην εφημερίδα «Φως». «Δηλαδή τι πιστεύετε; Δεν ξέρουν οι Ολυμπιακοί ότι ο κύριος Ανδριανός έφτιαξε έναν αθλητικό νόμο... σύνοψη της εκπομπής Δίκη και των όσων λένε οι καλεσμένοι της; Πήγα πριν λίγες μέρες στο Άργος, στην πατρίδα του κ. Ανδριανού. Πηγαίνετε κι εσείς και θα δείτε τι λένε οι Ολυμπιακοί για τον συντοπίτη τους...»
Μια φορά ρε γαμώτο να κερδίσουμε χωρίς άγχος....
και στον κοσμο τυπε!!Με 2 τρελαμένα αμερικανάκια που ξέρουν μπάσκετ πχ Μπόμπι Μπράουν και Ντέρικ Μπράουν για αντι-Μάντζαρη και αντι-Πετγουει αντίστοιχα θα είμασταν πρώτο φαβορί για Ευρωλίγκα. Μπράβο στα παιδιά για τη σημερινή νίκη!
Και αντε πες ότι κρινοταν από εκεί. Και τι εγινε ρε Χρηστιδαρε?γελαμε τωρα γιατι κερδισαμε και γιατι ειχαμε μαξιλαρακι ασφαλειας οταν δοθηκε αυτο το σφυριγμα.....φανταζεσαι να κρινοταν
το ματς απο αυτες τις βολες ;;
Τα χανει οταν πρεπει τυπε ;)Εγω παντως τον χαρηκα τον ολυμπιακο σημερα γιατι περιμενα να κλεισω δελτιο στοιχήματος με τον άσο του ολυμπιακου, που ειχε μειονέκτημα 4,5 ποντους!!!
Και 1 δευτερολεπτο πριν το τελος ηταν 4 ποντοι, και ευτυχως εκαναν οι βάζελοι το φαουλ και εβαλε ο τύπος τις δυο βολες!!!
Να θυμισω ότι ο Ολυμπιακος εχει να χασει εντος εδρας ματς σε κανονικη περιοδο 7 χρονια.
Mε διαφορά το καλύτερο αθλητικό σάιτ . θα το βάλω λινκ στο προφίλ μου
βαλτο homepage τυπε να διαβαζεις να ενημερωνεσεMε διαφορά το καλύτερο αθλητικό σάιτ . θα το βάλω λινκ στο προφίλ μου
ρε λετε να χασουμε?
τι παπαρας ο αλλος με το λειζερ